Truckstar abonnement

Truckstar abonnement en proefabonnement

Een Truckstar abonnement is er voor de vrachtwagen liefhebbers. Zit je in de transportsector of ben je vrachtwagenchauffeur? Dan mag een abonnement Truckstar niet bij je thuis ontbreken. Met dit maandelijkse tijdschrift ontvang je met elke editie een schat aan informatie geleverd. Over nationale en internationale ritten, over nieuwe vrachtwagens die uitkomen, over ontwikkelingen in de wereld van transport, Truckstar is erbij. Zowel de techniek als de sociale aspecten van het beroep van vrachtwagenchauffeur krijgen aandacht in dit vakspecifieke magazine. Truckstar heeft verstand van zaken. We hebben de mooiste Truckstar abonnement aanbiedingen voor je uitgezocht.

     (18) 

Voor mij is er geen ander blad, Truckstar is voor mij geschreven. Ik rijd al jaren en ben ook al jaren abonnee. Vooral de verhalen van andere truckers vind ik interessant. Het abonnement Truckstar was ooit een cadeau van mijn vrouw, ik ben haar met elke editie nog dankbaar.   

Dhr. J. D. uit K.

 

 

Kies hieronder jouw Truckstar abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

geef een Truckstar abonnement cadeau

Cadeau abonnementen stoppen altijd automatisch. Hoe fijn is dat? Iemand verrassen zonder al het gedoe van het abonnement opzeggen?

EEN TRUCKSTAR ABONNEMENT VOOR VRACHTWAGEN LIEFHEBBERS

Truckstar is een gericht vakspecifiek tijdschrift dat van een breed publiek mag genieten. Met een Truckstar abonnement krijg je niet alleen dit geweldige chauffeurs magazine elke maand thuisgestuurd, je wordt gelijk lid van de Truckstar club. Achter het blad zit een complete transport community, waar zowel beroepsmatige en amateur vrachtwagen liefhebbers samen komen over hun liefde voor de vrachtwagen. Bij Truckstar is de vrachtwagen niet elke een vervoersmiddel, het is een verlengde dan de identiteit. Ben je helemaal gek van vrachtwagens en transport, is dit jouw leven? Dan is een Truckstar abonnement voor jou. 

Het blad staat elke maand weer vol met de meest interessante artikelen en reportages. In Truckstar vind je ritverslagen, waarmee je een impressie krijgt van interessante routes in zowel binnen- als buitenland. Nieuwe vrachtwagens, van zowel Nederlandse als buitenlandse bodem, worden regelmatig in het zonnetje gezet. Het is altijd spannend wanneer een favoriete vrachtwagenmerk met een nieuw model uitkomt. Ook andere producten worden onder handen genomen, alles wat maar met speciaal en zwaartransport te maken heeft. Uitgebreide reviews en expert rapporten volgen, met uiteraard de bijbehorende kwaliteitsfoto’s. Ze kijken echter niet alleen naar de vrachtwagens, maar ook naar de chauffeurs die ze besturen, en de sociale aspecten van het truckers bestaan. Ook de laatste ontwikkelingen in de transportsector komen aan bod, van nieuwe wetgeving en werkgevers maatregelen tot technische innovaties en globale trends. Truckstar abonnees kunnen elke maand ook genieten van de vaste rubrieken, van de bekende flappenactie tot de vermakelijke cartoon, puzzel en miniaturen.  

Truckstar is ongeëvenaard, je zult geen beter transport tijdschrift op de markt vinden. Met een zeer kritisch publiek weet dit magazine toch altijd weer de juiste toon te raken, met echt interessante informatie en inspiratie voor elke trucker. De Truckstar spreekt jouw taal. Wil je geen enkele ontwikkeling in de wereld van vrachtwagens en transport missen? Neem dan vandaag nog een abonnement Truckstar. Wel interesse in vervoer, maar liever snelle auto’s? Ga dan voor een Formule 1 abonnement. Meer van het gamen? Dan heb je uiteraard een Power Unlimited abonnement.

ACHTERGROND VAN HET TRUCKSTAR ABONNEMENT

Truckstar zag het levenslicht in 1980, met de eerste editie onder uitgever Sanoma. Het werd gelijk een hit en de oplages van het blad zijn in de loop van de jaren alleen maar gestegen. In zijn sector heeft Truckstar vrijwel 100% naamsbekendheid, iedereen die ook maar iets met vrachtwagens te maken heeft kent het blad. Toen Sanoma in 2014 aankondigde verschillende tijdschriften kwijt te willen, werd ook Truckstar te koop gezet. Het steengoede blad vond echter al gelijk een nieuwe thuis, bij uitgever New Skool Media. Bij deze jonge en multimediale uitgever kun je bijvoorbeeld ook terecht voor een Knipmode abonnement, of een Seasons abonnement, stuk voor stuk degelijke bladen die ondanks de digitalisering toch nog steeds aan populariteit winnen.

Met een abonnement Truckstar ontvang je 13 keer per jaar de laatste editie van Truckstar thuis gestuurd. Daarnaast ontvangen Truckstar abonnees ook de twee keer per jaar de Supertruck special, een extra dikke uitgave, die uitpuilt van de mooiste showtrucks van Europa. Zowel de buitenkant als de binnenkant van de vrachtwagens staat centraal, van de gaafste paints tot de stoerste interieurs. Alleen met een Truckstar abonnement ontvang je deze bijzondere specials automatisch thuisgestuurd! Als abonnee ontvang je tevens de speciale Roadcard, voor mooie kortingen en extra’s. Ga naar de Roadcard shop in elke Truckstar edities voor de beste deals en doe mee aan de winacties speciaal voor abonnees. Heb je zelf al een Truckstar abonnement? Geef er dan een cadeau aan een goede maat van je, of je beste collega. Dit is werkelijk een prachtig geschenk, dat elke maand maar weer blijft geven. Met een handig kortlopend Truckstar abonnement heb je er geen omkijken naar en maak je je mede trucker helemaal blij. 

DE TRUCKSTAR CLUB OFFLINE EN ONLINE

Met een Truckstar abonnement krijg je echter meer dan het magazine thuis gestuurd en de vele abonnement voordelen. Je voegt je er ook mee bij een complete community van vrachtwagenchauffeurs. Hoewel het in de cabine op een lange buitenland rit best eenzaam kan zijn, ben je met een abonnement Truckstar nooit echt alleen. De vrachtwagenchauffeur en zijn truck staan centraal in Truckstar en de gemeenschap om hem heen. Er is de website van Truckstar, waar de laatste updates verschijnen en nieuwe magazine edities worden aangekondigd. Je vindt er het Truckstar nieuws, kunt je aanmelden voor de Truckstar nieuwsbrief en ook de complete Truckstar Shop en Roadcardshop bezoeken. Je vindt Truckstar uiteraard ook terug op de sociale media. Het is altijd een aanrader het magazine op Facebook to volgen, zo mis je nooit een update of nieuwtje van het blad. Hier leg je ook makkelijk contact met de redactie van Truckstar en andere Truckstar lezers. Voor snelle updates volg je de Twitter van Truckstar. Als er ook maar iets gebeurt in de wereld van transport, dan komt het hier voorbij. Op Instagram komen de beste vrachtwagen foto’s voorbij, een pure lust voor het oog voor de truckfan. Tot slot volg je Truckstar natuurlijk ook op YouTube, waar vrachtwagens door Truckstar zelf op video getest worden. . 

Met de Truckstar Roadcard van een Truckstar abonnement kun je met korting toegangskaarten voor het Truckstar Festival bestellen. Op het festival komt het magazine pas echt tot leven. Met al 40 edities in de zak, is het Truckstar Festival uitgegroeid tot het allergrootste transport en vervoer feest van Europa. Hier kun je samen met duizenden andere bezoekers genieten van de mooiste trucks, de meeste speciale vrachtwagens en uiteraard ook de bijzonderste oldtimers. Gehouden in de zomer, heerst er altijd een goede sfeer op het event. Hoogtepunt is de uitreiking van de award voor mooiste truck van Nederland. Het Truckstar Festival is uniek en met een abonnement Truckstar mis je geen enkele update over dit prachtige evenement. Ga voor een mooie aanbieding, met een goed cadeau bij je Truckstar abonnement. We hebben de beste deals al voor je uitgezocht. Hier een mooie impressie van het 2019 Truckstar Festival: