ad abonnement
AD abonnement

AD abonnement en proefabonnement

Ben je op zoek naar een goedkoop AD abonnement? Je kunt kiezen uit verschillende AD (proef)abonnementen met verschillende looptijden. Ook heb je keus uit een papieren krant of een digitale krant, je kunt er zelfs voor kiezen om alleen op zaterdag de papieren krant op je deurmat te ontvangen. Niets fijner dan je weekend te beginnen met een croissantje en de heerlijke dikke weekendkrant! 

     (29) 

“Fijn dat ik in 1 overzicht alle AD abonnementen kan vergelijken. Er is tegenwoordig zoveel keus dat het niet meer vanzelfsprekend is om voor een standaard AD abonnement te kiezen. Ik heb nu gekozen voor een AD zaterdag+ abonnement, doordeweeks digitaal lezen in de trein en maandag de uitgebreide sportkrant”.

Dhr. R. van der B. uit G.

Kies gemakkelijk jouw ideale AD abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 1 jaar√ prijs € 6 per week√ maandag t/m zaterdag in de brievenbus√ lees 24/7 online

14.13 6.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 1 tot 4 weken√ prijs € 1 per week√ maandag t/m zaterdag in de brievenbus√ lees 24/7 online√ stopt automatisch

14.13 1.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode flexibel√ prijs vanaf € 0,96 per week√ lees 24/7 online

72.00 50.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 1 jaar√ prijs € 3,75 per week√ zaterdag de papieren krant√ lees 24/7 online

7.60 3.75
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 1 jaar√ prijs € 20 per 4 weken√ vrijdag, zaterdag en maandag de papieren krant√ lees 24/7 online

20.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 1 jaar√ prijs € 3 per week√ lees 24/7 online

4.50 3.00

AD ABONNEMENT VOOR JE DAGELIJKSE PORTIE NIEUWS

Altijd al graag eens een abonnement af willen sluiten bij het AD? Maar je weet niet of het wel iets voor jou is, of je er wel echt gebruik van gaat maken of dat je er überhaupt wel tijd voor hebt iedere dag. Neem dan nu een AD proefabonnement. Voor een korte periode kun je kennismaken met deze krant. Zo kun je voor een zeer voordelige prijs er achter komen of het iets voor jou is.

AD AANBIEDING

Er zijn veel verschillende AD aanbiedingen. Vaak in combinatie met een cadeau. Denk hierbij aan een tablet of cadeaubox. Er bestaat vaak overlap tussen een proefabonnement en een aanbieding. Een abonnement op proef loopt in principe automatisch af, terwijl een aanbieding doorloopt. Voor maar enkele euro’s per week kun je genieten van alle voordelen die de krant te bieden heeft. Ook de sportliefhebber wordt met het proefabonnement van het Algemeen dagblad verwend. Het wordt niet voor niks de ‘Sportkrant’ genoemd. Met de uitgebreide ‘Sportwereld‘ ben je op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Als echt sportliefhebber is deze bijlage eigenlijk al een perfecte reden om een AD (proef)abonnement te nemen.

OVER AD

Het AD, voorheen Algemeen Dagblad, is één van de grootste kranten van Nederland. De oplage is gemiddeld meer dan 550.000 stuks per dag. Sinds een aantal jaar is de krant verkrijgbaar in tabloidformaat. Bij deze krant werken ongeveer 550 journalisten en correspondenten, zowel in het binnen- als buitenland. Het Algemeen Dagblad wil graag te kennen staan als een betrouwbare, onafhankelijke landelijke krant, die zich neutraal opstelt met betrekking tot politiek of religie. Dat zoveel mensen dagelijks dit nieuws ontvangen, is mede te danken aan de altijd aantrekkelijke proefabonnementen. Voor enkele euro’s maak je kennis met de kwaliteit van het Algemeen Dagblad. Naast de landelijke editie zijn er door verschillende fusies nu ook enkele regionale en lokale edities beschikbaar. Dit zijn:

Amersfoortse Courant

De Dordtenaar

Groene Hart

Haagsche Courant

Rivierenland

Rotterdams Dagblad

Utrechts Nieuwsblad

HET JUISTE PROEFABONNEMENT

Bij een proefabonnement is het niet mogelijk om te kiezen welke editie je graag wil ontvangen. Mocht je in de buurt wonen waar een regionale editie wordt uitgegeven, krijg je deze automatisch thuisgestuurd. Mocht je niet in een van deze regio’s wonen, krijg je automatisch de landelijke editie toegestuurd.

ELKE DAG EEN SPECIAAL THEMA

Om het voor de lezers interessant te houden heeft het AD elke dag een speciaal thema. Zo word je goed geïnformeerd over allemaal verschillende onderwerpen. Op maandag staan er in ‘Diagnose’ artikelen over gezond leven. Op dinsdag en vrijdag is het thema ‘Geld & Recht’ aan de beurt met interessante artikelen over onder andere geld sparen en lenen. Op woensdag is het thema ‘Familie & Relaties’ en gaat over opvoeding en relaties. Elke donderdag staat in het teken van ‘Uit’, zodat je voor het weekend helemaal op de hoogte bent van de nieuwste films, concerten en andere activiteiten. Ook met een goedkoop abonnement op proef, ontvang je op zaterdag het thema ‘Autowereld’, met de laatste nieuwtjes, nieuwe modellen, design, veiligheid en zuinig autorijden. Daarnaast krijg je op zaterdag ook nog de bijlagen ‘Reiswereld’ en ‘Weekend’. Dat lijkt ons genoeg leesvoer voor het hele weekend.

VOLLEDIG DIGITAAL ALGEMEEN DAGBLAD LEZEN

Het AD Digitaal abonnement is makkelijk, want je hebt altijd en overal de krant bij de hand. Of je nu onderweg bent naar het werk, of op vakantie bent. Ook kun je zo online alle edities bekijken, bij bijvoorbeeld een verhuizing naar een andere regio, maar je wil wel nog graag op de hoogte worden gehouden van de oude buurt. Je kunt de krant online lezen via pc, tablet of smartphone. Ook met meerdere personen tegelijkertijd. Dit maakt het AD Digitale abonnement een voordelig abonnement.

KIES JOUW AD ABONNEMENT

Er zijn verschillende soorten abonnementen die je kunt afsluiten. Dit zijn:

Volledig digitaal

Je ontvangt het AD dan dagelijks digitaal.

AD Zaterdag & Digitaal

Je hebt dagelijks toegang tot al het nieuws via je tablet, telefoon of computer. Verder ontvang je elke zaterdag de papieren variant in de bus.

AD Compleet

Kies je voor een AD proefabonnement compleet, dan ontvang je al het nieuws dagelijks digitaal plus 6 dagen per week de originele papieren editie, inclusief op zaterdag de weekendkrant.

MEER KEUZE

Wie graag een brede visie in het leven heeft, leest meerdere kranten. Dat dit helemaal niet duur hoeft te zijn bewijzen we met de vele proefabonnementen van grote kranten. We bieden ook alle aanbiedingen van:

Volkskrant

Telegraaf

Parool

Trouw