Quest abonnement

Quest abonnement en proefabonnement

Quest maakt wetenschap toegankelijk voor iedereen, maar daar hoef je niet de hoofdprijs voor te betalen. Als je hier mooie Quest aanbieding pakt kun je met veel korting een Quest abonnement afsluiten. Zo word je elke maand weer verrast met mooie artikelen en antwoord op fascinerende en alledaagse vragen. 

     (13) 

“Wat een een heerlijk tijdschrift! Elke maand weer een feestje als hij op de deurmat valt. En het geeft een goed gevoel dat ik met een mooie korting een Quest abonnement heb kunnen afsluiten”.

Dhr. A. van der S. uit F.

Dit Quest abonnement heeft momenteel de hoogste korting

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

Geef een Quest abonnement cadeau

Cadeau abonnementen stoppen altijd automatisch. Hoe fijn is dat? Iemand verrassen zonder al het gedoe van het abonnement opzeggen?

Check hier de hoogste korting voor een Quest Junior aanbieding

Ook voor de jonge lezers is er mooie manier om kennis te maken met wetenschap in de vorm van Quest Junior. We hebben de beste Quest Junior aanbieding voor je gevonden.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

Word slimmer met een Quest abonnement

Heb jij altijd willen weten hoe een witte haai slaapt? Of wanneer de telescoop voor het eerst werd gebruikt? Ben jij benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van natuurkunde, scheikunde en geschiedenis? Ga dan eens voor een Quest abonnement! Dat is weer hele andere informatie dan je bijvoorbeeld met een Elsevier abonnement leest.

Quest bevat elke maand nieuwe feitjes en weetjes op alles van het gebied van wetenschap. Zo hoef je nooit meer op een verjaardag te zitten zonder een interessant verhaal. En geen zin om telkens naar de winkel te lopen om het nieuwe nummer te halen? Neem gewoon een Quest abonnement. Er zijn tal van aanbiedingen waarmee je voordelig een abonnement Quest kunt afsluiten. Je kunt dit ook even uitproberen, met een Quest proefabonnement. Deze stopt automatisch, waarna je gelijk zal merken dat je dit leuke tijdschrift gaat missen. Ga dan voor een Quest aanbieding, die we hier allemaal voor je op een rijtje hebben gezet. Met de Quest maak je leren in je vrije tijd weer leuk voor jezelf. Ken je iemand jonger die de Quest ook leuk zou vinden? Dan is er de speciale Quest Junior. Een Quest Junior proefabonnement is het ideale cadeau voor deze speciale persoon. Of je geeft ze gewoon een volledig Quest Junior abonnement, dan zijn ze het hele jaar zoet. De Quest is het leukste leerzame tijdschrift voor jong en oud.

QUEST IS AL 13 JAAR BOEIEND

Sinds de eerste verschijning van het blad Quest in 2004, is dit het enige populair-wetenschappelijke tijdschrift dat lezers constant geboeid weet te houden. Met een Quest abonnement krijg je een breed aanbod aan artikelen op verschillende vlakken. Zo kom je in het Quest maandblad altijd wel een stuk tegen dat met jouw persoonlijke interesses raakt. Wil je het eerst proberen? Dan kun je kiezen voor een proefabonnement Quest.

Het blad een aantal rubrieken die inmiddels uitgegroeid zijn tot vaste pilaren van Quest. Zo is er de bekende Vraag en Antwoord-rubriek, waar je als lezer jouw eigen vraag over haast ieder onderwerp kunt opsturen. Maar zo is er ook Boeken en Hebbedingen, waar elke maand de nieuwste boeken en gadgets op de markt worden bekeken en beoordeeld. En met de QQ-test kun je jouw intelligentie op verschillende niveaus testen, van motoriek tot algemene kennis. Zo kun je je algemene kennis flink verbreden met een Quest abonnement.

Daarnaast is Quest een tijdschrift dat al jaren een hoge mate van kwaliteit heeft weten te behouden. Het blad won in 2005 de AKO-prijs voor het beste tijdschrift. In 2010 werd Quest benoemd tot het beste tijdschrift van het jaar tijdens de uitreiking van de Mercurs door de Magazine Media Associatie. Met een Quest abonnement ben jij één van de vaste circa 150.000 lezers, waarmee het Quest maandblad inmiddels een vaste plek binnen de Nederlandse magazinemarkt heeft veroverd.

Tip: Heb je al een krant? Bekijk de Telegraaf proefabonnementen of Volkskrant aanbiedingen.

WAAROM EEN QUEST ABONNEMENT?

Misschien ben je iemand die niet snel een tijdschrift in de winkel oppikt. Of vind je dat tegenwoordig alle kennis toch wel gemakkelijk online op te zoeken is. Waarom zou je dan alsnog een abonnement Quest nemen? Omdat de wetenswaardigheden over de wetenschap niet alleen leuk opgeschreven zijn, maar ook omdat het altijd voor verrassende onderwerpen zorgt. Tegen de tijd dat je het laatste nummer uitgelezen hebt, kun je de nieuwste editie van het Quest maandblad alweer in de winkel ophalen, maar makkelijker is natuurlijk om hem thuis te ontvangen.

Met een Quest abonnement krijg je niet alleen een nieuwe kijk op onderwerpen waarvan je dacht al alles te weten, maar ook verrassende nieuwe artikelen. Ook houdt het blad alle recente ontwikkelingen bij in de wetenschapswereld. Zo blijf je niet alleen bij op het gebied van technologie, maar ook bijvoorbeeld de nieuwste gezondheidstrends, de laatste historische ontdekkingen en de meest recente toevoegingen van biologen aan het planten- en dierenrijk. Zo hoef je nooit meer bang dat jouw kennis achterloopt. Met een abonnement Quest blijf je van maand tot maand op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke feiten.

MET QUEST KOM JE ALLES TE WETEN

Quest is de enige titel in het Nederlandse tijdschriften landschap die zich volledig richt op het gebied van kennis. Daardoor heeft het blad zich in 13 jaar tijd uitgebouwd tot het meest betrouwbare tijdschrift met leuke verhalen over de geschiedenis, natuur, techniek en wetenschap. Daarnaast heeft elk nummer wel een aantal nieuwe testjes waarmee jij jezelf telkens kunt blijven uitdagen. Elk nummer bevat nieuwe feitjes die leuk en interessant zijn opgeschreven. Dus waar wacht je nog op? Kies de beste Quest aanbieding, probeer het blad en maak jezelf meteen slimmer. Via deze website kun je op vrijblijvende wijze, dus zonder verdere verplichtingen en tegen de laagste prijs een proefabonnement Quest proberen. Net zoals we ook gegarandeerd de laagste prijzen voor een Trouw abonnement hebben.

DE VERSCHILLENDE ABONNEMENTEN VAN QUEST

Wil je een abonnement nemen op Quest, maar weet je nog niet goed waar je precies moet beginnen? Geen zorgen! Er zijn namelijk verschillende soorten abonnementen beschikbaar waardoor je meteen kunt kiezen voor welke periode jij het beste wetenschapsblad van Nederland op de deurmat wil hebben vallen. Ook kun je een Quest proefabonnement nemen om het blad zonder verdere verplichtingen te leren kennen.

Je hebt meerdere opties om een Quest abonnement te nemen. Zo kun je een Quest proefabonnement nemen die afhankelijk is van wat de website van Quest op dit moment aanbiedt. De meest handige hiervoor is het Quest jaarabonnement. Maar je kunt je ook richten tot een van de meer specifieke titels die onder Quest vallen, zoals Quest Psychologie of Quest Historie. Deze titels hebben de mogelijkheid om tegen een flinke korting een abonnement voor twee jaar te nemen. Bij een Quest jaarabonnement geniet je van 12 maanden lang korting. Zo ontvang je het elke keer op de mat, en hoef je het zelf niet meer los te kopen.

ABONNEMENT QUEST JUNIOR AANBIEDING

Voor de nieuwsgierige meisjes en jongens van 7 tot 12 jaar is er de Quest Junior. Deze versie van Quest is speciaal gericht op deze jongere doelgroep en een abonnement Quest Junior is dan ook uitermate geschikt voor ze. Ga voor een mooie Quest Junior aanbieding zoals het cadeau halfjaar abonnement. Met dit voordelige pakket krijgt de jonge ontvanger 6 maanden lang de Quest Junior thuisbezorgd. Het fijne is dat dit Quest Junior abonnement automatisch stopt, je hebt er dus geen omkijken naar. Wil de jonge wetenschapper in de knop het blad langer ontvangen, dan is er altijd wel een mooie aanbieding voor een vol abonnement Quest Junior te vinden. Van een Quest Junior proefabonnement voor een zacht prijsje tot een volledig abonnement Quest Junior met hoge korting. De Quest Junior is uiteraard ook erg leuk als je zelf een normaal Quest abonnement hebt, en je jouw dochtertje of zoontje ook graag wilt laten meelezen met de leukste wetenschappelijke feiten en weetjes. Combineer het abonnement Quest met een abonnement Quest Junior en het hele gezin geniet zo van dit leuke maandblad.

QUEST KORTING EN ANDERE EXTRA’S

Naast het feit dat je met een Quest abonnement niet meer de deur uit hoeft voor het tijdschrift, brengt het ook nog andere voordelen met zich mee. Zo zijn er allerlei verschillende soorten kortingen waarvan jij als abonnee exclusief van profiteert. Zo bespaar je niet alleen fors op de kosten met het nemen van een Quest proefabonnement of met een mooie Quest aanbieding, maar krijg je ook 10% korting op alle artikelen die aangeboden worden in de webshop van het tijdschrift. Van het geld dat je daarmee bespaart kun je dan weer een AD proefabonnement nemen.

Dat is echter niet de enige leuke bijkomstigheid. Zo heb je als abonnee ook toegang tot allerlei exclusieve webvideo’s die in het blad genoemd worden. Daarnaast is er voor jou ook de mogelijkheid om het Quest maandblad gratis digitaal te lezen. Met jouw abonneenummer kun je het blad voor niks downloaden via apps in Google Play, de Apple Kiosk of websites als Blendle. Zo hoef je niet de hele tijd de papieren versie in je tas te hebben en kun je met één druk op de knop van je pc, laptop of tablet gemakkelijk overal jouw favoriete tijdschrift lezen.

GEEF QUEST CADEAU

Het Quest maandblad hoef je natuurlijk niet alleen voor jezelf te houden. Je kunt vrienden en familie ook verrassen door ze een abonnement Quest op één van de titels van het blad cadeau te geven. De cadeau-abonnementen lopen in dezelfde periodes als die van de gewone abonnementen: van een half jaar tot maximaal twee jaar.

Mocht het nu uiteindelijk blijken dat degene waar je het Quest abonnement aan cadeau hebt gegeven, het blad niet leuk vindt? Geen probleem! Het abonnement loopt meteen na de vastgestelde periode af. Hij of zij zit er dus niet voor een langere tijd aan vast en je kunt ze de volgende keer wellicht een proefabonnement Happinez geven. De overige nummers van het Quest maandblad kunnen ze op hun beurt weer aan anderen cadeau geven. Zo wordt iedereen tevreden gehouden.

QUEST – OP EEN LEUKE MANIER SLIMMER WORDEN

Quest is het tijdschrift wat je niet alleen anderen, maar vooral jezelf cadeau doet. Elk nummer van het Quest maandblad bevat nieuwe onderwerpen met verrassende invalshoeken. De speelse vormgeving zorgt daarnaast voor een leuke leeservaring. Daarnaast heb je als Quest abonnee allerlei voordelen op gewone lezers, zoals de toegang tot exclusieve content en korting op leuke producten in de webshop. Zo kun je altijd wel wat vinden tegen een scherpe prijs waar je vervolgens als een ware amateurwetenschapper lustig mee op los kunt experimenteren.

Maar het leukste aan een Quest abonnement blijft de inhoud. Al 13 jaar levert het blad het beste op het gebied van populair-wetenschappelijke artikelen in het Nederlandse tijdschriftenaanbod. Quest weet telkens weer haar lezers te verrassen, en voor iedere nieuwkomer tot het blad is er altijd wel een onderwerp wat zijn of haar interesse weet te wekken. Daarnaast bevat ieder nummer ook leuke quizzen en testen en kunnen liefhebbers van psychologie of geschiedenis hun ei helemaal kwijt in Quest Psychologie en Quest Historie. Voor de jongste lezers is het de Quest Junior. Met elk nieuw nummer van het Quest abonnement hoef je jezelf dus een flinke tijd niet te vervelen en kun je op een leuke manier slimmer worden.