donald duck abonnement

Donald Duck abonnement en proefabonnement

Zijn jouw (klein)kinderen ook helemaal gek van Donald Duck? Verwen ze eens met een Donald Duck abonnement! Dan beleven ze elke week weer een geluksmomentje als dit superleuke stripboek op de deurmat valt. Er zijn veel verschillende Donald Duck abonnementen. Met een Donald Duck dat automatisch stopt heb je geen gedoe met opzeggen, hoe fijn is dat?!

     (32) 

“Al meerdere malen hier een Donald Duck abonnement besteld en altijd zeer snel geregeld. Het fijnst vind ik een proefabonnement met automatische stopzetting. Dat opzeggen schiet er met 3 kids, een job en een huishouden vaak bij in, nu heb ik daar geen omkijken naar, helemaal top!”

Mevr. T.van H. uit B.

Deze Donald Duck abonnementen werden door onze andere bezoekers het meest gekozen:

Added to wishlistRemoved from wishlist 51

✅ kortingsperiode: 1, 2 of 3 jaar

✅ prijs: vanaf € 2,95 per week

✅ wat krijg je? Donald Duck (52 nummers)

✅ inclusief digitaal lezen

✅ eenvoudig opzegbaar

 

3.91 2.95
Added to wishlistRemoved from wishlist 9

✅ kortingsperiode: 1, 2 of 3 jaar

✅ prijs: vanaf € 3,75 per week

✅ wat krijg je? Donald Duck (52 nummers) + Donald Duck Extra (12 nummers)

✅ inclusief digitaal lezen

✅ eenvoudig opzegbaar

4.84 3.75
Added to wishlistRemoved from wishlist 5

✅ kortingsperiode: 1, 2 of 3 jaar

✅ prijs: vanaf € 4,75 per week

✅ wat krijg je? Donald Duck (52 nummers) + Donald Duck Extra (12 nummers) + Donald Duck Pocket (13 nummers)

✅ inclusief digitaal lezen

✅ eenvoudig opzegbaar

6.22 4.75

Misschien heb je ook interesse in een Donald Duck Junior (proef)abonnement

Is je (klein)kind nog iets te jong voor de ‘echte’ Donald Duck? Geef een Donald Duck Junior abonnement! Net zo leuk maar voor de beginnende lezer. 

Added to wishlistRemoved from wishlist 2

✅ kortingsperiode: 6, 12 of 24 maanden

✅ prijs: vanaf € 5,95 per maand

✅ wat krijg je? Donald Duck Junior (26 nummers)

✅ inclusief digitaal lezen

✅ eenvoudig opzegbaar

 

7.25 5.95

Urenlang leesplezier met een Donald Duck Extra abonnement

Krijgt je kind geen genoeg van de avonturen van Donald Duck, dan is een Donald Duck Extra abonnement echt een must have! Elke vier weken valt dit superdikke tijdschrift bij jou in de brievenbus voor urenlang leesplezier.

Added to wishlistRemoved from wishlist 1

✅ kortingsperiode: 1, 2 of 3 jaar

✅ prijs: vanaf € 3,75 per week

✅ wat krijg je? Donald Duck Extra (12 nummers)

✅ inclusief digitaal lezen

✅ eenvoudig opzegbaar

 

4.58 3.75

Blije kids met een Donald Duck abonnement

Donald Duck is al een begrip sinds de eerste versie op 25 oktober in 1952 uit kwam. Ondertussen is de brutale eend niet meer weg te denken uit Nederland. Velen beleven de avonturen van Donald Duck via een Donald Duck abonnement, waarbij het vrolijke tijdschrift elke week door de brievenbus komt. Maak gebruik van de goedkoopste Donald aanbieding of maak kennis met een proefabonnement Donald Duck. Voor je het weet wil je elke week de avonturen van deze eend lezen en neem je een Donald Duck abonnement.

Een proefabonnement Donald Duck of een proefabonnement Donald Duck Junior is een perfecte manier om kennis te maken met dit weekblad. Op deze manier kun je kijken of jij en je kinderen het blad leuk genoeg vinden om deze elke week te ontvangen. Je zult al snel merken of je kinderen de strips echt lezen, of dat ze het niks aan vinden en het tijdschrift al snel links laten liggen. Maak nu gebruik van de Donald Duck aanbiedingen en scoor het favoriete tijdschrift van je kids met korting. Zijn ze nog niet toe aan een Donald Duck abonnement, denk er dan eens over om een Donald Duck Junior proefabonnement aan te schaffen. Net zo leuk, maar dan speciaal voor beginnende lezertjes.

WAT TE VERWACHTEN VAN EEN ABONNEMENT OP DONALD DUCK?

Wanneer je gaat voor een Donald Duck proefabonnement of een Donald Duck abonnement aanbieding, dan kun je elke week rekenen op een uniek verhaal met een leuke verhaallijn. De verhalen van Donald Duck leren kinderen geduld, omdat er vaak vervolgverhalen in staan. Ook bevatten de strips van Donald Duck veel leuke feitjes over allerlei onderwerpen uit de hele wereld. De moralen in het verhaal kunnen je kinderen op een leuke wijze bijblijven en levenslessen geven. Ook staan er leuke moppen in de Donald Duck waarmee je kind de show kan stelen op school. Maak gebruik van een Donald Duck abonnement om erachter te komen hoeveel je van Donald Duck en zijn vriendjes kunt leren.

De Donald Duck komt nog steeds uit als een wekelijks papieren tijdschrift en dit is ook een manier om de aandacht van je kinderen ergens anders te laten focussen dan op een scherm. Laat je kinderen kennis maken met een Donald Duck proefabonnement of een Donald Duck Junior proefabonnement voor de wat kleinere kinderen. Ze zullen het leuk vinden, omdat ze altijd heen en weer kunnen bladeren, de verhalen telkens opnieuw kunnen lezen en de vele puzzels en uitdagingen echt kunnen maken. En jij maakt gebruik van een Donald Duck aanbieding. Het fijne aan een Donald Duck proefabonnement of een goede Donald Duck abonnement aanbieding is dat je zonder al te veel kwijt te zijn je kinderen kunt laten kennismaken met dit leuke tijdschrift. Op zoek naar een ander leuk tijdschrift voor kinderen? Denk dan eens aan een Tina abonnement of een proefabonnement Kidsweek.

DE HOOFDROLSPELERS BIJ DONALD DUCK

Naast de grappige eend Donald Duck komen er nog heel veel andere personages voor in het wekelijkse blad. Zo kun je ook genieten van de verhalen van Knabbel en Babbel, Rakker, Rien Vos, Mickey Mouse, Kwik, Kwek en Kwak, Katrien Duck, Guus Geluk, Govert Goudglans, Bruin Beer, Ariel, Bambi en nog veel en veel meer. Te veel om op te noemen en elk karakter heeft zijn eigen persoonlijk en avonturen. Je kunt met een proefabonnement Donald Duck of een mooie Donald Duck aanbieding kennis maken met al deze personages. Sluit een Donald Duck abonnement op de goedkoopste manier af via een mooie Donald Duck abonnement aanbieding.

DE GESCHIEDENIS VAN DONALD DUCK

Donald Duck is in oktober 1952 overgevlogen naar Nederland vanuit het buitenland. Er bestonden in Italië, Duitsland en Denemarken al langer weekbladen met deze brutale eend die ongelofelijke avonturen beleeft. In andere landen was de hoofdpersoon echter niet Donald Duck, maar vaak andere personages van Walt Disney. Het weekblad Margriet, die we deze dagen nog steeds kennen, gaf de eerste uit. En het werd bij elk gezin afgeleverd. Dit nummer was voor de ene helft in kleur en de andere helft in zwart-wit.

In deze eerste Nederlandse uitgave was Donald Duck overduidelijk de hoofdpersoon, die als brandweerman voorkwam in het eerste Donald Duck verhaal, maar er stond ook een verhaal in van Wolfje. In die tijd kon je bij een Margriet abonnement de Donald Duck er voor 15 cent bij kopen. Het is tegenwoordig ietsje meer, maar je kunt nog steeds een Donald Duck abonnement goedkoop afsluiten via een Donald Duck aanbieding of een proefabonnement op de Donald Duck. Je kunt hiermee vrijblijvend kennismaken met dit tijdschrift en later altijd nog voor een volledig Donald Duck abonnement gaan. Zodra je eenmaal met deze eend gaat meeleven wil je elke week weten in wat voor avonturen hij nu weer terugkomt!

Donald Duck nummer 10 die in 1954 uit kwam was de eerste uitgave uit die volledig in kleur was. In deze tijd genoten al veel mensen van een Donald Duck abonnement. Het blad telde jaren lang 24 pagina’s, maar in 1958 kwam de eerste uitgave met 32 pagina’s. Sinds het eerste nummer van 1989 kregen mensen met een Donald Duck abonnement nog meer waarde voor hun geld, want sindsdien had het blad wel 40 pagina’s. In 2002 bestond het leuke weekblad alweer 50 jaar en dit vierden ze door nogmaals het aantal pagina’s te verhogen. Het weekblad dat nu ook meer dan alleen verhalen van Donald Duck en Wolfje bevatte, bestond toen uit maar liefst 44 pagina’s. Er werden ook regelmatig nummers uitgegeven die dikker waren, dit waren dan vooral feestnummers. Tussen 1980 en 1990 was er een flinke oplage van wel 457.398. Sinds dat jaar daalden het aantal oplages aanzienlijk, maar is de Donald Duck nog steeds een van de populairste weekbladen van Nederland. Met een Donald Duck abonnement heb je echt een leuk en uitgebreid weekblad in huis, waar jong en oud van kunnen genieten. Wil je ook gebruik maken van de Donald Duck aanbieding en kennismaken via een proefabonnement Donald Duck dan is dat erg makkelijk.

DONALD DUCK STRIPVERHALEN

De verhalen in de Donald Duck spelen zich af in en rond Duckstad, Gansdorp of Puindorp, het indianenkamp van de Rondbuiken en het Duckstadse Bos. Als je precies wilt weten waar Donald Duck vanaf stamt en hoe hij zich verhoudt tot de andere families in Duckstad, dan zijn er verschillende manieren om zijn stamboom te bekijken. Deze is namelijk verschenen in Donald Duck nummer 23 van 1995. De stamboom is getekend door Michel Nadorp. En je kunt deze ook online bekijken. Oom Dagobert is uiteraard de stinkend rijke oom van Donald Duck, maar zou hij meer familie hebben? Vind dit uit met een proefabonnement Donald Duck of een Donald Duck abonnement met een mooie aanbieding.

ANDERE VERHALEN IN DONALD DUCK

Met een Donald Duck abonnement en een Donald Duck aanbieding, kun je elke week weer genieten van meer dan alleen de verhalen van alle hoofdpersonen. Zo kun je in Donald Duck ook korte verhalen vinden van Bouke Jagt en vervolgverhalen van Paul Biegel. Elke week staat er ook leuke rubrieken zoals een brievenbus, een moppenpagina, een informatieve pagina over dieren en bijvoorbeeld spreekwoorden of de geschiedenis in. De Nederlandse geschiedenis werd van 1982 tot 1988 uitgebeeld door middel van de stripverhalen serie “Van Nul tot Nu”, een goed voorbeeld van hoe kinderen met Donald Duck spelenderwijs leren. Er komen ook andere bekende kinderverhalen in voor zoals Kruimeltje, Pietje Bell en verhalen van Dik Trom. Maar er staat ook een echt lees verhaal in en soms is dit verhaal een vervolgverhaal. Stripverhalen zijn een goede opstap voor kinderen naar echte kinderboeken waarbij geen plaatjes meer te zien zijn en de extra verhalen zijn uitermate geschikt om ze hier vast kennis mee te laten maken. Met een Donald Duck abonnement krijg je ook een paar keer per jaar de krant uit Duckstad, de Duckstadkrant. Deze krant staat vol nieuwtjes uit Duckstad die vaak verwijzen naar de verhalen die in de Donald Duck hebben gestaan.

CODES IN DE DONALD DUCK

Net zoals in alle andere Disney verhalen staat in elk verhaal een code. Bijvoorbeeld H99105. Dit betekent dat het verhaal gemaakt in Nederland in 1999 en dat het de 105e verhaal van het jaar is. Maar de “H” staat niet altijd voor Nederland (Holland), het kan ook staan voor strips die in de Comicup-studio in Spanje zijn gemaakt. Er kunnen ook andere letters in de code voorkomen. De “D” staat voor Denemarken, “WDC” staat voor Walt Disney Comics and Stories, dit is het Amerikaanse maandblad en “S” betekent dat het verhaal in Amerika is gemaakt, maar speciaal voor de buitenlandse markt. Wanneer je een “E” vindt dan komt het verhaal uit Frankrijk (“E” staat voor Europa). Lijkt het je leuk om deze codes te ontcijferen neem dan nu een proefabonnement op de Donald Duck en geniet van de goedkoopste Donald Duck aanbiedingen.

DONALD DUCK LEZERS

Je zou denken dat de meeste mensen met een Donald Duck abonnement dit abonnement enkel voor hun kinderen hebben afgesloten, maar niets is minder waar. Hoewel de lezers van de Donald Duck over het algemeen kinderen zijn tussen de 6 – 12 jaar, zijn er ook heel veel volwassenen die naast hun Elsevier abonnement of Telegraaf abonnement een abonnement hebben op dit superleuke magazine. Het weekblad is perfect voor kinderen. De avonturen die alle personages is het blad beleven zijn onschuldig en er zit doorgaans nog een moraal in het verhaal ook. Er komt weinig echt geweld in de verhalen in Donald Duck voor en voor de meeste personages die geweld gebruiken loopt het niet goed af. Echter, door de unieke verhaallijnen en vaak slimme en grappige plotwendingen zullen ook volwassenen de creativiteit van de verhalen kunnen waarderen. Wil je ook kijken of Donald iets voor je is, neem dan een proefabonnement Donald Duck. Ben je vervolgens overtuigd van het plezier dat je en je kinderen met dit weekblad kunnen beleven, ga dan voor een Donald Duck abonnement met een goede Donald Duck aanbieding. Zo laat jij je kinderen elke week genieten van de ondeugende avonturen van Donald Duck en zijn vriendjes en kun je zelf ook lekker af en toe meelezen.

Veelgestelde vragen (FAQ) Donald Duck

Wat is het goedkoopste Donald Duck abonnement?

"Donald duck abonnement" is de beste deal

Hoeveel Donald Duck aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 5 Donald Duck aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Donald Duck aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 25% korting krijgen op een Donald Duck abonnement.