Plus magazine abonnement

Plus Magazine abonnement en proefabonnement

Met een Plus Magazine abonnemnt geniet je elke maand van betrouwbare informatie over geldzaken, gezondheid, relaties en werk, maar ook van mooie artikelen met tuin- en interieur ideeën. We hebben verschillende abonnementen voor je. Onder andere een mooi Plus Magazine proefabonnement voor maar € 15 met automatische stopzetting.

     (17) 

“Interessant tijdschrift voor de actieve 50+ vrouw die voorlopig nog liever niet achter de geraniums 😉 belandt”.

Mevr. A. H. uit J.

Kies hier je Plus Magazine abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅  kortingsperiode: 1 jaar

✅  prijs: € 35

✅  inclusief gratis bespaargids

✅  eenvoudig opzegbaar

58.85 35.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅  kortingsperiode: 5 nummers

✅  prijs: € 17,50 totaal

✅ eenvoudig opzegbaar

29.75 17.50

Geef een Plus Magazine abonnement cadeau

Wat geef je een 50+ dame cadeau die alles al heeft? Juist! Een Plus Magazine abonnement. Laat de ontvanger maanden genieten van dit heerlijke tijdschrift.

Cadeau abonnementen stoppen altijd automatisch. Hoe fijn is dat? Iemand verrassen zonder al het gedoe van het abonnement opzeggen?

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅  kortingsperiode: 5 nummers

✅  prijs: € 17,50

 stopt automatisch

29.75 17.50

Urenlang puzzelplezier met een Plus Puzzels abonnement

Ook zo dol op puzzelen? Neem dan voordelig een Plus Puzzels abonnement en ontvang elke 2 maanden een puzzelboek met leuke en uitdagende puzzels zoals bijvoorbeeld; Zweedse, Doorlopers, legpuzzels maar ook blokpuzzels.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅  kortingsperiode: 5 nummers

✅  prijs: € 15

✅  stopt automatisch

23.70 15.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅  kortingsperiode: 5 nummers

✅  prijs: € 15

✅  eenvoudig opzegbaar

 

23.70 15.00

Plus Magazine abonnement voor de actieve 50+ vrouw

Wanneer je beschikt over een Plus Magazine abonnement kun je elke maand het tijdschrift op je deurmat verwachten. Het tijdschrift bevat allerlei interessante relevante onderwerpen voor Nederlandse vijftigplussers die zelfbewustzijn en nog actief in het leven staan. Onderwerpen die je meer kunnen vertellen over het ouder worden en welke kwaaltjes je daarbij kunt krijgen en hoe je hiermee om kunt gaan. Tips over schoonmaken en hoe je geld kunt besparen bij je zorgverzekering en op alle andere vlakken. Lekker recepten die gezond en makkelijk te bereiden zijn en interessante puzzels oplossen die bewezen zijn om goed te zijn voor de hersenen. Is een Plus Magazine abonnement iets voor jou, sluit dan eerst een Plus Magazine proefabonnement af en maak gebruik van het Plus Magazine aanbiedingen.

Waarom je eerst een Plus Magazine aanbieding af moet sluiten: het is belangrijk om te weten of een tijdschrift wel in jouw straatje past. Of de onderwerpen die erin staan bij jou en bij jou interesses passen. Sluit daarom nu een Plus Magazine proefabonnement af en maak gebruik van de Plus Magazine aanbiedingen. En voor je het weet wil je niet meer zonder een Plus Magazine abonnement.

Plus Magazine voor de middelbare lezer

Plus Magazine is een uitgave van Senior Publications Nederland bv. Het tijdschrift is in samenwerking met Bayard Presse Benelux en de Roularta Media Group. Het tijdschrift is een maandblad en verschijnt in heel Nederland en België. Het blad is bedoeld voor lezers van middelbare leeftijd. Plus Magazine heeft een oplage van 300.000 exemplaren per maand en dus ook al veel lezers met een Plus Magazine abonnement. Het blad is één van de grootste publiekstijdschriften van Nederland. Je kunt in het blad alles lezen over Geld & Recht, Gezondheid, Mens & Samenleving, Lifestyle, cultuur & reizen, Puzzels en vaste columns  van verschillende experts over allerlei onderwerpen. Maak gebruik van Plus Magazine aanbiedingen en sluit een Plus Magazine proefabonnement af voordat je een Plus Magazine abonnement af sluit.

Geschiedenis

Plus Magazine liet voor het eerst zijn gezicht zien in 1990. In die tijd was er nauwelijks belangstelling voor een blad voor de vijftigplussers, maar de uitgeverij SPN durfde de stap te zetten. Plus Magazine is al jarenlang een van het grootste maandblad van Nederland, zij hebben al 300.000 exemplaren per maand en het merendeel hiervan hebben een Plus Magazine abonnement. Het blad verschijnt in tabloid formaat en komt één keer per maand op de mat te liggen. Wil je ook een Plus Magazine abonnement, maak dan nu gebruik van het Plus Magazine aanbieding en sluit een Plus Magazine proefabonnement af.

De lezers

De doelgroep van Plus Magazine is de wat oudere doelgroep die jarenlang vergeten zijn. Plus Magazine durfde het aan zich te begeven waar nog geen magazine zich had begeven, zij produceren een tijdschrift dat helemaal gespecificeerd is op de vijftigplussers. Deze vijftigplussers zijn alles behalve buitengesloten van de maatschappij. Want Plus Magazine focust zich op de vijftigplussers die nog steeds een bindende factor zijn in onze maatschappij. Hun lezers zijn nuchter en positief en mensen die nog steeds veel bijdragen aan de maatschappij. Ze zijn nog aan het werk en hebben invloed op het dagelijkse leven. Omdat hun interesses en vragen net even ergens anders liggen dan bij hun jongere gelijkwaardige hebben zij nu hun eigen maandblad gekregen. Wil je weten of Plus Magazine bij jou past sluit dan nu een Plus Magazine proefabonnement af en maak gebruik van de Plus Magazine aanbieding. Je wilt straks niet meer zonder een Plus Magazine abonnement.

WELKE ONDERWERPEN KUN JE VERWACHTEN IN PLUS MAGAZINE?

Wanneer je een Plus Magazine abonnement hebt kun je elke maand onderwerpen verwachten die bij jou passen. Maak kennis met deze onderwerpen door middel van Plus Magazine proefabonnement. Het magazine specialiseert zich in onderwerpen die voor vijftigplussers ontzettend relevant zijn. Elke maand zijn er nieuwe onderwerpen, maar ze hebben allemaal te maken met het leven van de vijftigplussers. Bijvoorbeeld; genieten in Vlaanderen, overgewicht en afvallen, haarverzorging, spieren en gewrichten, huid, rugpijn, voeten, prostaatklachten en aambeien. Lees bijvoorbeeld alles over wat je moet doen wanneer je spijt hebt van je nieuwe zorgverzekering, over hoe zorgverzekeringen je niet foutloos informeren, of dat je als oudere teveel zorgpremie betaald. Maar Plus Magazine schrijft ook over leuke culturele tips. Waar je bijvoorbeeld het beste naartoe kunt gaan in Rotterdam als je naar kunst en design wilt kijken. Wat je allemaal kunt beleven in Bern en waar je chocolade moet proeven in België. Ook geven ze elke maand leuke restaurant tips en leuke recepten die makkelijk en gezond zijn. Plus Magazine geeft ook allemaal handige tips over hoe schoonmaken een stuk makkelijker kan. Bijvoorbeeld hoe je die vervelende aanslag van je bestek kunt halen. Wil je ook elke maand lezen over deze onderwerpen maak dan nu gebruik van de Plus Magazine aanbiedingen en sluit een Plus Magazine proefabonnement af en ga daarna over op een Plus Magazine abonnement.

Doe mee

Nog een leuke extra rubriek die je kunt vinden in Plus Magazine is de “doe mee” rubriek. Hierbij kun je altijd meedoen aan een puzzel. Wil je weten welke puzzels erin staan neem dan een Plus Magazine proefabonnement. Ze hebben elke maand een sudoku puzzel, een kruiswoordpuzzel. En je kunt altijd een leuke prijs winnen wanneer je de puzzel hebt opgelost, win bijvoorbeeld een 8-daagse vakantie in de Franse Alpen. Maar doe ook mee met de reisquiz of met de cultuurquiz. Wil je ook elke maand kans maken om leuke prijzen te winnen sluit dan nu een Plus Magazine proefabonnement af en ga over op een plus Magazine abonnement, maak nu gebruik van de Plus Magazine aanbiedingen.

Android app

Wanneer je beschikt over een Plus Magazine abonnement kun je op de app van Plus Magazine gratis toegang krijgen tot de digitale edities van het blad die binnen uw abonnement vallen. Je kunt in ‘Mijn edities’ edities downloaden en bewaren om later te lezen offline. Op de app kun je ook alle puzzels maken en meedoen met alle quizzen. Wil je ook Plus Magazine lezen op je smartphone of op je tablet, meld je dan nu aan voor een Plus Magazine proefabonnement, maak gebruik van de Plus Magazine aanbiedingen en ga over op een Plus Magazine abonnement. Helaas is er nog geen Plus Magazine app voor je Apple apparaat.

Hoe ziet het Plus Magazine van februari 2017 eruit?

 

Veelgestelde vragen (FAQ) Plus Magazine

Wat is het goedkoopste Plus Magazine abonnement?

"Plus magazine cadeau abonnement 5 nummers" is de beste deal

Hoeveel Plus Magazine aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 5 Plus Magazine aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Plus Magazine aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 42% korting krijgen op een Plus Magazine abonnement.