kek mama abonnement

Kek Mama abonnement en proefabonnement

Kek mama is hét glossy lifestyle magazine voor alle kekke mama’s. Kek Mama vindt het belangrijk dat jij, als vrouw ook aan bod komt. Lees verhalen van en over andere vrouwen die hun relatie en leven voor je blootleggen. Maar er is ook ruimte voor mode, beauty, reizen, psychologie, lifestyle, cultuur, culinair, inspirerende reportages, mooie verhalen en heerlijke shoppings.

     (7) 

“Superleuk blad! En omdat zo’n ukkie al duur genoeg is, wil ik de beste deal met de hoogste korting. Gelukkig was die hier snel gevonden”.

Mevr. L. L. uit G.

Kies hier jouw Kek Mama abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 1

✅ kortingsperiode: 6/12/24 maanden

✅ prijs: vanaf € 4,19 per nummer

✅  inclusief digitaal lezen

✅  eenvoudig opzegbaar

6.75 4.19

Kek mama abonnement voor alle mama's die ook nog vrouw zijn

Ben je op zoek naar een blad voor moeders maar dat juist niet alleen maar over moederen gaat? Dan zit je met een abonnement op Kek mama helemaal geramd. Vol met herkenning, inspiratie en een vleugje humor. Want mama zijn moet wel leuk blijven. De openheid spat van de pagina’s af. Of het nu interviews met bekende Nederlanders zijn of niet, in elk van de verhalen herken je wel iets of leer je wel een nieuw inzicht. Juist zoiets als het moederschap is mooi om op een zekere manier te delen. En dat je daar niet altijd een vriendin voor hoeft te bellen is natuurlijk erg makkelijk. Het magazine geeft ruimschoots aandacht aan lifestyle, reizen, mode, beauty, wonen en food. Een inspirerend blad voor dat schaarse ontspanningsmoment voor elke moeder van kinderen van twee tot twaalf jaar. Of misschien wordt je binnenkort wel moeder en lees je je hiermee alvast wat in over wat komen gaat. Of je bent een jonge grootmoeder en blijft graag bij met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van moeders en kinderen. Een tijdschrift voor elke leuke vrouw, die toevallig ook moeder is! Lijkt dit je wat? Neem dan eens Kek mama proefabonnement, voor een paar euro mag je dit magazine een paar weken lezen om te zien of het bij je past.

Abonnement Kek mama

Neem je een abonnement op Kek mama dan ploft er elke maand een geweldig nummer op je deurmat. Je zult jezelf herkennen in de persoonlijke interviews met andere moeders. Het is absoluut geen saai moedergebeuren, het gaat juist ook om jou, de vrouw achter de moeder. Want die is er natuurlijk ook nog. Het leven houdt niet op na het krijgen van kinderen. Het is een blad dat dichtbij de lezeressen staat, er worden nergens doekjes om gewonden en de verhalen die je leest zijn van andere moeders die zich volledig bloot durven te geven. Elke moeder kampt wel eens met vragen, onzekerheden en dilemma’s en daarom is dit blad in het leven geroepen. Alles mag er zijn en alles kan gedeeld worden. Want juist in dat delen ligt de kracht: het verbindt alle moeders met elkaar, de moeders meer met zichzelf en de moeders weer met hun kinderen. Ben je al enthousiast over dit tijdschrift wacht dan niet langer en sluit een abonnement op Kek mama af. Zo sluit je je aan bij vele moeders en de leuke vrouwen die zij zijn. Mocht je nog niet geheel overtuigd zijn bedenk dan dat er ook de mogelijkheid is om een proefabonnement op Kek mama te nemen. Zo geniet je van tot wel tientallen procenten korting en van maandelijks een moment van ontspanning voor jou.

Voor alle kekke mama’s

In Kek mama lees je alles over het leven van een mama. Hoe leuk het wel niet is en hoe minder leuk het soms kan zijn. In elke editie komen onderwerpen aan bod die jou bezighouden. Denk aan kindermode, uitstapjes met de kleintjes en koken voor jouw gezin. Er komen allerlei handige tips en tricks, inspirerende reportages en persoonlijke interviews aan bod en je zult het echt jammer vinden wanneer je de laatste bladzijde omslaat. Misschien heb je zelf nog geen kinderen en wil je er wel een vriendin mee verrassen? Het is een leuk idee om van de aanbieding op Kek mama gebruik te maken om het blad cadeau te doen aan die speciale vriendin.

Extra’s

Kek mama is een uitgave van Sanoma Media Netherlands B.V. en elke maandelijkse editie wordt door zo’n 145.000 vrouwen gelezen. De kracht van het blad is de humor en positieve benadering van moeders in het algemeen. Tel daar de mooie fotografie en zelfrelativering in de interviews bij op en je kunt niet anders dan vrolijk worden van dit tijdschrift. Er worden twaalf edities per jaar uitgegeven. De vaste rubrieken zijn: kinderkamers, vakanties en speelgoed. De speerpunten van het tijdschrift zijn mode, sport en vrije tijd. Het is te bestempelen als een glossy lifestylemagazine met de kenmerken: eigentijds, eigenwijs en trendy. Mocht je je hier al in herkennen en heb je kinderen tussen twee en twaalf jaar? Dan geef je jezelf echt een cadeautje door een abonnement op Kek mama af te sluiten. Elke maand weer wacht je dan met smart op de komst van jouw tijdschrift. Manlief is al tevreden met de Telegraaf of het AD en jij wilt ’s avonds ook wel eens wat anders doen dan de tv-gids doorspitten op zoek naar een leuk programma. Dan heb je met Kek mama goud in handen. Het is een moment even helemaal voor jou alleen. Dit leukste blad voor mama’s is tevens te lezen op tabloid. Bij het abonnement op Kek mama kun je dit gratis doen. Via deze weg kun je altijd gemakkelijk doorklikken op links naar andere websites, relevante video’s en social media kanalen.

Overigens kun je Kek mama ook volgen op Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter.

 Ben jij een vlotte mama?

Je bent moeder en doet de verzorging en opvoeding van jouw kind vol overgave. Maar je bent nog steeds ook die leuke, modieuze, moderne vrouw die graag bij de tijd blijft en aantrekkelijk voor de partner, vriendinnen en familie. Kek mama is een steuntje in de rug voor de moeders van nu. Soms wil je je gewoon even loskoppelen van de routine binnen het gezin, je werk of het huishouden. Dan is er niets fijner dan je even terug te trekken met een blad dat bol staat van nuttige informatie over de ontwikkeling van je kind, opvoedadvies en verhalen van mede-moeders, maar jou daarnaast ook even helemaal verwent, de vrouw achter de moeder. Je raakt geïnspireerd door al het moois dat het leven te bieden heeft en in dit tijdschrift op elke pagina terug te vinden is.

Waarom een abonnement op Kek mama bij jou zou kunnen passen:

  • Persoonlijke, openhartige verhalen
  • De allerleukste rubrieken (bijvoorbeeld Opmaken en Aankleden)
  • Een interessant reisaanbod voor jou en je kinderen
  • Inspirerende info over mode, lifestyle, food en wonen
  • Grappige columns
  • Je wordt blij van het blad, als je na een lange dag uitgeteld op de bank ligt, weet het blad je te laten lachen, verwonderen en weer wat energie te geven
  • Tips aangaande opvoeden: altijd handig!

Dus ben jij een vlotte mama en gun je jezelf een cadeautje? Dan is een abonnement op Kek mama precies wat je goed zou kunnen gebruiken.

Veelgestelde vragen (FAQ) Kek mama

Wat is het goedkoopste Kek mama abonnement?

"Kek mama abonnement" is de beste deal

Hoeveel Kek mama aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 1 Kek mama aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Kek mama aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 38% korting krijgen op een Kek mama abonnement.