fabulous mama abonnement

Fabulous mama abonnement abonnement en proefabonnement

Met een Fabulous Mama abonnement ontvang je elke maand de ideale lifestyle gids voor alle stoere mama’s met kinderen tussen de 0 en 12 jaar. In elke editie van deze sprankelende moederschap glossy vind je de mooiste verhalen van echte mama’s, de leukste reportages en interviews en goede artikelen over alles wat een moeder zoal bezighoudt. Fabulous Mama is er om mama’s te informeren en te inspireren, geef jezelf een abonnement Fabulous Mama cadeau en mis nooit meer iets!

     (19) 

Zo fijn, die verhalen van echte moeders in Fabulous Mama. Je ziet hoe ook andere moeders af en toe worstelen, maar haalt ook inspiratie uit de dingen die bij hen wel goed gaan. Met mijn abonnement Fabulous Mama voel ik me een stuk minder alleen, zo thuis met de kids. Je wordt er elke maand met een flinke portie humor, glamour en steengoede tips aan herinnerd waar je het allemaal voor doet! 

Mevr. F. T. uit W.

 

Kies hieronder jouw Fabulous mama abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 2 nummers

✅ prijs: € 10

✅ eenvoudig opzegbaar

11.90 10.00

Een Fabulous mama abonnement voor alle mama's (to be)

Het moederschap kan fantastisch zijn. Als een kersverse mama weet je echter dat het af en toe ook als een marathon kan voelen. Een beetje hulp en steun hierbij is daarom welkom. Fabulous Mama is precies dat, een fijne handleiding en inspiratiebundel om het beste uit jezelf als moeder te halen. Om een Fabulous Mama te zijn! Met een abonnement Fabulous Mama ontvang je elke maand een prachtige glossy in huis, uitpuilende van het laatste opvoed en kindernieuws, maar ook met mooie verhalen, handige tips en interessante reportages. Het is een stijlvol magazine dat helemaal voor jonge hippe moeders is gemaakt. Lekker vol met Hollandse nuchterheid, échte verhalen maar ook fijn veel glans en humor. De ideale mix voor de mooie mama. 

In elke editie worden een paar mama’s, zowel bekend al onbekend, in de spotlichten gezet. Je vindt er interviews met sterke moeders, onthullende en ook herkenbare verhalen van vrouwen die net als jij zo goed mogelijk hun best proberen te doen wanneer het op de opvoeding en het moederschap aankomt. Ook de columns maken het blad speciaal, prettige stukjes met uit het leven gegrepen verhalen, geschreven door de leukste mama’s (en ook papa’s). Je leest hoe andere ouders hun leven ervaren, waarbij er nooit alleen de fantastische kanten worden getoond. Juist de ploeter momenten zijn zo herkenbaar en Fabulous Mama schuwt daar niet voor weg, maar laat ze juist in volle glorie en met respect zien. Dat maakt een Fabulous Mama abonnement ook zo fijn, de constante reminders dat we ook allemaal maar mensen zijn. 

ALLES WAT FABULOUS MAMA’S BEZIGHOUDT

Naast de mooie reportages en goede verhalen biedt Fabulous Mama een goede mix van alles wat een verse mama bezighoudt. Fashion, reizen, kokkerellen, interieur en lifestyle, alles wat een glossy een glossy maakt. De leukste mode komt voorbij in het blad, mooie outfits voor zowel jou als je kinderen, schattige mutsjes en kinderpakjes bijvoorbeeld, de liefste shopadresjes en goede styling en kledingtips om er zelf ook stralend uit te zien. Goed voor jezelf zorgen is zeer belangrijk, en met een abonnement Fabulous Mama zul je hier volop inspiratie voor opdoen. Je bent natuurlijk meer dan een mama! De fijnste beauty en wellness tips komen voorbij, van spa adresjes tot goede verzorgingstips en beauty tricks, voor zowel tijdens als (ver) na een zwangerschap. 

Met een nuchtere aanpak lees je in Fabulous Mama ook goed advies over de soms ingewikkelde werk – thuis balans. Hoe pak je deze levenspuzzel aan en hoe doen anderen dit? Hoe zorg je dat je zowel thuis als op je werk altijd straalt, maar toch jezelf kan zijn? Hoe vind je een goede oppas en hoe pak je de verdeling van de huishoudtaken aan? Fabulous Mama staat je bij, met degelijk advies, herkenbare verhalen en handige tips. Naast fashion en beauty, houd de Fabulous Mama ook van lekker en gezond koken. Het blad biedt heerlijke recepten en praktische keuken tips, om jouw en je gezin culinair te verwennen zonder dat het te gek wordt. Van decadente lekkernijen tot advies om gewicht te verminderen na de zwangerschap. Je lekker voelen in je lijf, daar staat Fabulous Mama voor. Een abonnement Fabulous Mama helpt je stralend het leven door te komen en gaat voor moederschap met een flinke portie glamour en fun. Het voordeel van een abonnement Fabulous Mama is dat je het blad gewoon thuis gestuurd krijgt. Je mist hier dus nooit meer een editie door en ontvangt ook nog eens een mooie korting! 

Heb je wel graag glamour, maar liever wat minder mama? Geef jezelf dan een Cosmopolitan abonnement, een Vogue abonnement of een Happinez abonnement cadeau. Wil je iets anders proberen dan Fabulous Mama, overweeg dan eens een Kek Mama abonnement

EEN INTERACTIEF FABULOUS MAMA ABONNEMENT

Met een Fabulous Mama abonnement krijg je toegang tot een compleet en multimediaal platform. De uitgever van het blad werkt nauw samen met 24baby.nl en weet hippe mama’s precies de juiste mix van informatie en inspiratie te bieden, in de vorm van een mooie glossy. De website van Fabulous Mama, fabmama.nl is een lust voor het oog en sluit perfect aan bij het papieren magazine. Wacht je dus met smart op de volgende editie van Fabulous Mama in je brievenbus, dan kun je tussendoor je updates van de site halen. De website wordt dagelijks aangevuld, je zult er altijd wat nieuws kunnen ontdekken. Ook fijn is dat je er makkelijk door de archieven van het blad kan bladeren.  

Leuk is ook om Fabulous Mama op de sociale media te volgen. Op Facebook heeft het blad talloze volgers die ontzettend actief zijn. Het is altijd interessant om te horen hoe andere moeders over de laatste nieuwtjes denken! Op Instagram is het een feest van herkenning, maar ook van inspiratie, geweldig om de mooie afbeeldingen van het magazine in je feed voorbij te zien komen. Ook kun je mee Twitteren met Fabulous Mama en ideeën opdoen over andere accounts die ook het volgen waard zijn voor de hippe mama. Sluit je aan bij de Fabulous Mama community en neem vandaag nog een abonnement op deze fijne moeder glossy. Het is het ideale blad voor de moderne mama met een vol leven, waar ze ook alles uit wil halen. Een Fabulous Mama abonnement is er voor alle mama’s die graag over het gezin of het moederschap lezen, die graag inspiratie opdoen van andere mama’s,  maar ook over alle andere zaken die haar leven invulling geven geïnformeerd en up-to-date wil zijn. Glamour meets Mama in Fabulous Mama! Zoek hier de beste aanbieding voor jou uit en geniet binnenkort van dit leuke blad in je brievenbus. 

Tot slot hier nog even een kijkje achter de schermen bij een Fabulous Mama fotoshoot:

Veelgestelde vragen (FAQ) Fabulous mama

Wat is het goedkoopste Fabulous mama abonnement?

"Fabulous mama abonnement 2 nummers" is de beste deal

Hoeveel Fabulous mama aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 1 Fabulous mama aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Fabulous mama aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 16% korting krijgen op een Fabulous mama abonnement.