Avrobode abonnement
avrobode aanbieding

Avrobode abonnement en proefabonnement

Met een Avrobode abonnement kun je elke week rekenen op:

– Een overzichtelijke televisiegids met veel programmatips

– Nieuws en persoonlijke verhalen van bekende televisiepersoonlijkheden

– Puzzels, recepten en mooie lezersaanbiedingen

     (4) 

“Fijne TV Gids met overzichtelijke indeling zodat ik mijn favoriete programma’s en zenders snel kan vinden”.

Dhr. A. H. uit D.

Kies hier jouw ideale Avrobode abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

Avrobode abonnement voor relaxte tv-avonden

Net als alle andere gidsen is de Avrobode een wekelijkse uitgave. Wanneer je een abonnement op de Avrobode hebt krijg je iedere week een gids met volledige programmering voor televisie- en radioprogramma’s in huis gestuurd. Naast dit programmaoverzicht biedt de Avrobode informatie over diverse activiteiten voor vrijetijdsbesteding. De gids had in 2015/2016 een verspreide oplage van 169.686 exemplaren en een gemiddeld bereik van bijna 300.000 personen.

Het leuke aan de Avrobode is dat het meer is dan een televisiegids. Naast de standaard programmering lees je diverse columns en artikelen omtrent lifestyle, wonen en tuinieren. Bij een abonnement op Avrobode kun je daarnaast ook nog eens genieten van diverse voordelen: profiteer bijvoorbeeld van bijzonder abonneevoordeel op leuke producten en uitjes. Met een abonnement op Avrobode krijg je dus ook nog eens méér dan alleen een televisiegids.

Pijlers van de Avrobode

Wanneer je een proefabonnement of een abonnement op de Avrobode neemt kun je een aantal onderwerpen verwachten. De vaste pijlers van de gids zijn:

 • Culinair
 • Beauty
 • RTV
 • Gezondheid
 • Financiën
 • Wonen
 • Toerisme
 • Tuinieren

Naast deze vaste pijlers staan er met regelmaat interessante interviews in de Avrobode, kun je humoristische columns verwachten is Avrobode de gids voor leuke achtergrondverhalen. Hiermee verschilt de gids bijvoorbeeld van een andere televisiegids zoals een abonnement op de Varagids. Met een proefabonnement op Avrobode kun je zelf peilen of de gids bij je past. Het is de ideale manier om een paar proefnummers uit te testen voordat je voor een volledig abonnement gaat.

Over AVROTROS

De Avrobode is een televisiegids van de AVROTROS. De AVROTROS is een samenstelling van AVRO en TROS en is door Willem Vogt in 1923 opgericht. Wanneer televisie zijn intrede doet in de begin jaren 50 begint de AVRO echter pas te scoren. De spraakmakende talkshow Voor De Vuist Weg van Willem ‘O’ Duys is een van de televisieprogramma’s waarmee de AVRO publiek weet te trekken. Binnen korte tijd groeit de AVRO uit tot de grootste omroep van heel Nederland. Er zijn een aantal aspecten te vinden waardoor de AVRO als omroep en als uitgever van de Avrobode (en de Televizier) zoveel publiek heeft volgens de verenigingsstatuten:

 • De AVRO is kritisch maar heeft respect voor ieder individu
 • De AVRO maakt radio en televisie vanuit traditionele ongebondenheid
 • De AVRO blijft luisteraars en kijkers uitdagen om een eigen mening te vormen
 • De AVRO biedt een diverse en veelzijdige programmering aan
 • De programma’s van de AVRO zijn educatief, cultureel en interessant

De AVRO bestond in 2013 90 jaar. Om dat te vieren besloot de omroep samen te gaan werken met de TROS, een omroep dat reeds sinds 1964 bestond. Samen zijn ze sindsdien de AVROTROS: een veelzijdige omroep met voor ieder wat wils wat betreft programmering.

Voor wie is de Avrobode bedoeld?

Het publiek van de Avrobode is divers. Iedereen die interesse heeft in de programmering van televisie en radio en iedereen die meer wil weten over activiteiten voor vrijetijdsbesteding. De grootste doelgroep van de Avrobode zijn mannen en vrouwen tussen de 50 en 65 jaar en 65 plussers. Ook gezinnen met jongere kinderen (onder de 14 jaar) en oudere alleenstaanden vallen onder de doelgroep voor de Avrobode. Je kunt natuurlijk, welke leeftijd je ook hebt, een proefabonnement of een abonnement op Avrobode afsluiten. Met een interessante aanbieding voor Avrobode heb je een paar proefnummers heel voordelig in huis.

Voordelen van de Avrobode

Wanneer je een abonnement op de Avrobode hebt hoeft je nooit meer een programma te missen. Het grootste voordeel van de televisiegids is dat je iedere week een volledig nieuw en actueel exemplaar op de deurmat krijgt. Je hoeft hier verder zelf niets meer voor te doen: zodra je een abonnement of een proefabonnement op de Avrobode hebt afgesloten doet de uitgever en de bezorger de rest. Diverse leden kozen al eerder voor deze televisiegids om de volgende punten:

 • Informatieve artikelen
 • Kleurrijke vormgeving
 • Diverse fotografie
 • Voordelig voor wat je ervoor terug krijgt

Met een proefabonnement op de Avrobode kun je deze week al genieten van de voordelen van een abonnement op deze televisiegids. Sluit dus vandaag nog een abonnement af om wekelijks te kunnen genieten van de Avrobode.

Koppeling met Televizier

In het jaar 1967 werd de Avrobode als onderdeel van de Televizier uitgebracht. De Televizier is het andere blad van de AVROTROS. De middelste pagina’s van beide bladen waren vrijwel identiek: de witte paginanummering hoorde bij de Avrobode en de zwarte paginanummering hoorde bij de Televizier. Veel mensen vragen zich af waarom de AVROTROS twee gidsen heeft. Daar is een duidelijk antwoord op te geven: de Avrobode richt zich met name op een wat ouder publiek: 60 plussers. De Televizier is meer onafhankelijk en richt zich juist op jongeren. De Televizier schrijft bijvoorbeeld ook meer over entertainment en lifestyle, terwijl het bij de Avrobode regelmatig over wonen en tuinieren gaat. Volgens de hoofdredacteur van beide bladen verschillen de bladen zodanig dat het zeker loont om ze apart te houden. Met twee totaal verschillende doelgroepen ziet hij een samenvoeging tot nu toe dan ook niet zitten. Er zijn zeker wel enkele overeenkomsten te vinden, maar dat krijg je al snel wanneer je een televisiegids uitgeeft. Een abonnement op de Televizier is dus aan te raden wanneer je een wat ‘jonger’ blad thuisbezorgd wilt hebben.

Avrobode online

Naast het fysieke magazine is de Avrobode online zichtbaar. Op de website van de Avrobode worden regelmatig interessante artikelen en interviews geplaatst. Ook kun je hier allerlei tips voor televisieprogramma’s en radioshows bekijken. Weet je bijvoorbeeld niet wat je vanavond moet kijken maar heb je wel zin in een goede serie of een mooie film? De website van Avrobode houdt je op de hoogte met een aantal tips. Op de website van de gids kun je tevens wekelijks meedoen met een leuke prijsvraag of winactie. Hierbij worden bijvoorbeeld dvd’s of concertkaartjes verloot.

Bestel eenvoudig een proefabonnement op Avrobode

Een proefabonnement op Avrobode heb je binnen enkele stappen afgesloten. De Avrobode wordt iedere week bij je thuisbezorgd. Profiteer vandaag nog met een van onze kortingscodes om zo volledig te kunnen genieten van een voordelig abonnement. Bevalt de Avrobode? Sluit daarna een abonnement af om van de voordelen te blijven profiteren.