varagids abonnement
VARAgids abonnement

Varagids abonnement en proefabonnement

Met een Varagids abonnement ben je altijd op de hoogte van het actuele programmaoverzicht en lees je de beste journalistieke artikelen, interviews en verhalen. Je hebt de keus uit verschillende Varagids abonnementen, met of zonder cadeau.

     (3) 

“Prima gids voor een prima prijs”.

Dhr. K.V. uit H.

Kies hier het voor jou perfecte Varagids abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 1

kortingsperiode: 12 weken

prijs: € 10

✅ stopt automatisch

 

10.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

kortingsperiode: 1 jaar

 prijs: € 39,99

✅ eenvoudig opzegbaar

 

74.50 39.99

Varagids abonnement voor leuke TV avondjes

Op zoek naar een goed betrouwbare tv gids, maar je weet nog niet zo goed welke? Dan is dit jouw kans. Met een mooie Varagids aanbieding kun je kennis maken met de gids van de Vara. Maar ook als je al wel weet welke gids je wilt hebben en het is de Varagids, kun je natuurlijk gewoon gebruik maken van het Varagids proefabonnement. Voor een schijntje kun je het op deze manier een tijdje uitproberen om vervolgens te beslissen of je een Varagids abonnement wilt of niet. Je zit nergens aan vast.

VARAGIDS ABONNEMENT

Het voordeel van deze Varagids superdeal is dat je tot wel 90% goedkoper uit bent met een proefabonnement dan met een vast abonnement. Dit is dus een mooie kans om erachter te komen wat deze gids nu eigenlijk inhoudt. Past het bij jouw wensen en wat je verwacht van een tv gids, of zoek je toch liever verder naar een tv gids die meer bij jou past. De ideale manier om hierachter te komen is natuurlijk door het uit te proberen. Zo kun je zelf een mening vormen over dit blad.

VARAGIDS PROEFABONNEMENT

Het voordeel van het hebben van een tv gids is dat je van de hoed en de rand weet als het aankomt op televisie en wat er te zien valt. Met een tv gids weet je zoveel meer dan met de summiere beschrijvingen die je vind op internet over tv programma’s in gratis gidsen. Artikelen in de Varagids gaan een stuk dieper op de materie in en zo kom jij meer te weten en voel je je meer betrokken bij de programma’s en films, wat alleen maar weer een positief effect heeft. Als je gebruik maakt van de Varagids superdeal, zal je er zelf achter komen hoe dat is.

Het afsluiten van een Varagids proefabonnement is eenvoudig. Je hoeft alleen maar je adresgegevens en betaalgegevens in te vullen en zo krijg je vervolgens de gids voor een bepaalde periode thuisgestuurd tegen een zeer voordelig tarief. Je zit ook nergens aan vast. Wanneer het proefabonnement afloopt zal er geen gids meer aan huis komen en worden en geen betalingen verwacht. Je kunt de gids dus gewoon proberen voor een spotgoedkope prijs.

VOORDELEN VARAGIDS

Tevens kun je gebruik maken van mooie voordelen die de Varagids biedt. Zo kun je kortingen verwachten op een reeks aan producten en diensten en kun je meedoen met leuke prijsvragen. Daarnaast kun je ook puzzelen in de tv gids. Wanneer deze gids je aanstaat kun je aan het einde van het Varagids proefabonnement, deze makkelijk omzetten in een Varagids Abonnement.

Wil je dus ook meer weten over tv en niet alleen wat er op tv komt, maar ook wie de mensen zijn die de programma’s maken, wat hun ideeën en gedachten erachter zijn en wat acteurs en presentatoren in hun vrije tijd doen, hoe zij over bepaalde dingen denken, dan is het een uitgelezen mogelijkheid om dit Varagids proefabonnement te nemen. De wereld van tv is een stuk groter dan je denkt en je kunt hier alles over lezen in de Varagids. De ins en outs, de programma’s die eraan zitten te komen, de programma’s die mateloos populair zijn in het buitenland, de ideeën en bedoelingen van regisseurs.

VRIJE TIJD DANKZIJ DE GIDS

Met een Varagids proefabonnement heb je ook iets om te doen in je vrije tijd. Het blad zal wekelijks op de deurmat vallen en er staat zeker genoeg in om je er weer een weekje mee bezig te houden. Laat je verassen door de veelzijdigheid van deze gids en probeer het uit met de Varagids aanbieding. Deze bevat de nodige aanvulling op tv en daarnaast ook opinie, nieuws en nog veel meer.

Het grootste voordeel is dat je er veel tijd mee bespaart. Je kunt zoveel te weten komen over de programma’s die op tv zullen komen en de films die eraan zitten te komen, dat je niet meer eindeloos zit te zappen op de bank om een leuk programma te vinden. Met het overzicht in deze gids weet je wat er op tv komt en wat leuk en minder leuk zal zijn. Gewoon de tv aanzetten op het juiste tijdstip op het juiste kanaal en je kunt een goede serie, film of documentaire kijken.

PROBEER HET ZELF

Het is een mooie gelegenheid om dit te proberen. Niet geschoten is altijd mis en nu kun je tegen zo een mooie en voordelige prijs de Varagids uitproberen, dat je het nauwelijks kunt laten liggen. Voor bijna geen geld krijg je de Varagids elke week thuis bezorgd en ben je op de hoogte van wat er speelt in tv land en daarbuiten. Jij weet wat je moet zien en wanneer dit op tv is en nog belangrijker, je weet waar het over gaat en wat de bedoeling ervan is. Met een Varagids weet je van de hoed en de rand.

VRIJBLIJVEND PROEFABONNEMENT

Het is eenvoudig, je heb de gids zo in huis en als het niet bevalt is deze ook zo weer het huis uit. Het is een vrijblijvend proefabonnement, dus je zit nergens aan vast. Je probeert het uit voor een bepaalde periode voor bijna geen geld. Je kunt hier dus alleen maar iets mee winnen. Mocht je het een gids vinden die bij jou past, dan heb je dat bereikt. Mocht je het niks vinden, dan is er ook niks aan de hand. Je kunt de proefperiode gewoon af laten lopen en besluiten om een andere gids, of misschien wel geen gids, te proberen.

Veelgestelde vragen (FAQ) Varagids

Wat is het goedkoopste Varagids abonnement?

"Varagids abonnement" is de beste deal

Hoeveel Varagids aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 2 Varagids aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Varagids aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 47% korting krijgen op een Varagids abonnement.