vtwonen

vtwonen abonnement en proefabonnement

Ben je op zoek naar het goedkoopste vtwonen abonnement? Check hier alle vtwonen aanbiedingen en pak het abonnement met de hoogste korting! Regelmatig komen er mooie vtwonen abonnementen online die alleen hier te bestellen zijn. Dus wil jij ook elke maand genieten van de mooiste interieurs en inspiratie opdoen, neem dan een abonnement op dit mooiste maandblad van Nederland.

     (9) 

“Losse nummers kopen is echt veel duurder dan een vtwonen abonnement. Nu we gaan verhuizen en ik volledig aan de slag kan met de styling, heb ik dan ook een vtwonen abonnement afgesloten met maar liefst meer dan 20% korting”.

Mevr. A. de L. uit H.

Kies hier jouw vtwonen abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 1

✅ kortingsperiode: 1, 2 of 3 jaar

✅ prijs: vanaf € 6,50 per maand

✅ eenvoudig opzegbaar

8.44 6.50
Added to wishlistRemoved from wishlist 2

✅ kortingsperiode: 3 nummers

✅ prijs: € 9,-

✅ stopt automatisch

25.32 9.00

vtwonen abonnement voor jouw interieur inspiratie

Hier vind je niet alleen de beste vt wonen aanbiedingen maar ook alle voordelig abonnementen op vtwonen. Tevens kun eerst op goedkope wijze het blad leren kennen door middel van een vtwonen proefabonnement. Vtwonen is het grootste en veelzijdigste woonmagazine in Nederland. Je blijft met dit blad helemaal up-to-date van het laatste woonnieuws en vindt alles over de nieuwste en leukste trends op lifestylegebied. Je kunt meerdere soorten woonstijlen bekijken en persoonlijke artikelen lezen en nog veel meer! Het tijdschrift richt zich voornamelijk op een doelgroep tussen de 25 en 55 jaar oud. Ben jij een echte interieur-gek en zijn de woonrubrieken in LibelleMargriet of Plus Magazine niet voldoende, kijk dan eens naar onze voordelige vtwonen aanbiedingen. Zeker weten dat er een passend abonnement voor je tussen zit.

VOORDELEN VAN  EEN VTWONEN ABONNEMENT

Het kan natuurlijk zo zijn dat je nog niet helemaal zeker weet of je een abonnement op vtwonen af wilt sluiten. Je kunt het magazine dan natuurlijk eerst even uitproberen door een vtwonen proefabonnement te nemen. Als je dan alsnog een abonnement op vtwonen wilt nemen, dan zijn er verschillende voordelen waar je van kunt genieten. Zo kun je het woonmagazine bijvoorbeeld digitaal op je tablet of Android telefoon lezen. Als je een abonnement afsluit dan kun je ook een leuk cadeau ontvangen.

DE GESCHIEDENIS VAN VTWONEN

Het magazine bestaat sinds 1974. In die tijd was de doe-het-zelf beweging een sterke opmars aan het maken. In die tijd kon je in het woonmagazine onder andere een vraag- en tuinrubriek vinden, maar ook waren er allerlei handige tips voor de beginnende doe-het-zelver te lezen in de rubiek “dat doet u toch zelf”. Hierin waren handleidingen voor het plakken van banden te vinden, hoe men stekkers aan met zetten, hoe stofzuigerslangen vervangen moeten worden en ga zo maar door. En hoewel er veel tijdschriften zijn die komen en ook weer gaan, weet dit blad zich al heel lang staande te houden. Dankzij de vtwonen aanbiedingen en de meerdere soorten abonnementen, zal dit blad nog lang door kunnen blijven gaan.

VTWONEN OOK OP TV

Hoewel het natuurlijk fijn is om een abonnement op vtwonen te hebben, zodat je gebruik kunt maken van alle kortingen en dergelijke die in het magazine te vinden zijn, is het concept ook op de televisie te bekijken. Het is duidelijk dat het blad met zijn tijd mee wil gaan. In dit televisieprogramma van SBS6 worden stellen geholpen bij het opnieuw inrichten van hun huis. Vaak weten zij niet goed welke richting ze op willen gaan, of hoe ze het één en ander aan moeten pakken. Presentator Viktor Brand staat de deelnemers dan bij. Het concept van het programma is uniek te noemen, omdat de stellen die meedoen de nieuwe styling voor het grootste gedeelte zelf uitvoeren.

HET MAGAZINE IS OOK OP YOUTUBE TE VINDEN

Ook op het mediaplatform Youtube kun je het woonblad terugvinden. Er wordt iedere donderdag een nieuwe tipvideo online gezet, waarin woonvragen van bezoekers van de website door woning- en stylingexperts worden beantwoord.

RUBRIEKEN IN VTWONEN

Als je gebruik maakt van één van de meerdere abonnementen van vtwonen, dan zal je het blad elke 4 weken ontvangen. Er zijn verschillende rubrieken terug te vinden in het blad, waaronder:

  • Binnenkijken in binnen- en buitenland
  • Shopping in de stijl
  • Persoonlijke verhalen
  • Stylen & DIY (Do It Yourself)
  • Columns over wonen

In deze columns is er altijd aandacht voor de keuken, maar ook voor badkamers, vloeren en meubels. Er zijn altijd favorieten van de redactie te lezen en uiteraard heeft het magazine aandacht voor shoppen. Verder kun je naast een abonnement op vtwonen ook de styling guide bestellen. Deze kun je dan via de website van het blad met een speciale code bestellen om de gids zo met korting in huis te halen. De styling guide bevat maar liefst 164 pagina’s met meer dan 175 stylingtips.

VTWONEN OOK OP HET INTERNET HEEL ACTIEF

Om als vtwonen veel aanbiedingen aan jou als lezer te kunnen geven, is het magazine ook op het internet heel actief. Zo zijn zij niet alleen actief op Facebook, maar zijn ze ook terug te vinden op Twitter, Pinterest, Google Plus, Instagram en uiteraard Youtube. Ook hier geeft het blad tal van inspiratie voor je eigen woonomgeving.

GEEF VTWONEN CADEAU

Misschien ken je iemand die ook wel een vtwonen proefabonnement wil hebben. Je kunt je vrienden of familieleden een cadeau-abonnement schenken. Zo kun je kiezen voor een periode van 3 nummers (een kwartaal), 6 nummers (een half jaar) of 14 nummers (een volledig jaar). De abonnementen zullen vanzelf ophouden, dus vindt degene aan wie je het cadeau hebt gedaan dit magazine maar niets, dan is dat geen enkel probleem. Als je weet dat deze persoon een blad als deze liever leest dan bijvoorbeeld de wat meer serieuze magazines, zoals bijvoorbeeld Elsevier, dan is dit een maandblad waar je hen zeker een plezier mee zult doen.

Meld je nu aan voor een vtwonen proefabonnement en al snel kom je erachter hoe ongelooflijk fijn het is om van alle aanbiedingen, tips en meer gebruik te maken. Je zult je huis volgens de nieuwste trends in kunnen richten en genieten van alle mooie verhalen, producten en artikelen die er in dit maandblad te lezen zijn. Bestel hem vandaag nog bij ons en je zult direct gebruik maken van de laagste prijs garantie. Hierdoor ben je er zeker van dat je dit blad voor de allerlaagste prijs in huis haalt. Nergens anders wordt het blad goedkoper aangeboden. Kom dus snel binnen en maak direct gebruik van de vtwonen aanbiedingen die wij voor je klaar hebben staan. Het is een blad dat je na het eenmaal gelezen te hebben steeds weer erbij zult pakken om je huis en/of tuin volgens de allernieuwste trends aan te kleden, zodat je er ook dit jaar weer helemaal up-to-date bij zult zitten.

Veelgestelde vragen (FAQ) vtwonen

Wat is het goedkoopste vtwonen abonnement?

"Vtwonen proefabonnement 3 nummers" is de beste deal

Hoeveel vtwonen aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 2 vtwonen aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een vtwonen aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 65% korting krijgen op een vtwonen abonnement.