Okki abonnement

OKKI abonnement en proefabonnement

Okki is het leukste tijdschrift voor kinderen in groep 3 en 4. Met een Okki abonnement ontvangen ze elke maand een leuk kindermagazine waarmee ze spelenderwijs leren lezen, schrijven en rekenen. Het blad staat naast educatieve puzzels en uitdagingen ook vol met leuke dierenweetjes, hilarische moppen en spannende verhalen. Met de Okki kan jouw kind even helemaal in haar eigen wereld duiken, een wereld vol vrolijke illustraties en grappige ontdekkingen. Staat jouw kleine op het punt om de wereld van het lezen en schrijven te verkennen, dan is een abonnement Okki het ideale cadeau om deze ontwikkeling op een vermakelijke wijze te ondersteunen en stimuleren. Kies hier de beste Okki abonnement aanbieding uit!

     (27) 

Ik vind de Okki hartstikke leuk! Door mijn Okki abonnement krijg ik het blad gewoon thuisbezorgd en dan ga ik gelijk lezen. Het duurt altijd wel even voordat je alle puzzels en opdrachten hebt gemaakt, maar dat vind ik juist fijn, dan heb ik de Okki niet zo snel uit! Het leukste vind ik de verhalen waar Lila ook in voorkomt, haar roze haren zijn erg mooi. 

Charlotte P. uit U.

 

Kies hier jouw OKKI abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 13 nummers

✅ prijs: € 66,00

✅ inclusief 2 specials

✅ inclusief Okki strandlaken

✅ eenvoudig opzegbaar

 

66.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 13 nummers

✅ prijs: € 57,00

✅ inclusief Okki strandlaken

✅ eenvoudig opzegbaar

 

57.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 6 nummers

✅ prijs: € 27,00

✅ eenvoudig opzegbaar

 

27.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 3 nummers

✅ prijs: € 14,25

✅ stopt automatisch

 

14.25

Geef een OKKI abonnement cadeau

Cadeau abonnementen stoppen altijd automatisch. Hoe fijn is dat? Iemand verrassen zonder al het gedoe van het abonnement opzeggen?

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 13 nummers

✅ prijs: € 66,00

✅ inclusief 2 specials

✅ inclusief Okki strandlaken

✅ eenvoudig opzegbaar

 

66.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 13 nummers

✅ prijs: € 57,00

✅ inclusief Okki strandlaken

✅ eenvoudig opzegbaar

 

57.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 6 nummers

✅ prijs: € 27,00

✅ eenvoudig opzegbaar

 

27.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 3 nummers

✅ prijs: € 14,25

✅ stopt automatisch

 

14.25

EEN OKKI ABONNEMENT VOOR SPELENDERWIJS LEREN

Een Okki abonnement helpt kinderen bij het leren lezen, schrijven en rekenen met leuke puzzels en uitdagingen. Aan de hand van de avonturen van de stoere astronaut Okki en zijn beste vriendin Lila, gaan kinderen op ontdekking door het Okki heelal. Elke Okki sluit helemaal aan bij wat de kinderen op school aan het leren zijn. Met een Okki abonnement ontvangen ze dus een uitstekende gelegenheid om het lezen en schrijven te oefenen. Ze willen graag weten wat Okki nu weer mee maakt en zullen dus extra moeite doen om de speciaal aangepaste teksten en uitdagende maar leuke sommen en puzzels in het blad door te werken. Kinderen van deze leeftijd vinden het hartstikke leuk om dingen zelf te kunnen doen. Met een abonnement Okki worden ze voortdurend uitgedaagd om te oefenen, zodat ze met elke uitgave steeds weer een stukje beter worden. Voor je het weet kan jouw kleine vloeiende zinnen oplezen of de tafel van vijf opzeggen. Wees ook niet verbaasd wanneer ze opeens aan de eettafel gaan verkondigen wat ze allemaal wel niet weten over de neushoorn! Heel fijn is dat de edities van Okki, net als bij een Taptoe abonnement of een Bobo abonnement, samenlopen met het schooljaar. Net na het beginnen in de nieuwe klas zal jouw kind dus de eerste Okki ontvangen en vlak voor de zomervakantie de laatste. Voor de zomervakantie zelf, en ook de kerstvakantie, is er de Okki special, Een speciaal en extra dik vakantieboek dat je bij een Okki abonnement ook ontvangt. Het vakantieboek staat vol met de leuke puzzels en sommen die het lees en reken niveau van je kind ook in de vakantie op peil houden. De uitdagingen zijn in het leuke Okki formaat gegoten, met de vrolijke kleuren en spannende verhalen die de belevingswereld van jouw kind helemaal aanspreken. Is de nieuwe Okki binnen, dan heb je even geen kind aan ze!

EEN OKKI ABONNEMENT: LEUK EN LEERZAAM

Met een Okki abonnement zal jouw kind al spelend de wereld ontdekken. Via simpele teksten wordt de wereld van de dieren, van het heelal, van andere culturen en van de geschiedenis verkent en gecreëerd. De Okki heeft duidelijke educatieve focus, wat natuurlijk erg fijn is voor elke ouder. Een Okki abonnement kun je je kind gerust toevertrouwen, het blad is compleet aangepast aan de belevingswereld en ontwikkeling van kinderen tussen de 6 en 8 jaar. Wat ze op school leren komt in het magazine weer terug, zodat ze volop kansen krijgen om fijn te oefenen met de uitdagingen van groep 3 en 4. Deze leerrijke insteek van een Okki abonnement resulteert echter niet in een saai en droog tijdschrift, integendeel! Je kind zal met elke editie weer ontzettend uitkijken naar het blad en er meteen mee aan de slag willen gaan. Van spoorzoeken in onze eigen Hollandse bossen tot uitreizen naar de hoeken van de wereld. Hoe ontstaat bliksem? Wat is het kleinste land van de wereld? Hoe werkt je spijsvertering precies? En waarom is de Siberische tijger bedreigd met uitsterven? Kinderen in het basisonderwijs zijn vaak mateloos nieuwsgierig, hebben honderden vragen en zuigen nieuwe feitjes en weetjes op als een spons. De Okki speelt hier fantastisch op in en biedt leuke rubrieken met een wetenschappelijke inslag. Naast het lezen en rekenen wordt je kind met Okki ook uitgedaagd lekker creatief aan de slag te gaan. Met de tekenopdrachten en knutsel ideeën in Okki is een regenachtige middag zo gevuld. Is het tijd voor het slapen gaan? Dan pakken jij en je kind een van de leesverhalen in Okki erbij. Elke editie van de Okki heeft een eigen thema, waar alle puzzels en verhaaltjes in het blad mooi op inspelen. Dit thema wordt ook doorgetrokken naar de website, zodat de kleine lezers een complete multimediale ervaring hebben. De hoofdrol in de Okki is met de loop van de tijd door verschillende personages ingevuld. De huidige Okki is een stoer ventje, die als astronaut de uithoeken van het universum verkent. Elke maand beleeft Okki weer wat nieuws, samen met zijn beste vriendin Lila met de roze haren. Een Okki abonnement is een van de leukste leerzame tijdschriften op de markt, helemaal geschikt voor die kinderen die net beginnen te leren lezen, schrijven en rekenen. De kleine lezers kunnen compleet zelfstandig met het blad aan de slag en zullen het fantastisch vinden uit te vogelen wat ze eigenlijk allemaal zelf al kunnen. Kies hier eenvoudig de Okki abonnement aanbieding die bij jou en jouw kind past en zie hoe de ontwikkeling van jouw kleintje met sprongen vooruit zal gaan. Zijn je kids al wat ouder en vinden ze de Okki te kinderlijk? Dan kijk je gewoon naar een vrolijk Donald Duck abonnement,  een stoer Quest Junior abonnement of een leuk Kidsweek abonnement

OKKI DOOR DE JAREN HEEN

Wellicht ken je zelf de Okki nog wel van vroeger. Het blad prijkt al vele jaren in de schoolcatalogus en is nog steeds populair. Samen met de Bobo, de Taptoe en de Jippo heeft de Okki een kleurrijke geschiedenis achter de rug. Toen de Okki voor het eerst uitkwam op 1 oktober 1936, bouwde het blad voort op de basis die is gelegd door de voorgangers Het Kleuterblaadje en de kinder bijlage van het volwassenen tijdschrift de Katholieke Illustratie. Wist je dat Okki eigenlijk een afkorting is van Onze Kleine Katholieke Illustratie? Dit geeft uiteraard de Christelijke achtergrond weg van het blaadje, die in de vroegere versies van het blad meer dan duidelijk aanwezig was. De Okki had vaak Maria en Jozef op de cover en de verhalen waren veelal uit de bijbel afgeleid. Echter is de religieuze ondertoon met de loop van de jaren langzaam maar zeker ontkoppeld, door onder andere de ontzuiling en secularisering van Nederland. De Okki is tegenwoordig een maatschappij overstijgend kindertijdschrift dat iedereen aanspreekt. Jarenlang werd de uitgave van Okki verzorgd door Malmberg, met distributie via scholen. In 2009 is het tijdschrift echter overgenomen door Blink, een van de jongste, maar reeds toonaangevende Nederlandse uitgevers van educatieve kinder producten. Het blad Okki heeft hierbij ook een complete make-over gekregen, met een nieuwe stijl, een vernieuwde inhoud en een interactieve website. De layout van het blad is vrolijk en fris, met korte teksten, leuke afbeeldingen en een sprankelende uitstraling, en nodigt uit elke uitgave van voor tot achter uit te pluizen. Er valt zoveel te ontdekken! De aanpassingen zijn gebaseerd op onderzoek onder ouders, leerkrachten en uiteraard kinderen, om optimaal aansluiting te vinden bij het onderwijsniveau, maar ook de verbeelding van de doelgroep. En dit is gelukt! Met een abonnement Okki ga je al snel merken hoe leuk dit blad in elkaar is gezet, het weet feilloos de aandacht van de kleine lezers te trekken. 

ONLINE MET EEN OKKI ABONNEMENT

De website van Okki is een wereld op zich en zeker een bezoekje waard. De site staat vol interactieve spelletjes, waarbij de kinderen wat oppikken, terwijl ze speels worden uitgedaagd. Je vindt er talloze filmpjes, van schattige of juist hele aparte dieren. Het verschil met YouTube is echter dat de website van Okki een compleet veilige omgeving is. Je hoeft niet bang te zijn dat jouw kleine na het zien van een filmpje opeens kan doorklikken naar de volgende animatie, die wellicht misschien geschikt blijkt te zijn voor jonge ogen. Met een Okki abonnement zal jouw kind maar al te graag tijd op de website doorbrengen, waar de wereld van het tijdschrift nog meer tot leven komt. Naast filmpjes vind je er ook moppen, die zorgen voor eindeloos vermaak bij kinderen. Ze mogen zelfs hun eigen moppen of raadsel insturen. Hoe leuk is het je eigen mop op een echte website te zien verschijnen! Een mop is vaak een klein stukje tekst, ideaal voor kinderen die nog maar net beginnen met leren lezen. Met elke mop oefenen ze al spelenderwijs hun leesvaardigheden. Bij Echt of Nep? mogen de kids raden of een bepaald plaatje echt is of niet. Hiermee komen ze in aanraking met de vele wonderen die de dierenwereld te bieden heeft en zullen ze al vroeg aanleren dat deze enorme diversiteit in de natuur zeker de moeite van het behouden waard is. Tot slot staat er op de site altijd een prijsvraag, die bij de meest recente abonnement Okki hoort. Wedden maar dat jouw kleintje hier haar of zijn best voor gaat doen! Sluit vandaag nog een abonnement Okki af voor jouw kind, we hebben de beste Okki abonnement aanbiedingen voor je op een rijtje gezet!