Elegance abonnement

Elegance abonnement en proefabonnement

Elegance is niet zomaar een glossy. Met een Elegance abonnement ontvang je elke zes weken de eerste echte Nederlandse glossy thuis. Het blad heeft de heerlijke combinatie van een weergaloze stijl met mooie fotografie, maar ook een degelijke en interessante inhoud. De Elegance heeft alles, je leest er de laatste mode en beauty trends, alles over cultuur, kunst en muziek, maar ook over reizen, over werk, over gastronomie. Een abonnement Elegance is het ideale cadeau, voor jezelf, of voor een speciale vriendin. Vind hier de mooiste Elegance aanbieding.

     (36) 

De Elegance is mijn levensgids, ik herken me zo in dit blad. Ik kijk elke keer weer uit naar de nieuwe editie, maar kan ook gerust nog lekker in een oudere uitgave bladeren, voor inspiratie, voor advies, voor diepgang. Ik heb al jaren een abonnement Elegance en zal dit ook nog jarenlang houden.  

Mevr. D. de G. uit A.

 

Kies hieronder jouw Elegance abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

kortingsperiode: 8 nummers

prijs: € 63,92

eenvoudig opzegbaar

63.92
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

kortingsperiode: 4 nummers

prijs: € 31,96

eenvoudig opzegbaar

31.96
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

kortingsperiode: 2 nummers

prijs: € 15,98

eenvoudig opzegbaar

15.98

Geef een Elegance abonnement cadeau

Cadeau abonnementen stoppen altijd automatisch. Hoe fijn is dat? Iemand verrassen zonder al het gedoe van het abonnement opzeggen?

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

kortingsperiode: 8 nummers

prijs: € 63,92

stopt automatisch

63.92
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

kortingsperiode: 4 nummers

prijs: € 31,96

stopt automatisch

31.96
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

kortingsperiode: 2 nummers

prijs: € 15,98

stopt automatisch

15.98

EEN ELEGANCE ABONNEMENT VOOR EEN MOOI LEVEN

De Elegance heeft alles wat een vrouw belangrijk vindt in haar leven. Het is werkelijk een unieke glossy, met een prachtig verleden, maar ook een hedendaagse relevantie. Hét voorbeeld van een modern maar klassiek tijdschrift. Met een abonnement Elegance heb je elke zes weken een fijn excuus om echt even een moment voor jezelf te nemen. Van begin tot eind staat de Elegance vol met de mooiste artikelen, interessante reportages, geweldige beauty tips en de meest diepgaande interviews. 

De focus voor het blad ligt op schoonheid en je goed voelen, zowel van binnen als van buiten. Het is een lifestyle magazine voor de moderne zelfbewuste vrouw, die graag met stijl door haar leven gaat en het beste uit zichzelf wil halen. Of het nu op de werkvloer is of in de badkamer, de Elegance inspireert, daagt uit en gaat altijd voor elegantie en fierheid. Met de laatste modetrends en beauty weetjes, geeft Elegance je een kijkje op de high fashion catwalks, met uiteraard het beste advies om ook zelf zo goed gekleed mogelijk de deur uit te gaan. De Elegance houd ook van koken, en van reizen, van het ontdekken van het nieuwe en genieten van de mooie dingen in het leven. Met de spraakmakende interviews weet het blad altijd weer een prachtig portret te schetsen van bekende mensen, alsof ze even naast je op de bank zitten. De geweldige fotografie in het blad maakt de ervaring helemaal compleet. 

Een bijzonder plekje bij Elegance heeft de kunst en cultuur. Met een abonnement Elegance zul je dan ook altijd op de hoogte zijn van wat er in de wereld van het theater, van de muziek, de opera en het ballet, en van de artistieke kunst gaande is. Cultuur is wat ons mens maakt, wat ons inspireert en de schoonheid van de meest mondaine objecten of aangelegenheden naar voren brengt. De Elegance geeft de wereld van kunst en cultuur als geen ander weer, van een reportage over een bijzondere internationale expositie tot een intiem interview met een van de meest bekende ballerina’s van Nederland. Naast cultuur krijgt ook carrière veel ruimte in Elegance. De hoogopgeleide vrouw heeft haar eigen loopbaan successen, maar ook uitdagingen in de zakenwereld. Met Elegance navigeer je alles met klasse, het blad geeft tips en advies voor zelfvertrouwen en bewustzijn op de werkvloer. 

Trakteer jezelf op een Elegance abonnement, hier met de beste aanbieding, en krijg dit mooie blad gratis thuisbezorgd. Het moment dat de Elegance op de deurmat valt, is een moment om naar uit te kijken!

HET BEGIN VAN DE ELEGANCE

De Elegance was ooit de eerste glossy in Nederland. Nog voordat we hier ook konden genieten van een Cosmopolitan abonnement, of een Nouveau abonnement, was een abonnement Elegance al voor de zelfbewuste vrouwelijke bevolking van Nederland beschikbaar. Het is dan ook geen kopie van een buitenlands magazine, maar een puur Hollands product, ongeëvenaard en nog steeds met elke uitgave uiterst stijlvol. De Elegance is in 1937 opgericht door de succesvolle zakenman Jules Perel, die maar al te goed besefte dat er ook in ons land meer dan behoefte was aan een voornaam dames tijdschrift. 

Het toen al meteen populaire blad heeft door de oorlogsjaren een paar jaargangen overgeslagen, de redactie wilde het bezettingsregime niet accepteren met ‘business as usual’. Ook in 2014 kreeg het blad het weer zwaar, toen de uitgever failliet ging en het er even op leek dat de Elegance geen toekomst meer zou hebben. Op veler verzoek van de honderden trouwe lezeressen is er gelukkig toch een doorstart gemaakt, en kwam het blad uiteindelijke in de portfolio van familiebedrijf Pijper Media terecht. Hier bevindt het zich in goed gezelschap, bij Pijper kun je bijvoorbeeld ook aankloppen voor een fijn Marie Claire abonnement of een glamoureus Beau Monde abonnement

Ondanks de uitdagingen heeft de Elegance door de jaren heen toch haar stijl weten te behouden, haar unieke kijk op het vrouw-zijn, en haar positieve tone-of-voice. De Elegance is als een chique vriendin waar je maar al te graag even een glaasje champagne mee drinkt, terwijl je praat over de diepere zaken in het leven. Geef jezelf het genot van een Elegance abonnement en ontvang elke zes weken vele momenten van ontspanning en inspiratie op je deurmat. De Elegance stelt nooit teleur en weet precies wat de hoogopgeleide, stijlvolle en intelligente vrouw in de bloei van haar leven bezighoudt. En dat al meer dan 70 jaar. Neem vandaag nog een abonnement Elegance. 

WAT KRIJG JE MET EEN ABONNEMENT ELEGANCE

Met een Elegance abonnement geniet je van alle voordelen van dit stijlvolle blad. Met de mooie aanbiedingen die er bestaan, ontvang je het magazine sowieso met een hele fijne korting thuis. Het heeft wat om een magazine gewoon toegestuurd te krijgen, nog voordat het in de winkels ligt. Het komt altijd net op een moment dat je het even niet verwacht, als een aangename verrassing in de brievenbus. Of wellicht keek je die keer juist uit naar de nieuwste uitgave, vol frisse en nieuwe inhoud, altijd klassiek en elegant. 

Met een abonnement Elegance mis je nooit meer een editie, geniet je van de mooie promoties, kortingen en winacties die het blad biedt en heb je als abonnee het voordeel dat je het magazine ook helemaal digitaal kunt lezen. Ook mis je nooit de bekende grote jaarhoroscoop van Elegance, voor een uniek kijkje in de sterren. Naast je Elegance abonnement volg je het blad natuurlijk ook op Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. En voor een echte visuele ervaring, is er het YouTube kanaal van Elegance. Hier neemt Mart Visser je even mee: