katrien duck abonnement

Katrien Duck abonnement en proefabonnement

Een Katrien Duck abonnement is hartstikke leuk voor jonge meiden. In de wereld van vandaag, met powergirls en krachtvrouwen, kan Katrien natuurlijk niet zonder haar eigen blad. In Katrien Duck vind je alle avonturen van Katrien, samen met haar nichtjes en uiteraard Donald Duck in de bijrol. Met een abonnement Katrien Duck ontvang je steeds de nieuwste editie gratis thuisgeleverd. Het blad staat elke maand weer vol met de leukste stripverhalen, uitdagende puzzels, creatieve knutseltips en hippe tips, speciaal voor stoere meiden. Met een Katrien Duck abonnement maak je elke jonge dame blij.

     (17)

Katrien Duck is mijn lievelings blad, ik ben super blij met mijn abonnement! Ik kijk altijd uit naar verhalen met Katrien’s nichtjes, die vind ik het allerleukste. 

Lisa V. uit R.

 

Kies hieronder jouw Katrien Duck abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 3 nummers

✅ prijs: € 9

✅ stopt automatisch

10.95 9.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 2

✅ kortingsperiode: 1, 2 of 3 jaar

✅ prijs: vanaf € 3,50 per week

✅ inclusief digitaal lezen

✅ eenvoudig opzegbaar

4.75 3.50

EEN KATRIEN DUCK ABONNEMENT SPECIAAL VOOR MEIDEN

Iedereen kent Katrien Duck wel, de vlotte vriendin van Donald Duck. Zeker als je een Donald Duck abonnement hebt dan ken je Katrien! Maar wist je dat Katrien ook haar eigen blad heeft? Met een Katrien Duck abonnement krijg je ontvang je dit leuke maandblad, waarin Katrien’s avonturen samen met haar lieve nichtjes Lizzy, Juultje en Babetje centraal staan. Katrien beleefd namelijk nogal wat! Met een abonnement Katrien Duck mis je hier nooit iets van en ontvang je elke maand de nieuwste editie in de bus, nog voordat deze in de winkels ligt. Katrien Duck is er voor speciaal voor stoere meisjes van 8 tot 12 jaar en staat elke maand weer bomvol met de leukste strips. Je leest er alles over de hilarische belevenissen van Katrien, of ze nu een date met Donald Duck of Guus Geluk heeft, of er lekker zelf op uit gaat met de Duckstadse Damesclub. Katrien heeft graag contact met haar lezeressen en beantwoord ingezonden brieven van abonnees dan ook persoonlijk. Ook geeft ze graag de beste tips. Van leuke weetjes tot goede knutseltips, een abonnement Katrien Duck geeft met elke uitgave weer inspiratie voor urenlang spelen. Heb je de komische stripverhalen dus helemaal uit, dan kun je aan de slag gaan met de mooie puzzels en raadsels in het blad. Tot slot vind je in Katrien Duck een heus eigen dagboek! Zo kun je ook je eigen belevenissen bijhouden, onder grote geheimhouding uiteraard. Een abonnement Katrien Duck is er voor stoere en zelfbewuste meiden, die graag meegaan in de wereld en belevenissen van Katrien. 

OVER KATRIEN DUCK 

Het Katrien Duck tijdschrift kwam in Nederland voor het eerst in 1999 uit, om naast Donald Duck ook haar eigen platform te hebben. Katrien Duck is een maandblad, een abonnement Katrien Duck geeft je 14 keer per jaar dit mooie tijdschrift thuisgestuurd. De uitgever van Katrien Duck is Sanoma, die we van nog veel meer mooie bladen kennen. Je kunt bij Sanoma bijvoorbeeld ook een leuk Tina abonnement krijgen. Sanoma weet wat kids willen en heeft daarom de elegante maar ook eigenwijze Katrien haar eigen blad gegeven! In de kleurrijke stripverhalen in Katrien Duck speelt Katrien uiteraard steeds de hoofdrol. Maar ook haar schattige nichtjes Lizzy, Juultje en Babetje komen erin voor, naast verschijningen van andere Duckstad favorieten. Het is leuk de drie nichtjes van Katrien vaker avonturen te zien beleven, ze komen veel te weinig voor in de Donald Duck strips! Als vlotte, moderne meiden spelen Lizzy, Juultje en Babetje niet langer met poppen, maar gaan ze graag skaten, cd’s draaien en internetten. Het zijn ontzettend leuke rolmodellen voor jonge meiden, net als de stoere Katrien zelf. Die heeft als moderne vrouw gewoon haar eigen huis en een goede baan. Je komt uiteraard ook Donald Duck tegen, naast Guus Geluk die ook maar al te graag Katrien als zijn eigen vriendinnetje wil bestempelen. Katrien laat zich echter niet vastleggen! Ze gaat net zo lief op pad met de meiden van de Duckstadse Damesclub, bestaande uit niemand minder dan Minnie Mouse, Clarabella Koe en Klaartje Kip. De volledige uitgave van Katrien Duck bestaat uit 39 edities. Heb je deze met een abonnement Katrien Duck allemaal ontvangen, dan zul je merken dat de uitgaven daarna weer erg op de eerste lijken, het blad herhaald zich ongeveer elke 3 jaar. Dit is uiteraard prima, want na een jaar of drie zal een jonge meid ondertussen iets te groot voor dit jeugdblad zijn geworden. Na volop van Katrien Duck te hebben genoten, zullen ze dan klaar zijn voor een tof Kidsweek abonnement of een uitermate populair GIRLZ abonnement

WAAR KOMT KATRIEN VANDAAN?

Katrien Duck is niet altijd aanwezig geweest in de strips van Donald Duck. Donald Duck zelf verscheen voor het eerst in een tekenfilm in 1934, maar pas in 1940 komt Katrien Duck het toneel op, wanneer ze naast hem komt te wonen en al snel een afspraakje heeft met Donald. Hoewel ze dezelfde achternaam hebben zijn Katrien en Donald geen familie van elkaar. Katrien Duck werd al snel razend populair, met name door haar onthullende en vaak hilarische dagboek. Hoewel Donald Duck Katrien al jaren het hof maakt, zijn ze niet officieel een stelletje. Katrien weet namelijk niet of ze nu voor Donald of voor Guus Geluk wil gaan! Hier lees je uiteraard alles over in haar dagboek, een abonnement Katrien Duck laat je nooit een ontwikkeling in de driehoeksverhouding missen. Hoewel Donald Duck wel in de meeste landen hetzelfde heet, heeft Katrien in het buitenland soms een andere naam. Zo heet ze in de Verenigde Staten, Frankrijk en ook het Verenigd Koninkrijk Daisy Duck, in Denemarken luistert ze bijvoorbeeld naar de naam Andersine And, in Griekenland noemen ze haar Ntaizi, in Finland Lines Ankka en in Italië Paperina. Katrien spreekt ontzettend tot de beleving van meiden in de hele wereld. Daarom is het ook zo leuk dat je haar eigen blad kunt bestellen. Neem een Katrien Duck abonnement om die ene speciale meid te verrassen!

VOORDELEN VAN EEN KATRIEN DUCK ABONNEMENT

Met een Katrien Duck abonnement ontvang je uiteraard dit vrolijke blad elke vier weken in de brievenbus. Je kunt een abonnement met mooie kortingen afsluiten, wij hebben de beste Katrien Duck aanbiedingen voor je op een rijtje gezet. Per nummer betaal je dus stukken minder dan wat je in de winkel of de kiosk zou betalen. Een abonnement Katrien Duck heeft echter nog meer voordelen! Met een cadeau abonnement Katrien Duck kun je heel makkelijk iemand verrassen. Bijvoorbeeld jouw beste vriendin of liefste nichtje, die zal ook zeker blij worden van de mooie inhoud van dit blad. Het abonnement stopt automatisch, dit is natuurlijk wel fijn bij een cadeau. Als abonnee met een Katrien Duck abonnement ontvang je bovendien een bijzondere Katrien Duck special, exclusief voor abonnees en kun je Katrien Duck naast de papieren versie ook gratis digitaal lezen op een smartphone of tablet. Ook kun je bij een Katrien Duck abonnement genieten van voordelen zoals fijne kortingen in onder andere de Duckstadshop en bij DuckTypen. DuckTypen is een online typecursus waarbij kinderen op een speelse wijze blind kunnen leren typen. Heel relevant in de wereld van nu en met het Duck thema sluit het natuurlijk helemaal aan bij de belevingswereld van een kind. Aan het einde van DuckTypen ontvang je zelfs een heus typediploma. Tot slot kun je met een abonnement Katrien Duck helemaal gratis spelletjes spelen in DuckWorld. Dit spreekt elk kind wel aan! Barstensvol met leuke en ook educatieve spelletjes, DuckWorld is een leuke online omgeving waar kinderen naar hartelust kunnen gamen. Een abonnement Katrien Duck is dus veel meer dan alleen een maandelijks blad in de bus, je krijgt er toegang mee tot de complete en interactieve wereld die Duckstad heet. Een Katrien Duck abonnement is dan ook een ontzettend leuk cadeau voor elk kind, zeker voor de jonge meiden die net als Katrien Duck vol pit en levenslust zitten. Voor je weet zul je overal mooie tekeningen van Katrien tegenkomen, deze maak je namelijk zo:

Veelgestelde vragen (FAQ) Katrien Duck

Wat is het goedkoopste Katrien Duck abonnement?

"Katrien duck abonnement" is de beste deal

Hoeveel Katrien Duck aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 2 Katrien Duck aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Katrien Duck aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 27% korting krijgen op een Katrien Duck abonnement.