Vragen

Hoe bestel ik een krant?

Je bestelt de krant door het bestelformulier volledig in te vullen.

Wanneer ontvang ik de eerste krant?

Wanneer je geen ingangsdatum opgeeft, ontvang je de eerste krant z.s.m. na je bestelling. Hou er wel rekening mee dat er enkele dagen tussen kunnen zitten vanaf het moment van bestellen.

Hoe betaal ik voor de bestelling

De meeste kranten werken met automatische incasso. Je hebt dus geen omkijken meer naar de betaling; dit wordt allemaal automatisch verwerkt.

Met wie ga ik een overeenkomst aan?

Proefabonnementkrant.com toont een overzicht van de beste aanbiedingen. Je sluit het abonnement af bij de aanbieder van de actie. In veel gevallen is dit 123tijdschrift.nl. Het uiteindelijke abonnement wordt uitgevoerd door de krant zelf.

Wat is het verschil tussen een gewoon en een cadeauabonnement?

Een gewoon abonnement kan doorlopend zijn, indien je niet opzegt. Een cadeauabonnement stopt altijd na afloop van de periode.

Hoe kan ik mijn (proef)abonnement opzeggen?

Neem contact op met de aanbieder van de krant en geef schriftelijk aan dat je wilt opzeggen. Een e-mail is ook schriftelijk, dus je hoeft niet per se een brief te sturen.

Kan ik meerdere proefabonnementen tegelijk nemen?

Dat kan. Stel dat je naast een proefabonnement op de Volkskrant, ook het Parool wilt proberen, dan is dat geen enkel probleem. Wel geldt dat je per titel 1 abonnement tegelijk kunt aanvragen op 1 adres.

Kan ik een abonnement nemen vanuit het Buitenland?

De papieren abonnementen zijn bedoeld voor inwoners van Nederland. Een digitaal abonnement, bijvoorbeeld van de Trouw, kun je uiteraard wel in het buitenland ontvangen. Dit gaat immers via internet.

Ik moet mijn rekeningnummer opgeven. Is dit wel betrouwbaar?

We plaatsen alleen aanbiedingen en abonnementen van betrouwbare partijen waar de kranten ook officieel mee samenwerken. Je kunt dus met een gerust hart je rekeningnummer opgeven.

Ik was eerder abonnee, kan ik nog een keer dezelfde krant bestellen?

Bij de meeste abonnementen staat dat je de afgelopen periode geen lid geweest mag zijn. Dit omdat er vaak veel korting wordt gegeven t.o.v. het reguliere abonnement. Vaak geldt een wachttijd van 1 tot 6 maanden tussen 2 abonnementen.

Hoe kan ik contact opnemen?

Via de contactpagina kun je in contact komen met ons of de krant zelf.

Wie beheren deze website?

Meer over ons lees je hier.

Hoe zit het met mijn privacy en welke cookies plaatsen jullie?

We vinden jouw privacy erg belangrijk. Je leest er hier meer over.