Playboy abonnement

Playboy abonnement en proefabonnement

Een Playboy abonnement is er voor de man die smaak heeft. De man die houdt van mooie vrouwen, stoere gadgets, van stijl en klasse, en de fijne dingen in het leven. Met een abonnement Playboy ontvang je elke maand dit unieke lifestyle blad discreet thuisbezorgd. Met meer dan 100 pagina’s is de Playboy elke keer weer eindeloos genieten. Mis geen enkele editie van dit kwaliteit magazine met internationale allure en sluit hier vandaag nog een abonnement Playboy af.

     (37) 

De Playboy is pure verwennerij, echt een blad van kwaliteit. Ik geniet uiteraard elke maand van de fantastische foto’s, maar ook de inhoud is sterk. Zelfs mijn vriendin betrap ik af en toe op het doorneuzen van mijn Playboy 🙂 Je bent pas een echte vent met een Playboy abonnement.  

Dhr. T. de G. uit E.

 

 

Kies hier jouw Playboy abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 2

✅ kortingsperiode: 12 nummers

✅ prijs: € 97,88

✅ eenvoudig opzegbaar

97.88
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 6 nummers

✅ prijs: € 48,94

✅ eenvoudig opzegbaar

48.94
Added to wishlistRemoved from wishlist 2

✅ kortingsperiode: 3 nummers

✅ prijs: € 24,47

✅ eenvoudig opzegbaar

24.47

Geef een Playboy abonnement cadeau

Cadeau abonnementen stoppen altijd automatisch. Hoe fijn is dat? Iemand verrassen zonder al het gedoe van het abonnement opzeggen?

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 12 nummers

✅ prijs: € 97,88

✅ stopt automatisch

97.88
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 6 nummers

✅ prijs: € 48,94

✅ stopt automatisch

48.94
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 3 nummers

✅ prijs: € 24,47

✅ stopt automatisch

24.47

EEN PLAYBOY ABONNEMENT - ALLES WAT DE MAN BOEIT

De Playboy is het ultieme lifestyle magazine voor de man. Alles wat de man boeit, krijgt aandacht in de Playboy. Uiteraard is dit elke maand een prachtige vrouw, in een stijlvolle naakt fotoshoot, altijd geschoten door een topfotograaf. De mooiste BN’ers en Nederlandse sterren, de Playmate van de maand spreekt altijd tot de verbeelding. Met de foto’s brengt Playboy een uitgebreide reportage over de dame in kwestie, je kunt dus letterlijk en figuurlijk zeer intiem kennis met haar maken. De Playmate van de maand is waar Playboy beroemd mee is geworden en waarmee elke editie stuk voor stuk bewaarnummers zijn, met als klapstuk uiteraard de extra grote centerfold plaat.. Door subtiele en op suggestie gebaseerde erotiek te bieden, met stijl en respect tegenover het vrouw-zijn, is het blad uniek in een markt waar hard seks en smakeloze porno vaak de boventoon voeren. De Playboy zet de vrouw op een voetstuk, maar brengt haar tegelijk dichterbij dan ooit. Dit is wat het blad zo speciaal maakt. Maar het is zeker niet het enige wat een Playboy abonnement te bieden heeft. 

Naast het aantrekkelijke vrouwelijk schoon, brengt het eigenwijze tijdschrift nog veel meer moois. Met een sterke mening weet het blad alles te bieden wat de moderne man met smaak bezighoud. Je vindt er intrigerende diepte interviews met succesvolle mensen, van grote acteurs tot sporters aan de top van hun carrière. Playboy weet haar interviews altijd net buiten de gebaande paden te stappen, waardoor de portretten een openhartig en indringend beeld schetsen van de persoon. De kwaliteitsfotografie van het blad sluit hier ook volledig bij aan. Uniek en altijd fascinerend, met een abonnement Playboy krijg je elke maand weer een kijkje in het leven van een bijzonder mens. 

Ook maatschappijkritische stukken schrikken de Playboy niet af, met een eigengereide kijk op sociale en politieke ontwikkelingen weet het blad altijd weer een nieuw perspectief te bieden. De Playboy prikkelt en daagt uit, met exclusieve artikelen en sensationele fotografie. Profiteer hier van een mooie Playboy abonnement actie! 

In lifestyle krijg je de Playboy visie op de zaken die het leven glans geven op een zilveren plaat voorgeschoteld. Van snelle auto’s tot chique maatkleding, van pracht horloges tot de ultieme gadgets, Playboy neemt je mee in een wereld van luxe, allure en gemak. Tot slot kun je met een Playboy abonnement actie ook cultureel gezien je hart ophalen. Welke films zijn de moeite waard, welk theaterstuk mag je niet missen. De Playboy man is verfijnd en heeft een brede interesse in goede literatuur, culinaire hoogstandjes, echte muziek en de meest exotische reizen. We hebben de beste aanbiedingen voor een abonnement Playboy voor je uitgezocht. Abonneer je vandaag nog op dit pracht blad!

Ben je op zoek naar een mannenblad met een meer zakelijke focus? Dan ga je voor een Quote abonnement. Liever snel en flitsend? Dan is een Formule 1 abonnement voor jou. 

DE ROEMRIJKE GESCHIEDENIS VAN DE PLAYBOY

De Playboy is een internationaal magazine met haar wortels in de Verenigde Staten. De naam Hugh Hefner, de oprichter van het blad, is bijna synoniem met de Playboy. Vanuit zijn Playboy Mansion, altijd met de meeste verleidelijke Playmates aan zijn zijde, wekte hij bij menig man jaloezie op. Hefner wist de vrouwelijke schoonheid feilloos vast te leggen in wat vandaag de dag een van de beroemdste en spraakmakende tijdschriften ter wereld is. Met een abonnement Playboy sluit je je aan bij deze legende, die ook vandaag de dag nog steeds springlevend is. De allereerste Playboy verscheen in 1953, met de iconische Marilyn Monroe op de cover. Het blad genoot gelijk grote successen en een steeds groeiende oplage, en is zich in de jaren 80 ook internationaal gaan uitbreiden. 

Sinds 1982 kunnen we in Nederland ook genieten van een eigen versie van de Playboy. Het blad is hier jarenlang door uitgever Sanoma op de markt gebracht, maar sinds de grote tijdschriften oproer in 2014, is de Playboy onder de banner van Pijper Media gebracht. Pijper Media een familiebedrijf, waar je ook terecht kunt voor een fijn abonnement Grazia of een glamoureus abonnement Beau Monde. Met de digitalisering en online trends heeft echter ook de magazine sector flinke uitdagingen voor de kiezen gekregen. De Playboy in de Verenigde Staten heeft hier sinds dit jaar op gereageerd door het blad alleen nog digitaal aan te bieden, met een volledig online en ongecensureerd archief voor abonnees. In Nederland mogen we gelukkig nog wel van de papieren versie genieten. Laat deze kans dus niet aan je voorbij gaan en neem vandaag nog een Playboy abonnement! Met een mooie Playboy abonnement actie profiteer je dubbel, we hebben ze hier voor je op een rijtje gezet. 

MULTIMEDIAAL GENIETEN VAN JE PLAYBOY ABONNEMENT

De Playboy is helemaal bij de tijd. Met een Playboy abonnement, ontvang je dan ook veel meer dan alleen de papieren versie van het blad fijn elke maand thuisgestuurd te krijgen. Het blad zelf in handen hebben is natuurlijk niet te evenaren, maar de website van Playboy mag er zeker ook wezen. Hier vind je de verschillende focuspunten van Playboy mooi overzichtelijk uitgestald. Van Vrouwen, Entertainment en Stijl tot Goodlife, Knowhow en Interviews. Wat zoek je nog meer? Alles wat het leven van een echte man bepaald passeert de revue in Playboy. Met een abonnement Playboy krijg je bovendien ook ongelimiteerde toegang tot de digitale versie van het blad. Zo kun je altijd even snel op je phone de laatste updates checken, nog voordat het magazine in de winkel verschijnt. 

Voor nog meer fun volg je Playboy uiteraard op Facebook en op Twitter, en vergaap je je schaamteloos aan al het Playboy moois op Instagram. Op YouTube wordt het helemaal spannend, met de beste en verleidelijkste video’s. Hier vind je elke Playmate van de maand, en de verkozen Playmate van het jaar in vol ornaat en volle glorie. Playboy spreekt niet alleen tot de verbeelding, het creëert de verbeelding. Geef jezelf nog dit prachtige cadeau van een Playboy abonnement cadeau en mis geen enkele editie meer. En alsof je nog verdere overtuiging nodig had, hier de Playmate van het jaar, Sabrina Toet: