DE GELDERLANDER ABONNEMENT EN AANBIEDING


Meest gekozen De Gelderlander proefabonnement door onze bezoekers

De gelderlander proefabonnement

Woon je in Gelderland en wil je graag eens proberen hoe een regionale krant je nieuwsbehoefte kan vervullen? Sluit dan vandaag nog dit pakkende De Gelderlander proefabonnement af. Voor slechts 1 euro per week ligt hij 6 dagen op je deurmat én lees je ook nog eens digitaal al het regio- en wereldnieuws.

     (9)

“Fijne aanbieding van De Gelderlander. Ik kreeg netjes 4 weken de krant in de brievenbus en na 4 weken stopte de bezorging automatisch. Top geregeld!”.

Dhr. M. P. uit L.

 • Looptijd: 4 weken
 • Prijs: 4,-
 • 92% korting
 • Stopt automatisch
 • Maandag t/m zaterdag de krant
 • Lees 24/7 digitaal
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.

Favoriete krant 4 weken € 4 + GRATIS bestseller

naamloos

We hebben tijdelijk een heel scherpe kranten aanbieding voor je! Hier pak je maar liefst 94% KORTING, je betaalt maar 1 euro per week en dat 4 weken lang. Zo’n goede kranten aanbieding hebben we al lange tijd niet gezien. Alle grote kranten (Volkskrant, AD, Trouw en het Parool) doen mee aan de actie, maar ook de regionale bladen (ED, De Gelderlander, Brabants Dagblad etc.) doen mee aan de actie. En als klap op de vuurpijl krijg je ook nog een bestseller naar keuze.

Je kunt kiezen uit de volgende bestsellers:

 • De jongen in de sneeuw – Samual Bjørk
 • De dag van de doden – Nicci French
 • De dood van Murat Idirissi – Tommy Wieringa
 • Rinkeldekink – Martine Bijl

     (13)

“Wow, superblij met deze actie! Aanvraag was snel geregeld en de bezorging is zeer punctueel. Leuk boek voor de aankomende vakantie!”.

Dhr. A. de G. uit A.

 • Looptijd: 4 weken
 • Prijs: 1,- per week
 • 94% korting
 • Stopt automatisch
 • 6x per week je favoriete krant
 • Lees 24/7 online
 • Profiteer nu

De Gelderlander jaarabonnement hier met 50% korting

De Gelderlander proefabonnement

Ben je een echt news junk en kun je dus niet zonder je papieren krant naast je ontbijtbord? Sluit dan een jaarabonnement af! Het grote voordeel van een De Gelderlander jaarabonnement is de hoge korting die je krijgt, namelijk 50% voor een heel jaar. Zo ben jij voordelig op de hoogte van alles wat er in je regio gebeurt, maar ook van het wereldnieuws.

     (5)

“Ik kan echt niet zonder de ochtendkrant en heb daarom liever een jaarabonnement dat telkens een proefabonnement. Lekker een heel jaar lang korting pakken zonder dat ik telkens op zoek moet naar een nieuwe De Gelderlander aanbieding”.

Mevr. S. Z. uit B.

 • Looptijd: 1 jaar
 • Prijs: 6,50 per week
 • 50% korting
 • Maandag t/m zaterdag de krant
 • Lees 24/7 digitaal
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

De Gelderlander zaterdag+ abonnement met 50% korting

De Gelderlander aanbieding

Croissantje, kopje koffie, verse jus d’orange, dit beeld van zaterdagochtend is voor veel mensen niet compleet zonder de dikke zaterdagkrant! Ben jij ook zo iemand maar ben je doordeweeks te druk voor de krant? Dan is een zaterdag+ abonnement voor jou het ideale abonnement. Zo betaal je niet voor iets dat je niet leest.

      (3)

“Toen ik op zoek ging naar een nieuwe krantenaanbieding, kwam ik deze abonnementsvorm tegen. Voor mij ideaal. Met een drukke baan en een druk gezin kom ik er op doordeweekse dagen niet aan toe om de krant te lezen. Weggegooid geld! Dit de Gelderlander abonnement sluit perfect aan bij mijn nieuwsbehoefte”.

Mevr. L. M. uit D.

 • Looptijd: 1 jaar
 • Prijs: 4,50 per week
 • 50% korting
 • Zaterdag de krant
 • Lees 24/7 digitaal
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

De Gelderlander digitaal abonnement voor maar 3,75 per week

De Glederlander aanbieding

Zegt een papieren krant je helemaal niets? Lees je liever het nieuws op je tablet , laptop of telefoon? Sluit dan een digitaal De Gelderlander abonnement af. Veel goedkoper maar wel hetzelfde uitgebreide nieuws.

     (2)

“Drie trappen naar beneden is voor mij ’s ochtends echt een te groot obstakel om de krant te gaan halen. Met een digitaal abonnement zet ik m’n tablet aan en voilà al het nieuws zonder traplopen ;-)”.

Dhr. P. de G. uit H.

 • Looptijd: 1 jaar
 • Prijs: 3,75 per week
 • 52% korting
 • Lees 24/7 digitaal
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.

De Gelderlander

Het grootste regionale dagblad van Nederland is De Gelderlander. Dagelijks brengt het naast het nationale en internationale het laatste nieuws uit de Gelderse regio’s. Het gebied waar de krant wordt verspreid omhelst onder andere de Achterhoek, Arnhem, de Betuwe, De Vallei, Maasland, Maas en Waal, Nijmegen en Rivierenland. De krant telt in totaal veertien verschillende regio edities. Een belangrijke pijler is sportnieuws, landelijk maar juist ook uit de eigen regio. We willen uiteindelijk toch ook weten wat er dichtbij huis gebeurt? Als je een abonnement op De Gelderlander neemt dan wordt je dagelijks voorzien van alle informatie omtrent gebeurtenissen dichtbij, is er veel interessants te lezen voor de sportliefhebbers onder ons en komen uiteraard ook de politiek en de economie ruimschoots aan bod. Elke zaterdag word je als abonnee voorzien van een extra bijlage, een luxe editie genaamd &Magazine, naast de krant een genot voor het hele gezin.

 Abonnement De Gelderlander

Mocht je nu een abonnement op De Gelderlander overwegen maar eigenlijk nog niet voor de volle honderd procent overtuigd zijn, neem dan een proefabonnement Gelderlander. Veel mensen kiezen voor een landelijk dagblad zoals de Telegraaf of de Volkskrant, maar vergeten soms dat je met een regionaal dagblad niets hoeft te missen uit het gehele land, maar het juist als extra meer verdieping in de eigen omgeving opbrengt. Bovendien bespaar je met een proefabonnement aanzienlijk wat kosten uit. Het is dé goedkoopste manier om de krant te lezen. En dat is natuurlijk voor iedere lezer interessant.

De extra’s

De Gelderlander is ontstaan in 1843, wat inhoudt dat er een noemenswaardige traditie is opgebouwd rondom deze titel die vandaag de dag wordt uitgegeven door de Persgroep Nederland. Hieronder vallen onder andere ook landelijke dagblad als Trouw, Het Parool en het AD. Als lezer heb je de keuze om voor de gedrukte versie te gaan, de traditionele papieren krant met in het weekend dus de extra bijlage, of men kan kiezen voor de digitale krant op maat. Op de website van de krant, gelderlander.nl, kun je de krant op je mobiel, tablet of PC lezen. Ook wordt het allerlaatste nieuws uit de regio daar continue bijgewerkt. Zo hoef je niets te missen en ben je altijd in de gelegenheid om op de hoogte te zijn. De zogenoemde ‘Topics’ is een extra service die wordt aangeboden aan iedereen die een abonnement op De Gelderlander heeft. Dit is eigenlijk een soort persoonlijke nieuwssite. Je selecteert er de voor jou interessante onderwerpen en zo bepaal je zelf waarover je leest. De journalistieke inhoud uit dertien kranten wordt hier samen gebracht. Net als met muziek kun je een ‘playlist’ samenstellen. Je zou er ook voor kunnen kiezen om je te laten verrassen door de redactie.

Sluit je aan

Misschien woon je al jaren in de regio Gelderland of ben je er wel net naartoe verhuisd? In beide gevallen is aansluiting vinden bij de omwoners wenselijk. Een belangrijke factor die hieraan bijdraagt is op de hoogte zijn van wat er om je heen allemaal speelt. Het maakt het praatje bij de bakker of een diepgaander gesprek met een buurman net even wat boeiender. Eigenlijk is het enige wat je hiervoor kunt doen, een aanbieding op De Gelderlander pakken, want er zitten nu eenmaal niet genoeg uren in een dag om overal bij te zijn en alles zelf mee te maken. De redactie van De Gelderlander schotelt alles voor en dat is wel zo gemakkelijk.

Speciaal en exclusief voor abonnees heeft De Gelderlander de dG Club in het leven geroepen. Als lid van deze club heb je toegang tot allerlei unieke workshops, activiteiten en evenementen. Ook kun je meedoen aan leuke winacties en worden jou kortingen aangeboden op mooie producten. Dus zodra je abonnee wordt en je aansluit bij de mensen uit jouw regio, kun je je ook aansluiten bij deze club. Dat zijn toch wel mooi twee vliegen in een klap.

Betrokken en kritisch

Gelderland is de grootste provincie van Nederland. De Gelderlander verschijnt in het grootste gedeelte van deze provincie maar ook in gebieden in Noord-Brabant en Limburg die op Nijmegen zijn gericht en in Utrecht in delen zoals Veenendaal en Rhenen. Dagelijks rollen er meer dan honderdtwintigduizend gedrukte exemplaren van de pers om de lezers te voorzien van het laatste nieuws. Digitaal worden er nog eens meer dan zeventigduizend mensen bereikt. Er zijn zo’n 130 redacteuren dagelijks in actie om al deze lezers het beste journalistieke aanbod te kunnen bieden. In elk van de ruim veertig gemeenten in het verspreidingsgebied werken eigen verslaggevers. Ook op provinciaal niveau en in de topclubs in deze regio brengen verslaggevers dagelijks het nieuws op maat. Zij werken vanuit een betrokken houding maar durven zeker ook kritisch te zijn. Zodoende wordt de kwaliteit van de nieuwsvoorziening gewaarborgd. En daar profiteer jij als lezer van. Ook online laat De Gelderlander van zich horen. Je kunt hen volgen op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube

 Nieuws in een persoonlijk jasje

Op heel veel verschillende manieren komt er dagelijks allerlei informatie onze kant op. Het is aan ons om een selectie te maken en te beslissen waar wij onze tijd in willen steken. Je kunt via de sociale mediakanalen een heleboel laatste nieuws tot je nemen, maar tegelijkertijd ben je hiermee ook zeker wat tijd verloren. Het scrollen door het nieuwsoverzicht brengt met zich mee dat je ook dingen ziet die je eigenlijk niet interesseren. De keuze om je te abonneren op een krant helpt je eigenlijk om bij de les te blijven. Er is namelijk al een selectie voor je gemaakt. En zodra je ook nog eens kiest voor de regionale krant De Gelderlander, weet je dat je van alles op de hoogte bent. Elke dag weer. En het meest belangrijke hieraan is dat een proefabonnement op De Gelderlander je daadwerkelijk iets opbrengt: persoonlijk nieuws, dichtbij én verder van huis, tegen de meest aantrekkelijke prijs. Het is toch fijn wakker worden in de wetenschap dat de vertrouwde krant uit jouw regio jou op een efficiënte manier jouw dagelijks benodigde portie nieuws brengt?

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.