NOORDHOLLANDS DAGBLAD ABONNEMENT EN AANBIEDING

Meest gekozen Noordhollands dagblad abonnement door onze bezoekers

NHD abonnement

Woon je in Noord Holland en ben je op zoek naar meer regionaal nieuws zonder dat je het wereldnieuws hoeft te missen? Dan is het Noordhollands Dagblad waarschijnlijk iets voor jou! Met dit NHD abonnement pak je in 3 jaar tijd € 761,40 korting. Voor 4,27 per week ben je geheel geïnformeerd over alles wat er in jouw regio gebeurt als alles wat er zich wereldwijd afspeelt.

Liever een korter lopend NHD abonnement?

 1. 2 jaar NHD 38% korting
 2. 1 jaar NHD 38% korting

     (8)

“Ik hecht veel waarde aan een regionaal dagblad en heb daarom gekozen voor de hoogste korting.  De aanvraag was makkelijk en snel geregeld”.

Dhr. B. de G. uit H.

 • Looptijd: 3 jaar
 • Prijs: 4,27 per week
 • 54% korting
 • Maandag t/m zaterdag de krant
 • Lees 24/7 digitaal
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.

Zaterdag+ abonnement Noordhollands Dagblad

NHD abonnement

Heb je geen behoefte aan een papieren krant tijdens je drukke werkweek, maar heb je op zaterdag graag het Noordhollands Dagblad op papier naast je croissant dan is dit NHD abonnement ideaal! Je betaalt niet voor de papieren versie die doordeweeks ongelezen in de papierbak verdwijnt. Voor slechts 11,50 per maand ben jij volledig geïnformeerd over jouw regio maar ook weet je precies wat er in de wereld gebeurt.

Liever een twee- of eenjarig abonnement?

 1. 2 jaar NHD zaterdag 40% korting
 2. 1 jaar NHD zaterdag 40% korting

    (2)

“Fijn dat NHD ook sinds kort deze abonnementsvorm aanbiedt!”.

Dhr. G. de B. uit A.

 • Looptijd: 3 jaar
 • Prijs: 2,65 per week
 • Zaterdag NHD
 • 24/7 digitale toegang
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Digitaal Noordhollands Dagblad abonnement

NHD abonnement

“Heerlijk zo’n tabletkrant ’s ochtends naast mijn ontbijt. Nooit meer 3 trappen naar beneden om de krant uit de bus te vissen”.

Dhr. M. de B. uit A.

 • Looptijd: 3 jaar
 • Prijs: 1,96 per week
 • 24/7 digitale toegang
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Abonnement Noordhollands Dagblad


Woon jij ten noorden van het Noordzeekanaal en wil op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Dan is een abonnement op het Noordhollands Dagblad wellicht iets voor jou. Dit is een regionaal nieuwsblad die elke ochtend van maandag tot en met zaterdag wordt verspreid. Op zaterdag krijg je zelfs de dikke weekendkrant met het magazine VRIJ. Je kunt nu tijdelijk voordelig een Noordhollands Dagblad proefabonnement afsluiten. Hierdoor houd je geld over om andere kranten of tijdschriften uit te proberen. Neem bijvoorbeeld ook een proefabonnement op de Trouw of NRC Next. Het is ook leuk om iemand een proefabonnement cadeau te doen!

De verschillende edities van het Noordhollands Dagblad


Dit nieuwsblad verschijnt in het noorden van het land en bestaat uit meerdere edities. Deze ochtendkrant bestaat uit:

In elke editie komen de gebeurtenissen en ontwikkelingen in jouw eigen regio aan bod. Het regionale nieuws wordt samengesteld door nieuwsredacties uit jouw omgeving. Er wordt natuurlijk ook gedacht aan belangrijk nieuws uit het binnen- en buitenland. Het is daarnaast vanzelfsprekend dat er ook bericht wordt over sport, economie en cultuur. Welke editie je ontvangt is afhankelijk van jouw woonplaats. Met een abonnement op deze ochtendkrant ben je in ieder geval altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Een stukje geschiedenis


Het Noordhollands Dagblad bestaat al sinds 1893. De eerdergenoemde regionale edities waren vroeger nog zichzelf staande kranten. Pas later zijn al deze kranten ondergebracht tot het Noordhollands Dagblad die we vandaag de dag kennen. Deze ochtendkrant heeft een gezamenlijke oplage van ruim 140.000 exemplaren. Het nieuwsblad werd tot 2004 uitgegeven door Hollandse Dagformatie. Tegenwoordig is de krant aangesloten bij HDC Media. Deze krant wordt vaak gelezen door inwoners die graag op de hoogte blijven van het nieuws uit de omgeving.

Het Noordhollands Dagblad online


Anno 2017 kan ook dit nieuwsblad niet achterblijven op het gebied van social media. Het NoordHollands Dagblad is actief op Facebook. Zo worden er bijzondere video’s en nieuwsberichten van de website gedeeld op dit sociale medium. Niet alleen nieuwsberichten, maar ook sportverslagen zijn terug te vinden op de website. Abonnees hebben via de website van het Noordhollands Dagblad ook toegang tot de digitale editie en de zogenaamde ‘Playlists’. Elke ‘Playlist’ bestaat uit artikelen die speciaal door de redactie zijn geselecteerd. Dit kunnen ook exclusieve interviews en reportages zijn. Of maak online jouw eigen homepage en krijg als eerste het nieuws te zien dat jou het meest interesseert. De mogelijkheden met de nieuwssite kun je hier zien:

Voordelen van een (proef)abonnement


Het grootste voordeel van het afsluiten van een abonnement is dat je vanaf nu nooit meer de deur uit hoeft voor de krant. Het nieuwsblad wordt namelijk elke ochtend bij jouw bezorgd. Het is bovendien vaak ook voordeliger om een abonnement af te sluiten. Hier kun je de beste aanbiedingen vinden voor een Noordhollands Dagblad abonnement. Je kunt wel tot 50% korting krijgen op de eerste 6 maanden. Voor een zacht prijsje kun je elke dag op jouw gemak het laatste nieuws lezen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de krant eerst even uit te proberen. Zo kun je bijvoorbeeld ontdekken welke abonnementsvorm jouw voorkeur heeft.

Welk Noordhollands Dagblad abonnement past bij jou?


Een Noordhollands Dagblad proefabonnement sluit je gewoonlijk af voor 4 of 12 weken. Gedurende deze periode ontvang je 6 dagen in de week de ochtendkrant. Als abonnee profiteer je van diverse voordelen. Het is natuurlijk ook mogelijk om een langere periode een abonnement te nemen. Er zijn drie abonnementsvormen waar je uit kunt kiezen.

 • Dagelijks Digitaal

Kies bijvoorbeeld voor ‘Dagelijks Digitaal’ om onbeperkt toegang te krijgen tot de digikrant. Lees ook elke dag het laatste nieuws via de nieuwsapp voor Android of Apple. Als abonnee kun je premium artikelen lezen. Dit zijn unieke artikelen met extra interview en achtergrondverhalen. Er worden ook vaak previews van nieuwe artikelen gegeven. De voornaamste reden om voor een digitaal abonnement te kiezen, is dat je altijd en waar je ook bent het nieuws kunt lezen. Het enige wat je bij je moet hebben is een laptop, tablet of smartphone.

 

 • Dagelijks digitaal + zaterdag

Met het ‘Dagelijks digitaal + zaterdag’ abonnement ligt de extra dikke weekendkrant iedere zaterdag op de mat. Dit abonnement is erg geschikt voor wie doordeweeks niet de tijd heeft om uitgebreid te krant te lezen, maar dit in het weekend wel graag doet.

 

 • Compleet abonnement
  Profiteer van het beste van twee werelden en neem een compleet abonnement met toegang tot de digitale versies. Bij een compleet Noordhollands Dagblad abonnement krijg je de krant 6 keer per week in de bus. Je hebt tevens onbeperkt toegang tot de nieuwssite, nieuwsapp en de digikrant.

Aanbieding Noordhollands Dagblad


Een abonnement op de krant duur? Nee hoor, een abonnement op het Noordhollands Dagblad kun je voordelig afsluiten met een mooie aanbieding. Kies bijvoorbeeld voor een aantrekkelijk proefabonnement die na een aantal weken automatisch opgezegd wordt. Of kies voor een abonnement met een fikse korting. Er zijn vaak ook aanbiedingen waarbij je niet alleen korting, maar ook een leuk welkomstcadeau ontvangt. Waar je ook voor kiest, je hoeft nooit de volle prijs te betalen voor een abonnement op deze regionale krant. Er zijn namelijk regelmatig mooie aanbiedingen te vinden die hier op een rijtje gezet worden.

Wil jij meer kranten uitproberen?


Dankzij de unieke aanbiedingen is het zeer betaalbaar om meerdere kranten tegelijkertijd uit te proberen. Op deze manier kun je ontdekken welk nieuwsblad jij het liefst leest. De drempel om een proefabonnement te nemen ligt daarnaast ook iets lager, omdat je nergens aan vast zit. Een paar weken lang krijg je dagelijks jouw dosis nieuws. Het proefabonnement stopt vervolgens automatisch. Wie geen nieuws wilt missen kan als het Noordhollands Dagblad proefabonnement is afgelopen, kijken voor een proefabonnement op:

Ook voor proefabonnementen op diverse tijdschriften kun je hier een kijkje nemen. Deze abonnementen zijn leuk om cadeau te geven. Ontdek de nieuwste aanbiedingen voor:

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.