formule1 abonnement
formule1 abonnement

Formule 1 abonnement en proefabonnement

Een Formule 1 abonnement is onmisbaar voor de fans van deze geweldige autosport. Vol snelheid en spektakel, Formule 1 brengt het altijd het laatste nieuws van het Grand Prix circuit. Formule 1 laat geen enkele race voorbij gaan, weet precies wat er gaande is en is niet bang om de diepte in te gaan. Ben als eerste op de hoogte van alle updates rondom de Grand Prix’s en de vooraanstaande coureurs en neem nu een abonnement Formule 1!

     (8) 

Mooi blad dit, nergens anders vind je zoveel waardevolle en gedetailleerde informatie over de Grand Prix en alle coureurs. Mijn kinderen hebben me een Formule 1 abonnement gegeven voor Vaderdag, voor het eerst dat ze met een cadeau voor me echt helemaal de spijker op de kop hebben geslagen. Ik moet toegeven dat ik elke twee weken als een klein jochie naar de bezorging van dit tijdschrift uitkijk 🙂 

Dhr. M. S. uit D.

 

Kies hieronder jouw Formule 1 abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 42 nummers

√ prijs € 149,99 249,90

√ 40% korting

√ eenvoudig opzegbaar

249.90 149.99
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 21 nummers

√ prijs € 79,99

√ 31% korting

√ eenvoudig opzegbaar

115.92 79.99
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 10 nummers

√ prijs € 49,99

√ 9% korting

stopt automatisch

55.20 49.99
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 5 nummers

√ prijs € 23

√ 23% korting

√ eenvoudig opzegbaar

29.75 23.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 3 nummers

√ prijs € 15,50

√ 6% korting

stopt automatisch

16.56 15.50

EEN FORMULE 1 ABONNEMENT VOOR DE ECHTE RACE-FANS

De Formule 1 is het ultieme autosport tijdschrift. Met een Formule 1 abonnement ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van het racecircuit. Het is hét race magazine bij uitstek, met elke maand de beste Grand Prix foto’s, de meeste fascinerende interviews met mensen uit het vak, geweldige historische reportages en mooie achtergronden over alle aspecten van de autosport. De redactie van Formule 1 bestaat uitsluitend uit die-hard Formule 1 fans die elke editie weer vol passie samenstellen. Ontwikkelingen in de autosport gaan soms razendsnel en enkel met een toegewijd en informerend vakblad blijf je helemaal bij over alle details en belangrijke gebeurtenissen. Geweldig dus dat dit blad elke twee weken uitkomt en met een abonnement Formule 1 mis je geen enkele uitgave. 

Formule 1 staat als enige Nederlandse magazine vooraan bij alle Grand Prix races en brengt je niet alleen de beste kwaliteitsfotografie van het circuit, maar ook de uitgebreide achtergronden en reportages van de events. Met het Formule 1 magazine lijkt het alsof je zelf naast de baan staat! Diepgaande interviews, of het nu met oude race veteranen zijn of met de nieuwste sensaties op het circuit, brengen je dichter bij de mensen van het vak. Hoe gaan Max Verstappen en andere Formule 1-coureurs om met de druk die het racen op hen legt, waar worstelen ze mee en waar dromen ze van? Maak ook degenen die juist in de achtergrond staan, die achter de schermen alles mogelijk maken, worden door Formule 1 magazine in de spotlichten gezet. Er komt een hoop bij kijken om een race op touwen te zetten en een kijkje in de Formule 1 keuken is fascinerend voor de echte fan!

Met een Formule 1 abonnement ben je ook altijd op de hoogte van technische ontwikkelingen en analyses uit de autosport, heb je altijd de laatste race uitslagen bij de hand en wordt je af en toe naar vroeger meegenomen met een van de fraaie historische portretten die regelmatig in het blad te vinden zijn. Kies hier een mooie Formule 1 magazine aanbieding en geef jezelf het genoegen van een blad dat helemaal aansluit bij jouw passie. Sluit vandaag nog een abonnement Formule 1 af!

Wel autoliefhebber, maar niet van de Grand Prix? Dan ga je voor een abonnement Autoweek. We hebben hier ook mooie aanbiedingen voor je bijvoorbeeld een Playboy abonnement, of een Quote abonnement. Op zoek naar een mooi cadeau voor die ene bijzondere vrouw in je leven? Geef haar een abonnement Cosmopolitan of een abonnement Happinez, magazine van het jaar 2019! Succes gegarandeerd. 

ALTIJD VOORAAN MET EEN FORMULE 1 ABONNEMENT

Met een abonnement Formule 1 ontvang je dit mooie blad gewoon thuis gestuurd, je hebt het in de bus nog voor de editie in de winkels ligt. Met een mooie Formule 1 magazine aanbieding ontvang je tevens een goede korting en kun je flink besparen vergeleken met het kopen van losse nummers bij de kiosk. Formule 1 verschijnt maar liefst 18 keer per jaar en als abonnee ontvang je bovendien ook de drie jaarlijkse specials. De specials zijn net als het reguliere blad van geweldige kwaliteit en niet te missen. Je ontvangt als Formule 1 abonnee de speciale seizoens Preview, een extra dikke Zomerspecial en na afloop van het seizoen een mooi Jaaroverzicht. 

Met een Formule 1 abonnement mis je geen enkele van deze edities en specials en profiteer je ook nog eens van vele kortingen en winacties die regelmatig in de Formule 1 staan. Als Formule 1 abonnee kun je bovendien het blad ook helemaal gratis digitaal lezen, op computer, smartphone of tablet. Handig om altijd even de laatste standen van de Grand Prix te kunnen checken! De uitslagen vind je ook allemaal online, op de website van het blad, net als de GP kalender, de laatste nieuwtjes en een galerij van de meest sensationele Formule 1 foto’s van huisfotograaf Peter van Egmond

VOLG DE FORMULE 1 OP DE VOET

Het Formule 1 magazine mag zich al 25 jaar met trots het snelste blad van Nederland noemen. Het blad wordt sinds 2014 uitgegeven onder de banner van uitgever New Skool Media, die het blad in dat jaar van Sanoma hebben overgenomen. Het blad is nog steeds ontzettend relevant, ondanks de digitaliseringstrend en aan de 2-wekelijkse oplages kun je zien dat Formule 1 nog steeds goed gelezen wordt door autosport fans uit heel Nederland. Voeg je bij de club en neem een abonnement Formule 1. Geen ander blad weet de koningsklasse van de autosport zo goed weer te geven, in volle kleuren en met een spectaculaire twist, echter allemaal gebaseerd op degelijke journalistiek, eerlijke passie en pure vakkennis. 

Op de Instagram, Facebook en Twitter van Formule 1 volg je het laatste nieuws. Samen met het magazine en de website van het blad, vormen de sociale media hét Formule 1 platform van Nederland. Kun je niet elke Grand Prix zelf bijwonen, dan is een abonnement Formule 1 het beste alternatief om toch helemaal bij te blijven van de laatste ontwikkelingen op het circuit. Met een kortlopend Formule 1 abonnement kun je het blad een paar weken proberen, zonder eraan vast te zitten. Ben je al helemaal overtuigd van de kwaliteit van dit magazine, kies hier dan eenvoudig de beste Formule 1 magazine aanbieding voor jou uit en ontvang een fijne korting. Een cadeau voor jezelf, of als ultiem geschenk voor een vriend die net als jij helemaal fan is van alles wat met de Grand Prix te maken heeft. Met het regelmatig ontvangen van dit blad mis je nooit meer een Formule 1 update en kun jij als geen ander meepraten over deze fantastische sport, elke editie gebracht door de experts en de vakkundige redactie van het magazine. Zoals hier, analist Tom Coronel:

Veelgestelde vragen (FAQ) Formule 1

Wat is het goedkoopste Formule 1 abonnement?

"Formule 1 abonnement 42 nummers met 40% korting (incl. 4 specials)" is de beste deal

Hoeveel Formule 1 aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 5 Formule 1 aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Formule 1 aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 40% korting krijgen op een Formule 1 abonnement.