Marie Claire abonnement

Marie Claire abonnement en proefabonnement

Marie Claire staat voor chique, eigentijds en stijlvol. Een Marie Claire abonnement is er voor de zelfbewuste vrouw van vandaag, een vrouw met klasse en stijl. Dit internationale maandblad schittert met elke editie. Je vindt er het laatste fashion nieuws en mooiste beauty trends, inspirerende reportages uit binnen- en buitenland, degelijk professioneel en wellness advies en interviews met celebrities die echt wat te vertellen hebben. Marie Claire is de ultieme lifestyle gids, met reisinspiratie, gezondheidsadvies, carrière keuzes en interieur ideeën. Alles wat het leven als vrouw mooi en interessant maakt, vind je in de Marie Claire. Neem vandaag nog een abonnement Marie Claire, hier met de fijnste korting.

     (18) 

Een Marie Claire abonnement nemen is een van de beste cadeaus die ik mezelf ooit gegeven heb. Wat geniet ik elke maand weer van dit blad, het is een gouden moment voor mezelf. Ik lees de Marie Claire altijd helemaal, er zit nooit iets bij wat me niet aanspreekt. Vooral de stevige verhalen vind ik goed, het blad is duidelijk niet bang om ook met een kritisch oog naar de maatschappij te kijken. Hoewel ik ook stiekem erg kan genieten van de mooie fashion foto’s, heerlijk wegdromen bij de haute couture. Als vrouw kan ik de Marie Claire hartelijk aanraden!

Mevr. L. ter N. uit B.

 

Kies hieronder jouw Marie Claire abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

Geef een Marie Clair abonnement cadeau

Cadeau abonnementen stoppen altijd automatisch. Hoe fijn is dat? Iemand verrassen zonder al het gedoe van het abonnement opzeggen?

Marie Claire abonnement voor de vrouw van nu

Een Marie Claire abonnement is er voor de beauty met brains. Voor de vrouw die weet wat ze wil en daar ook voor gaat. De Marie Claire biedt een complete lifestyle guide om de huidige urban jungle te navigeren. Het maandblad geeft richting wanneer het op stijl, fashion en beauty aankomt, laat zien wat de trends zijn, hoe je hierin mee gaat, maar ook hoe je hieraan juist je eigen persoonlijke twist kan geven. Niet alle mode is voor iedereen, wat op de catwalk verschijnt kan totaal niet passen bij jouw eigen stijl. De Marie Claire laat zien dat mode zeker niet hoeft voor te schrijven, maar juist gewoon enorm kan inspireren en bevrijden. Echter telt niet alleen de buitenkant voor Marie Claire, ook het innerlijke leven van de vrouw krijgt meer dan genoeg aandacht. Net zoals je bijvoorbeeld bij een Happinez abonnement of een Psychologie Magazine abonnement ervaart, laat de Marie Claire ons ook naar binnen kijken, naar de motivaties achter bepaalde keuzes en de emotionele lading van de dagelijkse dynamiek van werk, gezin en gezondheid. De Marie Claire is een mode glossy met inhoud, waar de ultieme outfit schouder aan schouder staat met een fantastische mindfulness tip. Geef jezelf en elke andere vrouw die het waard is (elke vrouw dus!) vandaag nog een abonnement Marie Claire cadeau. Een Marie Claire abonnement is een geschenk dat elke maand weer geeft. Het is een blad met klasse en stijl, dat een heerlijk moment voor jezelf garandeert. 

HET ONTSTAAN VAN DE MARIE CLAIRE

Een Marie Claire abonnement is er voor de fashionable en zelfbewuste vrouw. De Marie Claire lezeres heeft gestudeerd, verdient haar eigen geld en heeft een brede kijk op de wereld. Je vindt in de Marie Claire alles in wat een vrouw bezig houdt, van stijl en mode, tot beauty en carrière, maar ook celebrities, lifestyle en uiteraard de laatste trends. Met een internationale focus heeft het magazine toch een hele persoonlijke touch, als de glamoureuze beste vriendin die elke vrouw zich wenst. Het blad heeft een mooie geschiedenis achter de rug, met zoals je door de naam al kunt raden een nederig begin heeft in het mode mecca Frankrijk. Na de oprichting van het blad daar in 1937, werd het gelijk een groot succes. Dit was wat vrouwen wilden lezen. Eerst nog als een wekelijks tijdschrift, de faam van de Marie Claire verspreidde zich al snel over de grenzen met een Marie Claire UK en een Marie Claire Duitsland. Sinds 1989 kunnen we ook in Nederland genieten van dit heerlijke blad, ondertussen maandelijks uitgegeven. De uitgever hier is Sanoma, waar we ook op kunnen rekenen voor bijvoorbeeld een vtwonen abonnement of een Libelle abonnement. Het concept van de Marie Claire is zo grensoverschrijdend dat ondertussen ruim 35 landen een eigen editie van Marie Claire hebben, met een toegewijde lokale redactie, maar toch allemaal de internationale allure van Marie Claire delend. Het succes van Marie Claire komt ongetwijfeld doordat het blad zich telkens weer opnieuw weet uit te vinden. Marie Claire is niet bang om een mening te hebben, om op echte issues in te gaan en die zaken uit te lichten waar de wereld zich mee bezighoudt. Van vrouwen emancipatie tot body positivity, de Marie Claire heeft altijd aan het voorfront gestaan. Ga mee in de stijl revolutie en voeg je bij de wereldwijde Marie Claire tribe met een Marie Claire abonnement. 

GENIET VAN EEN MARIE CLAIRE ABONNEMENT

Een Marie Claire abonnement is puur genieten, op dit magazine raak je niet snel uitgekeken. Elke maand staat de Marie Claire weer vol met de meest interessante vrouwen topics, maar niet op de standaard manier. De Marie Claire heeft pit en diepgang, en is niet bang om de soms wat lastigere onderwerpen in de wereld aan te snijden. Met een Marie Claire abonnement geniet je veel voordelen. Ten eerste hoef je hiermee niet meer naar de winkel om de laatste editie op te pikken, je krijgt deze als een koningin thuisbezorgd. De aankomst van de nieuwste Marie Claire is een heerlijk excuus om even de telefoon uit te zetten, een glas wijn in te schenken en het bad vol te laten lopen. Even tijd voor jezelf, onmisbaar voor de drukke, moderne vrouw van nu. Het is heerlijk om eerst even naar de cover te staren, vol belofte over de nieuwe inhoud, de onontdekte reportages, ongeziene foto’s en kersverse mode trends, en vervolgens de eerste pagina open te slaan. Voor je het weet ben je er doorheen, maar begin je vervolgens gewoon weer van voren. Er zijn altijd stukjes die je net even gemist hebt, of artikelen die je even voor later bewaard. Als Marie Claire abonnee heb je het blad als eerste in huis, helemaal gratis thuisgestuurd. Mocht je weten dat de Marie Claire al op je deurmat ligt, maar zit je nog in de trein van werk naar huis, die ook nog eens vertraging heeft, log dan gewoon in voor de digitale versie van Marie Claire. Dit zit ook gewoon inbegrepen bij een abonnement Marie Claire, via Pijper Media geef jezelf toegang met je Marie Claire abonneenummer en zie je gelijk de laatste editie. Heb je zelf al een Marie Claire abonnement, maar zoek je wat leuks voor je kids? Kijk dan eens naar de mooie aanbiedingen die we hebben gevonden voor een vrolijk Donald Duck abonnement of een stoer Quest abonnement

DE RUBRIEKEN VAN MARIE CLAIRE

Wat vindt je in de Marie Claire? Met een abonnement Marie Claire merk je als snel dat de artikelen en verhalen in het blad zich rond verschillende pijlers scharen. Eerst is er uiteraard Fashion. De dynamische vrouw van vandaag weet wat er op de catwalk is verschenen, en hoe ze deze modetrends naar haar dagelijkse outfits vertaald. Uiteraard met hulp van Marie Claire, die feilloos de laatste mode trends weet te brengen. Of het nu om de schoenen voor het seizoen gaat, of de tijdloze stijl klassiekers die het altijd goed doen. Waar wil je in gezien worden, en waarin absoluut niet? Marie Claire weet het. In Beauty gaat het om er goed uit te zien, om te stralen, zowel van binnen als van buiten. Echte schoonheid is je goed voelen. Marie Claire helpt je je natuurlijke schoonheid te accentueren en goed voor jezelf te zorgen, innerlijk en uiterlijk. Met degelijk huidverzorgingsadvies en fijne make-up tips weet Marie Claire het beste uit de vrouwelijke kracht te halen. Een beetje roddel is af en toe natuurlijk ook heerlijk, en met Celebrity brengt Marie Claire het laatste sterren nieuws. Het is echter niet alleen achterklap met Marie Claire, het blad zoekt namelijk liever inspiratie bij de sterren. Met onthullende interviews en mooie verhalen krijg je een kijkje binnen Hollywood. Nieuwe series op Netflix of de laatste must-see film in de bioscoop komen ook aan bod uiteraard, hoewel de maandelijkse Marie Claire kalender ook net zo lief aankomende concerten, festivals en theaterstukken aankondigt. Dan is er Carrière, want de Marie Claire vrouw is gewoon financieel onafhankelijk. Ze neemt haar baan ook serieus en wil het graag ver schoppen. Met de loopbaantips, focus op een werk-privé balans en werkvloer adviezen van Marie Claire kun je gelijk aan de slag, lees je over andere dynamieke dames die goed bezig zijn en wordt je aangespoord het beste uit je professionele zelf te halen. Tot slot is Marie Claire boven alles een levensgids, met Lifestyle, waarin het over reizen en gezondheid gaat, over relaties en mindfullness, over lekker koken en tafelen of er gezellig met vriendinnen of je lief op uit. De Marie Claire vrouw wil het allemaal, een compleet leven met stijl en diepgang. Een Marie Claire abonnement geeft net dat beetje extra glans aan alles wat het leven mooi maakt. 

MARIE CLAIRE ONLINE

Met een abonnement Marie Claire wordt je onderdeel van de globale Marie Claire tribe. Duizenden vrouwen net als jij lezen dit blad elke maand weer, over de hele wereld, met verschillende achtergronden en uit verschillende culturen. Wat ze allemaal gemeen hebben is de vrouwelijke verbondenheid, die ook online gedeeld wordt. Heb je even behoefte aan een portie Marie Claire, maar is het nieuwste nummer nog een week verwijderd, ga dan gewoon even online. Op Twitter deelt Marie Claire de laatste updates en artikelen, op Instagram de meest stylish foto’s en op Facebook het meest recente nieuws. Op de Pinterest van Marie Claire kijk je mee naar de inspirerende verzameling afbeeldingen en pins, van een opliftende quote tot een beeldschone foto van de laatste covershoot. Ben je meer van de video, dan ga je naar het Marie Claire YouTube kanaal. Hier kom je backstage bij de redactie van Marie Claire en zie je precies hoe hard werken het is om elke maand weer jouw abonnement Marie Claire de deur uit te krijgen. Niet altijd even romantisch, maar zeker wel inspirerend! Zoals hier achter de schermen bij het Botanical, Boxing & Beauty event van Marie Claire en Sisley: