HP DE TIJD abonnement
HP de tijd abonnement

HP/DE TIJD abonnement en proefabonnement

Zoek je de hoogste korting voor je HP de Tijd abonnement? We hebben een paar mooie aanbiedingen voor je klaarstaan. Met een langlopend abonnement scoor je de hoogste korting, namelijk 44%! Maar ook een proefabonnement van 3 nummers is heel voordelig. Voor slechts 5,- per editie ben jij volledig op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen. Kies hieronder het HP de Tijd abonnement dat bij jou past!

     (21) 

“Goed opinieblad en fijn dat je zoveel keus hebt wat betreft het HP de Tijd (proef)abonnement”.

Dhr. B. de G. uit H.

Kies hier het voor jou perfecte HP/DE TIJD abonnement

We hebben op dit moment helaas geen speciale aanbieding(en) beschikbaar voor HP/DE Tijd

HP/DE TIJD cadeau geven? Kies hier het beste abonnement

Met een HP/DE TIJD abonnement geef je iemand toegang tot de politieke en culturele trends in Nederland. De redactie van HP/DE TIJD verbindt zich niet aan welke politieke of maatschappelijke beweging dan ook, maar ze bericht altijd onafhankelijk, scherpzinnig en waar kan met humor.

Goed geïnformeerd met een HP/DE TIJD abonnement

Van progressief naar liberaal: het Nederlandse opinieblad HP/De Tijd heeft sinds de oprichting een behoorlijke verandering doorgemaakt. Vandaag de dag is het blad bedoeld voor iedereen die interesse heeft in alles wat er in de samenleving speelt, wordt er aandacht gegeven aan diverse politieke onderwerpen en staat economie centraal. HP/De Tijd is hiermee het ideale blad voor diegene die verder wil kijken dan de standaard dagbladen en kranten. Het opinieblad wordt online en fysiek uitgegeven en kan door middel van een abonnement worden gelezen. Een abonnement op opinieblad HP/De Tijd is een interessante toevoeging aan het dagelijks leven. Weet je niet zeker of de inhoud van het blad bij je past? Kies dan voor een proefabonnement op HP/De Tijd om het blad een aantal keren te testen. Met een aantrekkelijke kortingscode krijg je ook nog eens aardig wat voordeel op een dergelijk (proef)abonnement. Op die manier wordt het lezen van HP/De Tijd wel erg aantrekkelijk.

Geschiedenis HP/De Tijd

HP/De Tijd is ontstaan in 1990 door een samenvoeging van de Haagse Post, een opinieweekblad, en De Tijd, een katholiek weekblad. Door het katholieke karakter van De Tijd was HP/De Tijd in eerste instantie een aardig progressief opinieblad. Door de jaren heen is het blad steeds liberaler geworden waardoor je vandaag de dag allerlei interessante opiniestukken kunt lezen. Tegenwoordig is HP/De Tijd een van de meest populaire opiniebladen van Nederland. De reden waarom veel mensen voor dit opinieblad kiezen is omdat HP/De Tijd je nooit een mening wilt opleggen met de opiniestukken: HP/De Tijd respecteert ieders mening en is ervan overtuigd dat hun artikelen puur een toevoeging zijn aan je dagelijkse stroom van informatie en nieuws.

Pijlers van HP/De Tijd

Wanneer je een proefabonnement op HP/De Tijd neemt kun je artikelen en opiniestukken omtrent de volgende onderwerpen verwachten:

 • Politiek
 • Samenleving
 • Cultuur
 • Economie
 • Media
 • Sport
 • Wetenschap
 • Technologie

Op de website van HP/De Tijd vind je zowel gratis toegankelijke artikelen als een betaald gedeelte waar je de artikelen vindt die je kunt lezen wanneer je een abonnement of proefabonnement op HP/De Tijd hebt. In het blad vind je tegendraadse meningen en opiniestukken van vaste columnisten en gastschrijvers. Het bijzondere aan HP/De Tijd is dat het blad niet bang is voor een discussie, zonder dat ze daarbij bepaalde mensen of doelgroepen persoonlijk raken. Deze vrijheid is kenmerkend voor hoe het blad zich hedendaags opstelt. Tientallen jaren geleden was dit niet denkbaar en juist daarom is HP/De Tijd een interessant magazine om te lezen.

Voor wie is HP/De Tijd?

HP/De Tijd is een veelzijdig weekblad met de focus op iedereen die geïnteresseerd is in de hedendaagse maatschappij en haar ontwikkelingen. Hij of zij neemt geen genoegen met de standaard nieuwsberichten, maar wil méér weten over hoe iets tot stand gekomen is of waarom iets zo is. HP/De Tijd neemt nooit iets zomaar aan, maar wil altijd een achtergrondverhaal uitlichten om zo tot eerlijke artikelen en opiniestukken te komen. Hierbij wordt geen enkele mening tegengehouden: de columnisten en schrijvers van HP/De Tijd mogen schrijven wat ze willen, waar ze allen gretig gebruik van maken.

Ontmoet de schrijvers van HP/De Tijd

Wanneer je een proefabonnement neemt op HP/De Tijd (en wie weet uiteindelijk een abonnement) krijg je wekelijks te maken met een aantal vaste schrijvers en columnisten. Schrijver Dirk-Jan van Baar leert je bijvoorbeeld meer over Buitenlandse Zaken, Emma Brunt schrijft non-fictie verhalen voor HP/De Tijd en Jan Zandbergen zorgt voor het stuk ‘Onder de gordel’. Daarnaast kun je iedere week een Weekoverzicht verwachten waarin de meest belangrijke nieuwtjes van die week worden behandeld. Zo blijft het magazine up to date: het is niet voor niets zo dat veel mensen HP/De Tijd verkiezen boven een krant zoals de nrc next of een ander dagblad zoals het Parool. Ook kun je regelmatig kwalitatieve foto’s en interessante illustraties in het blad en op de cover vinden. In deze video vertelt hoofdredacteur Tom Kellerhuis waaraan een goede cover van HP/De Tijd moet voldoen. Lezers kunnen ook zelf een discussie aangaan of beginnen: door middel van een brief of een mail kun je meepraten over de meest actuele nieuwtjes.

Wat mag je verwachten van HP/De Tijd?

Heb je eenmaal een abonnement of proefabonnement afgesloten door middel van een aanbieding van HP/De Tijd? Dan zijn er een aantal aspecten die je mag verwachten bij een abonnement. Je krijgt:

 • Toegang tot korte en krachtige artikelen
 • De mogelijkheid om lange opiniestukken te lezen
 • Scherpzinnige vraagstukken met hier en daar humor
 • Volledig toegang tot de website van HP/De Tijd
 • Wekelijks een magazine in huis
 • Toegang tot maatschappelijke kwesties
 • De mogelijkheid om mee te discussiëren over actuele gebeurtenissen
 • Artikelen en achtergrondverhalen die louter geschreven zijn door goede journalisten
 • Scherpe interviews

Voordelig HP/De Tijd lezen

Ben jij er klaar voor om meer te weten over wat er speelt in de wereld? Wil je het niet alleen laten bij standaard nieuwsberichten maar net een stukje dieper gaan op de actuele gebeurtenissen in de maatschappij? Dan is HP/De Tijd het ideale dagblad voor jou. Op proefabonnementkrant vind je de meest voordelige opties omtrent proefabonnementen op HP/De Tijd. Kijk zelf welk proefabonnement het beste bij jouw wensen aansluit en geniet deze week nog van interessante opiniestukken van HP/De Tijd. Grijp vandaag nog je kans met een van de aanbiedingen voor HP/De Tijd. Alleen op die manier weet je of de inhoud van het opinieblad aansluit bij jouw ideeën. Bespaar geld met een proefabonnement op HP/De Tijd en verrijk je eigen wereld met behulp van interessante artikelen, scherpe vraagstukken en kwalitatieve achtergrondverhalen.