Leeuwarder courant abonnement

Leeuwarder Courant abonnement en proefabonnement

Blijf bij en mis voortaan niets meer. Weet wat er speelt in je regio. De Leeuwarder Courant brengt je dagelijks nieuws, actualiteiten en infotainment uit jouw regio en de rest van de wereld.

  • Altijd op de hoogte van het regionale nieuws
  • Elke zaterdag de dikke weekendkrant
  • Op papier en digitaal

 

     (21) 

“Mooie Leeuwarder Courant proefabonnementen! Fijn om eerst de krant eens uit te proberen zonder dat je er direct een jaar aan vastzit”.

Dhr. G. F. uit L.

Kies hier jouw perfecte Leeuwarder Courant abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1 jaar

✅ prijs: € 6,75

✅  Alle artikelen lezen

✅ Digitale krant, 6 dagen per week

✅ Extra dikke zaterdagkrant

✅ Maandag t/m vrijdag de krant

✅ Inclusief dagelijkse nieuwsbrief

11.31 6.75
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1 jaar

✅ prijs: € 3,75

✅  Alle artikelen lezen

✅ Digitale krant, 6 dagen per week

✅ Extra dikke zaterdagkrant

✅ Inclusief dagelijkse nieuwsbrief

7.50 3.75
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1 jaar

✅ prijs: € 2,75

✅  Alle artikelen lezen

✅ Digitale krant, 6 dagen per week

✅ Inclusief dagelijkse nieuwsbrief

5.31 2.75
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1 jaar

✅ prijs: € 1,50

✅  Alle artikelen lezen

✅ Inclusief dagelijkse nieuwsbrief

3.00 1.50

Leeuwarder Courant abonnement

De krant voor elke Fries, zo zou je de Leeuwarder Courant het beste kunnen bestempelen. Ben je nieuwsgierig en verneem je naast het landelijke nieuws ook graag wat er in jouw eigen regio allemaal gebeurt? Dan doe je er goed aan om een abonnement op de Leeuwarder Courant af te sluiten. Zo kun je elke dag goed geïnformeerd voor de dag komen. De provincie Friesland heeft altijd een bijzonder karakter gekend. Naast de eigen taal, is een eigen krant onmisbaar. En dan haal je met deze krant de grootste van de provincie in huis. Het grootste gedeelte van de inhoud is overigens in het Nederlands geschreven, maar het Fries wordt ook zeker hier en daar in ere gehouden in bijvoorbeeld de vorm van citaten. In deze ochtendkrant wordt het laatste nieuws uit Nederland belicht en wordt er daarnaast veel aandacht geschonken aan alles wat Friesland beweegt. Met helder commentaar en verdieping door middel van achtergrondinformatie, is dit alles wat je nodig hebt.

 Winnaar

Niet voor niets werd dit dagblad in 2013 nog uitgeroepen tot ‘European Newspaper of the Year’ in de categorie regionale dagbladen. De krant scoorde volgens de jury vooral punten op het vlak van de inhoud, de vormgeving en de krachtige fotografie. Uit meer dan tweehonderd kranten werd de Leeuwarder Courant gekozen tot de allerbeste. Met de complimenten ‘chique en betrouwbaar’ mag de krant trots zijn op deze titel. Ben je overtuigd? Sluit vandaag nog jouw abonnement af. Ben je nog niet helemaal overtuigd en zou je graag eerst even proef willen lezen? Dan is een proefabonnement op de Leeuwarder Courant perfect voor jou. Je kunt dan tegen een zeer gereduceerd tarief de krant ontvangen.

ABONNEMENT LEEUWARDER COURANT

Het is de oudste krant van Nederland, die onder dezelfde titel opereert. In 1752 is de krant geboren en wordt vandaag de dag uitgegeven door de NDC Mediagroep. Het was de krant die nog het langst vast bleef houden aan de het traditionele broadsheet formaat, maar in 2012 ging ook dit dagblad over op het actuelere tabloid formaat. Inmiddels hebben zich meerdere vernieuwingen voorgedaan en hiermee is de kwaliteit alleen nog maar toegenomen. Met een eigentijdse vormgeving, nieuwe bijlagen en nog meer nadruk op regionaal nieuws is het een krant waar je als Fries eigenlijk niet omheen kunt. Mocht je al een landelijk dagblad lezen, zoals de Telegraaf of de Volkskrant, dan zou je kunnen overwegen om over te stappen op de Leeuwarder Courant. Want juist ook met dit dagblad, hoef je geen landelijk nieuws te missen. Je wordt alleen maar extra geïnformeerd over gebeurtenissen dichtbij huis. Iedereen die betrokken is bij de mensen en het leven om zich heen zal genieten van de artikelen die hierop betrekking hebben. Uiteraard zou je eerst een proefabonnement op de Leeuwarder Courant kunnen nemen om te ervaren of je dat zelf ook zo ervaart. Er zijn verschillende keuzemogelijkheden als het gaat om een abonnement op de Leeuwarder Courant:

  • Compleet: zes dagen de krant, de app, onbeperkt toegang tot extra nieuwsartikelen online, etc.
  • Zaterdag: elke zaterdag de dikke weekendkrant, op zaterdag toegang tot de app, onbeperkt toegang tot extra nieuwsartikelen online.
  • Lang weekend: elke zaterdag de dikke weekendkrant, elke maandag de sportkrant, op zaterdag en maandag toegang tot de app, onbeperkt toegang tot extra nieuwsartikelen online.
  • Digitaal: iedere dag toegang tot de app, onbeperkt extra nieuwsartikelen online, etc.

VERRASSENDE EXTRA’S

Zoals het een krant betaamt brengt de Leeuwarder Courant dagelijks al het actuele nieuws uit binnen- en buitenland. Daarnaast onderscheidt het zich van kranten als het ADTrouw en het Parool door de focus op het regionale nieuws. Als abonnee ontvang je wekelijks extra themabijlagen over wonen, gezondheid, cultuur en sport.

Op de website van de krant, lc.nl, kan iedereen dagelijks alles volgen, maar als abonnee heb je tevens toegang tot PLUS-artikelen, wat inhoudt dat alles net even anders wordt belicht, er duidelijk meer diepgang is, en er vaak mooie foto’s en beelden bij worden getoond.

Een ander niet onbelangrijk voordeel als abonnee is dat je het gehele jaar door aanbiedingen krijgt met flinke kortingen. Dit is natuurlijk voor iedereen interessant. Het zijn mooie exclusieve aanbiedingen die speciaal voor jou, als lezer, zijn geselecteerd. Doorgaans ook passend bij de thema’s en actualiteit behorende bij de krant.
Ook heeft is de krant een duidelijke verbinding aangegaan met reizen. Voor de abonnees zijn er geweldige reizen samengesteld, in binnen- en buitenland. Het voordeel is dat alles is getest en uitgezocht. Als lezer hoef je alleen maar dichtbij huis op te stappen en van een zorgeloze vakantie te genieten. Zo ben je snel, veilig en vertrouwd op de mooiste vakantiebestemmingen en ontmoet je bovendien nog andere mensen uit het Noorden.

MEER NIEUWS

De krant is in de papieren vorm of te lezen via de website op tablet, desktop of mobiel. Dagelijks lezen zo’n 200.000 mensen de krant en zijn er nog eens drie miljoen mensen per dag die via de website en de apps betrokken zijn. Via deze wegen kun je verzadigd zijn, maar mocht dat nog niet genoeg zijn dan kun je nog veel meer te weten komen als je de krant volgt via de sociale mediakanalen. De Leeuwarder Courant is namelijk vertegenwoordigd op TwitterFacebookYouTubeFlickrInstagram en Google+.

VOOR JOU

Woon jij in Friesland en ben je een Fries in hart en nieren? Wacht dan niet langer en verdiep je in alles wat er in jouw provincie speelt. Ben je pas in Friesland komen wonen en wil je je graag zo snel mogelijk thuis voelen? Dan heb je met deze krant goud in handen. Want door te weten wat er allemaal in de omgeving gebeurt heb je sneller aansluiting met jouw medebewoners. En we weten allemaal dat het prettiger wonen is als je weet wat er in de buurt speelt. Bovendien hoef je dus geen Fries te spreken om de krant te kunnen lezen en zul je er misschien wel wat Fries uit kunnen leren. Dat is nou wel mooi meegenomen. Dus denk je dat dit dé krant voor jou is, sluit dan vandaag nog het proefabonnement op de Leeuwarder Courant af.

Veelgestelde vragen (FAQ) De Leeuwarder Courant

Wat is het goedkoopste De Leeuwarder Courant abonnement?

"Leeuwarder courant abonnement premium" is de beste deal

Hoeveel De Leeuwarder Courant aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 4 De Leeuwarder Courant aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een De Leeuwarder Courant aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 50% korting krijgen op een De Leeuwarder Courant abonnement.