Harper's Bazaar abonnement

Harper's BAZAAR abonnement en proefabonnement

De Harper’s Bazaar is het langstlopende modemagazine ter wereld, maar nog steeds relevant en altijd stijlvol. Met elke nieuwe Harper’s Bazaar editie wordt er voortgebouwd op een legende, van een scherpzinnige kijk op alles mode, beauty, carrière, lifestyle en cultuur. Het is het ultieme vrouwenblad. Met een Harper’s Bazaar abonnement krijg je elke maand pure luxe en intelligente diepgang thuisgestuurd. Geef jezelf vandaag nog een abonnement Harper’s Bazaar cadeau!

     (8) 

Lange tijd heb ik de Harper’s Bazaar los in de winkel gekocht, steeds weer aangetrokken door de interessante onderwerpen op de cover en de geweldige foto’s in het blad. Heb nu eindelijk een Harper’s Bazaar abonnement genomen en voel me de koning te rijk. Elke maand is het weer genieten met het nieuwe nummer! Mijn man weet dat ie me maar beter even niet kan storen als de nieuwe Harper’s binnen is. Dat is even echt een moment voor mezelf.  

Mevr. J. van S. uit H.

 

Kies hieronder jouw Harper's BAZAAR abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 12 nummers

✅ prijs: € 54,99

✅ eenvoudig opzegbaar

95.88 54.99
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 6 nummers

✅ prijs: € 32,50

✅ eenvoudig opzegbaar

47.94 32.50
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 3 nummers

✅ prijs: € 18,99

✅ eenvoudig opzegbaar

23.97 18.99

geef een Harper's BAZAAR abonnement cadeau

Cadeau abonnementen stoppen altijd automatisch. Hoe fijn is dat? Iemand verrassen zonder al het gedoe van het abonnement opzeggen?

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 12 nummers

✅ prijs: € 75

✅ stopt automatisch

95.98 75.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 7 nummers

✅ prijs: € 50

✅ stopt automatisch

55.93 50.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 3 nummers

✅ prijs: € 22,50

✅ stopt automatisch

23.97 22.50

Fashionista's kiezen voor een Harper's BAZAAR abonnement

Wanneer je het over mode en lifestyle magazines hebt, dan kun je niet om Harper’s Bazaar heen. En dat wil je ook niet! Harper’s Bazaar is het oudste en meest iconische modetijdschrift ter wereld en staat nog steeds ontzettend sterk. Een Harper’s Bazaar abonnement is er voor de moderne en kosmopolitische vrouw, die graag elke maand het ultieme lifestyle magazine ontvangt. Voor vrouwen die graag het beste uit zichzelf willen halen en tot volledige ontplooiing willen komen in haar leven. Maar er, terwijl ze dit doet, er ook nog eens altijd fantastisch uit wil zien. Mooi en compleet, van binnen en van buiten. Met een abonnement Harper’s Bazaar ontvang je hiervoor elke maand een geweldige bundel inspiratie, informatie en luxe, verpakt in een schitterende glossy. De Harper’s Bazaar is altijd een lust om te zien en een lust om te lezen. 

Harper’s Bazaar onderscheidt zich door haar intelligente kijk op alle interesses en aspecten van het vrouwenleven, van mode en beauty, tot carriere en zelfontwikkeling, tot reizen en entertainment. Het blad gaat steeds net wat dieper en staat daardoor apart van de gemiddelde vrouwenglossy. Reportages over zware onderwerpen, intieme interviews met beroemde vrouwen en een verfrissende blik op sociale ontwikkelingen. Het leven van een vrouw is vaak een kwestie van jongleren en Harper’s Bazaar helpt je om de balans te vinden tussen tijd voor jezelf en tijd voor je geliefden, tussen werk en thuis, tussen innerlijk welzijn en uiterlijk stralen, tussen het verwezenlijken van je ambitie en het altijd bij jezelf blijven. 

Harper’s Bazaar biedt zowel diepgang als stijl, en is met deze unieke formule al meer dan 150 jaar ontzettend succesvol. Dit is wat vrouwen willen! Het blad is met elke editie weer een cadeautje, dat je met een Harper’s Bazaar abonnement elke maand fijn thuisgestuurd krijgt. Wat een luxe om dit sprankelende magazine als eerste in de handen te hebben, nog voor het in de schappen ligt. Sluit hier met een mooie korting een abonnement Harper’s Bazaar af en wordt onderdeel van dit wereldwijde fenomeen. 

Heb je al een abonnement Harper’s Bazaar, en wil je wel eens een ander modemagazine proberen? Kijk dan bij een abonnement Vogue, een abonnement ELLE of een abonnement Elegance voor nog meer ultieme lifestyle gidsen voor vrouwen met klasse. 

AL MEER DAN 150 JAAR HARPER’S BAZAAR

Harper’s Bazaar als magazine stamt uit de Verenigde Staten, waar de eerste editie van dit iconische blad in 1867 uitkwam. Het was toendertijd het eerste modetijdschrift in de VS en heeft alleen daarmee al geschiedenis geschreven! De meest spraakmakende modeontwerpers en designers hebben in de loop van de jaren een bijdrage aan het magazine geleverd en langzaam begon de unieke formule van Harper’s Bazaar zich over de hele wereld te verspreiden. Het blad wordt tegenwoordig uitgegeven in maar liefst 49 landen uitgeven en verschijnt in 20 verschillende talen. Met een liefde voor fashion en stijl weet elke internationale redactie haar lezers steeds weer te verrassen, te inspireren en te informeren over alles wat vrouwen bezighoudt. 

In Nederland werd de eerste Harper’s Bazaar al in 1986 gelanceerd, maar het jonge blad kon de felle concurrentie toch nog niet aan. De tijd bleek nog niet rijp te zijn voor deze unieke formule in Nederland. Maar sinds 2014 blijven we gelukkig niet meer achter, met een eigen Nederlandse versie van dit iconische modeblad. Ditmaal onder uitgever Hearst, die we ook kennen van bijvoorbeeld een JAN abonnement of een Esquire abonnement. Sinds 2018 staat de Harper’s Bazaar redactie onder de visionaire leiding van Miluska van ’t Lam en we kunnen niet gelukkiger zijn met het blad, waarin Hollandse nuchterheid oog in oog staat met internationale allure, op de meest stijlvolle manier. Probeer dit unieke tijdschrift vandaag nog uit, met een kortlopend Harper’s Bazaar abonnement als cadeau voor jezelf of voor een ander, of met een jaar abonnement Harper’s Bazaar met een fantastische korting. We hebben de aanbiedingen hier voor je uitgezocht!

SLUIT JE AAN MET EEN ABONNEMENT HARPER’S BAZAAR

Harper’s Bazaar is als de grand dame van de mode magazines. Maar hoewel het blad dus al meer dan anderhalve eeuw bestaat, heeft het zich steeds weer opnieuw weten uit te vinden om met de tijd mee te gaan. Ontwikkelingen in de fashion, in de maatschappij en op de werkvloer worden door het blad op de voet gevolgd en ook qua media platform weet het tijdschrift haar lezeressen steeds weer helemaal te vinden en aan te spreken. Met een abonnement Harper’s Bazaar geniet je van alle voordelen van de papieren uitgave, die met elke editie weer luxe en stijl brengt, zoals gratis thuisbezorging en mooie kortingen. Maar als lezer profiteer je ook van andere extra’s bij een Harper’s Bazaar abonnement. Zoals het blad volledig digitaal kunnen lezen, op tablet of smartphone, en ook als eerste op de hoogte te zijn van de bijzondere Bazaar evenementen en bijeenkomsten. De Women of the Year verkiezingen bijvoorbeeld, of de jaarlijkse Harper’s Bazaar Juwelen Nacht en de Harper’s Bazaar Summit, een inspirerend evenement vol carrièreadvies en workshops voor de ambitieuze zelfbewuste vrouw. Voor de vrouw die weet wie ze is en wat ze wil. Voor de Harper’s Bazaar vrouw. 

Online vind je Harper’s Bazaar op hun beeldschone website en uiteraard in de sociale media, waar je dicht bij de enthousiaste redactie van het magazine komt. Of Facebook en Twitter praat je mee over de laatste mode en beauty nieuwtjes en mis je geen enkele update. Op Instagram straalt de prachtige fotografie van het blad helemaal, waar beelden van sterke en mooie vrouwen je inspireren altijd het beste uit jezelf te halen. Op YouTube krijg je een kijkje achter de schermen van het blad en kun je mooie momenten nog weer herbeleven. Zoals hier de schitterende Women of the Year Awards van 2019:

Veelgestelde vragen (FAQ) Harper’s BAZAAR

Wat is het goedkoopste Harper’s BAZAAR abonnement?

"Harper's bazaar abonnement 12 nummers" is de beste deal

Hoeveel Harper’s BAZAAR aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 6 Harper’s BAZAAR aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Harper’s BAZAAR aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 43% korting krijgen op een Harper’s BAZAAR abonnement.