Seasons abonnement
Seasons abonnement

Seasons abonnement en proefabonnement

Ben je een buitenmens? Dan is een Seasons abonnement een must-have!

  • Met Seasons abonnement lees je over de natuur en de rust die dit met zich meebrengt
  • Iedere editie staat vol met zalige recepten met natuurlijke ingrediënten, duurzame en mooie kleding en reizen
  • Seasons brengt ieder jaar 12 nummers uit

     (5) 

“Prachtig tijdschrift! Aanvraag was snel en gemakkelijk gedaan. Heerlijk genieten in de tuin met een kop thee en mijn favoriete buiten tijdschrift”.

Mevr. H. van der S. uit H.

Kies hier jouw Seasons abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 26 nummers

√ prijs € 115

√ 38% korting

√ eenvoudig opzegbaar

 

184.08 115.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 1

√ kortingsperiode 13 nummers

√ prijs € 61,50

√ 33% korting

√ eenvoudig opzegbaar

 

92.04 61.50
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 6 nummers

√ prijs € 32,50

√ 23% korting

√ eenvoudig opzegbaar

 

41.94 32.50
Added to wishlistRemoved from wishlist 1

√ kortingsperiode 3 nummers

√ prijs € 19,50

√ 7% korting

√ stopt automatisch

 

20.97 19.50
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 3 nummers

√ prijs € 19,50

√ 7% korting

√ stopt automatisch

 

20.97 19.50

Met een Seasons abonnement geniet je nog meer van het (buiten)leven

Wil je ook genieten van al het moois dat het seizoen en het buitenleven brengt? Dan is een abonnement Seasons iets voor jou. Met onder andere pure recepten, verhalen over bijzondere reizen en inspirerende buitenhuizen heb jij genoeg om je uren te vermaken. Laat je inspireren door het pure leven en lees verhalen van anderen die dit al doen. Geniet van prachtige foto’s die je meenemen naar prachtige locaties en natuurgebieden. Natuurlijk kun je ook een proefabonnement National Geographic nemen voor mooie natuurfoto’s, maar dit abonnement heeft niet dezelfde voordelen als een abonnement Seasons.

Abonnement Seasons

Met Seasons ontkomt je aan de alledaagse drukte en het zorgt ervoor dat je in alle rust kunt genieten van prachtige dingen van het leven. Droom weg naar plaatsen en streken waar van alles te beleven valt. Je krijgt op deze manier zeker inspiratie voor het boeken van een geweldige reis. Ook liefhebbers van koken met pure en verse ingrediënten kunnen zich goed vermaken met dit blad. In Seasons staan namelijk heerlijke recepten opgenomen die je klaar maakt met verse en pure ingrediënten. Zo blijf je maar genieten. Als je op zoek bent naar ontspanning kun je ook kiezen voor een abonnement Libelle, proefabonnement Margriet of Linda, maar dit magazine is genieten op een andere manier. Een abonnement Seasons is het ideale tijdschrift voor iedereen die van groen en rust houdt.

New Skool Media

Seasons is een merk van New Skool Media. In 2014 werd New Skool Media opgericht door Rob Koghee en Cor Jan Willig. Na de acquisitie van 19 special interest tijdschriftmerken doormaakte New Skool Media een enorme groei. Inmiddels is het portfolie uitgegroeid tot 23 titels. Het magazine komt negen keer per jaar uit. Je krijgt maar liefst 168 pagina’s met inspiratie voor het buitenleven. Er wordt onder andere aandacht gegeven aan oogst, wonen, decoreren, bloemen, groen, dieren, natuur en vakmanschap.

Proefabonnement Seasons

Neem nu een proefabonnement Seasons en ervaar alle voordelen. Een prachtig magazine, voorzien van mooie foto’s, om op een rustige middag met een kop thee mee weg te dromen.

Volg ook de Facebookpagina van Seasons om te genieten van prachtige foto’s dat het seizoen brengt. Er worden leuke weetjes, recepten en prachtige foto’s gedeeld.

Lezersaanbiedingen

Speciaal voor haar lezers heeft Seasons mooie lezersaanbiedingen. Je kunt bijvoorbeeld met korting dineren en overnachten op prachtige locaties. Ook veel workshops zijn als lezer van dit magazine met korting bij te wonen. Voorbeelden van workshops zijn:

  • Workshop ‘Maak je eigen tuinbankje’
  • Workshop ‘Plekken en proeven’
  • Workshop ‘Vers hout’
  • Workshop ‘Fondantrozen maken’

Zoals je kunt zien gaat het om verschillende soorten workshops. Zo zit er altijd wel iets bij wat je interessant vindt. Daarnaast heb je als lezer ook korting op bepaalde producten, zoals op uniek fotobehang van BN Wallcoverings.

Fotowedstrijden

In het magazine kun je prachtige foto’s vinden. Ook haar lezers kunnen er wat van. Dat blijkt uit het resultaat van de verschillende Seasons fotowedstrijden. Vaak organiseert het blad een fotowedstrijd met een bepaald thema. De lezers mogen dan hun foto insturen om deel te nemen aan de wedstrijd. Het thema van de fotowedstrijd van de maand juli 2017 is ‘streekgerechten’.

Natuur

Seasons is extra waardevol voor mensen die kunnen genieten van prachtige natuur en alles wat het buitenleven ons brengt. Keer op keer kun jij je er weer over verwonderen hoe prachtig de natuur is. Van sfeervolle winterwandelingen tot aan tips om vogels bij de voederen. Seasons zorg ervoor dat jij veel mee krijgt van de bijzondere natuur. Met een proefabonnement Seasons kun je ervaren hoe het is om elke maand een prachtige editie van Seasons te lezen. Laat je verassen.

Reizen

Seasons vertelt je van alles op het gebied van reizen. Per provincie en per land kun je diverse logeermogelijkheden vinden. Denk bijvoorbeeld aan logeren op een boerenerf. Ook wordt er aandacht gegeven aan logeren in België, Duitsland, Frankrijk en enkele andere mooie bestemmingen die niet mogen ontbreken. Tijdens het lezen van de prachtige reisverhalen droom je dankzij de mooie foto’s even met je gedachten helemaal weg. Met een abonnement Seasons blijf je op de hoogte van de mooiste vakantieadresjes en kun je blijven genieten van de prachtige foto’s en reisverhalen.

Wonen

Het is relevant om je huis goed te stylen. Je kunt ook een proefabonnement Ariadne at home nemen om meer te lezen over een sfeervol interieur, maar dat magazine is enkel gericht op wonen. Met Seasons heb je veel variatie. Naast informatie met betrekking tot interieur kun je veel andere onderwerpen vinden om heerlijk te lezen. Hoe het er binnen uitziet, is hoe jij je uiteindelijk voelt in huis. Krijg tips voor meer warmte in huis en kijk mee in een prachtige droomboerderij om zelf geïnspireerd te raken. Tips om een groener interieur te krijgen mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Het blad besteedt ook aandacht aan het zelf maken van decoratie. Voor de feestdagen komen er artikelen om zelf paas- en kerstdecoratie te maken, maar ook alledaagse decoratie zoals tuindecoraties met draadmanden komen aan bod. Voor iedereen zit er wel wat interessants tussen.

Culinair

Het blad heeft extra aandacht voor pure recepten. Heerlijke voedzame recepten die je kunt maken met pure ingrediënten. Voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten komen allemaal aan bod. Daarnaast is er speciaal aandacht voor oogst. Heb je een eigen moestuintje? Dan kun je nu van je oogst lekkere dingen koken. Je zult regelmatig moestuinrecepten tegenkomen. Heerlijke recepten die je met eigen groentes kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan aardappel-kruidenchips. Natuurlijk met aardappelen en kruiden uit het eigen moestuintje. Daarnaast worden de beste adressen met je gedeeld. Waar kun je lekker fruit plukken of waar kun je bijvoorbeeld de beste wilde rivierkreeft krijgen? Seasons heeft hier antwoord op. Neem nu een proefabonnement Seasons en kom hier ook achter.

Aanbieding Seasons

In deze video kun je een leuke aanbieding vinden. Je betaalt 99,99 voor 12 x Seasons en een Burkely tas:

Bekijk onze website om alle leuke aanbiedingen te bekijken. Er zit vast iets passends voor jou tussen. Seasons is voor iedereen die wil genieten van het mooist dat de buitenwereld ons brengt. Seasons vertelt je alles op het gebied van wonen, natuur, reizen en culinair. Raak geïnspireerd door de prachtige foto’s en droom weg bij de prachtige reisverhalen. Neem nu een aanbieding Seasons en laat je inspireren door de pracht van de natuur.

Veelgestelde vragen (FAQ) Seasons

Wat is het goedkoopste Seasons abonnement?

"Seasons abonnement 26 nummers € 115" is de beste deal

Hoeveel Seasons aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 5 Seasons aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Seasons aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 38% korting krijgen op een Seasons abonnement.