DONALD DUCK PROEFABONNEMENT & AANBIEDING

Meest gekozen Donald Duck abonnementen door onze bezoekers

Donald Duck Extra

Donald Duck abonnement

Donald Duck

Donald Duck abonnement

Donald Duck Junior

Donald Duck abonnement

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.

alle donald duck abonnementen

Donald Duck 28 nummers | Stopt automatisch

√ Bezorging stopt automatisch.
√ Altijd en overal digitaal lezen.
√ Prijs € 2,68 per nummer.
√ Je ontvangt wekelijks Donald Duck.

€75
Donald Duck 4 nummers | Stopt automatisch

√ Bezorging stopt automatisch.
√ Altijd en overal digitaal lezen.
√ Prijs € 3,75 per nummer.
√ Je ontvangt wekelijks Donald Duck.

€15
Donald Duck 10 nummers | Stopt automatisch

√ Bezorging stopt automatisch.
√ Altijd en overal digitaal lezen.
√ Prijs € 3 per nummer.
√ Je ontvangt wekelijks Donald Duck.

€30
Donald Duck 56 nummers

√ Makkelijk opzegbaar.
√ Altijd en overal digitaal lezen.
√ Prijs € 11,95 per maand.
√ Je ontvangt wekelijks Donald Duck.

€11,95/pm € 13,63
Donald Duck 28 nummers

√ Makkelijk opzegbaar.
√ Altijd en overal digitaal lezen.
√ Prijs € 12,50 per maand.
√ Je ontvangt wekelijks Donald Duck.

€12,50/pm
Donald Duck 14 nummers

√ Makkelijk opzegbaar.
√ Altijd en overal digitaal lezen.
√ Prijs eenmalig € 37,50.
√ Je ontvangt wekelijks Donald Duck.

€37,50

alle donald duck extra abonnementen

Donald Duck Extra 15 nummers | Stopt automatisch

√ Bezorging stopt automatisch.√ Altijd en overal digitaal lezen.√ Prijs € 3 per nummer.√ Je ontvangt Donald Duck Extra 1x per 4 weken.

€45
Donald Duck Extra 8 nummers | Stopt automatisch

√ Bezorging stopt automatisch.√ Altijd en overal digitaal lezen.√ Prijs € 2,88 per nummer.√ Je ontvangt Donald Duck Extra 1x per 4 weken.

€23
Donald Duck Extra 7 nummers

√ Makkelijk opzegbaar.√ Altijd en overal digitaal lezen.√ Prijs eenmalig € 19,50.√ Je ontvangt Donald Duck Extra 1x per 4 weken.

€19,50

alle donald duck junior abonnementen

Donald Duck Junior 5 nummers | Stopt automatisch

√ Bezorging stopt automatisch.√ Altijd en overal digitaal lezen.√ Prijs € 3 per nummer.√ Je ontvangt Donald Duck Junior 1x per 2 weken.

€15
Donald Duck Junior 9 nummers

√ Makkelijk opzegbaar.√ Altijd en overal digitaal lezen.√ Prijs eenmalig € 25.√ Je ontvangt Donald Duck Junior 1x per 2 weken.

€25

DONALD DUCK ABONNEMENT

Donald Duck is al een begrip sinds de eerste versie op 25 oktober in 1952 uit kwam. Ondertussen is de brutale eend niet meer weg te denken uit Nederland. Maak gebruik van de Donald aanbieding en maak kennis door middel van een Donald Duck proefabonnement. Voor je het weet wil je elke week de avonturen van deze eend lezen en neem je een Donald Duck abonnement.

De Donald Duck proefabonnement is een perfecte manier om kennis te maken met het weekblad. Op deze manier kun je kijken of jij en je kinderen het blad leuk genoeg vinden om deze elke week te ontvangen. Het is een goede mogelijkheid om te kijken of je kinderen de strips überhaupt lezen of dat ze het niks aan vinden. Maak nu gebruik van de Donald Duck aanbiedingen.

Wanneer je geniet van een Donald Duck abonnement, of een Donald Duck proefabonnement met een Donald Duck aanbieding, kun je elke week rekenen op een uniek verhaal, met een unieke verhaallijn. Het leert kinderen over geduld, omdat er vaak vervolgverhalen in staan, en veel leuke feitjes over allerlei onderwerpen uit de hele wereld. De moralen in het verhaal kunnen je kinderen op een leuke wijze bijblijven en levenslessen geven. Maak gebruik van een Donald Duck proefabonnement om erachter te komen hoeveel je van Donald Duck en zijn vriendjes kunt leren. Er staan leuke moppen in de Donald Duck waarmee je kind de show op school kan stelen. De Donald Duck komt nog steeds uit op papier en dit is ook een manier om de aandacht van je kinderen ergens anders te laten focussen dan op een scherm. Laat je kinderen kennis maken met een Donald Duck proefabonnement, ze zullen het leuk vinden omdat ze altijd heen en weer kunnen bladeren en de verhalen telkens opnieuw kunnen lezen. En jij maakt gebruik van een Donald Duck aanbieding. Dus neem nu nog een Donald Duck proefabonnement en maak gebruik van de Donald Duck aanbieding.

De hoofdrolspelers bij Donald Duck

Naast Donald Duck komen er nog heel erg veel andere personages voor in het wekelijkse blad. Zo kun je ook genieten van de verhalen van Knabbel en Babbel, Rakker, Rien Vos, Mickey Mouse, Kwik, Kwek en Kwak, Katrien Duck, Guus Geluk, Govert Goudglans, Bruin Beer, Ariel, Bambi en nog veel en veel meer. Te veel om op te noemen. Je kunt met een Donald Duck proefabonnement kennis maken met al deze personages. Maak gebruik van de Donald Duck aanbieding en sluit een Donald Duck abonnement af.

De geschiedenis van Donald Duck

Donald Duck is in oktober 1952 overgevlogen naar Nederland vanuit het buitenland. Er bestonden in Italië, Duitsland en Denemarken al langer weekbladen voor deze brutale eend die ongelofelijke avonturen beleeft. In andere landen was de hoofdpersoon echter niet Donald, maar waren dat vaak andere personages van Walt Disney. Het weekblad Margriet, die we deze dagen nog steeds kennen, gaf de eerste uit. En het werd bij elk gezin afgeleverd. Dit nummer was voor de helft in kleur en de andere helft was in zwart-wit.

Donald Duck was overduidelijk de hoofdpersoon, die als brandweerman voorkwam in het verhaal, maar er stond ook een verhaal in van Wolfje. In die tijd kon je, wanneer je een abonnement had op de Margriet kon je de Donald Duck er voor 15 cent bij kopen. Wil je ook kennis maken met Donald Duck maak dan gebruik van de Donald Duck aanbieding en meld je aan voor een Donald Duck proefabonnement en later voor een Donald Duck abonnement.
Nummer 10 die in 1954 uit kwam was de eerste uitgave uit die volledig in kleur was. In deze tijd genoten al veel mensen van een Donald Duck abonnement. Het blad telde jaren lang 24 pagina’s, maar in 1958 kwam de eerste uitgave met wel 32 pagina’s. Sinds het eerste nummer van 1989 kregen mensen met een Donald Duck abonnement meer waard voor hun geld, want sindsdien bestond het blad uit wel 40 pagina’s. In 2002 bestond het weekblad al 50 jaar en dit vierden ze door nogmaals het aantal pagina’s te verhogen. Het weekblad dat nu ook meer dan alleen verhalen bevatte van Donald Duck en Wolfje, bestond toen uit 44 pagina’s. Er werden regelmatig nummers uitgegeven die dikker waren, dit waren dan vooral feestnummers. Wil je ook gebruik maken van de Donald Duck aanbieding en kennismaken door middel van een Donald Duck proefabonnement dan kun je dat vanaf nu doen. Je wilt straks niet meer zonder een Donald Duck Abonnement. Tussen 1980 en 1990 was er een flinke oplage van wel 457.398. Sinds dat jaar daalden het aantal oplages aanzienlijk.

Donald Duck stripverhalen

De verhalen in de Donald Duck spelen zich af in en rond Duckstad, Gansdorp of Puindorp, het indianenkamp van de Rondbuiken en het Duckstadse Bos.

Als je precies wilt weten waar Donald Duck vanaf stamt en hoe hij zich verhoudt tot de andere families in Duckstad, dan zijn er verschillende manieren om zijn stamboom te bekijken. Deze is namelijk verschenen in de de Donald Duck 23 van 1995. De stamboom is getekend door Michel Nadorp. En je kunt deze ook online bekijken. Oom Dagobert is uiteraard de stinkend rijke oom van Donald Duck, maar zou hij meer familie hebben? Vind dit uit door middel van een Donald Duck proefabonnement en een Donald Duck abonnement en maak gebruik van de Donald Duck aanbieding.

ANDERE VERHALEN

Met een Donald Duck abonnement en met een Donald Duck aanbieding, kun je elke week weer genieten van meer dan alleen de verhalen van alle hoofdpersonen. Zo kun je ook korte verhalen vinden van Bouke Jagt en vervolgverhalen van Paul Biegel, een brievenbus, een moppenpagina, een informatieve pagina over dieren, spreekwoorden of de geschiedenis. De Nederlandse geschiedenis werd bijvoorbeeld van 1982 tot 1988 verteld door middel van de stripverhalen serie “Van Nul tot Nu”. Maar er komen ook andere bekende kinderverhalen in voor zoals Kruimeltje, Pietje Bell en verhalen van Dik Trom. Maar er staat ook een echt lees verhaal in en soms is dit verhaal een vervolgverhaal.

Met een Donald Duck abonnement krijg je ook een paar keer per jaar de krant uit Duckstad, de Duckstadkrant. Deze krant staat vol nieuwtjes uit Duckstad die vaak verwijzen naar de verhalen die in de Donald Duck hebben gestaan.

CODES IN DE DONALD DUCK

Net zoals in alle andere Disney verhalen staat in elk verhaal een code. Bijvoorbeeld H99105. Dit betekent dat het verhaal gemaakt in Nederland in 1999 en dat het de 105e verhaal van het jaar is. Maar de “H” staat niet altijd voor Nederland (Holland), het kan ook staan voor strips die in de Comicup-studio in Spanje zijn gemaakt. De “D” staat voor Denemarken, “WDC” staat voor Walt Disney Comics and Stories, dit is het Amerikaanse maandblad. “S” betekent dat het verhaal in Amerika is gemaakt, maar speciaal voor de buitenlandse markt. Wanneer je een “E” vindt dan komt het verhaal uit Frankrijk (“E” staat voor Europa). Lijkt het je leuk om deze codes te ontcijferen neem dan nu een Donald Duck proefabonnement en geniet van de Donald Duck aanbiedingen.

DONALD DUCK LEZERS

Hoewel je zou denken dat de meeste mensen met een Donald Duck abonnement dit abonnement hebben voor hun kinderen, dan heb je het mis. Hoewel de lezers van de Donald Duck over het algemeen kinderen zijn tussen de 6 – 12 jaar, zijn er nog heel veel volwassenen die het weekblad elke week uitlezen. Het weekblad is perfect voor kinderen. De avonturen die alle personages is het blad beleven zijn onschuldig en er zit doorgaans nog een moraal in het verhaal ook. Er komt weinig echt geweld in voor en voor de meeste personages die geweld gebruiken loopt het niet goed af. Wil je ook een Donald Duck proefabonnement, dan geniet je nu van een Donald Duck aanbieding. Met een Donald Duck abonnement laat jij je kinderen elke week genieten van de ondeugende avonturen van Donald Duck en zijn vriendjes. Stripverhalen zijn een goede opstap voor kinderen naar echte kinderboeken waarbij geen plaatjes meer te zien zijn.