Panorama abonnement

Panorama abonnement en proefabonnement

Een echte vent heeft een Panorama abonnement. De Panorama staat elke week weer barstensvol met het meeste fascinerende en confronterende nieuws vergezeld door sterke beeldtaal. Het blad gaat over misdaad, avontuur, sport en vrouwen, en heeft nog een flinke portie humor ook. Alles wat een man bezig houdt, wat hij graag leest. Geef jezelf een abonnement Panorama en ontdek waarom dit al bijna een eeuw het best gelezen mannenblad van Nederland is.

    (7) 

De Panorama is mijn blad, al jaren. Ik heb niet altijd een abonnement gehad, wacht meestal tot er een mooie promo voorbij komt. Koop dan tussendoor gewoon het blad los in de winkel als extraatje voor mezelf. Met een abonnement ben je echter een stuk goedkoper uit, helemaal met de mooie aanbiedingen hier! Nu ik het blad weer elke week ontvang, weet ik weer veel beter waar mijn maten het steeds over hebben. 

Dhr. T. G. uit B.

 

Kies hieronder jouw Panorama abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 53 nummers

✅ prijs: € 199

✅ eenvoudig opzegbaar

237.97 199.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 26 nummers

✅ prijs: € 99,50

✅ eenvoudig opzegbaar

116.74 99.50
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 13 nummers

✅ prijs: € 50

✅ eenvoudig opzegbaar

 

58.37 50.00

Geef een Panorama abonnement cadeau

Cadeau abonnementen stoppen altijd automatisch. Hoe fijn is dat? Iemand verrassen zonder al het gedoe van het abonnement opzeggen?

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 53 nummers

✅ prijs: € 199,00

✅ stopt automatisch

237.97 199.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 26 nummers

✅ prijs: € 99,50

✅ stopt automatisch

116.74 99.50
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 13 nummers

✅ prijs: € 50

✅ stopt automatisch

58.37 50.00

EEN PANORAMA ABONNEMENT VOOR DE ECHTE VENT

De Panorama staat voor ontspanning en informatie. Het brengt de zaken met een harde toon, waaraan toch ook altijd een humoristische twist wordt gegeven. Het blad windt er geen doekjes heen, maar neemt alles ook niet alles in het leven al te serieus. De Panorama weet precies wat mannen graag lezen wanneer ze even een moment van ontspanning kunnen pakken. Je vindt er stukken met inhoud,  met een tikje sensatie, of dramatische diepgang, en vaak een flinke portie entertainment. Met een Panorama abonnement is het elke week genieten, met echte verhalen, stevige misdaad en pakkende beelden. 

Misdaadverhalen voeren vaak de boventoon in de Panorama, waarbij met degelijke journalistiek de criminaliteit in Nederland aan het licht wordt gebracht. Dit levert de meest onthullende reportages op, altijd bijgestaan door grafisch beeldmateriaal om de feiten kleurrijk te illustreren. De onderwereld zit vol goede verhalen en Panorama neemt je erin mee. De beruchte criminelen, de ondenkelijke daden, de gruwelijke liquidaties, de rechtszaken en strafdossiers die nog lang nagalmen. Het is misdadig smullen met een abonnement Panorama, een focus die het blad even duur kwam te staan toen de redactie in juni 2018 werd beschoten met een zwaar wapen. Het tijdschrift is niet teruggedeinsd en brengt nog steeds het laatste nieuws over de schurken in binnen- en buitenland. Alleen deze unieke visie op de onderkant van de maatschappij maakt een Panorama abonnement al de moeite waard. 

MOOIE KORTING OP EEN ABONNEMENT PANORAMA

De Panorama weet je ook te pakken met de goede sportverslaggeving, de lekkere gossip en meer dan af en toe een fijne mooie dame. Voetbal, geld, vrouwen, de ideale entertainment mix voor elke man. Maar Panorama wordt hier niet ordinair, ze brengen interviews en achtergronden graag met een menselijke touch en diepgang. De goed geschreven verhalen weten je dan ook even helemaal uit de alledaagse sleur te halen, met een fascinerend kijkje in andermans leven. De Panorama is fantastisch voor een lekker middagje in een luie stoel in de tuin, biertje (of twee) bij de hand. Of mee op vakantie, wanneer je eindelijk eens even meer tijd voor jezelf hebt en je kan verliezen in de aangrijpende of juist hilarische verslagen. 

De foto’s in de Panorama mogen er altijd zijn, hier is de redactie dan ook bijzonder trots op. Panorama brengt de actualiteiten als geen ander in beeld, met schokkende, spannende, hilarische, intrigerende en altijd meest unieke fotografie. Heb je zin om wekelijks een mooi blad thuis te ontvangen, met zowel goede reportages als de nodige humoristische praat, neem dan vandaag nog een abonnement Panorama. Probeer het blad eerst uit met een kortlopend Panorama abonnement, of profiteer van een jaar lang abonnement Panorama met een geweldige korting. We hebben de aanbiedingen hier voor je op een rijtje gezet. 

Wil je in plaats van wekelijks dagelijks het laatste nieuws ontvangen? Ga dan voor een AD abonnement of een Telegraaf abonnement. Heb je liever wat luchtigere kost? Dan kies je een abonnement Weekend of een abonnement Privé met een mooie korting. 

DE PANORAMA VAN HET VERLEDEN TOT NU

Het is moeilijk voor te stellen dat de Panorama ooit in 1913 als een familieblad is opgericht. Het wilde de vriend des huizes zijn, geliefd bij elk gezinslid, waarin zowel volwassenen als kinderen iets van hun gading vonden. Grootste wereldgebeurtenissen, sport, cultuur, populaire wetenschap, maar ook recepten, mode en maatschappelijke trends, alles zou de revue passeren, altijd vergezeld van de meest realistische afbeeldingen en illustraties. Tijdens de Eerste Wereldoorlog verscheen de Panorama zelfs twee keer per week, om de lezers steeds de meest actuele foto’s en verhalen van het front te brengen, en de mooie mix van artikelen voor iedereen, met strips, advies en nieuws bleef men ook de volgende decennia aanspreken. 

NEEM VANDAAG NOG EEN ABONNEMENT PANORAMA

In de loop van de jaren heeft de Panorama zich meerdere malen opnieuw uitgevonden, tot de huidige versie van een écht mannenblad dat bij een abonnement Panorama elke week in de bus ligt. De focus op het mannelijke publiek bleek een gouden greep voor het blad, waarbij het lukt om de afstand tussen de redactie en de lezer zo klein mogelijk te maken. Niks geen chique praat met arrogante toon, maar recht voor zijn raap en met heldere taal. De Panorama is betrouwbaar en presenteert de feiten in een stijl en vorm die aanspreekt, maar ook dicht bij de realiteit staan.

Paradoxaal genoeg is juist door het mannelijke karakter van dit sterke tijdschrift, de Panorama ook populair bij sterke vrouwen. Ze lezen graag mee met hun vent en genieten net zo van de soms ondeugende, maar altijd onderbouwde journalistiek van de Panorama. Ontdek deze unieke mix van informatie en ontspanning met een Panorama abonnement. Kies hier eenvoudig de mooiste aanbieding voor jou uit en geniet elke week thuis van dit prachtige tijdschrift. 

Met een Panorama abonnement ontvang je geen enkele editie meer, hoef je de deur niet uit voor het blad en krijg je ook nog eens een mooie korting. Vier keer per jaar brengt het blad haar abonnees ook de Panorama specials, die vol staan van een bepaalde actuele topic, of je met een extra dikke editie door de zomer heen helpen. Met een abonnement Panorama krijg je ook deze specials gewoon thuisbezorgd. De Panorama heeft uiteraard ook een mooie site, die de wekelijkse papieren uitgave goed aanvult. Wil je geen enkele Panorama update missen, dan volg je ze ook op Facebook of op Twitter. De Instagram van Panorama mag er ook zijn, voor de nodige portie Panorama plaatjes in de feed, die er nooit gewoontjes bijstaan. En wil je helemaal vermaakt worden? Dan volg je het Panorama YouTube kanaal. Hier is het altijd goed lachen. Je vindt er bijvoorbeeld hilarische filmpjes zoals deze:

Veelgestelde vragen (FAQ) Panorama

Wat is het goedkoopste Panorama abonnement?

"Panorama cadeau abonnement 53 nummers" is de beste deal

Hoeveel Panorama aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 6 Panorama aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Panorama aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 17% korting krijgen op een Panorama abonnement.