Word een echte wetenschapskenner met een Quest proefabonnement

 Meest gekozen Quest abonnement door onze bezoekers

quest proefabonnement

Met dit abonnement krijg je de allerhoogste korting die je kunt vinden. Zoals op alle tijdschriften en kranten die we promoten, krijg je ook op dit Quest abonnement de laagste prijs garantie. Dus, wil je de Quest bestellen? Dan weet je zeker dat je hier de beste aanbieding hebt gevonden.

     (26)

“Niet een kortlopend abonnement, maar dat maakt voor mij niet uit. Ik weet toch dat ik elke maand opnieuw wil lezen wat ze hebben onderzocht.”

Mevr. J. P. uit D.

  • Looptijd: 12 maanden
  • Prijs: 4,08 per maand
  • 28% korting
  • Stopt automatisch (cadeau abonnement)
  • 100% laagste prijsgarantie
  • Profiteer nu

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.

Meer over het Quest abonnement

Heb jij altijd willen weten hoe een witte haai slaapt? Of wanneer de telescoop voor het eerst werd gebruikt? Ben jij benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van natuurkunde, scheikunde en geschiedenis? Ga dan eens voor een Quest proefabonnement! Dat is weer hele andere informatie dan je bijvoorbeeld met een Elsevier abonnement leest.

Quest bevat elke maand nieuwe feitjes en weetjes op alles van het gebied van wetenschap. Zo hoef je nooit meer op een verjaardag te zitten zonder een interessant verhaal. En geen zin om telkens naar de winkel te lopen om het nieuwe nummer te halen. Dan kun je je aanmelden voor een speciaal Quest proefabonnement. Zo maak je leren in je vrije tijd voor jezelf weer leuk.

Quest is al 13 jaar boeiend

Sinds de eerste verschijning van het blad Quest in 2004, is dit het enige populairwetenschappelijke tijdschrift wat lezers constant geboeid weet te houden. Met een Quest abonnement krijg je een breed aanbod aan artikelen op verschillende vlakken. Zo kom je in het Quest maandblad altijd wel een stuk tegen dat overeenkomt met jouw persoonlijke interesses. Wil je het eerst proberen? Dan kun je kiezen voor een Quest proefabonnement.

Daarnaast heeft het blad een aantal rubrieken die inmiddels uitgegroeid zijn tot vaste pilaren van Quest. Zo is er de bekende Vraag en Antwoord-rubriek, waar je als lezer jouw eigen vraag over haast ieder onderwerp kunt opsturen. Maar zo is er ook Boeken en Hebbedingen, waar elke maand de nieuwste boeken en gadgets op de markt worden bekeken en beoordeeld. En met de QQ-test kun je jouw intelligentie op verschillende niveaus testen, van motoriek tot algemene kennis. Zo kun je je algemene kennis flink verbreden met een Quest abonnement.

Daarnaast is Quest een tijdschrift dat al jaren een hoge mate van kwaliteit heeft weten te behouden. Het blad won in 2005 de AKO-prijs voor het beste tijdschrift. In 2010 werd Quest benoemd tot het beste tijdschrift van het jaar tijdens de uitreiking van de Mercurs door de Magazine Media Associatie. Met een Quest abonnement ben jij één van de vaste circa 150.000 lezers, waarmee het Quest maandblad inmiddels een vaste plek binnen de Nederlandse magazinemarkt heeft veroverd.

Waarom een Quest abonnement?

Misschien ben je iemand die niet snel een tijdschrift uit de winkelschappen oppikt. Of vind je dat tegenwoordig alle kennis toch wel gemakkelijk online op te zoeken is. Waarom zou je dan alsnog een Quest abonnement nemen? Omdat de wetenswaardigheden over de wetenschap niet alleen leuk opgeschreven zijn, maar ook omdat het altijd voor verrassende onderwerpen zorgt. Tegen de tijd dat je het laatste nummer uitgelezen hebt, kun je de nieuwste editie van het Quest maandblad alweer in de winkel ophalen, maar makkelijker is natuurlijk om hem thuis te ontvangen.

Met een Quest abonnement krijg je niet alleen een nieuwe kijk op onderwerpen waarvan je dacht al alles te weten, maar ook verrassende nieuwe artikelen. Ook houdt het blad alle recente ontwikkelingen bij in de wetenschapswereld. Zo blijf je niet alleen bij op het gebied van technologie, maar ook bijvoorbeeld de nieuwste gezondheidstrends, de laatste historische ontdekkingen en de meest recente toevoegingen van biologen aan het planten- en dierenrijk. Zo hoef je nooit meer bang dat jouw kennis achterloopt. Met een Quest abonnement blijf je van maand tot maand op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke feiten.

Met Quest kom je alles te weten

Quest is de enige titel in het Nederlandse tijdschriftenlandschap die zich volledig richt op het gebied van kennis. Daardoor heeft het blad zich in 13 jaar tijd uitgebouwd tot het meest betrouwbare tijdschrift voor leuke verhalen over de geschiedenis, natuur, techniek en wetenschap. Daarnaast heeft elk nummer wel een aantal nieuwe testjes waarmee jij jezelf telkens kunt blijven uitdagen. Elk nummer bevat nieuwe feitjes die leuk en interessant zijn opgeschreven. Dus waar wacht je nog op? Neem een Quest halfjaarabonnement, probeer het blad en maak jezelf meteen slimmer. Via deze website kun je op vrijblijvende wijze, dus zonder verdere verplichtingen en tegen de laagste prijs een Quest proefabonnement proberen. Net zoals we ook gegarandeerd de laagste prijzen voor een Trouw abonnement hebben.

De verschillende abonnementen van Quest

Wil je een abonnement nemen op Quest, maar weet je nog niet goed waar je precies moet beginnen? Geen zorgen! Er zijn namelijk verschillende soorten abonnementen beschikbaar waardoor je meteen kunt kiezen voor welke periode jij het beste wetenschapsblad van Nederland op de deurmat wil hebben vallen. Ook kun je een Quest proefabonnement nemen om het blad zonder verdere verplichtingen te leren kennen.

Je hebt meerdere opties om een Quest abonnement te nemen. Zo kun je een Quest proefabonnement nemen die afhankelijk is van wat de website van Quest op dit moment aanbiedt. De meest handige hiervoor is het Quest jaarabonnement. Maar je kunt je ook richten tot een van de meer specifieke titels die onder Quest vallen, zoals Quest Psychologie of Quest Historie. Deze titels hebben de mogelijkheid om tegen een flinke korting een abonnement voor twee jaar te nemen. Bij een Quest jaarabonnement geniet je van 12 maanden lang korting. Zo ontvang je het elke keer op de mat, en hoef je het zelf niet meer los te kopen.

Quest korting en andere extra’s

Naast het feit dat je met een Quest jaarabonnement niet meer de deur uit hoeft voor Quest, brengt het ook nog andere voordelen met zich mee. Zo zijn er allerlei verschillende soorten kortingen waarvan jij als abonnee exclusief van profiteert. Zo bespaar je niet alleen fors op de kosten met het nemen van een Quest proefabonnement, maar krijg je ook 10% korting op alle artikelen die aangeboden worden in de webshop van het tijdschrift.Van het geld dat je daarmee bespaart kun je dan weer een AD proefabonnement nemen.

Dat is echter niet de enige leuke bijkomstigheid. Zo heb je als abonnee ook toegang tot allerlei exclusieve webvideo’s die in het blad genoemd worden. Daarnaast is er voor jou ook de mogelijkheid om het Quest maandblad gratis digitaal te lezen. Met jouw abonneenummer kun je het blad voor niks downloaden via apps als Google Play, de Apple Kiosk of websites als Blendle. Zo hoef je niet de hele tijd de papieren versie in je tas te hebben en kun je met één druk op de knop van je pc, laptop of tablet gemakkelijk overal jouw favoriete tijdschrift lezen.

Geef Quest cadeau

Het Quest maandblad hoef je natuurlijk niet alleen voor jezelf te houden. Je kunt vrienden en familie ook verrassen door ze een abonnement op één van de titels van het blad cadeau te geven. De cadeau-abonnementen lopen in dezelfde periodes als die van de gewone abonnementen: van een halfjaar tot maximaal twee jaar.

Mocht het nu uiteindelijk blijken dat degene waar je het Quest abonnement aan cadeau hebt gegeven, het blad niet leuk vindt? Geen probleem! Het abonnement loopt meteen na de vastgestelde periode af. Hij of zij zit er dus niet voor een langere tijd aan vast. En de andere nummers van het Quest maandblad kunnen ze op hun beurt weer cadeau aan anderen geven. Zo wordt iedereen tevreden gehouden.

Quest – op een leuke manier slimmer worden

Quest is het tijdschrift wat je niet alleen anderen, maar vooral jezelf cadeau doet. Elk nummer van het Quest maandblad bevat nieuwe onderwerpen met verrassende invalshoeken. De speelse vormgeving zorgt daarnaast voor een leuke leeservaring. Daarnaast heb je als abonnee allerlei voordelen op gewone lezers, zoals de toegang tot exclusieve content en korting op leuke producten in de webshop. Zo kun je altijd wel wat vinden tegen een scherpe prijs waar je vervolgens als een ware amateurwetenschapper lustig mee op los kunt experimenteren.

Maar het leukste aan een Quest abonnement blijft de inhoud. Al 13 jaar levert het blad het beste op het gebied van populairwetenschappelijke artikelen in het Nederlandse tijdschriftenaanbod. Quest weet telkens  weer haar lezers te verrassen, en voor iedere nieuwkomer tot het blad is er altijd wel een onderwerp wat zijn of haar interesse weet te wekken. Daarnaast bevat ieder nummer ook leuke quizzen en testjes en kunnen liefhebbers van psychologie of geschiedenis hun ei helemaal kwijt in Quest Psychologie en Quest Historie. Met een nieuw nummer van het Quest proefabonnement hoef je jezelf dus een flinke tijd niet te vervelen en kun je op een leuke manier slimmer worden.