TUBANTIA ABONNEMENT EN AANBIEDING


Meest gekozen Tubantia proefabonnement door onze bezoekers

Tubantia proefabonnement

Wil je graag eens deze regionale krant lezen om te zien of het iets voor je is? Sluit dan vandaag nog een proefabonnement af op Tubantia. Je kunt dan 4 weken lang proeflezen. Niet alleen valt de papieren versie elke ochtend bij je in de brievenbus, je hebt tevens toegang tot de digitale versie. Zo kun je voor slechts 4 euro zien of een ‘echt’ abonnement of een digitaal abonnement wellicht iets voor jou is.

     (7)

“Met veel plezier gebruik gemaakt van deze actie van Tubantia. Fijne krant, nu op zoek naar een vaster Tubantia abonnement”.

Dhr. F. M. uit H.

 • Looptijd: 4 weken
 • Prijs: 4,-
 • 92% korting
 • Stopt automatisch
 • Maandag t/m zaterdag de krant
 • Lees 24/7 digitaal
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.

Tubantia jaarabonnement hier met 50% korting

Tubantia proefabonnement

Heb jij het liefst elke ochtend de krant op de mat? Maar wil je overdag ook niets missen van het nieuws? Sluit dan hier een voordelig compleet Tubantia abonnement af. Je ontvangt voor nog geen euro per dag elke ochtend de papieren krant en tevens lees je waar en wanneer je maar wilt al het nieuws digitaal. Dat alles een heel jaar lang met maar liefst 50% korting.

    (4)

“Die 50% korting voor een compleet Tubantia abonnement heeft mij over de streep getrokken. Lekker ouderwets wil ik gewoon elke ochtend de krant uit de brievenbus halen ;-)”.

Mevr. S. de M. uit Z.

 • Looptijd: 1 jaar
 • Prijs: 6,50 per week
 • 50% korting
 • Maandag t/m zaterdag de krant
 • Lees 24/7 digitaal
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Tubantia zaterdag+ abonnement voor 4,50 per week

Tubantia proefabonnement

Deze nieuwe abonnementsvorm is zeer geschikt voor drukke mensen die doordeweeks de papieren krant vaker ongelezen dan gelezen in de papierbak zien verdwijnen. Zonde van het geld! Met een Tubantia zaterdag+ abonnement maak je hier een einde aan. Maandag t/m vrijdag lees je de digitale krant waar en wanneer het jou uitkomt en op zaterdag geniet je tijdens het ontbijt urenlang van de dikke zaterdageditie.

      (4)

“Na menige ‘ruzie’ over wie de krant moest gaan kopen op zaterdagochtend, is nu de knoop doorgehakt en hebben we een Tubantia zaterdag+ abonnement afgesloten. Fijn dat deze combi bestaat”.

Dhr. B. van L. uit H.

 • Looptijd: 1 jaar
 • Prijs: 4,50 per week
 • 50% korting
 • Zaterdag de krant
 • Lees 24/7 digitaal
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Digitaal Tubantia abonnement nu met 50% korting

Tubantia proefabonnement

Steeds meer mensen geven de voorkeur aan digitaal lezen boven de papieren krant. Dat is niet zo verwonderlijk, je krijgt hetzelfde nieuws voorgeschoteld maar dan veel goedkoper en je bepaalt zelf waar en wanneer je de krant leest. Voor 50 cent per dag heb je altijd en overal toegang tot de digitale versie van het ED.

     (3)

“Een papieren krant vind ik niet meer van deze tijd. heb al jaren een digitaal abonnement op verschillende kranten. Het ED dagblad is een fijne krant door de combi van regio- en landelijk nieuws”.

Dhr. F. de B. uit V.

 • Looptijd: 1 jaar
 • Prijs: 3,75 per week
 • 52% korting
 • Lees 24/7 digitaal
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.

Abonnement Tubantia

Het regionale dagblad Tubantia is dé krant voor de inwoners van Twente en de Achterhoek. Deze krant wordt dagelijks gelezen door meer dan 200.000 mensen. Ook online bereikt de Tubantia een groot publiek. Deze krant houdt jou elke dag op de hoogte van het laatste nieuws uit de Achterhoek en Twente. Er wordt natuurlijk ook aandacht besteed aan het nationale en internationale nieuws. Wil jij dagelijks deze krant ontvangen? Sluit dan nu voordelig een Tubantia abonnement af. Het is natuurlijk ook mogelijk om een Tubantia proefabonnement te nemen. Of misschien wil je liever een proefabonnement op een landelijk dagblad zoals de Telegraaf of het Parool.

 

Over de Twentsche Courant Tubantia

De Tubantia bestaat al sinds 1997. Deze krant is ontstaan de dagbladen Twentse Courant en Dagblad Tubantia. Niet alleen het nieuws uit het binnenland en buitenland komt aan bod in dit nieuwsblad. Er wordt ook over de laatste actualiteiten uit jouw eigen woonplaats geschreven in deze ochtendkrant. Met dit dagblad heb je dus al het nieuws bij de hand. Probeer deze krant nu voordelig uit met een Tubantia proefabonnement. Dit proefabonnement loopt vanzelf af en je zit uiteraard nergens aan vast.

 

Regionaal nieuws in verschillende edities 

Deze krant wordt in zes edities uitgebracht. Dit zijn:

 • Enschede
 • Hengelo
 • Almelo
 • Oldenzaal
 • West (Rijssen/Nijverdal/Wierden)
 • Haaksbergen

Dankzij de regionale edities wordt het nieuws nog dichterbij gebracht. Heb jij altijd al behoefte gehad om meer te weten over wat er om je heen gebeurt? Neem dan zeker een kijkje bij de Tubantia aanbiedingen. En maak je geen zorgen: je blijft met jouw regionale editie ook op de hoogte van het belangrijkste landelijke en internationale nieuws. Zo hoef je dus niets te missen.

Tubantia online

Tubantia.nl is de website van de krant, waarop 24/7 het laatste nieuws wordt gedeeld. Voor interessante artikelen en beeldmateriaal kun je de Facebook-pagina van de krant liken. De berichten komen dan vanzelf voorbij als je door jouw nieuwsoverzicht scrollt. Het dagblad heeft daarnaast een eigen videokanaal op Youtube . Op dit kanaal kun je naast beeldmateriaal bij nieuwsitems ook video’s over luchtige onderwerpen tegenkomen. Denk samenvattingen van evenementen die in de regio plaatsvinden. Bekijk bijvoorbeeld hier hoe de Koningsdag in Delden gevierd werd:

Kwaliteitsnieuws met abonnement Tubantia

Alle nieuwtjes uit Twente en de Achterhoek worden zorgvuldig voor jou geselecteerd. De redactie van Tubantia werkt elke dag hard om de beste verhalen uit de regio uit te zoeken. Met deze verhalen wilt de redactie de lezers boeien en raken. De krant wordt altijd met veel zorg en aandacht gemaakt. Kwaliteit staat namelijk voorop bij de Tubantia. In 2015 heeft deze regionale krant zelfs de titel ‘European Newspaper of the Year’ gewonnen. Dankzij de Tubantia blijf jij ook dagelijks op de hoogte van de laatste actualiteiten. Profiteer nu van kwaliteitsnieuws door voordelig een Tubantia abonnement af te sluiten. Je kunt kiezen uit mooie Tubantia aanbiedingen waarbij je een flinke korting krijgt op een 1-jarig Tubantia abonnement. Wil je eerst kijken of het dagblad je bevalt? Kies dan voor een Tubantia proefabonnement van 4 weken.

De voordelen van een Tubantia proefabonnement


Als abonnee van deze krant kun je rekenen op veel handige voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld met vrienden of het gezien op pad met de Tubantia Club. Met de Tubantia Club krijgen abonnees de gelegenheid om unieke activiteiten te ondernemen tegen een aantrekkelijke prijs. Clubleden kunnen ook leuke prijzen winnen als ze meedoen met de speciale winacties. Andere bijkomende voordelen zijn:

 • Gratis &Magazine op zaterdag
  Het &Magazine krijg je er elke zaterdag er gratis bij. Dit is een bijlage vol met inspiratie op het gebied van: reizen, eten, muziek, film, mode, boeken en interieur. In &Magazine lees je ook boeiende interviews en persoonlijke verhalen. &Magazine is vrolijk en een feestje om te lezen. Hieruit haal je inspiratie om jouw weekenden nog leuker te maken. Dit leuke magazine ontvangt iedereen met een Tubantia abonnement helemaal gratis.
 • 24 uur lang op de hoogte blijven met Tubantia Digitaal
  Wist je al dat je met een Tubantia abonnement niet alleen het papieren dagblad krijgt? Abonnees hebben namelijk ook gratis toegang tot de digitale versie van de krant. Tegenwoordig kun je de digitale krant lezen met behulp van de handige Eindhovens Dagblad Krant App. Deze kun je kosteloos downloaden voor Android en Apple Je kunt bovendien de digitale edities downloaden en op een later tijdstip lezen. Heb je geen behoefte aan de app? Je kunt de digitale krant ook lezen door in te loggen op Tubantia.nl.

Aanbieding Tubantia abonnement


Ben jij enthousiast geworden over het nieuwsblad? Neem dan snel een kijkje bij de Tubantia deals. Het loont ook om op zoek te gaan naar een Tubantia aanbieding als je al een trouwe lezer bent. Een fikse korting is namelijk altijd mooi meegenomen als je een nieuw abonnement wilt afsluiten. Sluit nu een 1-jarig abonnement af met 50% korting of betaal de helft van de prijs voor een abonnement met de papieren weekendkrant en lees het nieuws de rest van de week digitaal. Je kunt ook het nieuwsblad 1 jaar lang op jouw laptop, tablet of smartphone lezen met dagelijks digitaal.

Nog meer aanbiedingen


Lees je naast dit nieuwsblad ook graag andere kranten? Gelukkig kun je dankzij unieke aanbiedingen en proefabonnementen voordelig andere nieuwsbladen in huis halen. Neem bijvoorbeeld met korting een proefabonnement op:

Heb je aan het Tubantia genoeg nieuws en wil je juist leuke tijdschriften proberen? Hier kun je ook mooie aanbiedingen vinden op magazines zoals voordelige abonnementen op:

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.