Noordhollands Dagblad abonnement
Noord Hollands Dagblad abonnement

Noordhollands Dagblad abonnement en proefabonnement

Woon je in Noord Holland en ben je op zoek naar meer regionaal nieuws zonder dat je het wereldnieuws hoeft te missen? Dan is het Noordhollands Dagblad waarschijnlijk iets voor jou! Met dit NHD abonnement pak je in 3 jaar tijd € 761,40 korting. Voor 4,27 per week ben je geheel geïnformeerd over alles wat er in jouw regio gebeurt als alles wat er zich wereldwijd afspeelt

     (43) 

“Ik hecht veel waarde aan een regionaal dagblad en heb daarom gekozen voor de hoogste korting.  De aanvraag was makkelijk en snel geregeld”

Dhr. F. B. uit Z.

Noordhollands Dagblad abonnement maandag t/m zaterdag

Lees je het liefst van maandag t/m zaterdag de papieren krant? Dan is dit het ideale NHD abonnement voor je! Je ontvangt de krant 6 dagen per week in je brievenbus en je leest 24/7 online het Noordhollands Dagblad . De kortingsperiode kun je zelf kiezen, 1, 2 of 3 jaar. 

Noordhollands Dagblad abonnement zaterdag+

Ben je doordeweeks te druk om uitgebreid de papieren krant te lezen? Dan is deze relatief nieuwe abonnementsvorm ideaal! Van maandag t/m vrijdag ontvang je het Noordhollands Dagblad digitaal en op zaterdag ligt de heerlijke weekendkrant in je brievenbus. Kopje koffie, croissantje en je NHD,  jouw weekend kan niet meer stuk. En het mooie is dat je 3 jaar 60% korting pakt met dit zaterdag+ NHD abonnement.

NHD digitaal abonnement

Met een NHD digitaal abonnement krijg je met maar liefst 61% korting en dat 3 jaar lang! Dus hecht je geen waarde aan een papieren krant naast je kopje koffie in de ochtend, dan is dit het perfecte Noordhollands Dagblad abonnement. Voor nog geen 2 euro per week ben je volledig op de hoogte van al het regionale en wereldnieuws.

Premium NHD abonnement

Wees goed geïnformeerd met een Noordhollands Dagblad abonnement

Woon jij ten noorden van het Noordzeekanaal en wil op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Dan is een Noordhollands Dagblad abonnement wellicht iets voor jou. Dit is een regionaal nieuwsblad die elke ochtend van maandag tot en met zaterdag wordt verspreid. Op zaterdag krijg je zelfs de dikke weekendkrant met het magazine VRIJ. Je kunt nu tijdelijk voordelig een Noordhollands Dagblad proefabonnement afsluiten. Hierdoor houd je geld over om andere kranten of tijdschriften uit te proberen. Neem bijvoorbeeld ook een proefabonnement op de Trouw of NRC Next. Het is ook leuk om iemand een proefabonnement cadeau te doen! Is het Noordhollands Dagblad helemaal de krant voor jou dan ga je voor een volledig NHD abonnement. Kies een mooie Noordholland Dagblad aanbieding uit en geniet elke weekdag en zaterdag van deze kwalitatieve regionale krant.

DE VERSCHILLENDE EDITIES VAN HET NOORDHOLLANDS DAGBLAD

Het Noordholland Dagblad verschijnt in het noorden van het land en bestaat uit meerdere edities. Deze ochtendkrant bestaat uit:

In elke editie komen de gebeurtenissen en ontwikkelingen in jouw regio aan bod. Het regionale nieuws wordt samengesteld door nieuwsredacties uit jouw omgeving. Er wordt natuurlijk ook gedacht aan belangrijk nieuws uit het binnen- en buitenland. Het is daarnaast vanzelfsprekend dat er ook bericht wordt over sport, economie en cultuur. Welke editie van het NHD je ontvangt is afhankelijk van jouw woonplaats. Met een Noordholland Dagblad abonnement ben je in ieder geval altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

EEN STUKJE GESCHIEDENIS VAN HET NOORDHOLLANDS DAGBLAD

Het Noordhollands Dagblad bestaat al sinds 1893. De eerdergenoemde regionale edities waren vroeger nog op zichzelf staande kranten. Pas later zijn al deze kranten ondergebracht tot het Noordhollands Dagblad die we vandaag de dag kennen. Deze ochtendkrant heeft een gezamenlijke oplage van ruim 140.000 exemplaren. Het nieuwsblad werd tot 2004 uitgegeven door Hollandse Dagformatie. Tegenwoordig is de krant aangesloten bij HDC Media. Deze krant wordt vaak gelezen door inwoners die graag op de hoogte blijven van het nieuws uit de omgeving. Een abonnement Noordhollands Dagblad is ideaal om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in jouw regio. Voor iedereen is er wel een goede NHD aanbieding te vinden, of je nu het liefste elke dag het NHD in de bus krijgt of de krant liever online leest.

HET NOORDHOLLANDS DAGBLAD ONLINE

Anno 2017 kan ook dit nieuwsblad namelijk niet achterblijven op het gebied van social media. Het NoordHollands Dagblad heeft een compleet digitale versie en is ook actief op Facebook. Zo worden bijzondere video’s en nieuwsberichten van de website van het Noordhollands Dagblad gedeeld op dit sociale medium. Niet alleen nieuwsberichten, maar ook sportverslagen zijn terug te vinden op de website. Dit maakt een Noordhollands Dagblad abonnement extra aantrekkelijk. NHD abonnees van de papieren versie van de krant hebben via de website van het Noordhollands Dagblad ook toegang tot de digitale editie en de zogenaamde ‘Playlists’. Elke ‘Playlist’ bestaat uit artikelen die speciaal door de redactie zijn geselecteerd. Dit kunnen ook exclusieve interviews en reportages zijn. Of maak online jouw eigen homepage en krijg als eerste het nieuws te zien dat jou het meest interesseert. De mogelijkheden met de nieuwssite kun je hier zien:

VOORDELEN VAN EEN NOORDHOLLANDS DAGBLAD ABONNEMENT

Het grootste voordeel van het afsluiten van een NHD abonnement is dat je vanaf nu nooit meer de deur uit hoeft voor de krant. Het Noordhollands Dagblad wordt namelijk elke ochtend bij jouw bezorgd. Het is bovendien vaak ook voordeliger om een abonnement af te sluiten. Er is altijd wel een mooie Noordhollands Dagblad aanbieding te vinden, we hebben ze hier voor je op een rijtje gezet. Je kunt wel tot 50% korting krijgen op de eerste 6 maanden of bijvoorbeeld eerst voor het NHD digitaal abonnement gaan. Voor een zacht prijsje met een aanbieding NHD kun je elke dag op jouw gemak het laatste nieuws lezen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de krant eerst even uit te proberen met een proefabonnement Noordhollands Dagblad. Zo kun je ontdekken welke abonnementsvorm jouw voorkeur heeft.

WELK NOORDHOLLANDS DAGBLAD ABONNEMENT PAST BIJ JOU?

Een proefabonnement Noordhollands Dagblad sluit je gewoonlijk af voor 4 of 12 weken. Met een gratis proefabonnement Noordhollands Dagblad of een goede NHD aanbieding is het makkelijk kiezen. Gedurende de periode van het abonnement Noordhollands Dagblad op proef ontvang je 6 dagen in de week de ochtendkrant. Als abonnee profiteer je van diverse voordelen. Het is natuurlijk ook mogelijk om een langere periode een abonnement NHD te nemen. Er zijn drie NHD abonnementsvormen waar je uit kunt kiezen:

  • Dagelijks Digitaal

Kies voor ‘Dagelijks Digitaal’ om onbeperkt toegang te krijgen tot de digikrant van het Noordhollands Dagblad. Lees ook elke dag het laatste nieuws via de nieuwsapp voor Android of Apple. Als abonnee kun je premium artikelen lezen. Dit zijn unieke artikelen met extra interview en achtergrondverhalen. Er worden ook vaak previews van nieuwe artikelen gegeven. De voornaamste reden om voor een NHD digitaal abonnement te kiezen, is dat je altijd en waar je ook bent het nieuws kunt lezen. Het enige wat je bij je moet hebben is een laptop, tablet of smartphone. Je hoeft niet thuis te zijn om de krant te ontvangen en zult ook geen stapels papier opsparen.

  • Dagelijks digitaal + zaterdag

Vind je het toch fijn om af en toe de papieren versie in handen te hebben, ga dan voor de aanbieding Noordhollands Dagblad Dagelijks digitaal + zaterdag. Met het ‘Dagelijks digitaal + zaterdag’ NHD abonnement ligt de extra dikke weekendkrant iedere zaterdag op de mat. Dit abonnement is erg geschikt voor wie doordeweeks niet de tijd heeft om uitgebreid te krant te lezen, maar dit in het weekend wel graag doet.

  • Compleet abonnement

Profiteer van het beste van twee werelden en neem een compleet Noordhollands Dagblad abonnement met toegang tot de digitale versies. Bij een compleet NHD abonnement krijg je de krant 6 dagen per week in de bus. Je hebt tevens onbeperkt toegang tot de nieuwssite, nieuwsapp en de digikrant.

AANBIEDING NOORDHOLLANDS DAGBLAD

Een abonnement op de krant duur? Nee hoor, een abonnement op het NHD kun je voordelig afsluiten met een mooie Noordhollands Dagblad aanbieding. Kies bijvoorbeeld voor een aantrekkelijk proefabonnement die na een aantal weken automatisch opgezegd wordt. Of kies voor een abonnement met een fikse korting. Er zijn vaak ook NHD aanbiedingen waarbij je niet alleen korting, maar ook een leuk welkomstcadeau ontvangt. Waar je ook voor kiest, je hoeft nooit de volle prijs te betalen voor een Noordhollands Dagblad abonnement. Er zijn namelijk regelmatig mooie aanbiedingen te vinden.

WIL JIJ MEER KRANT ABONNEMENTEN UITPROBEREN?

Dankzij de unieke abonnement aanbiedingen is het zeer betaalbaar om meerdere kranten tegelijkertijd uit te proberen. Op deze manier kun je ontdekken welk nieuwsblad jij het liefst leest. De drempel om een proefabonnement te nemen ligt daarnaast ook iets lager, omdat je nergens aan vast zit. Een paar weken lang krijg je dagelijks jouw dosis nieuws. Het proefabonnement stopt vervolgens automatisch. Wie geen nieuws wilt missen kan als het Noordhollands Dagblad proefabonnement is afgelopen, kijken voor een proefabonnement of een andere mooie aanbieding voor:

Ook voor proefabonnementen op diverse tijdschriften kun je hier een kijkje nemen. Deze abonnementen zijn erg leuk om cadeau te geven. Ontdek de nieuwste aanbiedingen voor: