JAN aanbieding

JAN abonnement en proefabonnement

Met abonnement op JAN lees je elke maand over mode, beauty en shopping met psychologie, organizing, relaties en opvoeden. JAN is de nieuwe no -nonsens maandglossy voor 30+ vrouwen met een overvol, superdruk, fantastisch en soms ingewikkeld bestaan. Je hebt keuze uit verschillende JAN abonnementen. Zo zijn er JAN abonnementen met cadeau (check zeker even de cadeaus, zeker de moeite waard!), ook kun je kiezen voor een JAN abonnement met korting of geef je vriendin, moeder, zusje een JAN cadeau abonnement.

     (21) 

“JAN is een mooi magazine. Fijn dat er nu een magazine is dat zich richt op de 30+ vrouw. Mooie interviews en columns die goed aansluiten bij mijn beleving”.

Mevr. K. van N. uit B.

Kies hier jouw JAN abonnement met korting

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

Geef een JAN abonnement cadeau

Cadeau abonnementen stoppen altijd automatisch. Hoe fijn is dat? Iemand verrassen zonder al het gedoe van het abonnement opzeggen?

Abonnement JAN voor de 30+ vrouw die alles uit het leven haalt

Als je van een no nonsense glossy magazine houdt, dan is het zeker de moeite waard om een JAN proefabonnement af te sluiten. Het is de laatste jaren een hype om bladen een eigennaam te geven. In de schappen liggen LINDA en JAN. Chantal Janzen heeft hier een variant op gevonden, haar eigen tijdschrift heet &C. In het mooie magazine JAN komen onderwerpen als beauty, pyche, living mode, leuke dingen en meer aan bod. Er komen vele columns voorbij, zoals die van columniste Roos Schlikker. Ook zijn er columns van bekende namen zoals Halina Reijn te lezen en is er altijd een gastcolumn waar je je in kunt verdiepen.

Het is slim om eerst een JAN proefabonnement af te sluiten voordat je een vast abonnement op de JAN neemt. Je wilt natuurlijk eerst zien of het blad wel biedt waar jij als glossy-lezeres naar op zoek bent. Sluit je je proefabonnement hier af, dan weet je in ieder geval dat je door onze laagste prijs garantie het magazine voor een bijzonder lage prijs in huis haalt. De laagste prijsgarantie geldt overigens niet alleen voor een JAN abonnement, alle abonnementen die we op deze site aanbieden hebben deze garantie. Zelfs de grote dagbladen zoals de TelegraafVolkskrant en het AD.

OVER JAN ABONNEMENTEN

De JAN werd in 2006 opgericht door Marie Nanette Schaepman, die tot 2011 hoofdredacteur bij de glossy was, tot ze het blad in dat jaar aan Esther Goedegebuure overdroeg. Het blad begon in een antikraakpand aan de Keizersgracht in Amsterdam, waar ze overigens nog steeds zitten. Er was niet meer aanwezig dan een bureau en twee stoelen. Verder was er niets, slechts een conifeer in de tuin die het licht tegenhield. En voor het lanceringsfeest ook nog eens bijzonder in de weg stond. Toen het magazine werd opgericht, waren er erg veel bladen die op twintigers waren gericht, maar er was haast niets voor vrouwelijke dertigers. Marie Nanette Schaepman wilde het leven van de 30-plus vrouwen naar voren brengen. En dat deed zij met succes.

Je kunt een JAN abonnement voor jezelf afsluiten, maar het is ook mogelijk om er eentje aan iemand cadeau te doen. Bij het afsluiten van een jaarabonnement ontvang je dit fraaie magazine niet alleen 11 keer per  jaar, maar krijg je er ook een leuk cadeau bij, zoals bijvoorbeeld een Liu Jo zonnebril. Je kunt ook abonnementen met flink wat korting afsluiten. Tevens is een abonnement voor een half jaar optioneel. Een JAN aanbieding heeft je nog zoveel meer te bieden. Zo zijn er regelmatig acties waarbij je allerlei ontzettend leuke prijzen kunt winnen.

JAN EEN MAGAZINE VOOR DE DOELGROEPVROUW VAN 30+

Een JAN proefabonnement wordt dus vooral door de doelgroepvrouw van 30 plus afgesloten. Er wordt vaak over de JAN-vrouw gesproken. Deze vrouw is te omschrijven als een vrouw met een hoge opleiding die zich in de hogere welstandsklasse begeeft. Ze heeft een vol bestaan met erg veel dynamiek. Ze is niet alleen een geliefde voor haar partner, maar ook een moeder, een collega, een vriendin en dochter. Maar het belangrijkste is dat ze een vrouw is die zichzelf is en alles uit haar drukke leven wil halen. In deze periode van haar leven komen er veel emoties kijken, zoals geluk, maar ook teleurstelling en verlies. Soms gaat het allemaal niet zoals ze hoopt. En het zijn dit soort emoties waar de glossy graag op in wil spelen.

Net als bij een magazine als de Wendy komen er veel onderwerpen aan bod. Zo vind je veel over human interest, maar komt er ook veel mode, shopping en beauty in dit magazine voorbij. De vele onderwerpen die JAN kan aanbieden zorgen ervoor dat het tijdschrift nooit zal vervelen. Alle artikelen worden op een erg vrolijke manier en met veel stijl aangeboden, vergezeld met prachtige, eerste klas foto’s als bijzonder aangename toevoeging.

Uiteraard is het heerlijk genieten van dit blad, dat merk je zodra je een JAN proefabonnement hebt afgesloten. Het is mogelijk om JAN online te lezen. Gewoon op je desktop PC, maar ook op je laptop, smartphone of tablet is de JAN goed te bekijken. Online bereikt het magazine gemiddeld 111.671 unieke bezoekers en 257.390 pageviews per maand. Net als mensen met een JAN abonnement wordt het ook online zeer goed bekeken en gelezen.

DE JAN UITBREIDINGEN.

Naast een gewoon abonnement kun je bij JAN ook allerlei uitbreidingen vinden, net als het bij het tijdschrift LINDA.

  • vakantieJAN
  • JAN agenda
  • JAN living

 

vakantieJAN, een vakantieboek van maar liefst 200 pagina’s, vol met verhalen over liefde en seks, maar ook zomerrecepten en nog veel meer.

JAN agenda, een weekagenda van notebook-formaat waarin mooie beelden, maar tevens recepten, mode- en beautytips te vinden zijn, met meer dan genoeg ruimte om je afspraken te kunnen noteren.

JAN living. Het gaat hier om een special, waarin je onderwerpen kunt vinden als adressen, tips en inspiratie als het om reizen gaat, veel culinaire onderwerpen, lifestyle en nog veel meer. Het is een echt feelgood bewaarnummer.

JAN NETWERKEVENT

Dan is er als laatste nog het netwerk event. Het gaat hier over netwerken, werk, leven en lifestyle voor de JAN-vrouwen. Er komen sprekers die je uit zullen dagen en over van alles na zullen laten denken, maar ook je aan het lachen zullen maken en je gevoel op die manier weten te raken. Er zijn plenaire en interactieve sessies in kleien groepjes, maar daarnaast kan er ook bij de partners van het geheel worden geshopt.

Wil je een JAN proefabonnement afsluiten, of weet je nu al dat deze glossy helemaal jouw ding is? Dan kun je natuurlijk een gewoon abonnement afsluiten. Maar het kan natuurlijk zijn dat je het aan een vriendin wilt aanbieden. Bij ons vindt je in ieder geval de laagste prijs garantie, waar je al direct heel erg veel voordeel van zult hebben. Ben je een vrouw, ben je dertig plusser en sta je vol in het leven? Dan is een JAN abonnement iets wat je absoluut niet in je leven mag missen, want je blijft zo volledig op de hoogte van alles wat er zich in de hogere welstandsklasse afspeelt.