abonnement ED

ED abonnement en proefabonnement

Met een Eindhovens Dagblad abonnement ontvang je dagelijks zowel het wereldnieuws als het regionale nieuws. We hebben een ruime keuze aan ED abonnementen voor je. Zo kun je kiezen voor een full abonnement, je ontvangt elke dag de papieren krant en je hebt 24/7 toegang tot de online krant. Hecht je geen waarde aan een papieren krant? Er zijn mooie digitale ED abonnementen te verkrijgen.

     (13) 

“Ik woon in de regio Eindhoven en vind het belangrijk om op de hoogte te blijven van alles wat er in mijn regio gebeurt. Maar ook het Nederlandse en het wereldnieuws ontbreken niet in deze fijne krant”.

Mevr. T.J. uit P.

Kies hier jouw ideale ED abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 3

✅ kortingsperiode: 5 weken

✅ prijs: vanaf € 4,99

✅ gratis: 3 maanden Tijdschrift.nl

✅ stopt automatisch

4.99
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅  kortingsperiode: 5 weken

✅  prijs: vanaf € 4,99

✅  lees 24/7 digitaal of ontvang de papieren krant

✅  stopt automatisch

4.99
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1, 2 of 3 jaar

✅ prijs: vanaf € 5,50 per week

✅ maandag t/m zaterdag in de brievenbus

✅  lees 24/7 digitaal

✅ eenvoudig opzegbaar

10.38 5.50
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1, 2, of 3 jaar

✅ prijs: vanaf € 3,75 per week

zaterdag de papieren krant

✅ lees 24/7 online

✅ eenvoudig opzegbaar

6.81 3.75
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1, 2 of 3 jaar

✅ prijs: vanaf € 3,25 per week

onbeperkt toegang tot artikelen

onbeperkt Premiumartikelen

digitale krant met bijlagen (pdf)

5.53 3.25
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1 of 2 jaar of maandelijks opzegbaar

✅ prijs: vanaf € 1,75 per week

onbeperkt Premiumartikelen

 

2.10 1.75

Goed geïnformeerd met een ED abonnement

Ben jij iemand die graag over de actualiteiten wilt kunnen meepraten? En woon je in Eindhoven en vind je het ook belangrijk wat er speelt in jouw directe leefomgeving? Dan doe je er goed aan om een abonnement op het ED te nemen. Daarmee blijf je dagelijks op de hoogte van beiden: zowel het nationaal en internationaal nieuws als het regionale nieuws lees je in dit dagblad. Een pluspunt is dat je tijdens het lezen ook echt verdieping zult ervaren, onder andere door boeiende achtergrondverhalen. In deze tijden van snelle informatiewinning is het toch wel een verademing om even wat langer stil te staan bij interessante en belangrijke dagelijkse thema’s zoals wonen, reizen, gezondheid, sport, cultuur en economie. Er zijn zeven verschillende versies van deze krant om het nieuws nog specifieker op de lezer en zijn of haar omgeving af te kunnen stemmen. De verslaggevers komen uit de regio en weten wat jij als inwoner van Eindhoven en omstreken nu echt belangrijk vindt om te weten. Natuurlijk is een landelijk abonnement zoals op de Telegraaf of op de Volkskrant interessant en zal dat je veel leesplezier brengen, maar het is aan te raden even stil te staan bij de mogelijkheden die het je biedt als je voor een aanbieding van Eindhovens Dagblad gaat: je hoeft niets van het landelijke en buitenlandse nieuws te missen en tegelijkertijd heb je nog eens extra nieuws uit jouw directe omgeving. Eigenlijk sla je hiermee twee vliegen in een klap. Mocht je het liever eerst zelf even willen uitproberen dan is een proefabonnement op het Eindhovens Dagblad echt wat voor jou. Met een zeer aantrekkelijke korting tot in de tientallen procenten kun je het dagblad dagelijks thuis ontvangen en kennismaken met hét dagblad van Eindhoven.

ABONNEMENT EINDHOVENS DAGBLAD

Zodra je het abonnement op het Eindhovens Dagblad afsluit, ben je samen met meer dan tweehonderdduizend anderen de gelukkige lezer van deze krant. Elke morgen bij het ontbijt of de koffie kun je jezelf verrijken met nuttige informatie. Zo kun je op het werk, bij de bakker of met vrienden en familie altijd meepraten over het laatste nieuws. Elke zaterdag wordt er een luxe themabijlage bijgedrukt: het &Magazine. Dit bezorgt het hele gezin extra leesplezier. Er zijn drie opties als het gaat om het type abonnement:

  • Elke dag de krant & dagelijks digitaal: elke ochtend de papieren krant, het &Magazine elke zaterdag op papier, dagelijks de digitale krant op PC, tablet of mobiel.
  • Zaterdag op papier & dagelijks digitaal: zaterdag de papieren krant, het &Magazine elke zaterdag op papier, dagelijks de digitale krant op PC, tablet of mobiel.
  • Dagelijks digitaal: dagelijks de digitale op PC, tablet of mobiel.

Welke ED aanbieding je ook kiest, er zijn altijd extra topics bij inbegrepen. Dit zijn interessante extra online nieuwsartikelen voor elke abonnee.

VERNIEUWEND

Zoals de stad Eindhoven bekend staat om het innovatieve karakter, zo geldt dit ook voor het Eindhovens Dagblad. Het was de eerste krant in Nederland die een internetversie lanceerde. Dit gebeurde in 1994. De krant wordt vandaag de dag uitgegeven door De Persgroep en bestaat inmiddels al meer dan honderd jaar. Het formaat is net zoals dat van de andere landelijke dagbladen als Trouw, het Parool en het AD in tabloidformaat. De website is in 2012 nog geheel vernieuwd. Ook onderscheidt deze krant zich door het EDtv: lokale nieuwsfeiten worden hiermee in beeld gebracht. Deze korte filmpjes kun je ook bekijken op de website ed.nl, behorende bij het dagblad, of via YouTube. Een andere vernieuwing is de weblogs die op de website sinds 2008 verschijnen. Deze worden geschreven door de eigen verslaggevers of door gastbloggers. En natuurlijk hoort bij dit vernieuwende karakter de participatie via de sociale media kanalen. Mocht je naast de krant nog extra feiten willen weten dan kun je de krant volgen via FacebookInstagram en Twitter.

Naast het feit dat een abonnement of proefabonnement op het Eindhovens Dagblad voordeliger is dan het aanschaffen van losse nummers, valt er nog meer voordeel te behalen voor abonnees. In samenwerking met de Pharos reizen en ANWB biedt de krant namelijk een aantal mooie reisarrangementen aan. Deze zijn eenvoudig te boeken, exclusief voor de lezers. Zo reis je af naar de meest boeiende bestemmingen tegen een aantrekkelijke prijs. Bovendien zijn de reizen met zorg geselecteerd, wat een zorgeloze vakantie betekent. Dus houd je van reizen en heb je een abonnement op het Eindhovens Dagblad, dan kun je hiervan mee profiteren. En op de reis met de krant kun je ook nog eens letterlijk nemen, want de digitale versie van de krant reist natuurlijk gewoon met je mee!

VOOR JOU

Voor wie is deze krant interessant? Voor iedereen die woont in het verspreidingsgebied en omstreken van: Eindhoven, Helmond, Best, Cranendonck, Deurne, Geldrop, Gemert, Kempen, Valkenswaard en Veldhoven. Er zijn verschillende edities waarin telkens het katern ‘Stad en Streek’ verschillend is. Zo komt het nieuws tot de voordeur. Allerlei plaatselijke evenementen, nieuws, sport en persoonlijke interviews komen uitgebreid aan bod. Ben je geboren en getogen in deze regio dan wil je waarschijnlijk alles weten van het reilen en zeilen van jouw stad of dorp. Het kan natuurlijk ook zijn dat je verhuisd bent naar deze regio en nog weinig weet van jouw nieuwe woonomgeving. Dan is deze krant een tool om je sneller thuis te voelen en je te verbinden met de medebewoners van jouw nieuwe woonplaats. Al meer dan honderd jaar wordt deze krant in Zuidoost-Brabant gemaakt. Je zou kunnen zeggen dat het DNA van deze regio met de krant verweven is. Zoals de regio bekend staat als creatief en innovatief, doet ook de krant hier een duit in het zakje. De nieuwere vormen van journalistiek worden altijd nagestreefd. Honderden redacteuren en journalisten stellen hierbij de mens centraal. Bijna de helft van de inwoners van Eindhoven en omgeving lezen deze krant al. Dus ben je nu op zoek naar een professionele en kwalitatieve krant en wil je naast het wereldnieuws ook het nieuws dichtbij ontvangen, wacht dan niet langer en sluit een proefabonnement op het Eindhovens Dagblad af.

Youtube: ook voor regionaal nieuws van het ED

Veelgestelde vragen (FAQ) Eindhovens Dagblad

Wat is het goedkoopste Eindhovens Dagblad abonnement?

"Ed abonnement compleet" is de beste deal

Hoeveel Eindhovens Dagblad aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 6 Eindhovens Dagblad aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Eindhovens Dagblad aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 48% korting krijgen op een Eindhovens Dagblad abonnement.