Tubantia abonnement

Tubantia abonnement en proefabonnement

Wil je graag eens deze regionale krant lezen om te zien of het iets voor je is? Sluit dan vandaag nog een Tubantia proefabonnement. Je kunt dan 4 weken lang proeflezen. Niet alleen valt de papieren versie elke ochtend bij je in de brievenbus, je hebt tevens toegang tot de digitale versie. Zo kun je voor slechts 4 euro zien of een ‘echt’ abonnement of een digitaal abonnement wellicht iets voor jou is. Liever een langdurig abonnement? We hebben een mooi 1 jarig Tubantia abonnement met maar liefst 50% korting. Verder kun je ook kiezen voor een digitaal Tubantia abonnement.

     (7) 

“Sinds kort heb ik een digitaal Tubantia abonnement en ben hier tevreden over. Heerlijk de krant lezen in de trein op mijn tablet. Het abonnement was gemakkelijk besteld en ik pakte een mooie korting”.

Dhr. K. B. uit L.

Kies hier het Tubantia abonnement dat het best bij je past

Added to wishlistRemoved from wishlist 3

✅ kortingsperiode: 5 weken

✅ prijs: vanaf € 4,99

✅ gratis: 3 maanden Tijdschrift.nl

✅ stopt automatisch

4.99
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅  kortingsperiode: 5 weken

✅  prijs: vanaf € 4,99

✅  lees 24/7 digitaal of ontvang de papieren krant

✅  stopt automatisch

4.99
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1, 2 of 3 jaar

✅ prijs: vanaf € 5,50 per week

✅ maandag t/m zaterdag in de brievenbus

✅  lees 24/7 digitaal

✅ eenvoudig opzegbaar

10.38 5.50
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1, 2, of 3 jaar

✅ prijs: vanaf € 3,75 per week

zaterdag de papieren krant

✅ lees 24/7 online

✅ eenvoudig opzegbaar

6.81 3.75
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1, 2 of 3 jaar

✅ prijs: vanaf € 3,25 per week

onbeperkt toegang tot artikelen

onbeperkt Premiumartikelen

digitale krant met bijlagen (pdf)

5.53 3.25
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1 of 2 jaar of maandelijks opzegbaar

✅ prijs: vanaf € 1,75 per week

onbeperkt Premiumartikelen

2.19 1.75

Het regionale dagblad Tubantia is dé krant voor de inwoners van Twente en de Achterhoek. Deze krant wordt dagelijks gelezen door meer dan 200.000 mensen. Ook online bereikt de Tubantia een groot publiek. Deze krant houdt jou elke dag op de hoogte van het laatste nieuws uit de Achterhoek en Twente. Er wordt natuurlijk ook aandacht besteed aan het nationale en internationale nieuws. Wil jij dagelijks deze krant ontvangen? Sluit dan nu voordelig een Tubantia abonnement af. Het is natuurlijk ook mogelijk om een Tubantia proefabonnement te nemen. Of misschien wil je liever een proefabonnement op een landelijk dagblad zoals de Telegraaf of het Parool.

OVER DE TWENTSCHE COURANT TUBANTIA

De Tubantia bestaat al sinds 1997. Deze krant is ontstaan de dagbladen Twentse Courant en Dagblad Tubantia. Niet alleen het nieuws uit het binnenland en buitenland komt aan bod in dit nieuwsblad. Er wordt ook over de laatste actualiteiten uit jouw eigen woonplaats geschreven in deze ochtendkrant. Met dit dagblad heb je dus al het nieuws bij de hand. Probeer deze krant nu voordelig uit met een Tubantia proefabonnement. Dit proefabonnement loopt vanzelf af en je zit uiteraard nergens aan vast.

REGIONAAL NIEUWS IN VERSCHILLENDE EDITIES 

Deze krant wordt in zes edities uitgebracht. Dit zijn:

 • Enschede
 • Hengelo
 • Almelo
 • Oldenzaal
 • West (Rijssen/Nijverdal/Wierden)
 • Haaksbergen

Dankzij de regionale edities wordt het nieuws nog dichterbij gebracht. Heb jij altijd al behoefte gehad om meer te weten over wat er om je heen gebeurt? Neem dan zeker een kijkje bij de Tubantia aanbiedingen. En maak je geen zorgen: je blijft met jouw regionale editie ook op de hoogte van het belangrijkste landelijke en internationale nieuws. Zo hoef je dus niets te missen.

TUBANTIA ONLINE

Tubantia.nl is de website van de krant, waarop 24/7 het laatste nieuws wordt gedeeld. Voor interessante artikelen en beeldmateriaal kun je de Facebook-pagina van de krant liken. De berichten komen dan vanzelf voorbij als je door jouw nieuwsoverzicht scrollt. Het dagblad heeft daarnaast een eigen videokanaal op Youtube . Op dit kanaal kun je naast beeldmateriaal bij nieuwsitems ook video’s over luchtige onderwerpen tegenkomen. Denk samenvattingen van evenementen die in de regio plaatsvinden. Bekijk bijvoorbeeld hier hoe de Koningsdag in Delden gevierd werd:

KWALITEITSNIEUWS MET ABONNEMENT TUBANTIA

Alle nieuwtjes uit Twente en de Achterhoek worden zorgvuldig voor jou geselecteerd. De redactie van Tubantia werkt elke dag hard om de beste verhalen uit de regio uit te zoeken. Met deze verhalen wilt de redactie de lezers boeien en raken. De krant wordt altijd met veel zorg en aandacht gemaakt. Kwaliteit staat namelijk voorop bij de Tubantia. In 2015 heeft deze regionale krant zelfs de titel ‘European Newspaper of the Year’ gewonnen. Dankzij de Tubantia blijf jij ook dagelijks op de hoogte van de laatste actualiteiten. Profiteer nu van kwaliteitsnieuws door voordelig een Tubantia abonnement af te sluiten. Je kunt kiezen uit mooie Tubantia aanbiedingen waarbij je een flinke korting krijgt op een 1-jarig Tubantia abonnement. Wil je eerst kijken of het dagblad je bevalt? Kies dan voor een Tubantia proefabonnement van 4 weken.

DE VOORDELEN VAN EEN TUBANTIA PROEFABONNEMENT


Als abonnee van deze krant kun je rekenen op veel handige voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld met vrienden of het gezien op pad met de Tubantia Club. Met de Tubantia Club krijgen abonnees de gelegenheid om unieke activiteiten te ondernemen tegen een aantrekkelijke prijs. Clubleden kunnen ook leuke prijzen winnen als ze meedoen met de speciale winacties. Andere bijkomende voordelen zijn:

 • Gratis &Magazine op zaterdag
  Het &Magazine krijg je er elke zaterdag er gratis bij. Dit is een bijlage vol met inspiratie op het gebied van: reizen, eten, muziek, film, mode, boeken en interieur. In &Magazine lees je ook boeiende interviews en persoonlijke verhalen. &Magazine is vrolijk en een feestje om te lezen. Hieruit haal je inspiratie om jouw weekenden nog leuker te maken. Dit leuke magazine ontvangt iedereen met een Tubantia abonnement helemaal gratis.
 • 24 uur lang op de hoogte blijven met Tubantia Digitaal
  Wist je al dat je met een Tubantia abonnement niet alleen het papieren dagblad krijgt? Abonnees hebben namelijk ook gratis toegang tot de digitale versie van de krant. Tegenwoordig kun je de digitale krant lezen met behulp van de handige Eindhovens Dagblad Krant App. Deze kun je kosteloos downloaden voor Android en AppleJe kunt bovendien de digitale edities downloaden en op een later tijdstip lezen. Heb je geen behoefte aan de app? Je kunt de digitale krant ook lezen door in te loggen op nl.

AANBIEDING TUBANTIA ABONNEMENT


Ben jij enthousiast geworden over het nieuwsblad? Neem dan snel een kijkje bij de Tubantia deals. Het loont ook om op zoek te gaan naar een Tubantia aanbieding als je al een trouwe lezer bent. Een fikse korting is namelijk altijd mooi meegenomen als je een nieuw abonnement wilt afsluiten. Sluit nu een 1-jarig abonnement af met 50% korting of betaal de helft van de prijs voor een abonnement met de papieren weekendkrant en lees het nieuws de rest van de week digitaal. Je kunt ook het nieuwsblad 1 jaar lang op jouw laptop, tablet of smartphone lezen met dagelijks digitaal.

Nog meer aanbiedingen

Lees je naast dit nieuwsblad ook graag andere kranten? Gelukkig kun je dankzij unieke aanbiedingen en proefabonnementen voordelig andere nieuwsbladen in huis halen. Neem bijvoorbeeld met korting een proefabonnement op:

Heb je aan het Tubantia genoeg nieuws en wil je juist leuke tijdschriften proberen? Hier kun je ook mooie aanbiedingen vinden op magazines zoals voordelige abonnementen op:

Veelgestelde vragen (FAQ) Tubantia

Wat is het goedkoopste Tubantia abonnement?

"Tubantia abonnement compleet" is de beste deal

Hoeveel Tubantia aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 6 Tubantia aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Tubantia aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 48% korting krijgen op een Tubantia abonnement.