Girlz abonnement
Girlz abonnement

GIRLZ abonnement en proefabonnement

GIRLZ is de ultieme lifestyle guide voor jonge meiden. Met een GIRLZ abonnement ontvang je dit leuke magazine elke maand gratis thuisbezorgd. Elke editie GIRLZ staat vol met alles wat tienermeiden bezighoudt, van beauty, mode en make up advies, celebrity nieuws, real life verhalen, seks & relaties, de laatste weetjes over influencers en online trends. Ook vind je er leuke quizzen en tests, mooie winacties en elke maand een nieuwe aflevering van #DokterGIRLZ. Het is het ideale blad voor een jonge ondernemende dame,  boordevol entertainment met een hoge fun-factor. Met een abonnement GIRLZ maak je elke girl blij!

     (7) 

“Elke maand kijk ik weer uit naar de nieuwe GIRLZ! Issie binnen, dan ga ik gelijk lezen, ik kan er soms wel urenlang mee op mijn kamer zitten. Vooral de online trends vind ik leuk, ik zit zelf ook vrijwel constant online. Ik wil later ook een influencer worden, net als de covergirls van GIRLZ!”

Tina S. uit G.

 

Kies hier jouw GIRLZ abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 13 nummers

√ prijs € 35

√ 37% korting

√ eenvoudig opzegbaar

55.25 35.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 9 nummers

√ prijs € 25

√ 35% korting

√ eenvoudig opzegbaar

38.25 25.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 5 nummers

√ prijs € 15

√ 29% korting

√ eenvoudig opzegbaar

21.25 15.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 3 nummers

√ prijs € 9,95

√ 22% korting

√ eenvoudig opzegbaar

12.75 9.95

Geef een GIRLZ abonnement cadeau

Is je BFF jarig en wil je haar verrassen met een topcadeau? Geef haar een GIRLZ abonnement cadeau! Met een abonnement heeft ze elke maand weer een nieuw cadeautje in haar brievenbus.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 13 nummers

√ prijs € 35

√ 37% korting

√ stopt automatisch

55.25 35.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 9 nummers

√ prijs € 25

√ 35% korting

√ stopt automatisch

38.25 25.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 5 nummers

√ prijs € 15

√ 29% korting

√ stopt automatisch

21.25 15.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 3 nummers

√ prijs € 9,95

√ 22% korting

√ stopt automatisch

12.75 9.95

EEN FASHIONABLE GIRL HEEFT EEN GIRLZ ABONNEMENT

Met een GIRLZ abonnement kun je niet mis, elke jonge meid wordt hier blij van. Het is hét meidenblad van Nederland. GIRLZ staat elke maand vol met de leukste content en is altijd helemaal bij met de trends. Het modenieuws geeft jonge tienermeiden een houvast in de wereld van fashion en geeft ze de inspiratie en het zelfvertrouwen om hun eigen stijl te ontwikkelen. Niet gewoon de laatste trends kopiëren, maar lekker creatief aan de slag met verschillende stijlen, mix & matchen om je eigen sprankelende persoonlijkheid te laten zien. Je bent maar een keer jong! GIRLZ helpt meiden ook met relatie en lichaams advies en real life stories. Als jonge dame is het fijn om van anderen te horen, waar ze mee worstelen en hoe ze in het leven staan. Met leuke tests en de maandelijkse horoscoop kunnen lezeressen zichzelf leren kennen. GIRLZ wil jonge meiden naast goed gekleed en vol zelfvertrouwen ook gezond en stralend voor de dag zien komen! De focus op health & body brengt positiviteit en self care naar voren, met leuke sport tips, girl-to-girl advies en onthullende brieven van meiden net als jij. GIRLZ is dé lifeguide voor elke jonge meid, eerlijk, vrolijk en met de nodige portie lef. Met een GIRLZ abonnement zit je elke maand weer goed. 

OVER GIRLZ MAGAZINE

GIRLZ is al sinds 2002 op de markt en heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een van de leukste en stoerste bladen voor meiden. Je kunt GIRLZ zien als een soort klein zusje van de Cosmopolitan, de reportages en artikelen die je elke maand in GIRLZ vind richten zich op fashion, lifestyle, seks & relaties, boys, beauty, health en celebrities. GIRLZ informeert met een positieve en soms zelfs lekker brutale toon en is de lifestyle guide die elke tienermeid wel kan gebruiken. Het moedigt aan tot zelfacceptatie en bewustzijn, maar ook zeker tot het verder kijken dan je neus lang is. GIRLZ laat tieners graag zien wat de mogelijkheden zijn, terwijl ze hen tegelijkertijd helpen de eigen grenzen te bewaken. Vol levenslust je helemaal goed voelen in je eigen vel, daar staat GIRLZ voor. De wereld is leuker met GIRLZ erin! Neem nu nog een GIRLZ abonnement en verras een lieve girl in jouw leven met dit ontzettend leuke blad. 

EEN GIRLZ ABONNEMENT IS LEUK!

GIRLZ straalt fun uit! Elke editie barst weer van de vrolijke en iewat eigenwijze content en entertainment voor de jonge tienermeid. Je ziet het al aan de GIRLZ cover, die elke maand weer kleurrijk en sprankelend naar voren knalt, met een coole sociale media influencer als covergirl en de belofte dat ook dit weer een editie vol interessante reportages, handig advies en de leukste tips & tricks voor het navigeren van een tienerleven is. Het enthousiasme schijnt door op elke pagina, van de cover tot de laatste pagina. GIRLZ weet wat jonge meiden bezighoudt, of het nu de vetste modetrends zijn of de laatste online updates. Het is een pittig tijdschrift dat gegarandeerd uren entertainment biedt aan jonge divas en stoere meiden. Met een GIRLZ abonnement krijgt ze elke maand dit gave magazine thuisgestuurd, een cadeautje op de deurmat. Je zal zien dat ze naar elke editie weer uitkijkt en vervolgens dit leuke magazine voor van tot achter uitpluist. Een abonnement GIRLZ is een must-have voor elke jonge meid. Jonge meiden worden natuurlijk ook groot. Is de dame al te groot voor GIRLZ? Dan stap je eenvoudig over op een abonnement Flair of een abonnement Viva

WAT VIND JE IN GIRLZ

GIRLZ richt zich op verschillende pijlers die je als abonnee al snel door hebt en dus fijn naar uit kan kijken. Je vind sowieso elke maand het laatste fashion & beauty nieuws. Hier worden catwalk trends en make up weetjes uitgebreid onder de loep genomen. Met handige tips en advies kan elke jonge meid er zo altijd stralend voor de dag komen, GIRLZ helpt je je beste zelf je zijn en altijd helemaal bij met de laatste fashion trends. Ook liefde & seks komen aan bod, met real life verhalen en degelijk advies. Tieners ondergaan veel veranderingen door hormonale ontwikkelingen en het simpelweg opgroeien. GIRLZ biedt een lifeguide voor deze spannende tiener periode, met heldere uitleg en praktisch advies. Van een Seks ABC tot girltalk via ingezonden brieven, alle aspecten van love & relaties komen aanbod. GIRLZ weet alles van boys en nemen je graag mee. #DokterGIRLZ is een speciale rubriek waar GIRLZ lezeressen hun vragen krijgen beantwoord, of het nu over de eerste verliefdheid of de laatste intieme onthulling gaat. De covergirl van GIRLZ is elke maand weer een stoere meid die haar naam heeft gemaakt. Vaak een bekende social media influencer, de covergirls hebben altijd wat te zeggen. Deze GIRLZboss laat zien dat elke meid wat bijzonders heeft en iedereen mag stralen. In Health & Body vind je de beste life hacks, altijd met een toon van body positivity en zelfacceptatie. Je wilt vooral gezond zijn, dan volgt de rest vanzelf. In de rubriek entertainment kan elke jonge meid haar hart ophalen qua celebrity nieuws. GIRLZ weet altijd precies wat er gaande is in Hollywood, met de internationale beroemdheden, en brengt ook het laatste nationale sterrennieuws, altijd met een knipoog. Van de coolste tv series en muziek tips tot de laatste Netflix hit, GIRLZ wijst je de weg in de wereld van entertainment. Tot slot kun je bij de GIRLZ rubriek lifestyle terecht voor een unieke kijk op het leven van een tienermeid. Als je jong bent liggen alle mogelijkheden nog open en GIRLZ helpt jonge meiden te ontdekken wie ze zijn en wat ze willen. Beauty, fashion, boys, seks, celebrities, tv, muziek en real life stories, need we say more? Sluit gelijk een GIRLZ abonnement af met de mooiste korting. Met als extra bonus dat je bij een abonnement GIRLZ de leukste cadeaus kan ontvangen! Kies jouw perfecte geschenk, abonneer je op GIRLZ en zie dit vrolijke tijdschrift elke maand op je deurmat vallen. Wordt jouw jonge meid eerder blij van de Tina, dan vind je hier de beste aanbieding voor een Tina abonnement. En het kleine broertje? Die verras je met een Donald Duck abonnement. Waarbij natuurlijk binnen no-time het hele gezin meeleest. 

GEEF EEN GIRLZ ABONNEMENT CADEAU

GIRLZ is fantastisch om cadeau te doen. Een GIRLZ abonnement is natuurlijk altijd een mooi geschenk voor jezelf, zeker wanneer je een fijne korting krijgt. Maar ook je beste vriendin kun je blij maken met een abonnement GIRLZ. Het is heel eenvoudig, wij hebben de beste GIRLZ aanbiedingen al voor je op een rijtje gezet. Is de jouw BFF of lievelingsnichtje bijna jarig, ga dan voor een handig cadeau GIRLZ abonnement. Deze speciale abonnement aanbiedingen stoppen vanzelf, je hebt er dus geen zorgen om. Wil ze daarna nog vaker GIRLZ ontvangen, dan is er altijd een GIRLZ abonnement met leuk cadeau. Het leukste meidenblad van Nederland zal bij elke girl in de smaak vallen, zeker als deze fijn wordt thuisbezorgd! 

GIRLZ HIP EN ALTIJD ONLINE

De generatie van tienermeiden tegenwoordig kan zich geen leven meer voorstellen zonder het internet. Een echte girl is dan ook altijd online! GIRLZ weet dit maar al te goed en is uiteraard ook helemaal online te vinden. Ten eerste heeft GIRLZ een hartstikke leuke website en zelfs een speciale GIRLZ app. In deze gratis GIRLZ app kun je dagelijks jouw horoscoop checken of een nieuwe quiz maken. Ook lees je er net als in het magazine zelf alles over boys, liefde en seks. Je blijft ermee op de hoogte van de hotste fashion en beauty trends en het laatste celebrity nieuws. Je verveeld je nooit meer met de leuke GIRLZ app! Verder is GIRLZ uiteraard op de sociale media vertegenwoordigd. Duh! Op de GIRLZ Facebook pagina vind je de laatste updates en leukste foto’s. Ook hun Instagram site barst van de toffe content en op Snapchat en Twitter is GIRLZ dagelijks te vinden, net als haar lezeressen. Op het YouTube kanaal van GIRLZ komt dit leuke tijdschrift pas echt tot leven. Hier vind je alle afleveringen van #DokterGIRLZ, waar in elke aflevering de beste vragen over seks, liefde en/of body worden beantwoord, met de leukste BN’ers in de hoofdrol. Hier Julia van Bergen die als #DokterGIRLZ een jonge lezeres helpt bij de kwestie “verliefd op een bad boy”: