Margriet abonnement

Margriet abonnement en proefabonnement

Met een Margriet abonnement geniet je elke week boeiende interviews, lekkere recepten, de nieuwste modetrends en nog veel meer! Margriet betekent een momentje voor jezelf. Met een kop thee op de bank en even helemaal niets aan je hoofd, behalve jij en Margriet. Het fijne is dat Margriet regelmatig een mooie aanbieding heeft, een Margriet abonnement met een gratis cadeau naar keuze.

     (9) 

“Stiekem las ik Margriet al toen ik nog thuis woonde en nu heb ik zelf een abonnement genomen. Superleuk blad”.

Mevr. A. v.d. H. uit S.

Kies hier het voordeligste Margriet abonnement

Een Margriet abonnement heeft veel voordelen

Vind hier de scherpste aanbieding en het voordeligste Margriet abonnement, of maak eerst goedkoop kennis met een proefabonnement Margriet. Dit blad is één van de eerste en grootste weekbladen van Nederland voor vrouwen van alle leeftijden met een rijke historie. De onderwerpen die je in de Margriet kunt vinden gaan over van alles: van mode, lifestyle, beauty en culinair tot gezondheid, opvoeding, toerisme en noem maar op.

VOORDELEN MARGRIET ABONNEMENT

Wanneer je nog twijfelt of het tijdschrift Margriet wel bij je past dan kun je natuurlijk eerst een proefabonnement Margriet nemen. Zo krijg je voor een aantal weken als eerste het blad in huis en je kunt meteen van allerlei extra voordelen genieten. Ben je er eenmaal uit dat dit het tijdschrift voor jou is, dan kies je een mooie Margriet aanbieding. Een abonnement op de Margriet hebben heeft een hoop voordelen. Naast het blad dat je wekelijks in je bus krijgt, kun je met een Margriet abonnement het blad namelijk ook gratis digitaal lezen op je tablet en telefoon. Ideaal als je een aantal weken op vakantie bent. Daarnaast geniet je bij een abonnement Margriet meteen van korting en voordeel op producten en uitjes, zoals 20% korting op Margriet Puzzelen en 40% korting op een jaar Happy & Healthy-specials. Ook kun je sparen voor korting op uitjes en producten met VoordeelSparen. Wanneer je minimaal één jaar abonnee bent, dan krijg je een gratis entreekaartje voor het Margriet Winter Festival. Wil je graag meerdere tijdschriften lezen om te zien welk blad het beste bij je past? Neem dan ook eens een kijkje bij proefabonnement Libelle of pak een mooie Plus Magazine aanbieding.

GESCHIEDENIS MARGRIET

De allereerste Margriet verscheen op 30 september 1938 als uitgave van De Geïllustreerde Pers. Het ‘Weekblad voor vrouwen en meisjes’ is dan nog een bijlage van het familietijdschrift ‘De Week in Beeld’. Pas in 1942 wordt het een zelfstandig damesblad. Over het ontstaan van de naam zijn twee verhalen bekend, waarvan niemand weet wat de juiste is. Óf hij is vernoemd naar de bloem, óf de oprichter van het blad, Frans van der Ven, heeft het tijdschrift naar zijn kleindochter Margrietje genoemd.

In de eerste jaren wordt het blad door één vrouw gemaakt, Alma van Eysden Peeren. Al in het begin roept zij de rubriek ‘Margriet weet Raad’ in het leven, waarin zij zelf huishoudelijke tips geeft. Zij plaatste een korte oproep waarin ze iedereen vroeg om hun moeilijkheden toe te sturen. Daarop kwamen honderden reacties binnen. Zij schakelde toen haar eigen dokter Bouwer in als ‘Margriet Dokter’ om deze te beantwoorden. Na hem volgden nog enkele andere artsen. In 1985 wordt deze uit de anonimiteit gehaald doordat Gijs van de Bruinhorst als eerste arts met naam en foto bij de rubriek komt te staan. Pas in 1994 verdwijnt deze rubriek uit het blad.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd het blad door de Duitsers aan banden gelegd. Ze mocht niet uitgegeven worden. Het duurde tot maar liefst 1949 voor ze weer iedere week in de winkel lag. Op 25 oktober 1952 gebeurde er iets unieks, het allereerste Nederlandstalige nummer van het blad Donald Duck werd gratis uitgegeven bij de Margriet. Een blad wat ook zeer populair was, is en blijft, en dat je bij ons ook goedkoop kunt bestellen.

Vanaf 1968 werden er in de Margriet wat meer gedurfde artikelen geplaatst over seks, homoseksualiteit, de overgang, etc. Daardoor behaalden zij in 1978 de LOF Prijs voor hun emanciperende houding. Sinds 2001 wordt het magazine uitgegeven door Sanoma BV, een van oorsprong Fins bedrijf dat inmiddels een enorm groot mediaconcern is geworden. Zoek je een mooie aanbieding Margriet dat zit je hier goed. Kies welk abonnement Margriet het beste bij je past en geniet de voordelen.

VASTE RUBRIEKEN VOOR ABONNEES VAN MARGRIET

Je kunt in het hart van het blad een flink aantal vaste rubrieken vinden. Dit hart beslaat ongeveer 24 pagina’s waarin iedere week een ander thema centraal staat. Een aantal rubrieken die lezers met een Margriet abonnement met de laagste prijsgarantie wekelijks of tweewekelijks kunnen lezen zijn:

  • Praat mee – Hierin kunnen lezers reageren op iets wat ze in het blad of op de website hebben gelezen. Hier worden ook ervaringen gedeeld, en een kijkje achter de schermen gegeven.
  • Nog nooit verteld: Een rubriek waarin een lezeres anoniem een geheim of heftig verhaal deelt met de lezers.
  • Relatietherapie: Hier wordt een situatie uit de praktijk van Annette Heffels behandeld, waarbij beide kanten van het verhaal worden toegelicht. Annette geeft hierbij een uitleg over de aanpak en de afloop van de therapie.
  • Lezen, kijken en luisteren: Een rubriek met recensies van boeken, films, tv-series, programma’s en cd’s.
  • Nieuwsrubrieken: Iedere week zijn er de rubrieken met nieuwsfeitjes over de categorieën: gezond, beauty, lifestyle, culi, groen, mode, happy & healthy en erop uit.
  • Vraag van de week: De plek waar (medisch) specialisten gezondheidsvragen van lezeressen beantwoorden.

Daarnaast lees je met een abonnement Margriet iedere week een nieuwe ‘Zusje’. Dit is een stripverhaal dat ruim vijftien jaar bestaat en gemaakt wordt door Gerrit de Jager. Met een mooie Margriet aanbieding kun jij ook wekelijks genieten van deze interessante inhoud.

COLUMNISTEN

In de geschiedenis van Margriet hebben zij al talloze bekende columnisten gehad zoals Hedy d’Ancona, Mies Bouwman, Liesbeth den Uyl, etc.

De huidige columnisten van het blad zijn:

Annette Heffels, psychologe en moeder van een zoon en twee dochters. Zij schrijft al meer dan 25 jaar voor het blad. Zij vertelt over haar praktijk en haar leven.

Leo Blokhuis, getrouwd en vader van vijf kinderen, is schrijver, muziekliefhebber en programmamaker. Sinds 2014 schrijft hij om de week over zijn muziek en zijn leven.

Marjan van den Berg is journaliste, getrouwd en heeft drie dochters en twee kleinkinderen. Zij schrijft over haar leven en ervaringen als schrijfster. Ook zorgt zij sinds 1994 voor het vervolgverhaal ‘Sanne’. Hiervan is inmiddels het boek ‘Voor altijd Sanne’ verschenen.

Anita Witzier, presentatrice van televisieprogramma’s, schrijft sinds 2001 om de week een column in het blad over haar belevenissen als werkende moeder van Bram en Julia. Een aantal van haar columns is gebundeld in het boek ‘Over leven’.

Sanne Kloosterboer schrijft de column Wonderkind, over haar leven met man Hanno en hun verstandelijk gehandicapte dochter Yaël, geboren in 2005. Zij vertelt over haar leven als moeder van een zwaar gehandicapt meisje.

Aaf Brandt Corstius schrijft columns en artikelen voor het magazine. Ze is schrijfster, woont samen met Gijs en hun zoon Benjamin en dochter Rifka. Haar verfrissende kijk op actuele thema’s is wat haar columns zo geliefd maakt.

MEER DAN EEN ABONNEMENT MARGRIET

Naast het tijdschrift begonnen ze op een gegeven moment ook met een Margriet aanbieding op producten zoals agenda’s, serviezen, reizen etc. Kijk bijvoorbeeld uit naar een abonnement Margriet met tas. Sinds 1998 kregen zij een eigen website en in 2010 verschijnen ze ook op Hyves, Twitter en Facebook, op de laatste is een speciale Margriet Vriendinnenhoek te vinden. In 2011 gaven zij iPhone applicaties uit met wandel- en fietsroutes. Hyves bestaat niet meer, maar inmiddels kun je ze ook vinden op Instagram en Pinterest.

MARGRIET WINTER FAIR

Ook organiseren ze voor iedereen met een Margriet abonnement, maar natuurlijk ook voor mensen met een proefabonnement Margriet, want die zijn immers ook lid, ieder jaar de Margriet Winter Fair. Dit is ieder jaar weer het grootste overdekte winterfeest van Nederland, vol inspiratie voor de feestdagen op het gebied van mode-, beauty- en interieurtrends. Met ruim vijftig muzikale optredens, voorlees- en signeersessies, cadeaus voor de feestdagen en eten en drinken.

HAPPY & HEALTHY

Het magazine is zich voornamelijk op het thema Happy & Healthy gaan richten. Zowel online als in print bieden Margriet de lezeressen informatie, tips, interviews, trends, weetjes, how-to filmpjes en handige adressen. Ook wordt er zes keer per jaar een special uitgegeven die in het teken staat van lekker en gezond leven. Elke special heeft een eigen thema en kun je voordelig aanschaffen met een Margriet abonnement. Zoek een mooie Margriet aanbieding uit en ontvang elke week dit mooie tijdschrift thuis.

VOORDEELPAS ABONNEMENT MARGRIET

Als je een Margriet abonnement hebt, kun je de gratis Voordeelpas aanvragen. Na aanvraag op de website heb je meteen toegang tot alle online kortingscodes, de pas ontvang je binnen 4 weken thuis. Deze geeft je recht op: € 3,- korting op WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, 50% korting bij Fletcher Hotels, € 20,- korting bij Made.com, Stapelkorting bij Domino’s, € 5,95 korting bij Topbloemen en 40% korting op de Mathijs Maaltijdbox. Daarnaast krijg je 10% korting bij La Ligna, vtwonen.nl, Hema, Belvilla, Living, Sooco, 12% korting bij Zalando, 15% korting bij Ciraad, Canvas Holidays, Bladcadeau, Coolblue, BOOZT.com en 20% korting bij Poobies, After Eden en Albelli. Als je hem handig gebruikt, heb je het geld voor je (proef)abonnement op Margriet zomaar terugverdiend en meer. Zeker als je voor een goede abonnement Margriet aanbieding gaat.

OVERIGE VOORDELEN MARGRIET CLUB

Bij een abonnement Margriet kun je ook profiteren van de Musical en Theaterclub. Je kunt dan kaarten voor voorstellingen boeken met een flinke korting. Daarnaast kun je ook reizen boeken voor voordelige prijzen. Je kunt bovendien meedoen met prijsvragen, die je ook op Facebook kunt vinden. Hiermee kun je leuke jurkjes, make up sets, een weekje weg of bijvoorbeeld leuke dingen voor in je huis winnen.

ONLINE LEZEN MET EEN MARGRIET ABONNEMENT

Op de website van Margriet vind je verder spelletjes, video’s, artikelen over mode en beauty, handige tips, een column, interviews, vragen aan budgetcoach Annemarie van Gaal, etc. Voordelen genoeg om het eens te proberen met een proefabonnement op Margriet, of met een aanbieding Margriet voor een kortdurend abonnement. Ben je niet overtuigd dat Margriet bij je past? Probeer dan eens een aanbieding voor een proefabonnement Wendy, ook deze bieden wij je aan tegen gegarandeerd de laagste prijs!