AutoWeek

Autoweek abonnement en aanbieding

Met een Autoweek abonnement valt elke week hét tijdschrift voor de autoliefhebber op de deurmat. Autoweek bied je veel informatie over betaalbare occasions, de mooiste nieuwe auto’s en nog veel meer autogerelateerd nieuws. Dus ben jij een echte of autoliefhebber of op zoek naar een nieuwe bolide, denk er dan eens aan om een Autoweek abonnement af te sluiten. Het grootste voordeel van een Autoweek abonnement is dat je veel voordeliger uit bent dan het kopen van losse nummers is bij de plaatselijke kiosk.

     (8) 

“Heerlijk weekblad! Het Autoweek abonnement was snel afgesloten en wordt altijd keurig op tijd bezorgd”.

Dhr. M. F. uit H.

De beste Autoweek abonnementen van dit moment

Added to wishlistRemoved from wishlist 2

✅ kortingsperiode: 4 nummers

✅ prijs: € 4

✅ stopt automatisch

4.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 12/24/36 maanden

✅ prijs: vanaf € 2,75 per week (ipv. € 4,38)

wekelijks AutoWeek (52 nummers) + AutoWeek GTO (4 nummers) + AutoWeek Special (4 nummers)

✅ inclusief digitaal lezen

✅ eenvoudig opzegbaar

 

4.38 2.75

Kies hier het voordeligste Autoweek classics abonnement

Ben je geïnteresseerd in klassieke auto’s? Dan is een Autoweek Classics abonnement iets voor jou! Je leest alles over klassieke auto’s, youngtimers en sportscars uit de periode 1950 tot 1990. 

Added to wishlistRemoved from wishlist 1

✅ kortingsperiode: 3 nummers

✅ prijs: € 9

✅ stopt automatisch

9.00

Autoweek abonnement voor de echte autoliefhebbers

De meeste mannen houden van voetbal en van auto’s. Voor het eerste is er de VI abonnement. En als autoliefhebber is een Autoweek abonnement ideaal. Met een abonnement Autoweek krijg je dit wekelijkse tijdschrift voor een mooie prijsje thuisbezorgd, goedkoper dan wanneer je het blad los koopt. Met een mooie Autoweek aanbieding krijg je ook nog eens extra korting. Je kunt in Autoweek alles lezen over wat er zich in autoland afspeelt. Er zijn rij-impressies van nieuwe modellen in te vinden, meerdere rubrieken waarin niet alleen betaalbare occasions maar ook oldtimers worden getest en ook persoonlijke verhalen zijn er te lezen, alsmede natuurlijk het allerlaatste autonieuws. Een abonnement Autoweek is echt een must voor elke autoliefhebber. Zijn nieuwe auto’s niet helemaal jouw ding en kijk je liever naar oldtimers? Ga dan voor het Autoweek Classics abonnement, met volle focus op de klassieke auto’s.

AUTOWEEK PROEFABONNEMENT VOOR EEN TESTRIT

Lijkt het blad je wel wat, maar wil je niet direct een wekelijkse verbinding aangaan met een vol Autoweek abonnement? Dan is het aan te raden om eerst voor een Autoweek proefabonnement te gaan. Op die manier is het mogelijk het blad voor een testrit te nemen. Bevalt je dit magazine daarna nog steeds, dan kun je alsnog besluiten om een abonnement Autoweek met een mooie Autoweek abonnement actie te nemen.

GESCHIEDENIS AUTOWEEK

Autoweek is een Nederlands tijdschrift en werd vanaf 1990 tot 2001 uitgegeven door VNU. Sinds 2001 is de uitgever Sanoma uit Finland. Het weekblad richt zich niet alleen op autoliefhebbers maar ook op mensen die een nieuwe of tweedehands auto aan willen schaffen. In 1990 komt het blad onder de licentie van het Duitse AutoBild uit. In 2012 heeft het magazine zelfs twee Mercurs nominaties ontvangen. Eentje voor Tijdschriftreportage van het Jaar en de andere voor Hoofdredacteur van het jaar, een functie die op dat moment door Robert van den Ham werd vervuld. Sinds 2015 wordt deze bekleed door Walter van Maren. Een van de nominaties wierp vruchten af, want Autoweek won de Tijdschriftreportage-prijs. Het ging hier om de reportage ‘Dossier Saab’, wat een multimediaal project over het faillissement bij het automerk ging. Abonnees van Autoweek weten dat het blad nog steeds sterk is. Pak vandaag nog een Autoweek abonnement aanbieding en ontvang dit topblad elke week thuis op de mat.

BEKENDE MEDEWERKERS BIJ AUTOWEEK

Bladen zoals LINDA. hebben vaak bekende Nederlanders in dienst. Dat is bij Autoweek niet anders. Het gaat hier om namen als:

    Sandor van Es (autocoureur en adjunct hoofdredacteur)
    Bas van Putten (columnist en schrijver)
    Jerry Goossens (columnist en schrijver)

SANDOR VAN ES

Sandor van Es begon in 1983 met karten en deed zelfs mee met het Nederlands kampioenschap Formule A, waarbij hij als tweede eindigde. In 1984 deed hij er wederom aan mee en werd hij derde. Een jaar later werd hij Nederlands kampioen en Duits Winterkampioen Formule A. in 1989 stapte hij over naar de Formule Super A en won daar meteen het kampioenschap. In zijn kart-carrière wist hij 50 overwinningen binnen te slepen.

In 1994 maakte hij zijn rentree in de autosport door mee te doen in de Citroën AX GTI Cup. Verder heeft hij ook meegedaan in de Dutch Touringcar Championship. Voor Autoweek test hij allerlei auto’s uit om erover te schrijven.

BAS VAN PUTTEN

Bas van Putten is naast autojournalist voor Autoweek ook een Nederland schrijver en musicoloog. Op televisie heeft van Putten ook ervaring. Zo presenteerde hij samen met Rob Kamphues het programma PK. Bij een abonnement op Autoweek kun je elke week zijn column lezen, maar hij is ook medewerker van de Groene Amsterdammer en is in het verleden werkzaam geweest voor kranten als Parool, De Telegraaf en Vrij Nederland.

JERRY GOOSSENS

Jerry Goossens is niet alleen een columnist en schrijver, hij is ook journalist. Hij werd overigens op de middelbare school in Zeist bekend doordat hij ging drummen in punkbands met de namen Pooh Sticks en Misselijk. Na de middelbare school vervolgde hij zijn opleiding aan de School voor Journalistiek in Utrecht. Na deze opleiding te hebben afgerond is Jerry Goossens voor het Parool als poprecensent aan het werk gegaan. Vlak daarna werd hij voor de Nieuwe Revu gevraagd en daar werd hij in 1998 adjunct-hoofdredacteur. In 1999 was hij deze functie helaas alweer kwijt. Daarom ging hij aan het werk als columnist in het Utrecht Nieuwsblad. En uiteraard is hij ook bekend als columnist bij Autoweek en Esquire. Jerry Goossens is “lid” van de Utrechtse Mafia, een groep jonge mensen uit de Utrechtse literaire scene uit de jaren 90 van de vorige eeuw en wordt gerekend tot de Generatie Nix. Sinds 1998 is hij met Danielle Serdijn getrouwd. Ze hebben drie kinderen en zijn woonachtig te Utrecht.

WAT VOOR AUTOWEEK ABONNEMENT KUN JE AFSLUITEN?

Als je ervoor kiest om een Autoweek abonnement af te sluiten, dan heb je de mogelijkheid om tussen verschillende soorten abonnementen te kiezen:

Instap Autoweek abonnement aanbieding: Hierbij ontvang je het magazine elke week en heb je de mogelijkheid om het blad ook digitaal te lezen.

Basis GTO Autoweek abonnement aanbieding (deze wordt het meest gekozen): Bij dit abonnement ontvang je niet alleen elke week Autoweek, maar ook GTO magazine. Daarnaast ontvang je de eindejaarsspecial én kun je het blad digitaal lezen.

Basis Autoweek Classics abonnement: Als je besluit om van deze Autoweek aanbieding voor het abonnement gebruik te maken, krijg je de Autoweek en het Autoweek Classics blad op de deurmat. Verder hoort bij dit abonnement de eindejaarsspecial en is het wederom online, dus digitaal, te lezen.

Uiteraard kun je je vrienden ook met een abonnement Autoweek verblijden. Je kunt hen gewoon een abonnement cadeau doen met een mooie aanbieding Autoweek. Of een kortlopend Autoweek proefabonnement, zodat je je niet druk hoeft te maken over het op tijd opzeggen van het blad. Daar waar je zelf misschien nog niet zeker weet of je het blad iedere week wilt ontvangen en je een Autoweek proefabonnement hebt genomen, kun je vrienden die het zeker willen hebben een plezier doen met een volledig Autoweek abonnement. Ken je iemand die helemaal gek is van oldtimers? Geef hen dan een Autoweek classics abonnement cadeau. Zoek hier eenvoudig de beste Autoweek aanbieding uit, of je het nou voor jezelf af wilt sluiten of een vriend een plezier wilt doen.

Een Autoweek abonnement is perfect voor mannen die gek op auto’s zijn. Je blijft volledig op de hoogte van al het nieuws en dat terwijl je bij het afsluiten van een abonnement Autoweek actie ook nog eens een laagste prijs garantie binnen weet te slepen. Weet je ergens anders alsnog een betere deal te vinden, dan moet je ons dat zeker laten weten. Dat werkt namelijk erg in je voordeel, aangezien je dan een abonnement via ons voor dezelfde prijs krijgt. Daarnaast ontvang je ook nog eens een gratis bol.com cadeaubon ter waarde van 10 euro! Dit is niet alleen voor de aanbieding Autoweek geldig, maar voor elk tijdschrift of krant en iedere TV-gids waarvoor je bij ons een abonnement af kunt sluiten.

Veelgestelde vragen (FAQ) Autoweek

Wat is het goedkoopste Autoweek abonnement?

"Autoweek abonnement" is de beste deal

Hoeveel Autoweek aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 3 Autoweek aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Autoweek aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 38% korting krijgen op een Autoweek abonnement.