Esquire abonnement
Esquire abonnement

Esquire abonnement en proefabonnement

De Esquire is de ultieme lifestyle guide voor de Nederlandse man met klasse. Met een abonnement Esquire haal je een van de mooiste mannenbladen van Nederland in huis, een blad dat elke maand weer uitpuilt van modeadvies, trends in gadgets en reizen, culinaire rages, interessante interviews en journalistiek met cachet. Een Esquire abonnement is er voor de man met smaak die van de mooie en fijne dingen in het leven houdt.

     (17) 

Elke editie van de Esquire verrast me weer. Vooral de diepgaande reportages staan me aan, en de interviews met interessante personages. Ik geniet ook van het stijladvies, voor mij is de Esquire de ideale mix van een lifestyle blad dat toch ook echt wat te vertellen heeft. 

Dhr. F. de B. uit F.

 

Helaas is het niet meer mogelijk om een abonnement op de Esquire af te sluiten.

EEN ESQUIRE ABONNEMENT MET STIJL

Met een Esquire abonnement, geef je jezelf de ideale levensgids voor een leven met allure en stijl. Het blad, wat 10 keer per jaar uitkomt, is met elke uitgave een meesterstuk van smaak, een ode aan de man. De distinctie is vanzelfsprekend, zoals de Esquire hoofdredacteur Arno Kantelberg het verwoord: “We moeten allemaal toch kleren aantrekken, dan kun je net zo goed een beetje je best doen”. De man wil er zeker wel goed bijlopen! Maar wat draag je dan precies? Hoe trek je dat jasje aan en hoe draag je die stropdas goed? Welke combinaties werken en welke zijn not done

De Esquire is de stijl mentor die voor vele mannen heden ten dage mist. Het blad is er feilloos in geslaagd de mode weer in de mannelijke sfeer te trekken en hierbij het voortouw van de stijl te trekken. Met een Esquire abonnement ontvang je deze stijlbijbel elke maand gratis thuisbezorgd, vol trends en stijladviezen om er als man elke dag op je best uit te zien. Zo mis je geen enkele trend meer, heb je altijd genoeg inspiratie wanneer het op outfits aankomt, en maak je nooit meer een mode faux-pas op dat ene belangrijke event. De Esquire maakt goede smaak toegankelijk.

Naast de mooie cover mag de inhoud van Esquire er echter ook helemaal zijn. Het is niet alleen glanzende oppervlakkigheid, maar de Esquire heeft ook inhoud. Dit maakt het blad zo interessant, de unieke mix van zowel stijl als inhoud. Met een degelijke journalistieke onderbouwing, weet de Esquire altijd de meest fascinerende reportages te brengen, of interviews met personen die echt wat te vertellen hebben, die een indruk op de wereld maken. Mooie mensen uit de kunst, de film, de zakenwereld, de politiek, mensen waarvan je wilt weten hoe ze over de zaken denken, waar ze mee worstelen, waar ze van dromen. Het biedt intelligent vermaak, voor een moment van zowel ontspanning als inspiratie. Kies hier een mooie aanbieding voor een abonnement Esquire en ontvang dit bijzondere blad elke maand thuis. 

WAAR DE ESQUIRE VANDAAN KOMT

De Esquire is een formule uit het buitenland, ooit in 1933 opgericht in de Verenigde Staten. Het mannenblad wilde al vanaf de eerste editie stijl en verfijning cultiveren, een waardige mannelijke tegenhanger bieden voor de vele vrouwenbladen en glossy’s die verkrijgbaar waren. Maar het was ook een pionier in de opmerkelijke verslaggeving, met reportages die je nergens anders zag, onderwerpen die op het onconventionele af waren. Diverse schrijvers kregen ruimte in het blad, van Ernest Hemingway tot Elizabeth Gilbert, met satirische fictie omringt door advertenties en stijladvies speciaal op mannen gericht. Het magazine heeft de test der tijd goed doorstaan, en begon zich in de jaren 90 ook internationaal uit te breiden. 

In 1990 kwam de eerste Nederlandse Esquire op de markt, eerst met een redactie onder leiding van Gijs van de Westelaken en sinds 2008 staat de “stijlpastoor” van Nederland, Arno Kantelberg, aan het roer. Hij weet perfect de balans te vinden tussen de verwachtingen van het internationale Esquire model en de Nederlandse mannelijke mode mentaliteit en behoeftes. Het blad daagt uit, inspireert en leidt de weg, in de richting van een beter geklede Nederlandse man. Zo geeft Esquire al jarenlang de award weg voor ‘Best Geklede Man van het Jaar’, om te laten zien dat er goed gekleed bijlopen zeker gevierd mag worden. Sluit hier vandaag een abonnement Esquire af, of probeer het blad een paar maanden uit met een proefabonnement Esquire. We hebben de beste deals voor je uitgezocht.

Op zoek naar nog meer lifestyle magazines voor mannen? Dan is een Quote abonnement of een Playboy abonnement te overwegen. Op zoek naar een mooi cadeau voor een dame met klasse? Dan is een abonnement Vogue of een abonnement Elegance de juiste keuze. 

DE RUBRIEKEN VAN ESQUIRE

De Esquire biedt zowel stijl als inhoud. Stijl in kleding en accessoires, stijl op het werk en in de vrije tijd. Welke jassen gaan we dit komende seizoen vooral zien? Wat is de ultieme outfit voor een sollicitatiegesprek? Hoe maak je helemaal indruk op die prachtmeid tijdens de eerste date? De Esquire helpt je, met spot-on advies en behulpzame tips. En af en toe een beetje tough love. Want sommige combinaties kunnen echt niet. Ook entertainment vind je in Esquire, of mantertainment, voor intelligent vermaak. Welke series kun je niet missen? Welke films zijn de moeite waard? De beste muziek tips, de mooiste vrouwen, de toplijstjes van alles wat een man graag in zijn leven heeft, met een Esquire abonnement mis je niets meer. 

De Esquire heeft het ook graag over drank, de nectar van de goden. De ultieme whiskey of het meest verlokkende bier. Wijnadvies van vooraanstaande sommeliers en recepten voor cocktails die de wereld hebben veroverd. Het past allemaal in het Esquire beeld van the good life, waar reizen, gastronomie en wellness de revue passeren. Hoe zet je een sensationeel kopje koffie, of ga je functioneel, maar stijlvol naar de sportschool? 

Het voordeel van een abonnement Esquire is dat je nooit meer een editie van het blad mist, dat je het gemakkelijk thuisbezorgd krijgt en altijd het fijne gevoel hebt van de glossy pagina’s tussen je vingers. De mooie verhalen en goede adviezen in het blad maken elke uitgave een bewaarnummer, die met trots op je koffietafel mag prijken. Probeer dit mooie magazine nu met een voordelig proefabonnement Esquire of geef het blad een paar maanden cadeau aan een goede vriend van je. Voor een digitale aanvulling neem je een kijkje op de website van Esquire, volg je het magazine op Facebook en op Twitter, en verwelkom je de Esquire stijl inspiratie in je Instagram feed. Ook het Esquire YouTube kanaal is prachtig, met speciale playlists zoals “Komt een man in de bar”, “Behind the Scenes” en “Cocktails”. Hier laat Esquire je zien hoe je de perfecte Piña Colada bij elkaar mixt: