cosmopolitan abonnement

Cosmopolitan abonnement en proefabonnement

Met een Cosmopolitan abonnement ontvang je elke maand het meest toonaangevende vrouwen magazine ter wereld in huis. Deze maandelijkse glossy staat elke editie weer vol met het laatste fashion nieuws, beauty advies, fascinerende reportages, relatie ervaringen, wellness tips en real life interviews. Neem vandaag nog een Cosmopolitan abonnement en ervaar het bevredigende geluid dat deze dikke glossy maakt wanneer de nieuwste Cosmo op je deurmat ploft. Het is de aankondiging van mooie momenten voor jezelf. Met een Cosmopolitan abonnement voel je je echt vrouw, sexy, stoer en helemaal jezelf.

     (21) 

“Heerlijk magazine dat ik al meer dan 10 jaar regelmatig in de supermarkt koop. Nu mezelf een Cosmopolitan abonnement cadeau gedaan. Uiteindelijk bespaar je toch aardig wat geld met een abonnement”. 
Mevr. H. de B. uit T.

Kies hier jouw Cosmopolitan abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 13 nummers

✅ prijs: € 50

✅ eenvoudig opzegbaar

 

71.50 50.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 7 nummers

✅ prijs: € 27,50

✅ eenvoudig opzegbaar

 

38.50 27.50
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 3 nummers

✅ prijs: € 12,99

✅ eenvoudig opzegbaar

 

16.50 12.99

Geef een Cosmopolitan abonnement cadeau

Cadeau abonnementen stoppen altijd automatisch. Hoe fijn is dat? Iemand verrassen zonder al het gedoe van het abonnement opzeggen?

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 13 nummers

✅ prijs: € 50

✅ stopt automatisch

 

71.50 50.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 6 nummers

✅ prijs: € 25

✅ stopt automatisch

 

33.00 25.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 3 nummers

✅ prijs: € 15

✅ stopt automatisch

 

16.50 15.00

Cosmo abonnement voor een kijkje in de wereld van fashion en lifestyle

De Cosmopolitan is een uniek magazine. Het blad streeft ernaar om elke vrouw haar beste leven te laten leven. Ze schrijven niets voor, maar laten je de mogelijkheden zien. Met elke editie van de Cosmo ontvang je een magazine dat uitpuilt van artikelen en reportages over de onderwerpen die elke vrouw aangaan. Van mode en fashion, tot sex en relaties, van werk en carriere, tot beauty en wellness. Met een Cosmopolitan abonnement ontvang je dit fantastische blad elke maand gratis thuis. Zo mis je nooit een editie en ben je altijd bij met de laatste trends. Of een abonnement Cosmopolitan nu een cadeau voor een ander is of een verdiende verwennerij voor jezelf, het is altijd een goed idee. 

GESCHIEDENIS VAN DE COSMOPOLITAN

Wist je dat de Cosmopolitan als sinds 1886 wordt uitgegeven en hiermee een van de oudste vrouwenbladen ter wereld is? Toendertijd koste een losse uitgave slechts 15 cent en was het vooral een tijdschrift met verhalen gericht op het hele gezin. Dit is langzaam maar zeker uitgegroeid tot het vrouwenblad dat we vandaag kennen. Naast de Cosmopolitan USA kun je landelijke edities vinden in onder andere het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië, Japan en Taiwan. In Nederland kunnen we sinds 1982 van de Cosmopolitan genieten en verschijnt dit blad 12 keer per jaar. Elke zomer komt er ook een Cosmopolitan Special uit, zoals de Cosmopolitan Confessions. Tegenwoordig wordt Cosmopolitan in Nederland uitgegeven door Hearst Nederland, onderdeel van een van de grootste tijdschrift uitgevers ter wereld. Bij Hearst weten ze wat de wereld wil lezen en en je kunt er bijvoorbeeld naast een abonnement Cosmopolitan ook terecht voor een ELLE abonnement of een Glamour abonnement. Ga je voor een Cosmopolitan abonnement, dan krijg je er vaak een mooi cadeau bij. Het loont dus even om een goede Cosmopolitan aanbieding uit te zoeken, zodat je voor de beste prijs geniet van deze fijne glossy. De Cosmopolitan wil graag dat jij het beste uit je lezen haalt en je als vrouw sexy en goed voelt. 

VOORDELEN VAN EEN COSMOPOLITAN ABONNEMENT

Met een Cosmopolitan abonnement ontvang je het magazine makkelijk thuisbezorgd. Je hoeft dus niet naar de kiosk of de supermarkt om de nieuwste versie te halen zodra deze uitkomt. Je hebt hem al in de brievenbus! Er zitten veel echter meer voordelen aan het afsluiten van een Cosmopolitan abonnement. Je betaald met een mooie Cosmopolitan aanbieding namelijk stukken minder dan wanneer je het blad los koopt. Wij hebben de mooiste Cosmopolitan aanbiedingen voor je op een rijtje gezet. Wil je de glossy eerst even proberen? Ga dan voor een tijdelijk Cosmopolitan proefabonnement. Deze stopt automatisch, je hebt dus geen omkijken naar het opzeggen. Ideaal voor de drukke vrouw van nu, of als cadeau abonnement voor een lieve vriendin. Wil je nog meer voordeel? Ga dan voor een Cosmopolitan abonnement met kado. De abonnement Cosmopolitan cowboysbag is nooit uit de mode en een fijn extraatje bij een magazine dat op zichzelf al een verwennerij is. Ook profiteer je als abonnee van Cosmo van exclusieve aanbiedingen en kortingen. Telkens wanneer het blad een speciale actie heeft ben jij als eerste op de hoogte. Tot slot krijg je met een abonnement Cosmopolitan ook toegang tot de complete wereld van Cosmo. Met een eigen Facebook pagina, een YouTube kanaal, Pinterest, Twitter, en uiteraard Instagram is de Cosmopolitan overal aanwezig. Hier krijgen de artikelen, verhalen en reportages uit het magazine een extra dimensie. Word nu lid van de Cosmo tribe en sluit vandaag nog een Cosmopolitan abonnement af. 

MAANDELIJKSE COSMOPOLITAN RUBRIEKEN

Elke maand de Cosmo in de bus, met een abonnement Cosmopolitan ontvang je elke editie als eerste thuis. De edities van Cosmo zijn elke maand weer uniek, je wilt er dus geen eentje missen. Elke cover straalt weer van belofte en maakt dat je de glossy in een keer wilt uitlezen. Bad vol, kaarsen aan, telefoon uit en lekker lezen. Een Cosmopolitan abonnement is elke maand weer een kans wat heerlijke verwenmomenten voor jezelf te creëren. 

De vaste rubrieken die je in de abonnement Cosmopolitan tegenkomt zijn:

 • Liefde & Sex
 • Beauty
 • Lifestyle
 • Health & Body
 • Fashion
 • Entertainment
 • Horoscoop
 • Stars for Days
 • The Selflove Club
 • Body Positivity
 • Consciousness

Van gezonde eet, wellness en beauty tips tot een diepgaand interview met de grote Hollywoodsterren, de brede interesse van de Cosmopolitan spreekt elke vrouw wel aan. De Cosmo wil graag dat jij goed voor jezelf zorgt, dat je geïnformeerd bent, en elke maand weer helemaal bij met de nieuwste mode en lifestyle trends. En dat alles verpakt in een sprankelende glossy, met dikke pagina’s, goede kleuren en een doordachte layout. Het tijdschrift is een lust om door te bladeren en zal nog lang mooi en relevant blijven. Geef jezelf een abonnement Cosmopolitan cadeau en richt een plekje in om al je edities goed te bewaren. Je zult merken dat je nog vaak naar vorige edities grijpt voor inspiratie. Wij hebben het onderzoek voor het beste Cosmopolitan abonnement al voor je gedaan, je hoeft hier alleen de mooiste Cosmopolitan aanbieding voor jezelf uit te zoeken. Wordt nu abonnee van Cosmopolitan en ontvang dit bijzondere blad elke maand thuisbezorgd. 

WAT MAAKT COSMOPOLITAN BIJZONDER?

De Cosmopolitan richt zich op vrouwen die alles uit het leven willen halen. Verschillende facetten van het leven komen aan de orde, voor een uitgebalanceerde en altijd relevante mix van het laatste nieuws en hotste trends op het gebied van beauty, mode, liefde, relaties, carrière, gezondheid, uitgaan en reizen. Je vindt spraakmakende interviews met inspirerende celebrities, interessante reportages, real life verhalen van lezeressen en het beste advies om jouw steentje bij te dragen aan een betere wereld. Een Cosmopolitan abonnement helpt je je beste leven te leiden. Het is ook een mooie aanvulling op het dagelijkse nieuws wanneer je bijvoorbeeld Volkskrant abonnement hebt, of op de maandelijkse portie natuurwetenschap die je met een National Geographic abonnement ontvangt. Een Cosmopolitan vrouw laat zich niets voorschrijven en zich niet beperken. Met een Cosmopolitan abonnement you can have it all! Ontvang je zelf al elke maand de Cosmo thuis, maar wil je een speciale vriendin of je hippe schoonmoeder ook trakteren op dit toonaangevende vrouwenblad? Stuur ze tijdelijk de nieuwste edities met een Cosmopolitan proefabonnement. Een Cosmopolitan proefabonnement stopt vanzelf, ze kunnen daarna zelf kijken of ze het magazine vaker willen ontvangen en een Cosmopolitan abonnement met kado uitkiezen. Met een abonnement Cosmopolitan cadeau maak je elke vrouw ongetwijfeld blij. 

DIGITAAL MET COSMOPOLITAN

Cosmopolitan is helemaal voor de vrouw van nu en altijd met de tijd mee. Dus ook online. Naast de online aanwezigheid van de glossy op de sociale media, kun je de Cosmopolitan zelf ook volledig digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Je kunt daarmee het blad altijd lezen via een tablet of smartphone, waar je ook bent. Bij een abonnement Cosmopolitan krijg je zelfs digitaal toegang tot de vorige drie edities, je kunt dus nog even terug neuzen. Uiteraard krijg je daarna alle nieuwe versies digitaal beschikbaar, naast de papieren versie in je brievenbus. Heb je dus vertraging met de trein, terwijl je weet dat thuis de nieuwste Cosmo al op je wacht, dan kun je op je mobiel alvast de headlines scannen en beginnen met lezen.

Mis nooit meer een nummer en neem vandaag nog een Cosmopolitan abonnement. Elke editie staat vol inspiratie voor de moderne vrouw, de meid die op het punt staat het leven te ontdekken en cruciale beslissingen moet nemen. Wat voor leven wil je leiden? Welke paden ga je inslaan? De Cosmo is er om je bij te staan en helpt je om alles uit het leven te halen. Met elke maand weer het laatste nieuws op het gebied van mode, beauty, relaties, geluk, wellness, carrière, uitgaan en reizen, naast spraakmakende reportages en fascinerende real life stories, met een abonnement Cosmopolitan haal je met elke editie een prachtig magazine in huis. 

Veelgestelde vragen (FAQ) Cosmopolitan

Wat is het goedkoopste Cosmopolitan abonnement?

"Cosmopolitan cadeau abonnement 13 nummers" is de beste deal

Hoeveel Cosmopolitan aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 6 Cosmopolitan aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Cosmopolitan aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 31% korting krijgen op een Cosmopolitan abonnement.