VIND HIER HET BESTE VTWONEN PROEFABONNEMENT

Meest gekozen vtwonen abonnement door onze bezoekers

vtwonen proefabonnement

Dit is een top vtwonen proefabonnement! Voor 82,- krijg je 14 maanden vtwonen in de brievenbus en na de proefperiode stopt de bezorging automatisch. Zo’n mooie aanbieding komt niet vaak voor. Laat deze 17% korting niet liggen en sluit vandaag nog een vtwonen abonnement af.

Liever een korter lopend VT Wonen abonnement?

 1. 3 nummers VT Wonen € 18
 2. 6 nummers VT Wonen € 36

     (28)

“Proefabonnementen die automatisch stoppen zijn echt de beste! Voor 36,- lees ik een half jaar mijn favoriete woonblad zonder dat ik direct vastzit aan een abonnement. Goedkoper dan elke maand een los exemplaar kopen”.

Mevr. A. van de B. uit D.

 • Looptijd:14 nummers
 • Prijs: 5,85 per nummer
 • 17% korting
 • Maandelijks vtwonen
 • Stopt automatisch
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.

vtwonen proefabonnement 3 nummers + stopt automatisch

vtwonen proefabonnement

Goedkoper kan niet! Voor 15,- ontvang je 3 maanden vtwonen in de bus. Heerlijk abonnement om te kijken of dit woonmagazine bij je past. Wil je helemaal on trend zijn met je interieur sluit dan vandaag nog dit voordelige vtwonen proefabonnement af.

     (26)

“Mooie vtwonen aanbieding. Ook een fijn abonnement om cadeau te geven”.

Dhr. R. de B. uit H.

 • Looptijd: 3 nummers
 • Prijs: 5,- per maand
 • 28% korting
 • Stopt automatisch
 • Maandelijks vtwonen
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

vt wonen abonnement 20% korting - stopt automatisch

vtwonen proefabonnement

Negen maanden vtwonen lezen met 20% KORTING en ook profiteren van automatische stopzetting? Het lijkt té mooi om waar te zijn, maar dit vtwonen abonnement heeft het allemaal! Dus geen gedoe met opzeggen, maar lekker 9 maanden ontspannen genieten van alles wat te maken heeft met interieur.

       (23)

“Wow, niet hoeven op te zeggen? Waar kan ik tekenen? Ik vergeet zo vaak mijn abonnementen op te zeggen waardoor ik uiteindelijk de volle mep moet betalen, voor een blad wat ik eigenlijk voor korte tijd voordelig wilde proberen”.

Mevr. H. M. uit A.

 • Looptijd: 9 nummers
 • Prijs: 5,55 per maand
 • 20% korting
 • Maandelijks vtwonen
 • Stopt automatisch
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

vt wonen langlopend abonnement 23% korting

vtwonen proefabonnement

Ben je op zoek naar een langlopend vtwonen abonnement zodat je zeker weet dat je komend jaar dit heerlijke woonblad 1x per maand in je brievenbus vindt? dan is dit hét vtwonen abonnement voor je. Je krijgt meer dan een jaar 23% KORTING en je hoeft niet bang te zijn dat een editie mist omdat je net in between abonnementen zat.

       (16)

“Met een nieuw koophuis dat volgend jaar wordt opgeleverd, wil ik graag alles wat met interieur van doen heeft, lezen. Ik ben momenteel net een spons wat betreft woonadviezen. Heerlijk blad en fijn dat ik hem langere tijd ontvang met 23% korting”.

Mevr. H. M. uit A.

 • Looptijd: 14 nummers
 • Prijs: 5,36 per maand
 • 23% korting
 • Maandelijks vtwonen
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.

VTWONEN ABONNEMENT

Hier vind je niet alleen de beste vt wonen aanbiedingen maar ook alle voordelig abonnementen op vtwonen. Tevens kun eerst op goedkope wijze het blad leren kennen door middel van een vtwonen proefabonnement. Vtwonen is het grootste en veelzijdigste woonmagazine in Nederland. Je blijft met dit blad helemaal up-to-date van het laatste woonnieuws en vindt alles over de nieuwste en leukste trends op lifestylegebied. Je kunt meerdere soorten woonstijlen bekijken en persoonlijke artikelen lezen en nog veel meer! Het tijdschrift richt zich voornamelijk op een doelgroep tussen de 25 en 55 jaar oud. Ben jij een echte interieur-gek en zijn de woonrubrieken in Libelle, Margriet of Plus Magazine niet voldoende, kijk dan eens naar onze voordelige vtwonen aanbiedingen. Zeker weten dat er een passend abonnement voor je tussen zit.

Voordelen van  een vtwonen abonnement

Het kan natuurlijk zo zijn dat je nog niet helemaal zeker weet of je een abonnement op vtwonen af wilt sluiten. Je kunt het magazine dan natuurlijk eerst even uitproberen door een vtwonen proefabonnement te nemen. Als je dan alsnog een abonnement op vtwonen wilt nemen, dan zijn er verschillende voordelen waar je van kunt genieten. Zo kun je het woonmagazine bijvoorbeeld digitaal op je tablet of Android telefoon lezen. Als je een abonnement afsluit dan kun je ook een leuk cadeau ontvangen.

De geschiedenis van vtwonen

Het magazine bestaat sinds 1974. In die tijd was de doe-het-zelf beweging een sterke opmars aan het maken. In die tijd kon je in het woonmagazine onder andere een vraag- en tuinrubriek vinden, maar ook waren er allerlei handige tips voor de beginnende doe-het-zelver te lezen in de rubiek “dat doet u toch zelf”. Hierin waren handleidingen voor het plakken van banden te vinden, hoe men stekkers aan met zetten, hoe stofzuigerslangen vervangen moeten worden en ga zo maar door. En hoewel er veel tijdschriften zijn die komen en ook weer gaan, weet dit blad zich al heel lang staande te houden. Dankzij de vtwonen aanbiedingen en de meerdere soorten abonnementen, zal dit blad nog lang door kunnen blijven gaan.

Vtwonen ook op tv

Hoewel het natuurlijk fijn is om een abonnement op vtwonen te hebben, zodat je gebruik kunt maken van alle kortingen en dergelijke die in het magazine te vinden zijn, is het concept ook op de televisie te bekijken. Het is duidelijk dat het blad met zijn tijd mee wil gaan. In dit televisieprogramma van SBS6 worden stellen geholpen bij het opnieuw inrichten van hun huis. Vaak weten zij niet goed welke richting ze op willen gaan, of hoe ze het één en ander aan moeten pakken. Presentator Viktor Brand staat de deelnemers dan bij. Het concept van het programma is uniek te noemen, omdat de stellen die meedoen de nieuwe styling voor het grootste gedeelte zelf uitvoeren.

Het magazine is ook op Youtube te vinden

Ook op het mediaplatform Youtube kun je het woonblad terugvinden. Er wordt iedere donderdag een nieuwe tipvideo online gezet, waarin woonvragen van bezoekers van de website door woning- en stylingexperts worden beantwoord.

Rubrieken in vtwonen

Als je gebruik maakt van één van de meerdere abonnementen van vtwonen, dan zal je het blad elke 4 weken ontvangen. Er zijn verschillende rubrieken terug te vinden in het blad, waaronder:

 • Binnenkijken in binnen- en buitenland
 • Shopping in de stijl
 • Persoonlijke verhalen
 • Stylen & DIY (Do It Yourself)
 • Columns over wonen

In deze columns is er altijd aandacht voor de keuken, maar ook voor badkamers, vloeren en meubels. Er zijn altijd favorieten van de redactie te lezen en uiteraard heeft het magazine aandacht voor shoppen. Verder kun je naast een abonnement op vtwonen ook de styling guide bestellen. Deze kun je dan via de website van het blad met een speciale code bestellen om de gids zo met korting in huis te halen. De styling guide bevat maar liefst 164 pagina’s met meer dan 175 stylingtips.

Vtwonen ook op het internet heel actief

Om als vtwonen veel aanbiedingen aan jou als lezer te kunnen geven, is het magazine ook op het internet heel actief. Zo zijn zij niet alleen actief op Facebook, maar zijn ze ook terug te vinden op Twitter, Pinterest, Google Plus, Instagram en uiteraard Youtube. Ook hier geeft het blad tal van inspiratie voor je eigen woonomgeving.

Geef vtwonen cadeau

Misschien ken je iemand die ook wel een vtwonen proefabonnement wil hebben. Je kunt je vrienden of familieleden een cadeau-abonnement schenken. Zo kun je kiezen voor een periode van 3 nummers (een kwartaal), 6 nummers (een half jaar) of 14 nummers (een volledig jaar). De abonnementen zullen vanzelf ophouden, dus vindt degene aan wie je het cadeau hebt gedaan dit magazine maar niets, dan is dat geen enkel probleem. Als je weet dat deze persoon een blad als deze liever leest dan bijvoorbeeld de wat meer serieuze magazines, zoals bijvoorbeeld Elsevier, dan is dit een maandblad waar je hen zeker een plezier mee zult doen.

Meld je nu aan voor een vtwonen proefabonnement en al snel kom je erachter hoe ongelooflijk fijn het is om van alle aanbiedingen, tips en meer gebruik te maken. Je zult je huis volgens de nieuwste trends in kunnen richten en genieten van alle mooie verhalen, producten en artikelen die er in dit maandblad te lezen zijn. Bestel hem vandaag nog bij ons en je zult direct gebruik maken van de laagste prijs garantie. Hierdoor ben je er zeker van dat je dit blad voor de allerlaagste prijs in huis haalt. Nergens anders wordt het blad goedkoper aangeboden. Kom dus snel binnen en maak direct gebruik van de vtwonen aanbiedingen die wij voor je klaar hebben staan. Het is een blad dat je na het eenmaal gelezen te hebben steeds weer erbij zult pakken om je huis en/of tuin volgens de allernieuwste trends aan te kleden, zodat je er ook dit jaar weer helemaal up-to-date bij zult zitten.

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.