Story abonnement

Story abonnement en proefabonnement

Met Story abonnement ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en natuurlijk de laatste roddels! Story bericht over het wel en wee van ons koningshuis, maar brengt ook nieuws over de Nederlandse en internationale showbizz. De Story fotografen en journalisten hebben ze altijd in de smiezen, zo hoef jij nooit meer iets te missen en heb je altijd het echte verhaal. De spraakmakende verhalen en fotoreportages zorgen ervoor dat je geheel op de hoogte bent van de meest interessante ontwikkelingen uit het leven van onze beroemdheden. Neem nu een Story abonnement en ontvang dit heerlijke tijdschrift iedere week bij jou in de bus. Inclusief wekelijkse puzzelbijlage.

     (21) 

“Aan alleen lezen bij de kapper had ik echt niet genoeg! Heerlijk om met een Story abonnement dit tijdschrift elke week thuis te ontvangen. Kopje thee en lezen maar….”.

Mevr. K. de B. uit D.

Kies hier jouw ideale Story abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅  kortingsperiode: 4 nummers

✅ prijs: € 4,-

✅  inclusief digitaal lezen

✅ stopt automatisch

17.48 4.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅  kortingsperiode: 12/24/36 maanden

✅ prijs: vanaf € 2,50 per week

✅  inclusief digitaal lezen

✅  eenvoudig opzegbaar

4.37 2.50

Story abonnement voor alle ins en outs van onze BN'ers

Na een tijdje via een Vriendin abonnement het magazine te hebben gelezen kan het best zo zijn dat je op zoek bent naar verhalen die over bekende Nederlanders en buitenlandse sterren gaan. Als je dit herkent, dan is het tijd om een Story abonnement af te sluiten. Voor de laagste prijs die er te vinden is natuurlijk, want bij ons vind je onze unieke laagste prijs garantie! Uitproberen kan natuurlijk ook, dan moet je kiezen voor een Story proefabonnement.

Het weekblad Story staat het best bekend als een roddelblad dat in februari 1971 is opgericht. Het wordt iedere week door uitgeversconcern Sanoma uitgegeven. Het blad is historisch te noemen, aangezien de Story het eerste echte roddelblad van Nederland was.

WIE HEBBEN ER EEN STORY ABONNEMENT

Het blad wordt vooral gelezen door vrouwen met een lbo-, mavo- of mbo-opleiding, zo blijkt uit onderzoek. Ongeveer 36 procent van de vrouwelijke lezers is huisvrouw en zo rond de 40 procent heeft betaald werk.

In eerste instantie werd dit magazine door VNU uitgeven, maar Sanoma nam de tijdschriftendivisie in 2001 compleet over. In de eerste maand van haar bestaan wist het blad een oplage van maar liefst een half miljoen te halen en dat terwijl er slechts op 150.000 was gerekend.

VLAAMSE VARIANT

Er is ook een Vlaamse variant van het blad. Deze wordt ook door Sanoma uitgegeven en is compleet autonoom en helemaal verschillend van de Nederlandse Story. De hoofdredacteur in België is An Meskens.

LIEVE MONA

De wat oudere lezers en lezeressen onder ons zullen haar vast nog wel herinneren: Mona. Deze naam is een pseudoniem van Loek Kessels-Brandt, een schrijfster die in het in Limburg gelegen Landgraaf woont en vooral bekend werd als ‘biechtmoeder’ van de Story, waar ze de brievenrubriek Lieve Mona gestalte in gaf. Ook heeft ze misdaadromans, erg veel verhalen, enkele gewone romans en tientallen kinderboeken op haar naam staan. In de jaren negentig was ze werkzaam als tekstschrijver en journalist.

In de rubriek Lieve Mona bood zij aan vele mensen die een brief in hadden gestuurd een luisterend oor. Als ze werd geïnterviewd noemt ze verschillende aantallen brieven die haar werden toegezonden: Soms 200 tot 300 per week, andere keren 400 tot 500 en zelfs meer dan 700 per week. Volgens haarzelf beantwoordde ze de brieven stuk voor stuk persoonlijk. Soms had ze een geïsoleerd gevoel bij het roddelblad Story. De hoge oplages van in de toptijd zo ongeveer 700.000 stuks zorgde ervoor dat ze bleef. Mona probeerde niet veel aandacht aan de gevolgen van een probleem te besteden, zo zegt ze zelf, maar ze deed juist een poging om de bron ervan te zoeken. Te zware problemen werden naar het Regionale Instelling voor Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg doorgestuurd, zoals brieven waarin zelfmoorden werden aangekondigd. Met een onderbreking van 7 jaar heeft zij haar brievenrubriek bij Story ruim 25 jaar gedaan, namelijk van 1974 tot begin van 1999 en vanaf 2006. Er gaan meerdere verhalen in het rond over haar vertrek, met name met betrekking tot secundaire arbeidsvoorwaarden en over ruzies en conflicten met de redactie van het weekblad. Na het vertrek van Mona was er een half jaar geen probleemrubriek meer, maar al snel nam Tineke de Nooy de rubriek over. Tevens heeft Imca Marina een korte tijd de brieven beantwoord.

13 juni 2006 was de terugkomst van Mona bij de Story. Dit kondigde ze aan in haar rubriek op radiozender L1. In een artikel in het AD vertelde ze dat ze het waarschijnlijk over loverboys en cyberseks moest hebben. Ze was van mening dat in de tijd van individualisering en het internet de vraag naar een probleemrubriek alleen maar groter zou worden.

KIES EEN STORY ABONNEMENT

Als je een Story abonnement wilt nemen, dan moet je direct even weten dat het via onze website het goedkoopst is, aangezien wij de laagste prijs garantie hanteren. Hieronder staat vast een Story aanbieding die bij je past:

  • Een half jaar: 28 nummers
  • Een kwartaal: 14 nummers
  • Een jaar: 56 nummers

Bij ieder Story abonnement ontvang je uiteraard het blad, maar kun je hem ook digitaal lezen. Je krijgt dus online toegang tot alle rubrieken, zodat je, wanneer je even niet thuis bent, gewoon op je smartphone, tablet of laptop je favoriete roddelblad kunt lezen.

Met een abonnement of Story proefabonnement haal je gewoon het aller dikste entertainmentblad van Nederland in huis. Elke week ontvang je 96 pagina’s met al het actuele nieuws uit de showbizz-wereld en lees je alles over royalties. Er zijn onthullingen van Nederlandse sterren en ook lees je allerhande informatie over de internationale sterren, de jetset en koningshuizen. Al meer dan 40 jaar weet Story haar lezers eindeloos te boeien. ’s Ochtends op kantoor bij het koffieapparaat wordt er uitgebreid over gesproken en al het nieuws komt ook op televisie, maar het stond als eerste in de Story, die jij dankzij een prachtige Story aanbieding elke week ontvangt!

Neem gerust een proefabonnement op Story om even aan te voelen of jij het een leuk magazine vindt om te ontvangen. Als hij je bevalt, dan sluit je gewoon op je gemak een Story abonnement af en kun je een jaar of langer intens genieten van alle roddels die er over de sterren en de royalty van onze wereld te vertellen zijn. Een blad dat je als vrouw gewoonweg niet naast je neer kunt leggen. Want als je eenmaal aan het lezen bent, dan lees je de verhalen, roddels en meer aan één stuk door. Ook voor alle andere magazines over verschillende onderwerpen ben je bij ons aan het juiste adres!

Veelgestelde vragen (FAQ) Story

Wat is het goedkoopste Story abonnement?

"Story proefabonnement 4 nummers" is de beste deal

Hoeveel Story aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 2 Story aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Story aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 78% korting krijgen op een Story abonnement.