Stentor abonnement

Stentor abonnement en proefabonnement

Met een Stentor abonnement ben je volledig op de hoogte van het al het regionale, binnen- en buitenlandse nieuws. We hebben verschillende abonnementsvormen voor je, van een volledig Stentor abonnement (maandag t/m zaterdag de papieren krant + 24/7 online) tot enkel digitaal. Alle Stentor abonnementen worden aangeboden met een mooie korting, zodat je op een goedkope manier deze kwaliteitskrant kunt lezen.

     (6) 

“Oei, wat een keus! Uiteindelijk gekozen voor een Stentor abonnement zaterdag+. Heerlijk om op zaterdag de ochtend  door te brengen met een kopje koffie en de dikke zaterdagkrant”.

Mevr. A. de B. uit B.

Kies hier jouw Stentor abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 3

✅ kortingsperiode: 5 weken

✅ prijs: vanaf € 4,99

✅ gratis: 3 maanden Tijdschrift.nl

✅ stopt automatisch

4.99
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅  kortingsperiode: 5 weken

✅  prijs: vanaf € 4,99

✅  lees 24/7 digitaal of ontvang de papieren krant

✅  stopt automatisch

4.99
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1, 2 of 3 jaar

✅ prijs: vanaf € 5,50 per week

✅ maandag t/m zaterdag in de brievenbus

✅  lees 24/7 digitaal

✅ eenvoudig opzegbaar

10.38 5.50
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1, 2, of 3 jaar

✅ prijs: vanaf € 3,75 per week

zaterdag de papieren krant

✅ lees 24/7 online

✅ eenvoudig opzegbaar

6.81 3.75
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1, 2 of 3 jaar

✅ prijs: vanaf € 3,25 per week

onbeperkt toegang tot artikelen

onbeperkt Premiumartikelen

digitale krant met bijlagen (pdf)

5.53 3.25
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1 of 2 jaar of maandelijks opzegbaar

✅ prijs: vanaf € 1,75 per week

onbeperkt Premiumartikelen

 

2.19 1.75

Stentor abonnement voor jouw dagelijkse portie nieuws

Wanneer je een Stentor abonnement afsluit kun je dagelijks het nieuws verwachten dat jij belangrijk vindt. Nieuws uit jouw omgeving, uit heel Nederland en uit heel de wereld. Actueel nieuws over sport, over het leven, over economie, over de politiek, het weer en de verkeerssituatie. Als je een Stentor abonnement hebt dan heb je toegang tot alle artikelen die je online kunt vinden en maak je gebruik van de gemakkelijke app die Stentor aanbiedt. Sluit dus meteen een Stentor abonnement af. Eerst een Stentor proefabonnement dan kan dit ook. En maak nu gebruik van de Stentor aanbiedingen.

STENTOR PROEFABONNEMENT EN STENTOR AANBIEDINGEN

Wil je eerst kijken of je er wel aan toe komt elke dag om de krant te lezen, omdat je dat nu niet gewend bent? Sluit dan eerst een Stentor proefabonnement af. Een Stentor proefabonnement is de perfecte manier om erachter te komen of een krant lezen echt iets is voor jou. Met een proefabonnement kon je er ook achter of de onderwerpen die de krant verslaat bij jouw interesses liggen en wat jij belangrijk vindt om te weten over de wereld en de wereld om je heen.

STENTOR, DE KRANT DIE 24 UUR PER DAG HET LAATSTE NIEUWS BRENGT UIT JOUW REGIO

Stentor is een het dagblad dat je elke dag het laatste nieuws brengt uit jouw regio. In het blad word je geïnformeerd over alle achtergrond informatie, analyses en commentaren. Het blad is verkrijgbaar in Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Zwolle, de Achterhoek, Harderwijk, Kampen, Vechtdal, Veluwe, Flevoland en Noordwest-Overijssel en hun omgeving. Wil je kijken of de Stentor de krant is voor jou sluit dan nu een Stentor proefabonnement af, maak gebruik van de Stentor aanbiedingen en sluit een Stentor abonnement af.

GESCHIEDENIS

De Stentor is onderdeel van de Koninklijke Wegener NV. Vanaf november 1903 is Johan Frederik Wegener begonnen met een nieuws en advertentieblad in Apeldoorn. Dit werd later de Apeldoornse courant. Deze kleine en plaatselijke uitgeverij groeide uit tot het mediaconcern dat we vandaag kennen en erg toonaangevend is. Wegener bestrijkt een groot gedeelte van Nederland met hun dagbladen. Ze hebben een oplage van rond 1,25 miljoen exemplaren. Wegener heeft ervoor gezorgd dat hun dagbladen diep geworteld zitten in hun regio. Wat de Wegener vooral kenmerkt is een sterke lezersbinding en een hoog leesbereik. Wegener produceert wekelijks ruim 7 miljoen nieuws- en huis-aan-huisbladen. Wil je ook deel uit maken van deze Wegener familie sluit dan nu een Stentor abonnement uit, maak gebruik van de Stentor aanbieding en sluit eerst een Stentor proefabonnement uit om te kijken of de Stentor wel bij jou past.

WIE HEEFT ER EEN STENTOR ABONNEMENT

De lezers van de Stentor zijn tussen de 30 en 65 jaar. Het zijn mensen die betrokken zijn bij hun maatschappij en die willen weten wie er in hun omgeving gebeurt. Ze zijn actief betrokken en maken op een actieve manier deel uit van hun maatschappij, ze werken of ze studeren en zijn bereid om voor hun maatschappij op te komen en zijn bezorgt om alles wat er in hun omgeving gebeurt. Maar de Stentor verslaat ook algemeen nieuws. Alles wat er in de rest van Nederland gebeurt en in de rest van de wereld. Een Stentor abonnement is dus bestemd voor mensen die alles willen weten over de wereld om hen heen. Wil je ook een Stentor abonnement sluit deze dan nu af en maak gebruik van de Stentor aanbieding. Sluit eerst een Stentor proefabonnement af om te kijken of de Stentor bij jou past.

WAT STAAT ER IN DE STENTOR

In de Stentor kun je nieuws vinden uit het hele land, wil je weten meer weten over het nieuws naam dan een Stentor proefabonnement. Nieuws uit het binnenland over bijvoorbeeld over de aankomende verkiezingen, over wat er in de eerste en tweede kamer wordt besproken. Of er ongelukken zijn gebeurd in het land, over het weer dan Nederland altijd bezig houdt. Belangrijk 112-nieuws over misdrijven en arrestaties. Maar lees ook buitenlands nieuws en alles wat er in de wereld gebeurd. Lees alles over Trump en de rest van Amerika en wat daar allemaal gebeurd. Lees over de aanhoudende aanvallen en oorlog in het midden-oosten. Waar en waarvoor gedemonstreerd wordt. Het laatste nieuws uit Rusland en waar Putin zich allemaal mee bezig houdt. Lees over de economie, wereldwijd en uit Nederland, de huizenmarkt en de beurs. Lees opmerkelijk nieuws, over show en cultuur, over gezondheid en wetenschap, lees over de vrouw en over multimedia. Maar wat vooral belangrijk is bij de Stentor is het regio nieuws. Lees over wat er in de Achterhoek gebeurt, in Apeldoorn, in Deventer. Lees bijvoorbeeld dat er in Zwolle kritiek is over de windmolens die er staan. Dat Staatsbosbeheer maatregelen neemt tegen de essentaksterfte. En nog veel meer nieuws afhankelijk van welke regiokrant jij ontvangt. Wil je ook al het nieuws ontvangen in één blad sluit dan nu een Stentor abonnement af en maak gebruik van de Stentor aanbiedingen. Maar begin met een Stentor proefabonnement om te kijken of de Stentor wel bij jou past.

ONLINE EXTRA’S

Als je een Stentor abonnement hebt dan kun je ook online terecht voor het laatste nieuws. Wil je kennismaken met de online wereld van Stentor neem dan een Stentor proefabonnement. Op de online editie van de Stentor kun je terecht voor aanvullende informatie en het meest actuele nieuws. Om echt op de hoogte te blijven kun jij je aanmelden voor de nieuwsbrief voor het meest actuele regionale nieuws. Online kun je ook het archief vinden waar alle artikelen in staan. Zo kun je makkelijk alles terug kijken als je meer over het onderwerp wilt lezen. Tevens kun je online de meest actuele weerberichten vinden, sport, uitgaan, het filenieuwsen en dat alles uit jouw regio. De Stentor speelt in op de behoefte en wensen van hun lezers. Zowel op het gebied van nieuws als op het gebied van advertenties. Online kun je ook je mening achter laten in het gastenboek en maak je gebruik van Stentor  aanbiedingen in combinatie met Stentor abonnement. Lijkt het je leuk om online mee te discussiëren over onderwerpen die relevant zijn in jouw omgeving sluit dan nu een Stentor abonnement af. Probeer het abonnement eerst uit door een Stentor proefabonnement af te sluiten.

DE STENTOR OP JE SMARTPHONE EN JE TABLET

Je kunt je favoriete krant ook op je smartphone en op je tablet lezen. Door de app te installeren krijg je makkelijk toegang en kun je pushberichten aan zetten wanneer er belangrijk nieuws zich afspeelt. Je kunt makkelijk de regio die jij belangrijk vindt instellen en je voorkeuren opslaan. De gekozen editie wordt automatisch bewaard. Vind je de krant lezen op smartphone of tablet niet fijn, dan kun je er voor kiezen om de krant ook lezen alsof het een papieren krant is. Wanneer je het niet fijn om de krant per artikel te lezen. Op je smartphone of tablet kun je inzoomen op foto’s en artikelen. Je kunt de krant tot wel 14 dagen terug lezen. Heb je nu geen tijd om de krant te lezen, download deze dan eerst en lees deze wanneer het jou komt, als je in wachtkamer zit, of in de trein bijvoorbeeld. Ook kun je via de app makkelijk op zoek naar nieuws door middel van trefwoorden. Je kunt de app ook zo instellen dat de krant elke dag automatisch wordt gedownload, zodat je hier niet langer aan hoeft te denken. Wil je ook gebruik maken van de app van Stentor op jouw smartphone of tablet sluit dan nu een Stentor abonnement af en maak gebruik van de Stentor aanbiedingen. Wil je het abonnement eerst uitproberen, sluit dan eerst een Stentor proefabonnement af.

PROBEER OOK EENS…

Waarom zou je maar 1 krant proberen, terwijl er zoveel goede aanbiedingen zijn? Bekijk ook onze andere pagina’s en kies welke proefabonnementen je nog meer aanspreken:

Veelgestelde vragen (FAQ) Stentor

Wat is het goedkoopste Stentor abonnement?

"Stentor abonnement compleet" is de beste deal

Hoeveel Stentor aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 6 Stentor aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Stentor aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 48% korting krijgen op een Stentor abonnement.