KIJK abonnement

KIJK abonnement en proefabonnement

Een abonnement KIJK is er voor degenen die graag willen weten hoe het écht zit. KIJK is een populair wetenschappelijk tijdschrift dat je elke maand weer de leukste en interessantste artikelen over wetenschappelijke ontdekkingen, achtergrond, feiten en ideeën brengt. Elke editie staat weer vol van fascinerende stukken, toegankelijk geschreven maar altijd met een grondige diepgang en . Neem vandaag nog een KIJK abonnement en maak jezelf wijzer!

    (6) 

Ik krijg geen genoeg van de KIJK, ben ook super blij met mijn abonnement. Dit blad staat elke maand weer vol van de mooiste wetenschap, dingen waar ik niet eens over durf te dromen, wat is de wereld toch een fascinerende plek! Met KIJK heb ik elke keer weer mijn portie kennis, ik verras iedereen steeds met de leuke feitjes die ik op tafel breng 🙂 

Mevr. D. G. uit K.

 

Kies hier jouw KIJK abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 6 nummers

√ prijs € 30

√ 9% korting

stopt automatisch

38.28 35.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 26 nummers

√ prijs € 105

√ 37% korting

√ eenvoudig opzegbaar

165.88 105.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 1

√ kortingsperiode 13 nummers

√ prijs € 57

√31% korting

√ eenvoudig opzegbaar

82.95 57.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 6 nummers

√ prijs € 30

√ 22% korting

√ eenvoudig opzegbaar

38.28 30.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 3 nummers

√ prijs € 18

√ 6% korting

√ stopt automatisch

19.14 18.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 1

√ kortingsperiode 13 nummers

√ prijs € 70

√ 16% korting

stopt automatisch

82.95 70.00

Een KIJK abonnement voor nieuwsgierige mensen

Een KIJK abonnement is er voor de nieuwsgierigen onder ons, degenen die altijd verder vragen en overal het fijne van willen weten. De wereld zit vol mooie en wonderbaarlijke dingen, en KIJK brengt al meer dan 50 jaar de meest fascinerende reportages over wetenschappelijke ontwikkelingen, verbazingwekkende ontdekkingen en futuristische overpeinzingen. Het blad richt zich op de wetenschap en technologie, maar weet deze werelden compleet toegankelijk en interessant te maken voor zowel jong als oud. Een abonnement KIJK is dan ook het ideale geschenk voor een uiterst nieuwsgierig persoon, iemand die er maar geen genoeg van krijgt te lezen over boeiende weetjes en feiten. 

Met de KIJK verbreed je je horizon en leer je elke keer wat bij. Over de nieuwste ontwikkelingen in de ruimtevaart bijvoorbeeld, een ontdekking van een nieuw zwart gat of een verse kijk op het eventueel ooit leven op een andere planeet. De KIJK neemt je graag mee de ruimte in, waarmee het staren naar de sterren opeens een stuk meer diepgang krijgt. Maar ook hier op aarde geeft KIJK je een andere blik. Duik met het magazine in de wondere wereld van DNA en ons lichaam, en leer jezelf en andere beter kennen door een wetenschappelijke lens. Naast ruimtelijke en materiële inzichten, biedt KIJK ook fascinerende kijkjes in zowel het verleden als de toekomst. Met constante technologische ontwikkelingen komen we steeds meer te weten over ons voorouders en het ontstaan van de aarde. Maar ook de mogelijke toekomstbeelden lijken er met elke innovatie weer een stukje anders uit te zien. 

Met KIJK krijg je elke maand weer de meest hoogstaande technologische ontwikkelingen en ideeën voorgeschoteld. Mocht je nu echter denken dat de KIJK een saai wetenschappelijk tijdschrift is, met droge teksten en opsommingen van feiten, dan heb je het mis. De kracht van de KIJK is juist dat ze de gehele wetenschappelijke en technologische wereld toegankelijk en juist enorm fascinerend weten te maken. Ze geven hun teksten graag een tikje humor, maar brengen je nooit flauwekul. De KIJK lees je graag en gemakkelijk, en je neemt er altijd iets van weg. Zo wordt je wereld met KIJK steeds een stukje groter. Neem nu een KIJK abonnement en probeer dit blad voor jezelf. We hebben hier de mooiste aanbiedingen voor je uitgezocht!

Op zoek naar nog meer aanbiedingen voor tijdschriften waarin wetenschap de hoofdrol speelt? Dan kun je kijken naar een Quest abonnement of een National Geographic abonnement. Ben je niet zo van de bèta kant? Dan is een Psychologie abonnement of een Historia abonnement wellicht meer iets voor je. Met de mooie kortingen hier kun je elke tijdschrift voordelig een paar maanden proberen, tot je het blad vind dat helemaal voor jou is!

ACHTERGROND VAN DE KIJK

De KIJK is al in 1968 opgericht, met een visie een tijdschrift te maken voor iedereen “met een interesse in wetenschap, natuur en techniek”. Aanvankelijk verscheen het als een weekblad, maar halverwege de jaren 70 veranderde dit naar een maandelijkse uitgave. Hiermee werd het magazine ook dikker, tot de wel 84 pagina’s tellende bladen van vandaag, en had de redactie meer tijd om met elke editie net even wat dieper te graven. Ook de KIJK kwam terecht in de grote tijdschriften reorganisatie van 2014, waarin het blad van uitgever Sanoma naar New Skool Media over ging. 

Nooit werd het bestaan van het blad zelf echter in twijfel getrokken, de KIJK is al ruim een halve eeuw mateloos populair en geniet een groot lezerspubliek. En dat is niet voor niets! Bij een abonnement KIJK zul je al snel merken wat voor een degelijk magazine dit is. De KIJK bevat de unieke mix van echt leesbare artikelen, met onderwerpen die soms toch de gemiddelde burger te boven gaan. Het is daarmee een poort naar het beter begrijpen van de vele wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen die er constant plaatsvinden en het grote succes van KIJK is grotendeels te danken aan de manier waarop het blad deze toch vaak wel complexe en theoretische wereld van de wetenschap voorziet van een maatschappelijke en historische context en een nuchtere begrijpelijkheid. Met een frisse layout, altijd relevante onderwerpen en een benaderbare toon is een abonnement KIJK geweldig voor al diegenen die maar blijven doorvragen. De KIJK inspireert en informeert, al 50 jaren lang! Neem vandaag nog een KIJK abonnement, of geef een leuk abonnement KIJK cadeau. 

EEN INTERACTIEF ABONNEMENT KIJK

Met een KIJK abonnement heb je het voordeel dat het blad bij je wordt thuis bezorgd en je het in de bus hebt nog voor het in de schappen ligt. Ook kun je fijn besparen door een langer abonnement af te sluiten, waarbij je een flinke korting ontvangt. Je mist nooit meer een editie van het blad met een KIJK abonnement en ontvangt automatisch de geweldige KIJK specials thuis, waarin het blad nog dieper op een interessant onderwerp ingaat. Om alvast een idee van dit leuke blad te krijgen, kun je een kijkje op de website van KIJK nemen. Daar vind je de pijlers van KIJK, namelijk Science, Tech, Space en Mens, mooi terug en kun je door de vele reportages en artikelen van het blad bladeren. Op de site kun je ook meedoen met de mooie winacties die het blad abonnees aanbiedt. 

Wist je dat KIJK sinds kort ook een eigen podcast heeft? Dit is uniek voor een magazine! De show KIJK & Luister (hier op iTunes en hier op Spotify) sluit geweldig aan bij het blad zelf, en biedt extra achtergrond en een interactieve beleving van het tijdschrift. Wil je tussen de edities door op de hoogte blijven van updates van KIJK, volg het magazine en haar enthousiaste redactie dan op Facebook, Twitter en Instagram. Of neem eens een kijkje bij KIJK Live!, waar de meest vooraanstaande sprekers je nog verder meenemen in de fascinerende KIJK wereld. Zoals hier, Lucas Ellerbroek over leven op buitenaardse planeten:

Veelgestelde vragen (FAQ) KIJK

Wat is het goedkoopste KIJK abonnement?

"Kijk abonnement 26 nummers € 105" is de beste deal

Hoeveel KIJK aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 6 KIJK aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een KIJK aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 37% korting krijgen op een KIJK abonnement.