AUTOWEEK ABONNEMENT EN AANBIEDING

Autoweek (proef)abonnementen met korting tot 34%

Autoweek proefabonnement

Autoweek heeft een aantal interessante proefabonnementen voor je met verschillende looptijden. Ze hebben allemaal het grote voordeel dat ze automatisch stoppen, dus je hebt geen gedoe met opzeggen. Als je kiest voor een langere looptijd, krijg je meer korting, je betaalt dan nog maar 3 euro per week.

     (13)

“Voorheen kocht ik geregeld de Autoweek in de winkel, maar dan ben je dief van je eigen portemonnee. Tegenwoordig sluit ik om de zoveel tijd een abonnement af en geniet ik van Autoweek mét korting”.

Dhr. H.C. van den B. uit B.

 • Looptijd: 4 tot 29 weken
 • Prijs: vanaf € 15
 • tot 34% korting
 • Wekelijks Autoweek
 • Stopt automatisch
 • Lees 24/7 digitaal
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.

Abonnement Autoweek

De meeste mannen houden van voetbal en van auto’s. Voor het eerste is er de VI abonnement. En als autoliefhebber kan je nu ook een abonnement op Autoweek afsluiten. Je krijgt dit wekelijkse tijdschrift in huis en kunt alles lezen over wat er zich in autoland afspeelt. Tevens zijn er rij-impressies van nieuwe modellen in te vinden, zijn er meerdere rubrieken waarin niet alleen betaalbare occasions  maar ook oldtimers worden getest en zijn er ook persoonlijke verhalen te lezen, alsmede het allerlaatste autonieuws.

Proefabonnement Autoweek  om te proberen

Lijkt het blad je wel wat, maar wil je niet direct een wekelijkse verbinding aangaan? Dan is het aan te raden om een proefabonnement op Autoweek af te sluiten. Op die manier is het mogelijk het blad voor een testrit te nemen. Bevalt je dit magazine daarna nog steeds, dan kun je alsnog besluiten om een abonnement op Autoweek te nemen.

Geschiedenis Autoweek

Autoweek is een Nederlands tijdschrift en werd vanaf 1990 tot 2001 uitgegeven door VNU. Sinds 2001 is de uitgever Sanoma uit Finland. Het weekblad richt zich niet alleen op autoliefhebbers maar ook op mensen die een nieuwe of tweedehands auto aan willen schaffen. In 1990 komt het blad onder de licentie van het Duitse AutoBild uit. In 2012 heeft het magazine zelfs twee Mercurs nominaties ontvangen. Eentje voor Tijdschriftreportage van het Jaar en de andere voor Hoofdredacteur van het jaar, een functie die op dat moment door Robert van den Ham werd vervuld. Sinds 2015 wordt deze bekleed door Walter van Maren. Een van de nominaties wierp vruchten af, want Autoweek won de Tijdschriftreportage-prijs. Het ging hier om de reportage ‘Dossier Saab’, wat een multimediaal project over het faillissement bij het automerk ging.

Bekende medewerkers

Bladen zoals LINDA. hebben vaak bekende Nederlanders in dienst. Dat is bij Autoweek niet anders. Het gaat hier om namen als:

 • Sandor van Es (autocoureur en adjunct hoofdredacteur)
 • Bas van Putten (columnist en schrijver)
 • Jerry Goossens (columnist en schrijver)

Sandor van Es

Sandor van Es begon in 1983 met karten en deed zelfs mee met het Nederlands kampioenschap Formule A, waarbij hij als tweede eindigde. In 1984 deed hij er wederom aan mee en werd hij derde. Een jaar later werd hij Nederlands kampioen en Duits Winterkampioen Formule A. in 1989 stapte hij over naar de Formule Super A en won daar meteen het kampioenschap. In zijn kart-carrière wist hij 50 overwinningen binnen te slepen.

In 1994 maakte hij zijn rentree in de autosport door mee te doen in de Citroën AX GTI Cup. Verder heeft hij ook meegedaan in de Dutch Touringcar Championship. Voor Autoweek test hij allerlei auto’s uit om erover te schrijven.

Sandor van Es test de Porsche Spyder

Bas van Putten

Bas van Putten is naast autojournalist voor Autoweek ook een Nederland schrijver en musicoloog. Op televisie heeft van Putten ook ervaring. Zo presenteerde hij samen met Rob Kamphues het programma PK. Bij een abonnement op Autoweek kun je elke week zijn column lezen, maar hij is ook medewerker van de Groene Amsterdammer en is in het verleden werkzaam geweest voor kranten als Parool, de Telegraaf en Vrij Nederland.

Jerry Goossens

Jerry Goossens is niet alleen een columnist en schrijver, hij is ook journalist. Hij werd overigens op de middelbare school in Zeist bekend doordat hij ging drummen in punkbands met de namen Pooh Sticks en Misselijk. Na de middelbare school vervolgde hij zijn opleiding aan de School voor Journalistiek in Utrecht. Na deze opleiding te hebben afgerond is Jerry Goossens voor het Parool als poprecensent aan het werk gegaan. Vlak daarna werd hij voor de Nieuwe Revu gevraagd en daar werd hij in 1998 adjunct-hoofdredacteur. In 1999 was hij deze functie helaas alweer kwijt. Daarom ging hij aan het werk als columnist in het Utrecht Nieuwsblad. En uiteraard is hij ook bekend als columnist bij Autoweek en Esquire.  Jerry Goossens is “lid”van de Utrechtse Mafia, Een groep jonge mensen uit de Utrechtse literaire scene uit de jaren 90 van de vorige eeuw en wordt gerekend tot de Generatie Nix. Sinds 1998 is hij met Danielle Serdijn getrouwd. Ze hebben drie kinderen en zijn woonachtig te Utrecht.

Wat voor abonnement op Autoweek kun je afsluiten?

Als je ervoor kiest om een Autoweek abonnement af te sluiten, dan heb je de mogelijkheid om tussen verschillende soorten abonnementen te kiezen:

 • Instap abonnement: Hierbij ontvangt u het magazine elke week en heeft u de mogelijkheid om het blad ook digitaal te lezen
 • Basis GTO (deze wordt het meest gekozen): Bij dit abonnement ontvangt u niet alleen Autoweek, maar ook GTO magazine. Daarnaast ontvangt u de eindejaarsspecial én kunt u het blad digitaal lezen
 • Basis Classics: Als u besluit om van deze Autoweek aanbieding voor het abonnement gebruik te maken, krijgt u de Autoweek en het Classics blad op de deurmat. Verder hoort bij dit abonnement de eindejaarsspecial en is het wederom online, dus digitaal, te lezen

Uiteraard kunt u uw vrienden ook met een Autoweek abonnement verblijden. Je kunt hen gewoon een abonnement cadeau doen. Daar waar je zelf misschien nog niet zeker weet of je het blad iedere week wilt ontvangen en je een Autoweek proefabonnement hebt genomen, kun je vrienden die het zeker willen hebben een plezier doen.

Of je het nou voor jezelf af wilt sluiten of een vriend een plezier wilt doen, een Autoweek abonnement is perfect voor mannen die gek op auto’s zijn. Je blijft volledig op de hoogte van al het nieuws en dat terwijl je bij het afsluiten van een Autoweek abonnement ook nog eens een laagste prijs garantie binnen weet te slepen. Weet je ergens anders alsnog een betere deal te vinden, dan moet je ons dat zeker laten weten. Dat werkt namelijk erg in je voordeel, aangezien je dan een abonnement via ons voor diezelfde prijs krijgt. Daarnaast ontvang je ook nog eens een gratis bol.com cadeaubon ter waarde van 10 euro! Dat is niet alleen aan Autoweek aanbieding of voordeel, het is geldig voor elk blad, krant en iedere TV-gids waarvoor je bij ons en abonnement af kunt sluiten.

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.