De Gelderlander abonnement

De Gelderlander abonnement en proefabonnement

Woon je in Gelderland en wil je graag eens proberen hoe een regionale krant je nieuwsbehoefte kan vervullen? Sluit dan vandaag nog een  De Gelderlander abonnement af. We hebben verschillende De Gelderlander abonnementen voor je, van een compleet abonnement (maandag t/m vrijdag de krant en 24/7 online) tot een zaterdag+ abonnement (je leest 24/7 online en ontvangt zaterdag de heerlijke dikke weekendeditie). Kies hieronder gemakkelijk het Gelderlander abonnement dat bij jou past.

     (9) 

“Het afsluiten van het De Gelderlander abonnement was snel en gemakkelijk geregeld. Gekozen voor een proefabonnement om te kijken of deze krant aansluit bij mijn nieuwsbehoefte”.

Dhr. G. de K. uit H.

Kies hier jouw De Gelderlander abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 3

✅ kortingsperiode: 5 weken

✅ prijs: vanaf € 4,99

✅ gratis: 3 maanden Tijdschrift.nl

✅ stopt automatisch

4.99
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅  kortingsperiode: 5 weken

✅  prijs: vanaf € 4,99

✅  lees 24/7 digitaal of ontvang de papieren krant

✅  stopt automatisch

4.99
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1, 2 of 3 jaar

✅ prijs: vanaf € 5,50 per week

✅ maandag t/m zaterdag in de brievenbus

✅  lees 24/7 digitaal

✅ eenvoudig opzegbaar

10.38 5.50
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1, 2, of 3 jaar

✅ prijs: vanaf € 3,75 per week

zaterdag de papieren krant

✅ lees 24/7 online

✅ eenvoudig opzegbaar

6.81 3.75
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1, 2 of 3 jaar

✅ prijs: vanaf € 3,25 per week

onbeperkt toegang tot artikelen

onbeperkt Premiumartikelen

digitale krant met bijlagen (pdf)

5.53 3.25
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1 of 2 jaar of maandelijks opzegbaar

✅ prijs: vanaf € 1,75 per week

onbeperkt Premiumartikelen

 

2.10 1.75

Abonnement De Gelderlander voor jouw dagelijkse portie nieuws

Het grootste regionale dagblad van Nederland is De Gelderlander. Dagelijks brengt het naast het nationale en internationale het laatste nieuws uit de Gelderse regio’s. Het gebied waar de krant wordt verspreid omhelst onder andere de Achterhoek, Arnhem, de Betuwe, De Vallei, Maasland, Maas en Waal, Nijmegen en Rivierenland. De krant telt in totaal veertien verschillende regio edities. Een belangrijke pijler is sportnieuws, landelijk maar juist ook uit de eigen regio. We willen uiteindelijk toch ook weten wat er dichtbij huis gebeurt? Als je een abonnement op De Gelderlander neemt dan wordt je dagelijks voorzien van alle informatie omtrent gebeurtenissen dichtbij, is er veel interessants te lezen voor de sportliefhebbers onder ons en komen uiteraard ook de politiek en de economie ruimschoots aan bod. Elke zaterdag word je als abonnee voorzien van een extra bijlage, een luxe editie genaamd &Magazine, naast de krant een genot voor het hele gezin.

ABONNEMENT DE GELDERLANDER

Mocht je nu een abonnement op De Gelderlander overwegen maar eigenlijk nog niet voor de volle honderd procent overtuigd zijn, neem dan een proefabonnement Gelderlander. Veel mensen kiezen voor een landelijk dagblad zoals de Telegraaf of de Volkskrant, maar vergeten soms dat je met een regionaal dagblad niets hoeft te missen uit het gehele land, maar het juist als extra meer verdieping in de eigen omgeving opbrengt. Bovendien bespaar je met een proefabonnement aanzienlijk wat kosten uit. Het is dé goedkoopste manier om de krant te lezen. En dat is natuurlijk voor iedere lezer interessant.

DE EXTRA’S VAN DE GELDERLANDER

De Gelderlander is ontstaan in 1843, wat inhoudt dat er een noemenswaardige traditie is opgebouwd rondom deze titel die vandaag de dag wordt uitgegeven door de Persgroep Nederland. Hieronder vallen onder andere ook landelijke dagblad als TrouwHet Parool en het AD. Als lezer heb je de keuze om voor de gedrukte versie te gaan, de traditionele papieren krant met in het weekend dus de extra bijlage, of men kan kiezen voor de digitale krant op maat. Op de website van de krant, gelderlander.nl, kun je de krant op je mobiel, tablet of PC lezen. Ook wordt het allerlaatste nieuws uit de regio daar continue bijgewerkt. Zo hoef je niets te missen en ben je altijd in de gelegenheid om op de hoogte te zijn. De zogenoemde ‘Topics’ is een extra service die wordt aangeboden aan iedereen die een abonnement op De Gelderlander heeft. Dit is eigenlijk een soort persoonlijke nieuwssite. Je selecteert er de voor jou interessante onderwerpen en zo bepaal je zelf waarover je leest. De journalistieke inhoud uit dertien kranten wordt hier samen gebracht. Net als met muziek kun je een ‘playlist’ samenstellen. Je zou er ook voor kunnen kiezen om je te laten verrassen door de redactie.

SLUIT JE AAN

Misschien woon je al jaren in de regio Gelderland of ben je er wel net naartoe verhuisd? In beide gevallen is aansluiting vinden bij de omwoners wenselijk. Een belangrijke factor die hieraan bijdraagt is op de hoogte zijn van wat er om je heen allemaal speelt. Het maakt het praatje bij de bakker of een diepgaander gesprek met een buurman net even wat boeiender. Eigenlijk is het enige wat je hiervoor kunt doen, een aanbieding op De Gelderlander pakken, want er zitten nu eenmaal niet genoeg uren in een dag om overal bij te zijn en alles zelf mee te maken. De redactie van De Gelderlander schotelt alles voor en dat is wel zo gemakkelijk.

Speciaal en exclusief voor abonnees heeft De Gelderlander de dG Club in het leven geroepen. Als lid van deze club heb je toegang tot allerlei unieke workshops, activiteiten en evenementen. Ook kun je meedoen aan leuke winacties en worden jou kortingen aangeboden op mooie producten. Dus zodra je abonnee wordt en je aansluit bij de mensen uit jouw regio, kun je je ook aansluiten bij deze club. Dat zijn toch wel mooi twee vliegen in een klap.

DE GELDERLANDER IS BETROKKEN EN KRITISCH

Gelderland is de grootste provincie van Nederland. De Gelderlander verschijnt in het grootste gedeelte van deze provincie maar ook in gebieden in Noord-Brabant en Limburg die op Nijmegen zijn gericht en in Utrecht in delen zoals Veenendaal en Rhenen. Dagelijks rollen er meer dan honderdtwintigduizend gedrukte exemplaren van de pers om de lezers te voorzien van het laatste nieuws. Digitaal worden er nog eens meer dan zeventigduizend mensen bereikt. Er zijn zo’n 130 redacteuren dagelijks in actie om al deze lezers het beste journalistieke aanbod te kunnen bieden. In elk van de ruim veertig gemeenten in het verspreidingsgebied werken eigen verslaggevers. Ook op provinciaal niveau en in de topclubs in deze regio brengen verslaggevers dagelijks het nieuws op maat. Zij werken vanuit een betrokken houding maar durven zeker ook kritisch te zijn. Zodoende wordt de kwaliteit van de nieuwsvoorziening gewaarborgd. En daar profiteer jij als lezer van. Ook online laat De Gelderlander van zich horen. Je kunt hen volgen op FacebookInstagramTwitter en YouTube

NIEUWS IN EEN PERSOONLIJK JASJE

Op heel veel verschillende manieren komt er dagelijks allerlei informatie onze kant op. Het is aan ons om een selectie te maken en te beslissen waar wij onze tijd in willen steken. Je kunt via de sociale mediakanalen een heleboel laatste nieuws tot je nemen, maar tegelijkertijd ben je hiermee ook zeker wat tijd verloren. Het scrollen door het nieuwsoverzicht brengt met zich mee dat je ook dingen ziet die je eigenlijk niet interesseren. De keuze om je te abonneren op een krant helpt je eigenlijk om bij de les te blijven. Er is namelijk al een selectie voor je gemaakt. En zodra je ook nog eens kiest voor de regionale krant De Gelderlander, weet je dat je van alles op de hoogte bent. Elke dag weer. En het meest belangrijke hieraan is dat een proefabonnement op De Gelderlander je daadwerkelijk iets opbrengt: persoonlijk nieuws, dichtbij én verder van huis, tegen de meest aantrekkelijke prijs. Het is toch fijn wakker worden in de wetenschap dat de vertrouwde krant uit jouw regio jou op een efficiënte manier jouw dagelijks benodigde portie nieuws brengt?

Veelgestelde vragen (FAQ) De Gelderlander

Wat is het goedkoopste De Gelderlander abonnement?

"De gelderlander abonnement compleet" is de beste deal

Hoeveel De Gelderlander aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 6 De Gelderlander aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een De Gelderlander aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 48% korting krijgen op een De Gelderlander abonnement.