VIND HIER HET BESTE PLUS MAGAZINE PROEFABONNEMENT

 Meest gekozen Plus Magazine proefabonnement door onze bezoekers

proefabonnement Plus Magazine

Plus Magazine biedt je elke maand betrouwbare informatie over geldzaken, gezondheid, relaties en werk, maar ook mooie artikelen met tuin- en interieur ideeën. Dit abonnement geeft je maar liefst 38% korting. Geef je dit Plus Magazine proefabonnement cadeau dan stopt de bezorging automatisch

     (18)

“Interessant tijdschrift voor de actieve 50+ vrouw die voorlopig nog liever niet achter de geraniums 😉 belandt”.

Mevr. J. de G. uit K.

 • Looptijd: 11 maanden
 • Prijs: 3,18 per maand
 • 38% korting
 • Stopt automatisch (cadeau abonnement)
 • Maandelijks Plus Magazine
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.

Plus Magazine proefabonnement voor maar 17,-

proefabonnement Plus Magazine

Ken je Plus Magazine nog niet en wil je graag kennismaken met dit tijdschrift? Pak dan dit kortlopende proefabonnement en lees 5 maanden met 34% korting. Zo kun je op een voordelige manier kijken of het magazine bij je past. Je kunt dit Plus Magazine abonnement ook cadeau geven, de bezorging stopt in dat geval automatisch.

     (18)

“Mezelf dit abonnement cadeau gedaan en tot nu toe geen spijt. Gevarieerde artikelen en altijd up to date”.

Mevr. D. L. uit R.

 • Looptijd: 5 maanden
 • Prijs: 3,40 per maand
 • 34% korting
 • Stopt automatisch (cadeau abonnement)
 • Maandelijks Plus Magazine
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Plus Puzzels 6 nummers voor 15,-

proefabonnement Plus Magazine

Plus Puzzels biedt meer dan 120 puzzels voor zowel de beginnende als de gevorderde puzzelaar. Elk nummer bevat 64 pagina’s vol met kruiswoordraadsels, cryptogrammen, Zweedse puzzels, sudoku en veel meer hersenkrakers voor urenlang puzzelplezier.

      (7)

“Uitdagend en gevarieerd puzzelboek. Fijn om mee te nemen op vakantie”.

Mevr. L. van H. uit T.

 • Looptijd: 6 nummers
 • Prijs: 2,50 per nummer
 • 37% korting
 • Stopt automatisch (cadeau abonnement)
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.

PLUS MAGAZINE PROEFABONNEMENT

Wanneer je beschikt over een Plus Magazine abonnement kun je elke maand het tijdschrift op je deurmat verwachten. Het tijdschrift bevat allerlei interessante relevante onderwerpen voor Nederlandse vijftigplussers die zelfbewustzijn en nog actief in het leven staan. Onderwerpen die je meer kunnen vertellen over het ouder worden en welke kwaaltjes je daarbij kunt krijgen en hoe je hiermee om kunt gaan. Tips over schoonmaken en hoe je geld kunt besparen bij je zorgverzekering en op alle andere vlakken. Lekker recepten die gezond en makkelijk te bereiden zijn en interessante puzzels oplossen die bewezen zijn om goed te zijn voor de hersenen. Is een Plus Magazine abonnement iets voor jou, sluit dan eerst een Plus Magazine proefabonnement af en maak gebruik van het Plus Magazine aanbiedingen.

Waarom je eerst een Plus Magazine aanbieding af moet sluiten: het is belangrijk om te weten of een tijdschrift wel in jouw straatje past. Of de onderwerpen die erin staan bij jou en bij jou interesses passen. Sluit daarom nu een Plus Magazine proefabonnement af en maak gebruik van de Plus Magazine aanbiedingen. En voor je het weet wil je niet meer zonder een Plus Magazine abonnement.

Plus Magazine voor de middelbare lezer

Plus Magazine is een uitgave van Senior Publications Nederland bv. Het tijdschrift is in samenwerking met Bayard Presse Benelux en de Roularta Media Group. Het tijdschrift is een maandblad en verschijnt in heel Nederland en België. Het blad is bedoeld voor lezers van middelbare leeftijd. Plus Magazine heeft een oplage van 300.000 exemplaren per maand en dus ook al veel lezers met een Plus Magazine abonnement. Het blad is één van de grootste publiekstijdschriften van Nederland. Je kunt in het blad alles lezen over Geld & Recht, Gezondheid, Mens & Samenleving, Lifestyle, cultuur & reizen, Puzzels en vaste columns  van verschillende experts over allerlei onderwerpen. Maak gebruik van Plus Magazine aanbiedingen en sluit een Plus Magazine proefabonnement af voordat je een Plus Magazine abonnement af sluit.

Geschiedenis

Plus Magazine liet voor het eerst zijn gezicht zien in 1990. In die tijd was er nauwelijks belangstelling voor een blad voor de vijftigplussers, maar de uitgeverij SPN durfde de stap te zetten. Plus Magazine is al jarenlang een van het grootste maandblad van Nederland, zij hebben al 300.000 exemplaren per maand en het merendeel hiervan hebben een Plus Magazine abonnement. Het blad verschijnt in tabloid formaat en komt één keer per maand op de mat te liggen. Wil je ook een Plus Magazine abonnement, maak dan nu gebruik van het Plus Magazine aanbieding en sluit een Plus Magazine proefabonnement af.

De lezers

De doelgroep van Plus Magazine is de wat oudere doelgroep die jarenlang vergeten zijn. Plus Magazine durfde het aan zich te begeven waar nog geen magazine zich had begeven, zij produceren een tijdschrift dat helemaal gespecificeerd is op de vijftigplussers. Deze vijftigplussers zijn alles behalve buitengesloten van de maatschappij. Want Plus Magazine focust zich op de vijftigplussers die nog steeds een bindende factor zijn in onze maatschappij. Hun lezers zijn nuchter en positief en mensen die nog steeds veel bijdragen aan de maatschappij. Ze zijn nog aan het werk en hebben invloed op het dagelijkse leven. Omdat hun interesses en vragen net even ergens anders liggen dan bij hun jongere gelijkwaardige hebben zij nu hun eigen maandblad gekregen. Wil je weten of Plus Magazine bij jou past sluit dan nu een Plus Magazine proefabonnement af en maak gebruik van de Plus Magazine aanbieding. Je wilt straks niet meer zonder een Plus Magazine abonnement.

Welke onderwerpen kun je verwachten in Plus Magazine?

Wanneer je een Plus Magazine abonnement hebt kun je elke maand onderwerpen verwachten die bij jou passen. Maak kennis met deze onderwerpen door middel van Plus Magazine proefabonnement. Het magazine specialiseert zich in onderwerpen die voor vijftigplussers ontzettend relevant zijn. Elke maand zijn er nieuwe onderwerpen, maar ze hebben allemaal te maken met het leven van de vijftigplussers. Bijvoorbeeld; genieten in Vlaanderen, overgewicht en afvallen, haarverzorging, spieren en gewrichten, huid, rugpijn, voeten, prostaatklachten en aambeien. Lees bijvoorbeeld alles over wat je moet doen wanneer je spijt hebt van je nieuwe zorgverzekering, over hoe zorgverzekeringen je niet foutloos informeren, of dat je als oudere teveel zorgpremie betaald. Maar Plus Magazine schrijft ook over leuke culturele tips. Waar je bijvoorbeeld het beste naartoe kunt gaan in Rotterdam als je naar kunst en design wilt kijken. Wat je allemaal kunt beleven in Bern en waar je chocolade moet proeven in België. Ook geven ze elke maand leuke restaurant tips en leuke recepten die makkelijk en gezond zijn. Plus Magazine geeft ook allemaal handige tips over hoe schoonmaken een stuk makkelijker kan. Bijvoorbeeld hoe je die vervelende aanslag van je bestek kunt halen. Wil je ook elke maand lezen over deze onderwerpen maak dan nu gebruik van de Plus Magazine aanbiedingen en sluit een Plus Magazine proefabonnement af en ga daarna over op een Plus Magazine abonnement.

Doe mee

Nog een leuke extra rubriek die je kunt vinden in Plus Magazine is de “doe mee” rubriek. Hierbij kun je altijd meedoen aan een puzzel. Wil je weten welke puzzels erin staan neem dan een Plus Magazine proefabonnement. Ze hebben elke maand een sudoku puzzel, een kruiswoordpuzzel. En je kunt altijd een leuke prijs winnen wanneer je de puzzel hebt opgelost, win bijvoorbeeld een 8-daagse vakantie in de Franse Alpen. Maar doe ook mee met de reisquiz of met de cultuurquiz. Wil je ook elke maand kans maken om leuke prijzen te winnen sluit dan nu een Plus Magazine proefabonnement af en ga over op een plus Magazine abonnement, maak nu gebruik van de Plus Magazine aanbiedingen.

Android app

Wanneer je beschikt over een Plus Magazine abonnement kun je op de app van Plus Magazine gratis toegang krijgen tot de digitale edities van het blad die binnen uw abonnement vallen. Je kunt in ‘Mijn edities’ edities downloaden en bewaren om later te lezen offline. Op de app kun je ook alle puzzels maken en meedoen met alle quizzen. Wil je ook Plus Magazine lezen op je smartphone of op je tablet, meld je dan nu aan voor een Plus Magazine proefabonnement, maak gebruik van de Plus Magazine aanbiedingen en ga over op een Plus Magazine abonnement. Helaas is er nog geen Plus Magazine app voor je Apple apparaat.

Hoe ziet het Plus Magazine van februari 2017 eruit?