STENTOR ABONNEMENT EN AANBIEDING


Meest gekozen Stentor proefabonnement door onze bezoekers

Stentor proefabonnement

Wil je zo goedkoop mogelijk kennismaken maken met Stentor? Pak dan dit Stentor proefabonnement. Voor slechts 1 euro per week ontvang je elke dag de krant én heb je 24/7 toegang tot de digitale krant. Waar wacht je nog op? Profiteer vandaag nog van die 92% KORTING.

     (17)

“Heerlijke actie! Geen gedoe om de krant na de proefperiode op te zeggen. Bezorging stopt namelijk automatisch. Geen verborgen kosten zoals bezorgkosten die ik bij een ander abonnement tegenkwam”.

Dhr. R. van de Z. uit B.

 • Looptijd: 4 weken
 • Prijs: 4,-
 • 92% korting
 • Stopt automatisch
 • Maandag t/m zaterdag de krant
 • Lees 24/7 digitaal
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.

Favoriete krant 4 weken € 4 + GRATIS bestseller

naamloos

We hebben tijdelijk een heel scherpe kranten aanbieding voor je! Hier pak je maar liefst 94% KORTING, je betaalt maar 1 euro per week en dat 4 weken lang. Zo’n goede kranten aanbieding hebben we al lange tijd niet gezien. Alle grote kranten (Volkskrant, AD, Trouw en het Parool) doen mee aan de actie, maar ook de regionale bladen (ED, De Gelderlander, Brabants Dagblad etc.) doen mee aan de actie. En als klap op de vuurpijl krijg je ook nog een bestseller naar keuze.

Je kunt kiezen uit de volgende bestsellers:

 • De jongen in de sneeuw – Samual Bjørk
 • De dag van de doden – Nicci French
 • De dood van Murat Idirissi – Tommy Wieringa
 • Rinkeldekink – Martine Bijl

     (13)

“Wow, superblij met deze actie! Aanvraag was snel geregeld en de bezorging is zeer punctueel. Leuk boek voor de aankomende vakantie!”.

Dhr. A. de G. uit A.

 • Looptijd: 4 weken
 • Prijs: 1,- per week
 • 94% korting
 • Stopt automatisch
 • 6x per week je favoriete krant
 • Lees 24/7 online
 • Profiteer nu

Stentor jaarabonnement hier met 50% korting

Stentor aanbieding

Bestel dit Stentor abonnement en profiteer een heel jaar van maar liefst 50% korting. De papieren krant valt 6 dagen per week op je deurmat en tevens heb je 24/7 toegang tot de digitale krant. Ook voor dit abonnement geven wij de “Laagste Prijsgarantie”.

    (7)

“Mooie Stentor aanbieding. Na enkele malen een proefabonnement te hebben afgesloten voor verschillende kranten, was ik wel gehecht geraakt aan een papieren krant naast mijn ontbijtbordje. Fijne krant met veel regionaal nieuws en die 50% korting is wat mij over de streep trok”.

Mevr. S. B. uit V.

 • Looptijd: 1 jaar
 • Prijs: 6,50 per week
 • 50% korting
 • Maandag t/m zaterdag de krant
 • Lees 24/7 digitaal
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Stentor zaterdag+ abonnement met 50% korting

Stentor aanbieding

Lees je in het weekend graag uitgebreid de dikke zaterdag krant, maar heb je doordeweeks eigenlijk geen tijd voor de papieren krant? Neem dan een zaterdag+ Stentor abonnement. Maandag t/m vrijdag lees je de krant digitaal en zaterdag valt de lekkere dikke Stentor door de brievenbus. Ideale combinatie!

      (5)

“Wie heeft er nou nog tijd om ’s ochtends uitgebreid de ochtendkrant te lezen? Ik niet in ieder geval! Ik kom niet verder dan in de lunchpauze de digitale krant te checken. Daarom heb ik gekozen voor een zaterdag+ abo. Want in het weekend zit ik graag uren op de bank met de krant”.

Dhr. M. F. uit H.

 • Looptijd: 1 jaar
 • Prijs: 4,50 per week
 • 50% korting
 • Zaterdag de krant
 • Lees 24/7 digitaal
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Stentor digitaal abonnement hier met 50% korting

Stentor aanbieding

Heb je geen behoefte meer aan een papieren krant? Neem dan een Stentor digitaal abonnement. Online lees je hetzelfde nieuws maar dan een stuk goedkoper. En het mooie is dat je altijd en overal toegang hebt tot het nieuws.

     (7)

“Nooit meer ’s ochtends naar buiten om de krant uit de brievenbus te vissen. Gewoon m’n tablet openen en ik heb al het nieuws bij de hand”.

Mevr. E. van den B. uit S.

 • Looptijd: 1 jaar
 • Prijs: 3,75 per week
 • 50% korting
 • Lees 24/7 digitaal
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.

Stentor abonnement

Wanneer je een Stentor abonnement afsluit kun je dagelijks het nieuws verwachten dat jij belangrijk vindt. Nieuws uit jouw omgeving, uit heel Nederland en uit heel de wereld. Actueel nieuws over sport, over het leven, over economie, over de politiek, het weer en de verkeerssituatie. Als je een Stentor abonnement hebt dan heb je toegang tot alle artikelen die je online kunt vinden en maak je gebruik van de gemakkelijke app die Stentor aanbiedt. Sluit dus meteen een Stentor abonnement af. Eerst een Stentor proefabonnement dan kan dit ook. En maak nu gebruik van de Stentor aanbiedingen.

 

Stentor proefabonnement en Stentor aanbiedingen

Wil je eerst kijken of je er wel aan toe komt elke dag om de krant te lezen, omdat je dat nu niet gewend bent? Sluit dan eerst een Stentor proefabonnement af. Een Stentor proefabonnement is de perfecte manier om erachter te komen of een krant lezen echt iets is voor jou. Met een proefabonnement kon je er ook achter of de onderwerpen die de krant verslaat bij jouw interesses liggen en wat jij belangrijk vindt om te weten over de wereld en de wereld om je heen.

 

Stentor, de krant die 24 uur per dag het laatste nieuws brengt uit jouw regio

Stentor is een het dagblad dat je elke dag het laatste nieuws brengt uit jouw regio. In het blad word je geïnformeerd over alle achtergrond informatie, analyses en commentaren. Het blad is verkrijgbaar in Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Zwolle, de Achterhoek, Harderwijk, Kampen, Vechtdal, Veluwe, Flevoland en Noordwest-Overijssel en hun omgeving. Wil je kijken of de Stentor de krant is voor jou sluit dan nu een Stentor proefabonnement af, maak gebruik van de Stentor aanbiedingen en sluit een Stentor abonnement af.

 

Geschiedenis

De Stentor is onderdeel van de Koninklijke Wegener NV. Vanaf november 1903 is Johan Frederik Wegener begonnen met een nieuws en advertentieblad in Apeldoorn. Dit werd later de Apeldoornse courant. Deze kleine en plaatselijke uitgeverij groeide uit tot het mediaconcern dat we vandaag kennen en erg toonaangevend is. Wegener bestrijkt een groot gedeelte van Nederland met hun dagbladen. Ze hebben een oplage van rond 1,25 miljoen exemplaren. Wegener heeft ervoor gezorgd dat hun dagbladen diep geworteld zitten in hun regio. Wat de Wegener vooral kenmerkt is een sterke lezersbinding en een hoog leesbereik. Wegener produceert wekelijks ruim 7 miljoen nieuws- en huis-aan-huisbladen. Wil je ook deel uit maken van deze Wegener familie sluit dan nu een Stentor abonnement uit, maak gebruik van de Stentor aanbieding en sluit eerst een Stentor proefabonnement uit om te kijken of de Stentor wel bij jou past.

 

Wie heeft er een Stentor abonnement

De lezers van de Stentor zijn tussen de 30 en 65 jaar. Het zijn mensen die betrokken zijn bij hun maatschappij en die willen weten wie er in hun omgeving gebeurt. Ze zijn actief betrokken en maken op een actieve manier deel uit van hun maatschappij, ze werken of ze studeren en zijn bereid om voor hun maatschappij op te komen en zijn bezorgt om alles wat er in hun omgeving gebeurt. Maar de Stentor verslaat ook algemeen nieuws. Alles wat er in de rest van Nederland gebeurt en in de rest van de wereld. Een Stentor abonnement is dus bestemd voor mensen die alles willen weten over de wereld om hen heen. Wil je ook een Stentor abonnement sluit deze dan nu af en maak gebruik van de Stentor aanbieding. Sluit eerst een Stentor proefabonnement af om te kijken of de Stentor bij jou past.

 

Wat staat er in de Stentor

In de Stentor kun je nieuws vinden uit het hele land, wil je weten meer weten over het nieuws naam dan een Stentor proefabonnement. Nieuws uit het binnenland over bijvoorbeeld over de aankomende verkiezingen, over wat er in de eerste en tweede kamer wordt besproken. Of er ongelukken zijn gebeurd in het land, over het weer dan Nederland altijd bezig houdt. Belangrijk 112-nieuws over misdrijven en arrestaties. Maar lees ook buitenlands nieuws en alles wat er in de wereld gebeurd. Lees alles over Trump en de rest van Amerika en wat daar allemaal gebeurd. Lees over de aanhoudende aanvallen en oorlog in het midden-oosten. Waar en waarvoor gedemonstreerd wordt. Het laatste nieuws uit Rusland en waar Putin zich allemaal mee bezig houdt. Lees over de economie, wereldwijd en uit Nederland, de huizenmarkt en de beurs. Lees opmerkelijk nieuws, over show en cultuur, over gezondheid en wetenschap, lees over de vrouw en over multimedia. Maar wat vooral belangrijk is bij de Stentor is het regio nieuws. Lees over wat er in de Achterhoek gebeurt, in Apeldoorn, in Deventer. Lees bijvoorbeeld dat er in Zwolle kritiek is over de windmolens die er staan. Dat Staatsbosbeheer maatregelen neemt tegen de essentaksterfte. En nog veel meer nieuws afhankelijk van welke regiokrant jij ontvangt. Wil je ook al het nieuws ontvangen in één blad sluit dan nu een Stentor abonnement af en maak gebruik van de Stentor aanbiedingen. Maar begin met een Stentor proefabonnement om te kijken of de Stentor wel bij jou past.

Online extra’s

Als je een Stentor abonnement hebt dan kun je ook online terecht voor het laatste nieuws. Wil je kennismaken met de online wereld van Stentor neem dan een Stentor proefabonnement. Op de online editie van de Stentor kun je terecht voor aanvullende informatie en het meest actuele nieuws. Om echt op de hoogte te blijven kun jij je aanmelden voor de nieuwsbrief voor het meest actuele regionale nieuws. Online kun je ook het archief vinden waar alle artikelen in staan. Zo kun je makkelijk alles terug kijken als je meer over het onderwerp wilt lezen. Tevens kun je online de meest actuele weerberichten vinden, sport, uitgaan, het filenieuwsen en dat alles uit jouw regio. De Stentor speelt in op de behoefte en wensen van hun lezers. Zowel op het gebied van nieuws als op het gebied van advertenties. Online kun je ook je mening achter laten in het gastenboek en maak je gebruik van Stentor  aanbiedingen in combinatie met Stentor abonnement. Lijkt het je leuk om online mee te discussiëren over onderwerpen die relevant zijn in jouw omgeving sluit dan nu een Stentor abonnement af. Probeer het abonnement eerst uit door een Stentor proefabonnement af te sluiten.

De Stentor op je smartphone en je tablet

Je kunt je favoriete krant ook op je smartphone en op je tablet lezen. Door de app te installeren krijg je makkelijk toegang en kun je pushberichten aan zetten wanneer er belangrijk nieuws zich afspeelt. Je kunt makkelijk de regio die jij belangrijk vindt instellen en je voorkeuren opslaan. De gekozen editie wordt automatisch bewaard. Vind je de krant lezen op smartphone of tablet niet fijn, dan kun je er voor kiezen om de krant ook lezen alsof het een papieren krant is. Wanneer je het niet fijn om de krant per artikel te lezen. Op je smartphone of tablet kun je inzoomen op foto’s en artikelen. Je kunt de krant tot wel 14 dagen terug lezen. Heb je nu geen tijd om de krant te lezen, download deze dan eerst en lees deze wanneer het jou komt, als je in wachtkamer zit, of in de trein bijvoorbeeld. Ook kun je via de app makkelijk op zoek naar nieuws door middel van trefwoorden. Je kunt de app ook zo instellen dat de krant elke dag automatisch wordt gedownload, zodat je hier niet langer aan hoeft te denken. Wil je ook gebruik maken van de app van Stentor op jouw smartphone of tablet sluit dan nu een Stentor abonnement af en maak gebruik van de Stentor aanbiedingen. Wil je het abonnement eerst uitproberen, sluit dan eerst een Stentor proefabonnement af.

PROBEER OOK EENS…

Waarom zou je maar 1 krant proberen, terwijl er zoveel goede aanbiedingen zijn? Bekijk ook onze andere pagina’s en kies welke proefabonnementen je nog meer aanspreken:

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.