vorsten abonnement

Vorsten abonnement en proefabonnement

Een abonnement Vorsten geeft je toegang tot de bijzondere wereld van de koningshuizen. Dit is een magazine met een kroontje, waarin je elke maand weer helemaal op de hoogte wordt gebracht over onze Oranjes en ook andere koninklijke families op de wereld. Vorsten laat geen enkel koninklijk nieuws aan zich voorbij gaan. Met de mooiste foto’s, interessante interviews en diepgaande reportages weet het blad elke maand weer een prachtige editie neer te zetten. Stap in de stralende en vergulde royalty wereld met een Vorsten abonnement!

     (13) 

Vorsten is niet gewoon een doorsnee roddelblad. Het blad gaat respectvol om met onze koninklijke tradities en wat mij betreft de beste bron voor al het laatste nieuws over de koningshuizen. Ook de foto’s zijn altijd geweldig, zeker als Maxima erop staat.  

Mevr. B. U. uit B

 

Kies hieronder jouw Vorsten abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 28 nummers

✅ prijs: € 134,95

✅ inclusief 2x het Vorstenjaarboek

✅ eenvoudig opzegbaar

199.92 134.95
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 14 nummers

✅ prijs: € 69,95

✅ inclusief 1x het Vorstenjaarboek

✅ eenvoudig opzegbaar

99.96 69.95
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 7 nummers

✅ prijs: € 39,95

✅ eenvoudig opzegbaar

50.19 39.95
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 3 nummers

✅ prijs: € 19,95

✅ stopt automatisch

21.51 19.95

Geef een Vorsten abonnement cadeau

Cadeau abonnementen stoppen altijd automatisch. Hoe fijn is dat? Iemand verrassen zonder al het gedoe van het abonnement opzeggen?

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 14 nummers

✅ prijs: € 69,95

✅ inclusief 1x het Vorstenjaarboek

✅ stopt automatisch

99.96 69.95
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 7 nummers

✅ prijs: € 39,95

✅ stopt automatisch

50.19 39.95
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 3 nummers

✅ prijs: € 19,95

✅ stopt automatisch

21.51 19.95

EEN KONINKLIJK VORSTEN ABONNEMENT

Vorsten is het magazine voor iedereen die graag meeleeft met de Oranjes en andere vorstenhuizen in de wereld. Ons koningshuis is iets waar we trots op mogen zijn, een prachtige traditie en symbool van ons gezamenlijk verleden, die toch ook vandaag de dag nog helemaal relevant is. Het is geweldig om altijd precies op de hoogte te zijn van het laatste koninklijke nieuws en een Vorsten abonnement brengt je precies dat. Vorsten staat bekend om zijn eerlijke verslaggeving met een hoge waarheid factor. In dit blad vind je geen sensationele speculatie of roddelpraat, maar diepgravende journalistiek en eerlijke artikelen. Vorsten heeft goede connecties met velen uit de koninklijke kringen en weet het laatste nieuws over de monarchie altijd op intieme en open wijze te brengen. Ook buiten ons land weet Vorsten goed de weg in de koningshuizen. Het blad staat altijd vooraan met de belangrijkste royalty events, zoals koninklijke huwelijken, troonopvolgingen en historische toespraken. Vorsten is hiermee geen droog tijdschrift, maar een heerlijk sprankelende glossy, met een aangename toon en een chique stijl. 

Naast het laatste nieuws over de vorstenhuizen, vind je in Vorsten ook mooie historische reportages en interessante artikelen over de koninklijke mode, juwelen en cultuur, uit zowel het verleden als het heden van de verschillende hoven in de wereld. Ze gaan hiermee net iets verder en vullen alle stukken aan met de meest prachtige fotografie. Een Vorsten abonnement is er voor degenen die houden van de koninklijke pracht en praal, maar ook graag inhoudelijk willen weten wat er zich achter de schermen afspeelt. We hebben de mooiste Vorsten aanbiedingen voor je op een rijtje gezet. Wil je een abonnement Vorsten cadeau doen? Kies dan een kortlopend abonnement, deze stopt vanzelf na een aantal nummers, zo heb je alles helemaal zelf in de hand. 

Niet helemaal van de koningshuizen, maar wel van pracht en praal? Ga dan voor een Glamour abonnement of een Beau Monde abonnement. Liever meer een down-to-earth tijdschrift in huis? Kijk dan naar een Landleven abonnement of een Seasons abonnement. En wil je altijd weten wat er op tv te zien is? Neem dan een kijkje bij onze mooie aanbiedingen voor een TV gids abonnement

ROYAAL VOORDEEL MET EEN ABONNEMENT VORSTEN

Vorsten is al meer dan 46 jaar absoluut de autoriteit in haar niche. Met betrouwbare verslaggeving en directe connecties met de koningshuizen, weet de redactie van Vorsten het laatste royale nieuws altijd op zowel inhoudelijke als stijlvolle wijze weer te geven. Een abonnement Vorsten is dus het ideale geschenk voor iemand die helemaal fan is van alles wat met de vorstelijke families in de wereld te maken heeft. Zeker met de mooie kortingen die we hier voor je hebben gevonden, voor bijvoorbeeld een kortlopend abonnement Vorsten cadeau. Met een Vorsten abonnement ontvang je dit prachtige blad 14 keer per jaar thuis gestuurd. Ook ontvang je hiermee het Vorsten jaarboek, een onovertroffen overzicht van alle koninklijke gebeurtenissen van dat jaar. 

Met een abonnement Vorsten ontvang je het blad als eerste in huis, nog voor het in de winkels ligt. En dit voor een prijs die ver onder de verkoopprijs van een los nummer ligt. Je kiest gewoon zelf je korting, in ons overzicht van de beste Vorsten abonnement aanbiedingen. Vorsten wordt tegenwoordig uitgegeven door New Skool Media, onder leiding van hoofdredacteur Justine Marcella. Justine volgt de koninklijke families al meer dan 20 jaar, is vaak mee op staatsbezoek gegaan en een graag geziene gast in verschillende praatprogramma’s en radioshows. Met haar eigen column in het blad biedt ze elke vier weken haar unieke kijk op de royals. Met een abonnement Vorsten mis je hier geen enkele editie meer van!

NOG MEER VORSTEN NAAST HET ABONNEMENT

Naast het tijdschrift Vorsten, ontvang je met een abonnement Vorsten als abonnee nog veel meer voordelen. Met een Vorsten abonnement krijg je korting op de jaarlijkse Vorsten kalender, agenda en ontvang je de beroemde Vorsten specials. Deze extra dikke edities die vier keer per jaar uitkomen, richten zich altijd op monumentale onderwerpen of gebeurtenissen, zoals een koninklijk huwelijk, een troonopvolging, of een verjaardag van een vorst. Het zijn stuk voor stuk bewaarnummers, die hun koninklijke allure niet snel zullen verliezen. Als Vorsten abonnee maak je ook kans op de vele gratis boeken, lezingen en rondleidingen die het blad organiseert. 

De mooie website van het blad biedt updates en nieuwtjes tussen de edities door. Hier kun je je inschrijven voor de Vorsten digitale nieuwsbrief en vind je een prachtig overzicht van alle verschillende vorstenhuizen van de wereld. Van onze eigen Oranjes tot de keizer en keizerin van Japan, en alles ertussen in. Voor leuke updates en video’s, volg je Vorsten op Facebook en Twitter en de fotografie van het blad straalt werkelijk op hun Instagram account. Uniek aan Vorsten is ook dat dit blad een eigen podcast heeft, te volgen via iTunes of Spotify. De vele interactieve opties geven een Vorsten abonnement extra dimensie, waardoor de monarchieën echt tot leven komen. Je betreed een koninklijke wereld, waarin je nooit meer iets mist over welk koningshuis ter wereld dan ook! Tot slot vind je Vorsten op YouTube, het stijlvolle Vorsten TV kanaal, met een schat aan mooie video’s over onze en buitenlandse vorsten. Zoals deze, een indrukwekkend overzicht van alle belangrijke en historische covers die het blad Vorsten in haar meer dan 46 jaar bestaan al gesierd hebben:

Veelgestelde vragen (FAQ) Vorsten

Wat is het goedkoopste Vorsten abonnement?

"Vorsten cadeau abonnement 28 nummers" is de beste deal

Hoeveel Vorsten aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 7 Vorsten aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Vorsten aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 33% korting krijgen op een Vorsten abonnement.