landleven abonnement
landleven abonnement

Landleven abonnement en proefabonnement

Landleven is hét magazine voor het buitenleven. Een abonnement Landleven is ideaal voor diegene die graag met beide benen op de volle grond staat en het heerlijk vind om de frisse buitenlucht in te ademen. Wellicht heb je een huis in een buitengebied, of droom je van lekker vrij en open leven, met het verbouwen van eigen groenten en weer dichterbij de natuur komen. Landleven staat met elke editie vol van de mooiste artikelen over het buitenleven, heerlijke en gezonde recepten, de beste tuinier en natuur tips en allerhande praktische en creatieve doe-het-zelf ideeën. Neem nu een Landleven abonnement en ontvang elke maand deze fantastische bundel inspiratie thuisbezorgd.  

     (32) 

Ik geniet onwijs van dit mooie tijdschrift. Landleven is elke maand weer inspirerend en staat bomvol met tips waar je gelijk mee aan de slag kunt. Daar houd ik van, lekker praktisch en direct, geen poespas. De recepten hebben me nog niet teleurgesteld en vallen ook bij mijn jongens altijd in de smaak. Aangezien we een eindje van het dorp wonen is het heerlijk dat ik met mijn abonnement Landleven gewoon thuis gestuurd krijg. 

Dhr. H. van Z. uit V.

 

Kies hieronder jouw Landleven abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 11 nummers

√ prijs € 42,50

√ 39% korting

√ eenvoudig opzegbaar

69.85 42.50
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 6 nummers

√ prijs € 25

√ 34% korting

√ eenvoudig opzegbaar

38.10 25.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 3 nummers

√ prijs € 12,50

√ 34% korting

√ stopt automatisch

19.05 12.50

Geef een Landleven abonnement cadeau

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 11 nummers

√ prijs € 42,50

√ 39% korting

√ stopt automatisch

69.85 42.50
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 6 nummers

√ prijs € 25

√ 34% korting

√ stopt automatisch

38.10 25.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 3 nummers

√ prijs € 12,50

√ 34% korting

√ stopt automatisch

19.05 12.50

EEN LANDLEVEN ABONNEMENT VOOR DE BUITEN LIEFHEBBER

Landleven ademt het buitenleven. Wie ervan droomt om simpeler te leven, met meer natuur om je heen en een authentieke connectie met alles wat leeft om ons heen, zal meer dan inspiratie in Landleven magazine vinden. Een Landleven abonnement is voor diegene die graag erop uit gaan, of het nu een heerlijke middag in de tuin werken is of een lange boswandeling. Landleven verschijnt 11 keer per jaar, waarbij elke editie een eigen thema heeft. Het blad gaat uiteraard met de seizoenen mee, in de lente vind je er leuke Paas ideeën en lekkere voorjaarsgerechten, in de herfst gaat het om de oogst en overvloed. Het hele jaar door ben je dus volop geïnspireerd met een Landleven abonnement. Landleven is al sinds 1995 te verkrijgen en heeft sinds het begin al een trouwe lezerskring. Het is een blad voor de buitenmens, of je nu een kleine maar geliefde tuin hebt of op het platteland op een groot erf woont. Het blad is ontzettend Hollands, met een zekere nuchterheid in de reportages en artikelen. Je vindt er echter ook internationale inspiratie, waar je binnen kijkt bij landhuizen in het buitenland of leert van mooie recepten uit andere culturen. Met maar liefst 164 pagina’s staat elk nummer van Landleven ontzettend vol met de mooiste inhoud. Naast de vaste rubrieken vind je elke maand artikelen gewijd aan een thema, een seizoen of bepaalde dieren. De kwaliteitsfotografie en goede layout zorgen voor een goed leesbaar en sprankelend tijdschrift, waar je urenlang rustig in kunt bladeren. Elke editie van Landleven is een bewaarnummer, al is het alleen al voor de recepten. Net als met bijvoorbeeld een Delicious abonnement of een Foodies abonnement kun je met een abonnement Landleven je de nummers bij elkaar verzamelen, hier de Landleven Specials aan toevoegen en zo een fantastische kook collectie opbouwen. Je zult merken dat je oude nummers er nog vaak even bij pakt, om dat ene recept weer eens te maken of dat ene interview opnieuw te lezen. Maar het natuurlijk ook heerlijk om elke maand in de kersverse Landleven te kunnen duiken, die nog voor deze in de winkel ligt al bij je thuisbezorgd wordt met een mooie Landleven abonnement aanbieding. Ga je eerste de praktische verhalen lezen of gelijk aan de slag met de leuke creatieve tips en projecten? Een abonnement Landleven zal niet snel vervelen, trakteer jezelf vandaag nog op dit heerlijk inspirerende buiten en natuur magazine. Op zoek naar nog meer buiten inspiratie? Ga voor een Seasons abonnement voor een extra stijlvolle beleving van het natuur, of een National Geographic abonnement voor de wetenschappelijke invalshoek met weergaloze fotografie. 

GENIET VAN EEN LANDLEVEN ABONNEMENT

Met een Landleven abonnement ontvang je elke maand dit fijne magazine gratis thuis gestuurd. Wil je het blad eerst even proberen? Neem dan eerst een proefabonnement Landleven. Dit abonnement stopt automatisch na een altijd nummers. Zo kun je zonder risico of gedoe kijken of dit buiten magazine iets voor je is. Een proefabonnement Landleven is ook ontzettend leuk als cadeau. Stuur dit tijdschrift naar iemand die ontzettend van het buitenzijn kan genieten, die graag met de handen in de volle grond zit en zich helemaal thuis voelt in de natuur. Een proefabonnement Landleven hoeft niet opgezegd te worden. Mocht de gelukkige ontvanger van jouw geschenk het blad willen blijven ontvangen, dan is er altijd weer een mooie Landleven aanbieding te vinden. Voordelen van een Landleven aanbieding zijn dat je naast het automatisch thuis ontvangen van de edities ook nog eens flink kunt besparen. Een hoge korting is altijd fijn. Ook mis je als abonnee van Landleven geen enkel nummer mee en heb je deze altijd als eerste in huis. Elke maand zal het weer een fijne verrassing zijn als het blad bij je binnenkomt. Maak de keukentafel vrij, zet een grote pot thee en verdwijn lekker in de mooie artikelen en prachtige foto’s. Die avond staat er natuurlijk een gerecht van een van de fijne recepten uit het magazine op tafel. 

DE RUBRIEKEN VAN LANDLEVEN

De verschillende pijlers van Landleven geven het magazine een betrouwbare structuur die telkens weer nieuw en fris wordt ingevuld. In de rubriek dieren passeren allerhande mooie medebewoners op deze planeet de revue. Van een schitterende fotoreportage over bijvoorbeeld de Shetland pony tot goede tips voor het verzorgen van je eigen dieren. Dan is Landleven Landleven niet zonder de rubriek Lekker Eten. Hier komen de heerlijke recepten voorbij waar het tijdschrift zo geliefd door is. Uiteraard kook je met Landleven met de seizoenen mee en wordt je aangemoedigd om creatief aan de slag te gaan met alle geschenken van de natuur. Is het pruimentijd, dan is het tijd voor pruimenjam. Gezond en eerlijk staat altijd voorop bij de gerechten van Landleven, met ingrediënten die direct van het land komen en echte smaakmakers. Het zijn stuk voor stuk gerechten die je grootmoeder nog zou kennen en die de traditie van de eerlijke kost weer terug op tafel brengen. In Erf & Tuin gaan we van de keuken naar buiten, waar alle ingrediënten van onze maaltijden ooit begonnen als een zaadje dat ontkiemde. In deze rubriek kun je rondkijken in de tuinen van anderen, voor inspiratie en goede ideeën. Je vindt er ook de beste tips voor het onderhouden van de tuin, het verzorgen van planten, het zaaien en oogsten van groenten en nog veel meer. In Buitenwonen kom je altijd een mooi en intiem interview met andere buitenbewoners tegen en mag je uiteraard even bij ze binnen én buiten kijken. Zien hoe anderen hun landleven inrichten en ervaren is altijd een belevenis. In Creatief Bezig mag je lekker aan de slag, ideaal voor diegene die graag dingen zelf maken, of het nu een schort haken, een bord decoreren of het in elkaar zetten van een groenterek is. Met de handen werken is enorm bevredigend, zeker als je daarna fijn kan genieten van het resultaat van je toegewijde werk. Tot slot wordt er in Platteland pas echt op uit gegaan, de Nederlandse natuur in. Meekijken met het boerenleven bijvoorbeeld, of de agrarische historie van ons land verkennen. Je vindt naast deze vaste thema’s ook een aantal leuke columns in Landleven, de agenda voor de maand, ingezonden brieven en op het einde een kijkje naar de volgende editie. Met een abonnement Landleven hoef je voor het volgende nummer niets te doen en kun je fijn vol verwachting uitkijken naar de volgende Landleven. Wij hebben de mooiste Landleven abonnement aanbieding voor je uitgezocht. Kies eenvoudig de aanbieding die bij je past en geniet van je abonnement Landleven!

LANDLEVEN MEER DAN EEN MAGAZINE

Naast het magazine biedt een abonnement Landleven nog veel meer. Je wordt hiermee lid van de Landleven wereld. Landleven komt naast de maandelijkse edities bijvoorbeeld regelmatig met Specials uit. Deze mooie bewaarnummers zijn toegespitst op een thema en kunnen naast de normale Landleven edities bij een Landleven abonnement inbegrepen worden of los gekocht. Heb je nog steeds niet genoeg van Landleven? Neem dan een kijkje in de Landleven shop, waar je goede boeken vindt die aansluiten bij je Landleven abonnement, zoals een extra dikke Zaaiagenda. Je vindt er ook de meest leuke en handige huis-, tuin- en keukenartikelen, die het landleven echt bij je thuis brengen. Delfts blauwe mokken bijvoorbeeld, of een ouderwetse blik en bezem set. Met een abonnement Landleven omring jezelf met buiten en natuur inspiratie. Elk nummer weer is een lust voor het oog, maar staat ook vol met de meest praktische en leuke tips en ideeën voor fijn buitenwonen. Probeer vandaag nog een Landleven abonnement of Landleven proefabonnement!

LANDLEVEN ONLINE

Als abonnee van Landleven kun je dit magazine ook online lezen, in de speciale Landleven app (hier voor iOS en hier voor Android). Je logt eenvoudig in met je abonneenummer op je smartphone of tablet en hebt gelijk toegang tot de digitale versie van het blad. Je kunt er eenvoudig door alle pagina’s bladeren en artikelen bewaren om later terug te lezen. Je vindt Landleven ook op de sociale media, een leuke manier om naast je Landleven abonnement ook met het blad te connecten. Op Facebook is het een stroom van inspiratie, de feed staat vol met lekkere recepten en leuke doe-het-zelf ideeën. Op Instagram vind je vele van de mooie dieren en landschap foto’s waarvoor je op Landleven kunt rekenen. De Pinterest van Landleven is ideaal om bijvoorbeeld je favoriete recepten te verzamelen, of de leukste creatieve projecten. Creëer eenvoudig je eigen Pinterest board met de overvloed aan inspiratie van Landleven. Tot slot heeft Landleven uiteraard ook haar eigen YouTube kanaal. Hier zie je de mooie rubrieken van Landleven tot leven komen, met duidelijke uitleg van bijvoorbeeld recepten of klusideeën in leuke video’s. Je zult compleet geïnspireerd wegkomen en gelijk je eigen keuken of tuin willen induiken om zelf aan de slag te gaan. Met tips om een buxus te stekken bijvoorbeeld, of om lekker zelf thuis Hollandse stroopwafels te maken. Yum!

Veelgestelde vragen (FAQ) Landleven

Wat is het goedkoopste Landleven abonnement?

"Landleven cadeau abonnement 11 nummers € 42,50" is de beste deal

Hoeveel Landleven aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 6 Landleven aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Landleven aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 40% korting krijgen op een Landleven abonnement.