Alle gratis kranten van Nederland

Laagste prijs garantie

We durven met 100% zekerheid te zeggen dat wij de goedkoopste abonnementen voor kranten en tijdschriften hebben. Daarom krijg je alleen bij ons de laagste prijs garantie! Vind je ergens anders toch een betere deal, laat het ons weten. Je krijgt het abonnement dan voor dezelfde prijs via ons plus een gratis bol.com cadeaubon t.w.v. € 10.

Laagste prijs garantie

Alle gratis kranten in Nederland

Gratis krant
Gratis krant
Gratis krant
Gratis krant
Gratis krant
Gratis krant
Gratis krant
Gratis krant
Gratis krant

Alle bijna gratis kranten

Proefabonnement krant
FD proefabonnement

Gratis krant – de beste deal voor je dagelijkse nieuws

Het lijkt een sprookje, ‘s ochtends een gratis krant op de deurmat. Toch is het waar, bijna alle grote kranten hebben een gratis abonnement. Uiteraard niet voor onbepaalde tijd, maar tot vier weken gratis de krant lezen is mogelijk. Dat addertje onder het gras: je gratis abonnement gaat automatisch over in een betaald abonnement, is er niet. Het abonnement stopt automatisch na de gekozen periode.

Gratis krant geeft geen verplichting tot een vast abonnement

Zo’n gratis krant voor enkele weken is een prima manier om te kijken of de gekozen krant bij je past. Je zit nergens aan vast, bevalt hij niet dan probeer je gewoon een ander dagblad. Voor de krant is het een prima manier om adressen, telefoonnummers en emailadressen te verzamelen. Na afloop van je proefperiode kun je via deze kanalen aanbiedingen verwachten. Ze willen uiteraard een vaste klant van je maken. Echter je bent nergens toe verplicht.

Elk half jaar een gratis krant

De ene goede krantendeal na de andere afsluiten is voor dezelfde krant niet mogelijk. Anders zou je constant gratis krantenabonnementen  kunnen afsluiten. Tussen de abonnementsperiodes dient minimaal een half jaar te zitten. Dit geldt niet alleen voor de gratis aanbiedingen, maar ook voor de meeste andere aanbiedingen. TIP: iemand met en andere naam mag op hetzelfde adres wel binnen de 6 maanden termijn een gratis krant aanvragen. Gaat het om een betaald abonnement dan dient de betaling van een andere rekening te komen. Uiteraard mag je in die 6 maanden wel een gratis abonnement voor een andere krant aanvragen.

Lees je koppen of lees je de krant? Meer weten is wel zo leuk!

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.