glamour abonnement
glamour abonnement

Glamour abonnement en proefabonnement

Met een Glamour abonnement haal je een heerlijk magazine in huis. Glamour is helemaal van nu, een stralende glossy die met elke editie jouw nodige fashion en beauty nieuws levert. Maar het gaat niet alleen om de buitenkant bij Glamour, ook carrière, relaties, body positivity en empowerment staan centraal in de uitgebreide editorials, diepgaande artikelen en speelse reportages die het blad elke maand weer te bieden heeft. Elke Glamour is een klein cadeautje voor jezelf. Het is het ideale tijdschrift voor de zelfbewuste, sterke en stijlvolle vrouw. Ideaal ook als cadeau voor die ene speciale meid in je leven. Neem nu een Glamour abonnement of een Glamour proefabonnement en ervaar het voor jezelf.

     (21) 

“Een Glamour abonnement is mijn cadeautje aan mezelf. Wat heerlijk om elke maand weer deze glossy te ontvangen! Elke editie staat weer bomvol met wat ik echt wil lezen, en herlezen. Ik mis nooit meer iets en heb elke maand weer een fijn excuus even echt tijd voor mezelf te nemen. Een aanrader!”

Mevr. H. van B. uit A.

 

Helaas is het niet meer mogelijk om een abonnement op Glamour af te sluiten.

EEN GLAMOUR ABONNEMENT VOOR FASHION & FUN

De Glamour geeft je de laatste trends op het gebied van mode en beauty. Van high end fashion tot streetwise style, ze geven je de handleiding om je op de dagelijkse catwalk op je best te voelen. Je vind in het blad makeup tips, beauty trends en self care advies, geïnspireerd op de laatste ontwikkelingen in de wereld van beauty. Maar Glamour gaat dieper. Neem je een abonnement Glamour, dan merk je al snel dat het blad elke maand weer de topics raakt die er echt toe doen in het leven van nu. Van werk en carriere, tot sex en relaties, van entertainment en reizen, tot Hollywood en celebrities, van mindfulness en milieubewustzijn, tot moederschap en interieur. De editors van Glamour staan zelf met beide benen in de maatschappij en weten precies wat er gaande is. Met speelse en interessante stukken nemen ze je mee in hun kijk op de zaak, en maken ze de droom die Glamour is toegankelijk voor elke vrouw. 

HET ONTSTAAN VAN GLAMOUR 

Glamour is in 1939 opgericht en kwam als eerste uit in de Verenigde Staten. De eerste edities droegen de klinkende titel The Glamour of Hollywood. In 1943 werd de naam simpelweg Glamour en is altijd een groot succes geweest. In 1980 is Glamour beginnen met de Glamour Woman of the Year verkiezing. Tegenwoordig komt Glamour uit in verschillende landen, waaronder Italië, Zuid-Afrika, het Verenigd Koninkrijk (in een speciale ‘handtas formaat” editie), Duitsland, Rusland IJsland en een speciale Spaanstalige editie voor alle Latijns-Amerikaanse landen. In Nederland is het de uitgever Hearst, een van de grootste publishers ter wereld, die Glamour elke maand weer in de kiosk en op de deurmat laat belanden. Met een toegewijde redactie is elke Glamour weer anders, met een eigen thema die aansluit bij de belevingswereld van de meid van nu. De Glamour is ondertussen een echt millennial merk geworden, een met zowel de print als de online edities heeft dit magazine een uniek beauty en lifestyle platform gecreëerd. 

WAAROM EEN GLAMOUR ABONNEMENT

Met 10 fantastische edities en 2 jaarlijkse special nummers per jaar wil je niets missen. Neem daarom een Glamour abonnement. Zo ontvang je deze heerlijke glossy gewoon fijn thuis gestuurd. Je hoeft er dus niet de deur voor uit, je plant eenvoudig je dag leeg en laat het bad vollopen en kruipt dan lekker even weg met de nieuwste Glamour voor een mooi moment voor jezelf. Elke Glamour is weer een traktatie, zeker in combinatie met wat chocolade of een glas wijn. Het mooie aan een abonnement Glamour is bovendien dat je deze goedkoper ontvangt dan wanneer je losse nummers zou kopen. Zeker als je een goede Glamour abonnement aanbieding uitkiest, zoals wij die hier voor je op een rijtje hebben gezet. Met een abonnement Glamour krijg je ook volledig toegang tot de online versie van het tijdschrift. Zo kun je Glamour ook on the go lezen, in de trein of in de wachtkamer, je hebt altijd de nieuwste editie op je tablet of telefoon. Als abonnee van Glamour geniet je echter nog meer voordelen. Wanneer je een Glamour abonnement afsluit, krijg je er vaak een cadeau bij. Dit is niet alleen een fijne bonus, maak ook vaak echt iets wat je wilt hebben. Glamour zit altijd bovenop de nieuwste trends en deelt graag met haar lezers. Je ontvangt bovendien elke editie als eerste in huis, nog voordat deze in de winkels ligt en als Glamour abonnee profiteer je van exclusieve acties, aanbiedingen en kortingen. Twee keer per jaar komt tevens het extra dikke National Glamour Day nummer van wel 200 pagina’s, dit zit gewoon bij een abonnement Glamour in. National Glamour Day is een van de schitterende evenementen die Glamour organiseert, naast het Glamour Beauty Festival, de Glamour Academy en de Glamour 15 jaar viering. Om niets te missen kies je hier eenvoudig een mooie Glamour aanbieding voor een abonnement Glamour. Glamour is er voor de dames die durven, voor de meid van nu die niets wil missen. En ben je op zoek naar het ideale cadeau voor een speciale dame? Je beste vriendin zal dolblij zijn met een abonnement Glamour! Elke abonnement is makkelijk op te zeggen en het speciale Glamour cadeau abonnement stopt zelfs automatisch. Geen omkijken naar dus. Elke editie van Glamour voelt aan als een special, als een bewaarnummer. Met een Glamour abonnement mis je geen enkel nummer meer. 

ELKE MAAND IN GLAMOUR

De Glamour gaat vooral voor mode en beauty, van high end tot high street. Maar het tijdschrift heeft de moderne meid meer te bieden. Naast het laatste fashion nieuws vind je er ook artikelen over andere facetten van het leven. De Glamour is de ultieme lifestyle guide voor de zelfbewuste jonge vrouw die altijd online is en houdt van liefde, body, mind, seks, uitgaan, festivals, shoppen, reizen en celebrities. De volgende rubrieken kom je in elke editie van Glamour tegen:

  • Nieuws
  • Love
  • Beauty & Body
  • Fashion
  • Fun
  • Power
  • Money Talk
  • Mind

Elke maand heeft de Glamour een thema, waarbij alle rubrieken dit onderwerp belichten. Glamour is niet bang hierbij haar eigen mening te geven, met een unieke kijk op wat er in de samenleving gaande is. En dat alles met een flinke portie fun en fearless. Alles in Glamour is er elke maand weer op gericht om jou op weg te helpen naar een leuker leven, meer zelfvertrouwen, een mooiere huid, fijnere relaties, een betere garderobe, en een goede baan. Wordt nu lid van de Glamour Family.

DE DROOM VAN GLAMOUR

Glamour wil je onbereikbare bereikbaar maken voor haar lezers. De Glamour droom die we allemaal mogen delen. Het begint bij mode voor het blad, met de laatste fashion nieuwtjes, mode & beauty tips en lifestyle trends. Daarnaast nemen ze je mee op reis naar de beste hotspots, geven ze je een kijkje in andermans leven met real life interviews, helpen je ze het mijnenveld van liefde, sex en relaties te navigeren en zorgen ze dat je helemaal jezelf en gezond kunt zijn met health en empowerment. Glamour wil de vrouw van nu niet veranderen of voorschrijven hoe ze moet zijn, ze willen graag dat jij helemaal je stralende zelf bent. Ze doen niets met diëten, maar helpen je gezond te eten, Glamour geeft je advies en inspiratie. Een abonnement Glamour is een fantastische manier om elke maand inspiratie, levenslust en positiviteit in je leven te injecteren. Elke editie staat achter de glanzende cover weer vol met entertainment, goed advies en de leukste nieuwtjes. Stap in de droom van Glamour en sluit hier met een mooie aanbieding een Glamour abonnement af. Op zoek naar nog meer mode? Een abonnement ELLE is nog een fijne manier om je in de fashion wereld te storten. Wil je meer weten over wat er zich in de menselijke geest afspeelt? Ga dan voor een Psychologie abonnement. En voor alles spiritueel en esoterisch ga je uiteraard voor het ultieme mindstyle magazine met een Happinez abonnement

GLAMOUR ONLINE EN DIGITAAL

Sinds 2010 is Glamour zich flink online gaan richten. Uiteraard is ook dit magazine volledig digitaal te lezen. Met een Glamour abonnement krijg je automatisch toegang tot de digitale versie van Glamour. Met daarnaast een sterke aanwezigheid op de sociale media heeft het blad bijna 1 miljoen trouwe volgers weten te verkrijgen. En niet voor niets! De generatie Glamour zit graan online. Op Facebook post het blad leuke artikelen en het laatste nieuws, maar ook grappige memes en weetjes, snelle tips en magazine updates, voor een “daily shot of Glamour”. Ook vind je er de unieke Menflix & Chill, een rubriek waar elke maand de leukste vrijgezelle vent wordt uitgekozen, een twist op Tinder. Voor nog meer Glamour kun je het blad ook volgen op Twitter en uiteraard het visueel strelende Instagram. Wil je je helemaal in de wereld Glamour storten, dan volg je het tijdschrift op YouTube, de meest multidimensionale aanvulling op de maandelijkse print en online edities.. Met speciale playlists zoals De Estafette Vlog, Glamour vs. Taboos en Glam with Glamour kan elke Glamour abonnee hier haar hart ophalen over alles Glamour. Hier krijg je een kijkje achter de schermen van het Glamour magazine, wat bij een abonnement Glamour natuurlijk ontzettend welkom is. Move over Netflix! Hier mag je bijvoorbeeld mee op reis met model Chelsey Weimar naar Portugal en Parijs: