De Limburger abonnement

De Limburger abonnement en proefabonnement

De Limburger abonnement voor nieuwsgierige Limburgers

Ben jij inwoner van het mooie Limburg en gaat jouw interesse verder dan alleen het globale, landelijke nieuws? Wil jij vaak meer verdieping in het nieuws en dan vooral in het plaatselijke nieuws, omdat je je daar dagelijks beweegt? Een krant die je elke ochtend weer weet te verzadigen met opmerkelijk nieuws, nationaal en internationaal nieuws, artikelen over de economie, de beurs en niet te vergeten sport, is dagblad de Limburger. Een gevarieerde en betrouwbare krant. Als je een abonnement op dagblad de Limburger neemt dan ben je verzekerd van nieuws op maat. Het is niet voor niets de meest gelezen regionale krant van heel Nederland. Het dagblad sluit je aan op je eigen leefomgeving en op de rest van de wereld. Lees de meest actuele berichtgeving rondom cultuur, lifestyle, economie, sport en entertainment. Ben je er nu nog niet van overtuigd of deze krant nu echt wat voor jou is? Dan kun je een proefabonnement op het dagblad de Limburger overwegen. Hiermee haal je deze unieke krant tijdelijk in huis en bovendien tegen een hele aantrekkelijke prijs. Er gelden namelijk wel tientallen procenten korting voor jou als abonnee. En denk je nog steeds dat een abonnement op de Telegraaf, de Volkskrant, het Parool of het AD beter bij je past, dan zou je dit natuurlijk gewoon kunnen afsluiten. Of misschien wel allebei. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Bedenk in elk geval dat een regionale krant al het landelijke en buitenlandse nieuws gewoon aan je presenteert, maar daarnaast het voordeel heeft ook alles in jouw regio te belichten. Hierdoor intensiveer je de band met jouw medebewoners, evenementen, verenigingen en het bedrijfsleven.

ABONNEMENT DAGBLAD DE LIMBURGER

 Met een abonnement op dagblad de Limburger heb je zelf in de hand op welke manier je het nieuws van elke dag wilt ontvangen:

  • Elke dag de papieren krant + elke dag de krant digitaal
  • Elke zaterdag de papieren krant + elke dag de krant digitaal
  • Elke dag de krant digitaal

Welke De Limburger aanbieding je ook kiest het betekent dat je elke dag de krant kunt lezen op je PC, tablet of mobiele telefoon. Dit is helemaal gratis voor abonnees. En wel zo handig als je op reis bent. De app geeft je toegang om de krant tot wel dertig dagen terug te lezen. Een papieren krant zul je niet zo snel zo lang bewaren. Ook kun je via deze app alle regio-edities lezen. Dan reikt het nieuws nog nét even verder dan alleen je eigen regio. En natuurlijk kun je gewoon offline de krant lezen, voor als je op vakantie bent.

Heb je er wel eens over nagedacht om een abonnement cadeau te doen aan vrienden of familie? Een origineel en nuttig geschenk! Voor ondernemers is er overigens een zakelijk abonnement waarbij je een advertentiecheck ter waarde van 250 euro ontvangt.
Wie je ook bent of wat je ook doet er is altijd een abonnement op maat. De nieuwsapp is door iedereen gratis te gebruiken, maar voor abonnees is er de krantenapp. Het loont wel degelijk om abonnee te zijn, je krijgt de verdieping die je verdient en de mogelijkheden die je veel extra’s opleveren.

POSITIEF

Het nieuws kan soms wel eens zwaar zijn, er gebeuren helaas ook een hoop negatieve dingen. Voor de balans biedt deze krant elke zaterdag een bijlage in de vorm van het L-magazine: een extra katern met positieve, vrolijke, optimistische en inspirerende content. Zo wordt het geheel weer wat meer van de zonnige kant belicht en ga je fijn het weekend in. Dit is trouwens niet de enige extra bijlage van dit dagblad. Elke maand zullen er nog een aantal bijlagen bij je op de deurmat belanden: Wonen, Gezond en WijLimburg Achtergrond.

VISIE EN VERNIEUWING

De visie van dit dagblad is groei. Ook al zijn ze het meest gelezen regionale dagblad van Nederland, dit betekent niet dat innovatie geen punt op de agenda is. Zo is recentelijk de vormgeving onder de loep genomen. Een nieuw logo werd ontworpen en samen met de ontwikkelingen op het digitale vlak wordt het kwaliteitskenmerk van het dagblad de Limburger gewaarborgd. De introductie van de krant in dit nieuwe jasje is het begin van een reeks nieuwe ontwikkelingen die de komende jaren gaan plaatsvinden. Ook inhoudelijk zal er een verbeterslag plaatsvinden met nóg meer inhoudelijk, regionaal nieuws. Het was al een krant voor elke Limburger, maar dan wordt het absoluut de krant die geen enkele Limburger nog mag missen.

GESCHIEDENIS

In 1996 kwam het dagblad de Limburger tot stand toen het Dagblad voor Noord-Limburg en de Limburger fuseerden. De eigenaar was de Telegraaf Media Groep, maar in 2006 is de krant verkocht aan de Britse investeringsmaatschappij Mecom. Vandaag de dag wordt de krant door meer dan 375.000 Limburgers gelezen. De krant wordt geleverd in de regio Maastricht, Roermond, Heerlen/Kerkrade, Weert, Venray, Venlo en Sittard/Geleen.

ONLINE EN TV

De krant laat naast de traditionele papieren versie op meerdere plekken van zich horen. Natuurlijk zijn er de apps die het nieuws via de digitale wereld naar je toe brengen. Je kunt hen verder ook volgen via de volgende sociale media kanalen: FacebookInstagramTwitter en YouTube. Sinds 2014 is er bovendien een samenwerking met de regionale L1 en is de nieuwswebsite 1Limburg ontstaan.

VOOR ELKE LIMBURGER

Je doet er goed aan om je bij de trouwe lezers van dagblad de Limburger aan te sluiten, als jij het belangrijk vindt dat een krant betrouwbaar en helder is. De combinatie van regionaal nieuws en artikelen met een neutrale inslag, geven jou dag in uit de ultieme ervaring van dat momentje voor jezelf: even lekker de krant lezen. Zodoende verschijn jij volledig geïnformeerd op je werk, op verjaardagen of bij de slager en kun je altijd en overal over actualiteiten meepraten. Het komt erop neer dat elke Limburger de krant uit de provincie eigenlijk niet kan missen. Met een landelijk dagblad als bijvoorbeeld de Trouw mis je toch echt het plaatselijke nieuws. En laat nou juist die regionale journalistiek je verbonden laten voelen met jouw woonplaats. Daarbij maakt het geen verschil of je er al je hele leven woont of er onlangs bent komen wonen.

Kortom, woon je in Limburg en ben je betrokken bij nieuws bij jou in de woonplaats, in de provincie en het landelijke en internationale nieuws? Dan haal je met een proefabonnement op het dagblad De Limburger de perfecte krant voor jou in huis.