BRABANTS DAGBLAD ABONNEMENT EN AANBIEDING


Meest gekozen Brabants Dagblad proefabonnement door onze bezoekers

Brabants Dagblad proefabonnement

Ben je op zoek naar het goedkoopste Brabants Dagblad proefabonnement? Pak hier maar liefst 92% KORTING. Voor maar 1 euro per week lees je 6 dagen per week de krant en heb je onbeperkt toegang tot de digitale krant. Echt een mooie kans om eens kennis te maken met dit dagblad.

     (7)

“Fijn proefabonnement en zeer goedkoop! Fijn dat je niet hoeft op te zeggen”.

Dhr. B. de G. uit H.

 • Looptijd: 4 weken
 • Prijs: 4,-
 • 92% korting
 • Stopt automatisch
 • Maandag t/m zaterdag de krant
 • Lees 24/7 digitaal
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.

Brabants Dagblad jaarabonnement hier met 50% korting

proefabonnement BD

Perfect abonnement voor Brabantse news junkies. Zes dagen per week ontvang je de papieren krant en 7 dagen per week heb je onbeperkt toegang tot de digitale versie. En dat allemaal met 50% KORTING!

    (9)

“Ik ben graag op de hoogte van alles wat er in mijn buurt aan de hand is. Vandaar dat ik gekozen heb voor een Brabants Dagblad aanbieding. Regionaal nieuws in combinatie met wereldnieuws en dat met 50% korting”.

Mevr. H. van B. uit B.

 • Looptijd: 1 jaar
 • Prijs:6,50 per week
 • 50% korting
 • Maandag t/m zaterdag de krant
 • Lees 24/7 digitaal
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Brabants Dagblad zaterdag+ abonnement met 50% korting

proefabonnement BD

Dit is een mooie abonnementsvorm voor iedereen die doordeweeks weinig tijd heeft voor de papieren krant, maar in het weekend wel graag met een kop koffie urenlang achter de dikke zaterdagkrant zit. Van maandag t/m vrijdag lees je de digitale krant op je tablet, PC of smartphone en zaterdag valt de krant op de deurmat.

      (6)

“Steeds vaker bleef de papieren krant doordeweeks ongelezen. Daarentegen werd er gretig gebruik gemaakt van de digitale versie. De knoop een paar weken geleden doorgehakt en een zaterdag+ abonnement genomen. Die lekkere dikke zaterdagkrant kan ik echt niet missen”.

Dhr. P. de K. uit V.

 • Looptijd: 1 jaar
 • Prijs: 4,50 per week
 • 50% korting
 • Zaterdag de krant
 • Lees 24/7 digitaal
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Brabants Dagblad digitaal abonnement met 50% korting

proefabonnement BD

Heb je geen behoefte aan een papieren krant? Neem dan een digitaal Brabants Dagblad abonnement. Je hebt 7 dagen per week toegang tot de digitale krant met het volledige nieuws en betaalt maar een fractie van de abonnementsprijs.

     (7)

“Heerlijk! ’s Ochtends de iPad aanzetten en direct al het laatste nieuws lezen. Voor iemand met een brievenbus die drie trappen lager is, de ideale abonnementsvorm”.

Mevr. L. van W. uit D.

 • Looptijd: 1 jaar
 • Prijs: 3,75 per week
 • 50% korting
 • Lees 24/7 digitaal
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.

 BRABANTS DAGBLAD PROEFABONNEMENT

Als je nog nooit de krant thuis hebt ontvangen, dan is het belangrijk om te kijken of dit wel in jouw leven past. Heb je wel tijd om de krant te lezen? Of moet je er speciaal tijd voor vrij maken? En vind je het uiteindelijk heerlijk om die tijd vrij te maken om de krant te lezen? Daar kom je allemaal achter wanneer je eerst begint met een Brabants Dagblad aanbieding. Het is belangrijk om hiermee te beginnen zodat je niet meteen vastzit aan een abonnement wanneer elke dag de krant lezen toch niks voor je blijkt te zijn. Dus sluit nu een Brabants Dagblad proefabonnement af, maak gebruik van de Brabants Dagblad aanbiedingen en voor je het weet kun je niet meer zonder een Brabants Dagblad abonnement.

Brabants Dagblad abonnement

Als je een Brabants Dagblad abonnement neemt dan kun je elke dag van de week de krant op jouw deurmat verwachten. Heb je liever de online versie, dan kun je ook hiervoor kiezen. Deze versie van de krant is via de app beschikbaar op je smartphone of je tablet en is beschikbaar voor Android en Apple gebruikers. Je kunt elke dag het nieuws uit jouw regio verwachten, die hand in hand gaat met het nieuws uit heel Nederland en heel de wereld. Al het nieuws dat jij belangrijk vind ondergebracht in één krant. Sluit een Brabants Dagblad proefabonnement af en maak gebruik van de Brabants Dagblad aanbiedingen.

Brabants Dagblad

Het Brabants Dagblad is het regionale dagblad van Brabant. Het blad bestaat al sinds 1771 en brengt het belangrijkste nieuws uit bij jouw thuis. Wanneer je aan Brabants Dagblad abonnement hebt kun je elke dag het nieuws op de mat verwachten of digitaal binnen halen. Wil je kijken of het Brabants Dagblad iets voor je is, maak dan eerst kennis door middel van een Brabants Dagblad proefabonnement af te sluiten en maak gebruik van de Brabants Dagblad aanbiedingen.

Geschiedenis

Het Brabants Dagblad bestaat al sinds 1771 en heeft al veel mensen die een trouw dagelijks een oplage ontvangen door middel van een Brabants Dagblad abonnement en profiteren van Brabants Dagblad aanbiedingen. Ook beginnen met een abonnement neem dan eerst een Brabants Dagblad proefabonnement en maak gebruik van Brabants Dagblad aanbiedingen. Toen zij net uit kwamen stonden zij bekend onder de naam Eerste ‘s-Hertogenbossche Dinsdagse/vrydagse Courant. De krant werd uitgegeven in Noord-Brabant door twee Bossche drukkers L.J. Bresser en C.A. Wiéweg. Het blad bestond toen uit maar één of twee vellen papier en er werd vooral regionaal nieuws en regionale berichten vermeld in de krant. Dit waren vooral berichten die voor Bossche handelaren van belang waren. De krant heeft door de jaren heen veel verschillende namen gehad toen deze uiteindelijk in 1959 is blijven hangen op het Brabantse Dagblad. Het dagblad verscheen al vrij snel ook in digitale vorm, want vanaf 10 december 1995 kon je het dagblad ook online lezen. Ze waren er vroeg bij, want ze waren de tweede regionale krant die online verscheen. Het eerste dagblad dat online verscheen was hun zusterkrant, het Eindhovens Dagblad.
Het blad heeft jarenlang het formaat gehad van een echte krant totdat zij op 6 februari 2006 besloten om het formaat aan te nemen van een tabloid. Het blad behoort tot één van de grootste regionale kranten met op zaterdag wel een oplage van 102.529. En al veel abonnees. Wil jij ook abonnee worden van het Brabants Dagblad sluit dan een Brabants Dagblad abonnement af en maak gebruik van de Brabants Dagblad aanbiedingen. Eerst kijken of de krant bij jouw interesses aansluit begin dan met een Brabants Dagblad proefabonnement. De uitgeverij maakt sinds 2015 deel uit van De Persgroep. Zij namen de uitgeverij Wegener over.

Wie hebben er een Brabants Dagblad abonnement

Het Brabantse Dagblad was vroeger vooral voor Bossche handelaren. Toen de krant net begon hadden ze vooral regionaal nieuws en regionale berichten. In deze tijd is dat anders. Nu de wereld open is gegaan wordt er in de krant ook veel wereldnieuws verteld. Maar je kunt nog steeds veel regionaal nieuws vinden. Zo kun je bijvoorbeeld zien wie er in de buurt overleden zijn, of juist geboren zijn. De krant is daarom ook bestemd voor alle Brabanders die graag willen weten wat er in hun regio gebeurd. Wat er in hun regio gebouwd gaat worden of juist gesloopt. Mensen met een Brabants Dagblad abonnement zijn mensen die betrokken zijn bij de maatschappij en hier deel van uitmaken. Dan wel omdat zij werken of omdat zij studeren. Het zijn mensen die geïnteresseerd zijn in de nieuwste ontwikkelingen bij hun in de buurt en in de wereld. De Brabants Dagblad abonnement houder is tussen de 28 en 70 jaar. Hun interesses liggen bij economie, sport, buitenlands nieuws, binnenlands nieuws en is politiek betrokken. Zie jij jezelf in dit profiel en wil je ook een Brabants Dagblad abonnement begin dan met een Brabants Dagblad proefabonnement en maak gebruik van Brabants Dagblad aanbiedingen.

Wat lees je in het Brabants Dagblad

Wanneer je een Brabants Dagblad abonnement hebt wordt je geconfronteerd met veel verschillende onderwerpen. Wil je kennismaken met deze onderwerpen sluit dan een Brabants Dagblad proefabonnement en profiteer van Brabants Dagblad aanbiedingen. Ze verslaan elk nieuws dat van belang is; slecht, verdrietig nieuws, maar ook goed en leuk nieuws. Zowel uit de regio als uit het hele land en uit de hele wereld. Lees bijvoorbeeld in het Brabants Dagblad over hoe in Tilburg bezwaren anders afgehandeld zullen worden, of dat de provincie een inloopavond houdt over plannen van N395 Hilvarenbeek – Oirschot. Lees over hoe Vitesse-uit altijd lastig is voor Willem II en hoe het OM 10 jaar en 8 maanden eist tegen de Tilburgse webcam afperser. Maar lees ook wat er in de rest van het land gebeurd, dat bijvoorbeeld fotograaf Stan Bouman de National Geographic prijs wint met een vogelfoto, of dat het visum voor een radicale sjeik werd ingetrokken voor een bezoek aan Eindhoven. En lees wat er in de rest van de wereld gebeurt; dat bijvoorbeeld de onschuld van de ouders van de vermiste Maddie volgens de rechter niet is bewezen, dat er een explosie was in een Franse kerncentrale of dat er een tijgerdrieling is geboren in de dierentuin van Ohio. Kortom al het nieuws dat belangrijk is ondergebracht in één blad. Wil je kijken of het blad bij jou past, sluit dan nu een Brabants Dagblad proefabonnement af en profiteer nu van Brabants Dagblad aanbiedingen. Straks kun je niet meer zonder deze krant en sluit je een Brabants Dagblad abonnement af.

Extra’s

Een krant is tegenwoordig niks meer wanneer je niet online bent en het Brabants Dagblad weet dit. Zo kun je namelijk op de hoogte blijven wanneer je de krant volgt op Twitter en Facebook. Hier kun je mee discussiëren en meedenken over verschillende onderwerpen. En kun je ook terecht op in verschillende fotoalbums als je bijvoorbeeld meer wilt zien van een reportage. Bekijk bijvoorbeeld alle foto’s van de aanleg van het Maximakanaal waar Koningin Maxima aanwezig was. En lees meer over de Brabants Dagblad aanbiedingen. Neem nu een Brabants Dagblad proefabonnement.

Android en Apple app

Het Brabantse Dagblad gaat met zijn tijd mee. Je kunt altijd profiteren van Brabants Dagblad aanbiedingen. Ook kun je een app op je telefoon, dan wel android of Apple zetten waarmee het nieuws altijd dichtbij is. Zelf zonder Brabants Dagblad abonnement kun je het nieuws lezen, maar dan wel met minder toegang. Wanneer je beschikt over een Brabant Dagblad abonnement kun je ongehinderd alle artikelen lezen. Wil je kijken of het dagblad iets voor jou is, neem dan eerst een Brabants Dagblad proefabonnement. Je kunt je regiokrant voorkeur opgeven, de app slaat de keuze op. Je kunt dan de krant downloaden en later offline lezen. Via de app kun je tot wel 14 dagen de kanten terug kijken en makkelijk zoeken door gebruik te maken van zoekwoorden. Het word je ook makkelijker om artikelen online te delen.

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.

Favoriete krant 4 weken € 4 + GRATIS bestseller

naamloos

We hebben tijdelijk een heel scherpe kranten aanbieding voor je! Hier pak je maar liefst 94% KORTING, je betaalt maar 1 euro per week en dat 4 weken lang. Zo’n goede kranten aanbieding hebben we al lange tijd niet gezien. Alle grote kranten (Volkskrant, AD, Trouw en het Parool) doen mee aan de actie, maar ook de regionale bladen (ED, De Gelderlander, Brabants Dagblad etc.) doen mee aan de actie. En als klap op de vuurpijl krijg je ook nog een bestseller naar keuze.

Je kunt kiezen uit de volgende bestsellers:

 • De jongen in de sneeuw – Samual Bjørk
 • De dag van de doden – Nicci French
 • De dood van Murat Idirissi – Tommy Wieringa
 • Rinkeldekink – Martine Bijl

     (13)

“Wow, superblij met deze actie! Aanvraag was snel geregeld en de bezorging is zeer punctueel. Leuk boek voor de aankomende vakantie!”.

Dhr. A. de G. uit A.

 • Looptijd: 4 weken
 • Prijs: 1,- per week
 • 94% korting
 • Stopt automatisch
 • 6x per week je favoriete krant
 • Lees 24/7 online
 • Profiteer nu

Favoriete krant 4 weken € 4 + GRATIS bestseller

naamloos

We hebben tijdelijk een heel scherpe kranten aanbieding voor je! Hier pak je maar liefst 94% KORTING, je betaalt maar 1 euro per week en dat 4 weken lang. Zo’n goede kranten aanbieding hebben we al lange tijd niet gezien. Alle grote kranten (Volkskrant, AD, Trouw en het Parool) doen mee aan de actie, maar ook de regionale bladen (ED, De Gelderlander, Brabants Dagblad etc.) doen mee aan de actie. En als klap op de vuurpijl krijg je ook nog een bestseller naar keuze.

Je kunt kiezen uit de volgende bestsellers:

 • De jongen in de sneeuw – Samual Bjørk
 • De dag van de doden – Nicci French
 • De dood van Murat Idirissi – Tommy Wieringa
 • Rinkeldekink – Martine Bijl

     (13)

“Wow, superblij met deze actie! Aanvraag was snel geregeld en de bezorging is zeer punctueel. Leuk boek voor de aankomende vakantie!”.

Dhr. A. de G. uit A.

 • Looptijd: 4 weken
 • Prijs: 1,- per week
 • 94% korting
 • Stopt automatisch
 • 6x per week je favoriete krant
 • Lees 24/7 online
 • Profiteer nu

Favoriete krant 4 weken € 4 + GRATIS bestseller

naamloos

We hebben tijdelijk een heel scherpe kranten aanbieding voor je! Hier pak je maar liefst 94% KORTING, je betaalt maar 1 euro per week en dat 4 weken lang. Zo’n goede kranten aanbieding hebben we al lange tijd niet gezien. Alle grote kranten (Volkskrant, AD, Trouw en het Parool) doen mee aan de actie, maar ook de regionale bladen (ED, De Gelderlander, Brabants Dagblad etc.) doen mee aan de actie. En als klap op de vuurpijl krijg je ook nog een bestseller naar keuze.

Je kunt kiezen uit de volgende bestsellers:

 • De jongen in de sneeuw – Samual Bjørk
 • De dag van de doden – Nicci French
 • De dood van Murat Idirissi – Tommy Wieringa
 • Rinkeldekink – Martine Bijl

     (13)

“Wow, superblij met deze actie! Aanvraag was snel geregeld en de bezorging is zeer punctueel. Leuk boek voor de aankomende vakantie!”.

Dhr. A. de G. uit A.

 • Looptijd: 4 weken
 • Prijs: 1,- per week
 • 94% korting
 • Stopt automatisch
 • 6x per week je favoriete krant
 • Lees 24/7 online
 • Profiteer nu