VIND HIER HET BESTE MARGRIET PROEFABONNEMENT

 Meest gekozen Margriet proefabonnement >> € 73 KORTING + GRATIS tas

Margriet biedt je elke week boeiende interviews, lekkere recepten, de nieuwste modetrends en nog veel meer! Margriet betekent een momentje voor jezelf. Met een kop thee op de bank en even helemaal niets aan je hoofd, behalve jij en Margriet. Met dit abonnement valt hij voor slechts € 3,95 10 weken op de deurmat. Maar dat is nog niet alles, je krijgt namelijk helemaal gratis een All-time Favourites cadeau!

     (18)

“Stiekem las ik Margriet al toen ik nog thuis woonde en nu heb ik zelf een abonnement genomen. Superleuk blad”.

Mevr. J. de G. uit K.

 • Looptijd: 10 weken
 • Prijs: 3,95 per week
 • € 73 korting
 • Wekelijks Margriet
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.

Margriet proefabonnement voor maar 15,-

Margriet proefabonnement

Ken je Margriet nog niet en wil je graag kennismaken met dit tijdschrift? Pak dan dit kortlopende proefabonnement en lees 4 weken dit tijdschrift voor maar 15,-. Zo kun je op een voordelige manier kijken of het magazine bij je past. Na die 4 weken hoef je niet op te zeggen, de bezorging stopt namelijk automatisch.

     (23)

“Top aanbieding, zo krijg je echt feeling met het blad zonder dat je gelijk ergens aan vastzit”.

Mevr. E. M. uit A.

 • Looptijd: 4 weken
 • Prijs: 3,75 per week
 • 6% korting
 • Stopt automatisch
 • Wekelijks Margriet
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Margriet 14 weken met 10% korting - stopt automatisch

Margriet proefabonnement

Dit is een mooie manier om langere tijd te genieten van Margriet zonder dat je eraan hoeft te denken om je abonnement op te zeggen. Na 14 weken stopt de bezorging automatisch en dat voor maar 3,57 per nummer.

       (21)

“Fijn dat deze mogelijkheid bestaat. Geen gedoe met opzeggen, maar wel 14 weken Margriet in de brievenbus”.

Mevr. P. de G. uit H.

 • Looptijd: 14 weken
 • Prijs: 3,57
 • 10% korting
 • Stopt automatisch
 • Wekelijks Margriet
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Margriet abonnement

Vind hier de scherpste aanbieding en het voordeligste abonnement op Margriet, of maak eerst goedkoop kennis met een proefabonnement op Margriet. Dit blad is één van de eerste en grootste weekbladen van Nederland voor vrouwen van alle leeftijden met een rijke historie. De onderwerpen die je in het blad kunt vinden gaan over van alles, mode, lifestyle, beauty, culinair, gezondheid, opvoeding, toerisme, etc.

Voordelen abonnement Margriet
Wanneer je nog twijfelt of het blad wel bij je past dan kun je natuurlijk een proefabonnement op het magazine nemen. Zo krijg je altijd als eerste het blad in huis, maar je kunt meteen van allerlei extra voordelen genieten. Naast het  blad dat je wekelijks in je bus krijgt, kun je met een abonnement de Margriet ook gratis digitaal lezen op je tablet en telefoon. Hiernaast geniet je meteen van korting en voordeel op  producten en uitjes, zoals: 20% korting op Margriet Puzzelen, en 40% korting op een jaar Happy & Healthy-specials. Ook kun je sparen voor korting op uitjes en producten met VoordeelSparen. Wanneer je minimaal één jaar lid bent, dan krijg je een gratis entreekaartje voor het Margriet Winter Festival. Wil je graag meerdere tijdschriften lezen om te zien welk blad het beste bij je past? Neem dan ook eens een kijkje bij proefabonnement Libelle of pak een mooie Plus Magazine aanbieding.

Geschiedenis

De allereerste Margriet verscheen op 30 september 1938 als uitgave van De Geïllustreerde Pers. Het ‘Weekblad voor vrouwen en meisjes’ is dan nog een bijlage van het familietijdschrift ‘De Week in Beeld’. Pas in 1942 wordt het een zelfstandig damesblad. Over het ontstaan van de naam zijn twee verhalen bekend, waarvan niemand weet wat de juiste is. Óf hij is vernoemd naar de bloem, óf de oprichter van het blad, Frans van der Ven, heeft het tijdschrift naar zijn kleindochter Margrietje genoemd.

In de eerste jaren wordt het blad door één vrouw gemaakt, Alma van Eysden Peeren. Al in het begin roept zij de rubriek ‘Margriet weet Raad’ in het leven, waarin zijzelf huishoudelijke tips geeft. Zij plaatste een korte oproep waarin ze iedereen vroeg om hun moeilijkheden toe te sturen. Daarop kwamen honderden reacties binnen. Zij schakelde toen haar eigen dokter Bouwer in als ‘Margrietdokter’ om deze te beantwoorden. Na hem volgden nog enkele andere artsen. In 1985 wordt deze uit de anonimiteit gehaald doordat Gijs van de Bruinhorst als eerste arts met naam en foto bij de rubriek komt te staan. Pas in 1994 verdwijnt deze rubriek.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd het blad door de Duitsers aan banden gelegd. Ze mochten niet uitgegeven worden. Het duurde tot maar liefst 1949 voor ze weer iedere week in de winkel lagen. Op 25 oktober 1952 gebeurde er iets unieks, het allereerste Nederlandstalige nummer van het blad Donald Duck werd gratis uitgegeven bij de Margriet. Een blad wat ook zeer populair was, is en blijft, en dat je bij ons ook goedkoop kunt bestellen.

Vanaf 1968 gingen zij wat meer gedurfde artikelen plaatsen over seks, homoseksualiteit, de overgang, etc. Daardoor behaalden zij in 1978 de LOF Prijs voor hun emanciperende houding.  Sinds 2001 wordt het magazine uitgegeven door Sanoma BV, een van oorsprong Fins bedrijf dat inmiddels een enorm groot mediaconcern is geworden.

Vaste rubrieken voor abonnees van Margriet
Je kunt in het hart van het blad een flink aantal vaste rubrieken vinden. Dit hart beslaat ongeveer 24 pagina’s waarin iedere week een ander thema centraal staat.

Een aantal  rubrieken die lezers met een abonnement met de laagste prijsgarantie wekelijks of tweewekelijks op Margriet kunnen lezen zijn:

 • Praat mee – Hierin kunnen lezers reageren op iets wat ze in het blad of op de website hebben gelezen. Hier worden ook ervaringen gedeeld, en een kijkje achter de schermen gegeven.
 • Nog nooit verteld: Een rubriek waarin een lezeres anoniem een geheim of heftig verhaal deelt met de lezers.
 • Relatietherapie: Hier wordt een situatie uit de praktijk van Annette Heffels behandeld, waarbij beide kanten van het verhaal worden toegelicht. Annette geeft hierbij een uitleg over de aanpak en de afloop van de therapie.
 • Lezen, kijken en luisteren: Een rubriek met recensies van boeken, films, tv-series, programma’s en cd’s.
 • Nieuwsrubrieken: Iedere week zijn er de rubrieken met nieuwsfeitjes over de categorieën: gezond, beauty, lifestyle, culi, groen, mode, happy & healthy en erop uit.
 • Vraag van de week: De plek waar (medisch) specialisten gezondheidsvragen van lezeressen beantwoorden.
 • Etc,.

Daarnaast lees je met een abonnement op Margriet iedere week een nieuwe ‘Zusje’. Dit is een stripverhaal dat ruim vijftien jaar bestaat en gemaakt wordt door Gerrit de Jager.

Columnisten

In de geschiedenis van Margriet hebben zij al talloze bekende columnisten gehad zoals Hedy d’Ancona, Mies Bouwman, Liesbeth den Uyl, etc.

De huidige columnisten van het blad zijn:

Annette Heffels, psychologe en moeder van een zoon en twee dochters. Zij schrijft al meer dan 25 jaar voor het blad. Zij vertelt over haar praktijk en haar leven.

Leo Blokhuis, getrouwd en vader van vijf kinderen is schrijver, muziekliefhebber en programmamaker. Sinds 2014 schrijft hij om de week over zijn muziek en zijn leven.

Marjan van den Berg is journaliste, getrouwd en heeft drie dochters en twee kleinkinderen. Zij schrijft over haar leven en ervaringen als schrijfster. Ook zorgt zij sinds 1994 voor het vervolgverhaal ‘Sanne’. Hiervan is inmiddels het boek ‘Voor altijd Sanne’ verschenen.

Anita Witzier, presentatrice van televisieprogramma’s, schrijft sinds 2001 om de week een column in het blad over haar belevenissen als werkende moeder van Bram en Julia. Een aantal van haar columns is gebundeld in het boek ‘Over leven’.

Sanne Kloosterboer schrijft de column Wonderkind, over haar leven met man Hanno en hun verstandelijk gehandicapte dochter Yaël, geboren in 2005. Zij vertelt over haar leven als moeder van een zwaargehandicapt meisje.

Aaf Brandt Corstius schrijft columns en artikelen voor het magazine. Ze is schrijfster, woont samen met Gijs en hun zoon Benjamin en dochter Rifka. Haar verfrissende kijk op actuele thema’s is wat haar columns zo geliefd maakt.

Meer dan een abonnement op Margriet
Naast het tijdschrift begonnen ze op een gegeven moment ook met een aanbieding bij Margriet op producten zoals agenda’s, serviezen, reizen etc. Sinds 1998 kregen zij een eigen website. In 2010 verschijnen ze ook op Hyves, Twitter en Facebook, op de laatste is een speciale Margriet Vriendinnenhoek te vinden. In 2011 gaven zij iPhone applicaties uit met wandel- en fietsroutes. Hyves bestaat niet meer, maar inmiddels kun je ze ook vinden op Instagram en Pinterest.

Margriet Winter Fair
Ook organiseren ze voor iedereen met een abonnement op Margriet, maar natuurlijk ook voor mensen met een proefabonnement op Margriet, want die zijn immers ook lid, ieder jaar de Margriet Winter Fair. Dit is ieder jaar weer het grootste overdekte winterfeest van Nederland, vol inspiratie voor de feestdagen op het gebied van mode-, beauty- en interieurtrends. Met ruim vijftig muzikale optredens, voorlees- en signeersessies, cadeaus voor de feestdagen en eten en drinken.

Happy & Healthy

Het magazine is zich centraal op het thema Happy & Healthy gaan richten. Zowel online als in print bieden ze de lezeressen informatie, tips, interviews, trends, weetjes, how-to filmpjes en handige adressen. Ook wordt er zes keer per jaar een special uitgegeven die in het teken staat van lekker en gezond leven. Elke special heeft een eigen thema en kun je voordelig aanschaffen met een abonnement op Margriet.

Voordeelpas  abonnees  Margriet
Als je een abonnement hebt, kun je de gratis Voordeelpas aanvragen. Na aanvraag op de website heb je meteen toegang tot alle online kortingscodes, de pas ontvang je binnen 4 weken thuis. Deze geeft je recht op: € 3,- korting op WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, 50% korting bij Fletcher Hotels, € 20,- korting bij Made.com, Stapelkorting bij Domino’s, € 5,95 korting bij Topbloemen en 40% korting op de Mathijs Maaltijdbox. Daarnaast krijg je 10% korting bij La Ligna, vtwonen.nl, Hema, Belvilla, Living, Sooco, 12% korting bi Zalando, 15% korting bij Ciraad, Canvas Holidays, Bladcadeau, Coolblue, BOOZT.com en 20% korting bij Poobies, After Eden en Albelli. Als je hem handig gebruikt, heb je het geld voor je proefabonnement op Margriet zomaar terugverdiend en meer.

Overige voordelen Margriet Club
Bij een abonnement op Margriet kun je ook profiteren van de Musical en Theaterclub. Je kunt dan kaarten voor voorstellingen boeken met een flinke korting. Daarnaast kun je ook reizen boeken voor voordelige prijzen. Je kunt bovendien meedoen met prijsvragen, die je ook op Facebook kunt vinden. Hiermee kun je leuke jurkjes, make up sets, een weekje weg of bijvoorbeeld leuke dingen voor in je huis winnen.

Online
Op http://www.margriet.nl vind je verder spelletjes, video’s, artikelen over mode en beauty, handige tips, een column, interviews, vragen aan budgetcoach Annemarie van Gaal, etc. Voordelen genoeg om het eens te proberen met een proefabonnement op Margriet, of met een aanbieding op Margriet voor een kortdurend abonnement. Ben je niet overtuigd dat Margriet bij je past? Probeer dan eens een aanbieding voor een proefabonnement Wendy, ook deze bieden wij je aan tegen gegarandeerd de laagste prijs!