psychologie magazine abonnement
Psychologie proefabonnement

Psychologie Magazine abonnement en proefabonnement

Met een Psychologie Magazine abonnement ontvang je elke maand:

 • Alles wat met psychologie te maken heeft, denk hierbij aan relaties, persoonlijkheid, gevoel en verstand, gezondheid, samenleving en cultuur
 • Wetenschappelijk nieuws
 • Interviews en persoonlijke testen

Voor iemand met interesse in psychologie een must have magazine 🙂

     (21) 

“Heerlijk blad, zeer toegankelijk voor een leek. Psychologie abonnement cadeau gehad voor 3 maanden, nu een jaarabo afgesloten”.

Mevr. H.N. uit S.

Kies hier jouw Psychologie Magazine abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 3 nummers

√ prijs € 17,50 totaal

√ 22% korting

√ stopt automatisch

 

22.38 17.50
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 3 nummers

√ prijs € 17,50 totaal

√ 22% korting

√ stopt automatisch

 

22.38 17.50
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 4 nummers

√ prijs € 22,50 totaal

√ 25% korting

√ stopt automatisch

 

29.84 22.50
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 4 nummers

√ prijs € 22,50 totaal

√ 25% korting

√ stopt automatisch

 

29.84 22.50

Psychologie Magazine abonnement voor heldere inzichten

Net als in de Happinez gaat het bij Psychologie magazine onder andere over inzichten, wijsheid en persoonlijke groei. Door een Psychologie abonnement af te sluiten ontvang je maandelijks verrassende artikelen, waardevolle inzichten en slimme, leuke weetjes over de hersenen, je persoonlijkheid, relaties, werk en uiteraard gezondheid. Dit magazine zal je helpen het beste uit jezelf te halen en geeft verdieping en psychologisch advies waar je ook daadwerkelijk iets aan hebt. Daarnaast is er altijd een leuke Psychologie aanbieding in bijvoorbeeld de online shop te vinden.

Lijkt dit blad bij jou te passen, of wil je het liever even uitproberen? Sluit dan voor de zekerheid een Psychologie proefabonnement bij ons af. Net als bij alle bladen, kranten en tv gidsen die je bij ons kunt vinden krijg je zoals gewoonlijk de laagste prijs garantie. Die Psychologie aanbieding kun je eigenlijk niet aan je voorbij laten gaan.

THEMA’S EN ANDERE ONDERWERPEN  PSYCHOLOGIE MAGAZINE

In psychologie magazine komen er verschillende thema’s aan bod:

 • Slapen
 • Hooggevoeligheid
 • Mindfulness
 • Liefde/relaties

En uiteraard nog veel meer, die je allemaal op de site van Psychologie terug kunt vinden. Naast de waslijst aan thema’s worden er ook vragen gesteld door mensen die om advies verlegen zitten. Je kunt zelf je vraag stellen, maar het is tevens mogelijk om alle adviezen die over verschillende onderwerpen zijn gegeven te lezen. Misschien staat je eigen vraag er ook wel tussen. Er verschijnen iedere maand weer nieuwe artikelen over meerdere topics, maar ook zijn er verschillende interviews en columns te vinden.

COLUMNISTEN EN EXPERTS PSYCHOLOGIE

Met het afsluiten van een Psychologie proefabonnement kan je columns lezen en tevens werken er veel experts op verschillende gebieden mee aan Psychologie, zodat je altijd een officieel advies met betekenis en inhoud krijgt:

 • Roos Vonk: Ze is hoogleraar sociale psychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en geeft daarnaast ook nog eens verschillende lezingen en trainingen. Ook is Roos auteur van de boeken ‘Je bent wat je doet’, ‘De eerste indruk’ en Collega’s en andere ongemakken’. Zij schrijft iedere maand een column over de psychologie van het dagelijks leven
 • Irmgard van Dixhoorn: Zij werkt als psychogerontoloog (dat is een psycholoog die zich bezighoudt met alles wat met ouder worden te maken heeft) in de ouderenzorg en doet dit bij de thuiszorgorganisatie Residentiële en Ambulante Zorg. Maar dat is niet alles, want ze is ook auteur van het boek ‘Wie is er voor mij?’ en heeft meegeschreven aan het boek ‘(op)nieuw geleerd, oud gedaan: over het lerend vermogen van mensen met dementie’. Op de website van Psychologie is het mogelijk haar een vraag te stellen.
 • Ad de Jongh: Als je een heftige ervaring hebt meegemaakt, waarvan je nog steeds angstige gevoelens beleeft en je hebt over dat soort onderwerpen een vraag, dan is het mogelijk deze bij Ad de Jongh neer te leggen. Hij is GZ-psycholoog en is bijzonder hoogleraar angst- en gedragsstoornissen aan het Academisch Centrum Tandheelkunde (ACTA) van de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit. Je mag hem gerust een specialist in het behandelen van trauma gerelateerde angststoornissen noemen. Daarnaast heeft hij de behandelmethode EMDR naar Nederland gehaald, wat de eerste keuze voor het behandelen van psychotrauma’s is.
 • Jean-Pierre van de Ven: Hij is een expert op het gebied van relaties en heeft als relatiepsycholoog een eigen praktijk in Amsterdam. Daarnaast is hij verbonden aan de psychiatrische kliniek Mentrum en is hij woordvoerder voor de stichting Korrelatie en het Fonds Psychische Gezondheid.
 • Luk Dewulf: Deze redacteur geeft adviezen over werk en burn-out. Dewulf is spreker, adviseur, talent- en burnout-coach bij Kiezen voor Talent. Hij doet onderzoek naar manieren om kracht los te maken in organisaties en individuen om hen op die manier beter te ontwikkelen. Hij heeft zich de afgelopen jaren voornamelijk verdiept in inzichten op het gebied van waarderend onderzoek (appreciative inquiry), positieve psychologie en talentontwikkeling.

Het team van columnisten en experts zijn allemaal in dit magazine terug te vinden en online is het mogelijk om meer over hen te weten te komen.  Als je gebruik van onze Psychologie aanbiedingen maakt dan kun je ook direct voordeel uit hun expertise halen.

 PSYCHOLOGIE ABONNEMENT KIEZEN

Als je na een Psychologie proefabonnement besluit om een volledig Psychologie abonnement at te sluiten, dan zijn er meerdere abonnementen waar je een keuze tussen kunt maken.

Sluit je een jaarabonnement af, dan ontvang je 12 nummers en ook de Psychologie magazine special: het grote brein boek, plus een leren Burkly-tas. Verder heb je de keuze  uit de volgende abonnementen:

 • 100% digitaal
 • 100% blad (deze wordt het meest gekozen)
 • Blad & digitaal

Iedere Psychologie aanbieding heeft zo zijn voordelen. Als je gewoon heel eenvoudig het blad maandelijks op je deurmat wilt horen vallen, dan kies je voor het 100% blad abonnement. En vind je het fijner om het magazine zowel op papier als digitaal te kunnen lezen, dan is het blad & digitaal abonnement voor jou geschikt. Verder zijn er nog meer Psychologie aanbiedingen waarbij je niet alleen het tijdschrift ontvangt, maar tevens verschillende trainingen cadeau krijgt, zoals Mindfulness, Denk je Slank en meer.

En dan te bedenken dat je bij het afsluiten van een Psychologie proefabonnement (net als bij ieder ander blad dat je hier kunt vinden) of een gewoon abonnement bij ons de laagste prijs garantie ontvangt. Dat alleen al is een ongelooflijk groot voordeel. Combineer dat met de tal van cadeaus die je er nog eens bij kunt krijgen en je weet dat je een goede keuze hebt gemaakt. Door vandaag nog van deze mooie aanbieding gebruik te maken, heb je het eerste exemplaar al snel in huis en heb je de mogelijkheid om alles over je eigen geest te weten te komen. Door de vele experts die het blad mogelijk maken, kan je goed aan jezelf werken, zonder dat je daar de deur voor uit hoeft te gaan.

Veelgestelde vragen (FAQ) Psychologie

Wat is het goedkoopste Psychologie abonnement?

"Psychologie magazine abonnement 4 nummers 25% korting" is de beste deal

Hoeveel Psychologie aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 4 Psychologie aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Psychologie aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 25% korting krijgen op een Psychologie abonnement.