AD abonnement

AD abonnement en proefabonnement

Ben je op zoek naar een goedkoop AD abonnement? Je kunt kiezen uit verschillende AD (proef)abonnementen met verschillende looptijden. Ook heb je keus uit een papieren krant of een digitale krant, je kunt er zelfs voor kiezen om alleen op zaterdag de papieren krant op je deurmat te ontvangen. Niets fijner dan je weekend te beginnen met een croissantje en de heerlijke dikke weekendkrant! 

     (29) 

“Fijn dat ik in 1 overzicht alle AD abonnementen kan vergelijken. Er is tegenwoordig zoveel keus dat het niet meer vanzelfsprekend is om voor een standaard AD abonnement te kiezen. Ik heb nu gekozen voor een AD zaterdag+ abonnement, doordeweeks digitaal lezen in de trein en maandag de uitgebreide sportkrant”.

Dhr. R. van der B. uit G.

Kies gemakkelijk jouw ideale AD abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 3

✅ kortingsperiode: 5 weken

✅ prijs: vanaf € 4,99

✅ gratis: 3 maanden Tijdschrift.nl

✅ stopt automatisch

4.99
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅  kortingsperiode: 5 weken

✅  prijs: vanaf € 4,99

✅  lees 24/7 digitaal of ontvang de papieren krant

✅  stopt automatisch

4.99
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1, 2 of 3 jaar

✅ prijs: vanaf € 5,50 per week

✅ maandag t/m zaterdag in de brievenbus

✅  lees 24/7 digitaal

✅ eenvoudig opzegbaar

9.69 5.50
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1, 2, of 3 jaar

✅ prijs: vanaf € 3,75 per week

zaterdag de papieren krant

✅ lees 24/7 online

✅ eenvoudig opzegbaar

6.88 3.75
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1, 2 of 3 jaar

✅ prijs: vanaf € 3,25 per week

onbeperkt toegang tot artikelen

onbeperkt Premiumartikelen

digitale krant met bijlagen (pdf)

5.53 3.25
Added to wishlistRemoved from wishlist 1

✅ kortingsperiode: 1 of 2 jaar of maandelijks opzegbaar

✅ prijs: vanaf € 1,75 per week

onbeperkt Premiumartikelen

2.19 1.75

AD ABONNEMENT VOOR JE DAGELIJKSE PORTIE NIEUWS

Altijd al graag eens een AD abonnement willen afsluiten? Maak gebruik van een goede AD aanbieding en geniet wekenlang van deze kwaliteitskrant. Weet niet of het wel iets voor jou is, of je er wel echt gebruik van gaat maken of dat je er überhaupt wel tijd voor hebt iedere dag. Ga dan voor een AD proefabonnement. Bij een proefabonnement AD kun je voor een korte periode kennismaken met deze krant. Zo kun je er voor een zeer voordelige prijs achter komen of het Algemeen Dagblad iets voor jou is.

AD ABONNEMENT OPTIES

Er zijn veel verschillende AD abonnementen en ook AD aanbiedingen. Vaak ontvang je de krant in combinatie met een cadeau. Denk hierbij aan een tablet of cadeaubox. Er bestaat vaak overlap tussen een proefabonnement en een abonnement AD met een aanbieding. Een abonnement op proef loopt in principe automatisch af, terwijl een aanbieding doorloopt. Uiteraard is dit abonnement wel gewoon op te zeggen wanneer je dit wenst.

Bij een vol Algemeen Dagblad abonnement krijg je maandag tot en met zaterdag de papieren krant in de bus. Heb je doordeweeks weinig tijd voor de papieren krant maar trek je er in het weekend graag wat uurtjes voor uit om de krant uitgebreid te lezen en geïnformeerd te worden? Ga dan voor het AD abonnement zaterdag+. Hiermee heb je toegang tot de krant met het AD digitaal abonnement en ontvang je zaterdag de extra grote papieren krant in de brievenbus. Het beste van beide werelden! Een andere opties hier is het abonnement AD langweekend. Hiermee ontvang je vrijdag en maandag ook de papieren krant en heb je de rest van de week de digitale versie van het Algemeen Dagblad tot je beschikking. Ideaal voor degene die doordeweeks het liefst flexibel op de hoogte gehouden worden en in het weekend graag voor verdieping gaan. Je hebt ook een basis digitaal abonnement AD, waarbij je voor een zelfgekozen periode van een mooie AD aanbieding geniet om deze 24/7 online te kunnen bekijken.

DE SPORTKRANT

Zeker de sportliefhebber wordt met het proefabonnement van het Algemeen dagblad verwend. Het wordt niet voor niks de ‘Sportkrant’ genoemd. Met de uitgebreide ‘Sportwereld‘ ben je op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Als echte sportliefhebber is deze bijlage eigenlijk al een perfecte reden om een AD (proef)abonnement te nemen. Ga voor een AD abonnement en blijf bij met alle sportevenementen van het jaar. Voor maar enkele euro’s per week kun je genieten van alle voordelen die de krant te bieden heeft als je gaat voor een AD abonnement met een mooie aanbieding AD of een AD proefabonnement!

OVER ALGEMEEN DAGBLAD

Het AD, voorheen Algemeen Dagblad, is één van de grootste kranten van Nederland. De oplage is gemiddeld meer dan 550.000 stuks per dag. Sinds een aantal jaar is de krant verkrijgbaar in tabloidformaat. Dit leest lekker makkelijk en ligt goed in de hand. Bij het Algemeen Dagblad werken ongeveer 550 journalisten en correspondenten, zowel in het binnen- als buitenland. Deze krant wil graag te kennen staan als een betrouwbare, onafhankelijke landelijke krant, die zich neutraal opstelt met betrekking tot politiek of religie. Dat zoveel mensen dagelijks dit nieuws ontvangen, is mede te danken aan de altijd aantrekkelijke abonnementen. Voor enkele euro’s maak je kennis met de kwaliteit van het Algemeen Dagblad met een kortlopend proefabonnement AD of een Algemeen Dagblad abonnement om nooit meer het laatste nieuws te missen.

REGIONALE EDITIES VAN HET AD

Naast de landelijke editie zijn er door verschillende fusies nu ook enkele regionale en lokale edities beschikbaar. Dit zijn:

  • Amersfoortse Courant
  • De Dordtenaar
  • Groene Hart
  • Haagsche Courant
  • Rivierenland
  • Rotterdams Dagblad
  • Utrechts Nieuwsblad

HET JUISTE AD ABONNEMENT

Bij een proefabonnement is het niet mogelijk om te kiezen welke regionale editie je graag wil ontvangen. Mocht je in de buurt wonen waar een regionale editie wordt uitgegeven, krijg je deze automatisch thuisgestuurd. Mocht je niet in een van deze regio’s wonen, krijg je automatisch de landelijke editie toegestuurd.

ELKE DAG EEN SPECIAAL THEMA IN HET AD

Om het voor de lezers interessant te houden heeft het AD elke dag een speciaal thema. Zo word je goed geïnformeerd over allemaal verschillende onderwerpen. Op maandag staan er in ‘Diagnose’ artikelen over gezond leven. Op dinsdag en vrijdag is het thema ‘Geld & Recht’ aan de beurt met interessante artikelen over onder andere geld sparen en lenen. Op woensdag is het thema ‘Familie & Relaties’ en gaat over opvoeding en relaties. Elke donderdag staat in het teken van ‘Uit’, zodat je voor het weekend helemaal op de hoogte bent van de nieuwste films, concerten en andere activiteiten. Ook met een goedkoop AD abonnement of een proefabonnement AD, ontvang je op zaterdag het thema ‘Autowereld’, met de laatste nieuwtjes, nieuwe modellen, design, veiligheid en zuinig autorijden. Daarnaast krijg je op zaterdag ook nog de bijlagen ‘Reiswereld’ en ‘Weekend’. Dat lijkt ons genoeg leesvoer voor het hele weekend. Met een mooie AD abonnement aanbieding kun je wekenlang genieten van alles wat deze krant te bieden. Blijf op de hoogte wat er in de wereld en in Nederland gaande is met een AD abonnement.

VOLLEDIG DIGITAAL ALGEMEEN DAGBLAD LEZEN

Bij elk AD abonnement krijg je ook een AD digitaal abonnement. Het AD digitaal abonnement is makkelijk, want je hebt altijd en overal de krant bij de hand. Of je nu onderweg bent naar het werk, of op vakantie bent. Ook kun je zo online alle edities bekijken, bij bijvoorbeeld een verhuizing naar een andere regio, maar je wil wel nog graag op de hoogte worden gehouden van de oude buurt. Je kunt de krant online lezen via pc, tablet of smartphone. Ook met meerdere personen tegelijkertijd. Je kunt een AD abonnement ook alleen digitaal afsluiten. Heb je weinig tijd om een papieren krant te lezen of heb je liever niet de stapels papier in huis, ga dan voor de digitale versie van het Algemeen Dagblad. Je hebt de hele dag toegang tot de volledige krant via laptop, mobiel, tablet of de AD app. Dit is het ideale AD abonnement voor degene die vooral digitaal hun informatie tot zich nemen en dit altijd en overal willen kunnen doen.

KIES JOUW AD ABONNEMENT

Er zijn dus verschillende soorten AD abonnementen die je kunt afsluiten. Hier nog even alles op een rijtje:

Volledig digitaal AD abonnement

Je ontvangt het AD dan dagelijks digitaal.

AD abonnement Zaterdag & Digitaal

Je hebt dagelijks toegang tot al het nieuws via je tablet, telefoon of computer. Verder ontvang je elke zaterdag de papieren variant in de bus.

AD abonnement Compleet

Kies je voor een AD abonnement compleet, ofwel met een goedkoop AD abonnement of een AD proefabonnement, dan ontvang je al het nieuws dagelijks digitaal plus 6 dagen per week de originele papieren editie, inclusief op zaterdag de weekendkrant.

MEER KEUZE, MEER KRANTEN

Wie graag een brede visie in het leven heeft, leest meerdere kranten. Dat dit helemaal niet duur hoeft te zijn bewijzen we met de vele mooie aanbiedingen en proefabonnementen van grote kranten. We bieden ook alle abonnement aanbiedingen van:

Volkskrant

Telegraaf

Parool

Trouw

Veelgestelde vragen (FAQ) AD

Wat is het goedkoopste AD abonnement?

"Ad abonnement weekend" is de beste deal

Hoeveel AD aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 6 AD aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een AD aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 46% korting krijgen op een AD abonnement.