Volkskrant abonnement en proefabonnement

Volkskrant biedt mooie proefabonnementen aan waarbij je voor € 2,- de krant dagelijks op je deurmat vindt. Ook kun je kiezen voor een digitaal proefabonnement en zelfs het weekend abonnement is als proef beschikbaar. Daarnaast heeft de Volkskrant 4 vaste abonnementsvormen met een looptijd van 1, 2 of 3 jaar.

Volkskrant heeft vaste 4 abonnementsvormen:

maandag t/m zaterdag

kortingsperiode: 1, 2 of 3 jaar

prijs: vanaf € 6,50 11,07 pw

 • Maandag t/m zaterdag de papieren krant op de deurmat
 • Extra dikke weekendkrant
 • Volkskrant Magazine
 • Digitale krant met bijlagen (pdf)
 • Digitale Editie
 • Onbeperkt toegang tot artikelen

digitaal + zaterdag

kortingsperiode: 1, 2 of 3 jaar

prijs: vanaf € 4  7,88 per week

 • Extra dikke weekendkrant
 • Volkskrant Magazine
 • Digitale krant met bijlagen (pdf)
 • Digitale Editie
 • Onbeperkt toegang tot artikelen

digitaal

kortingsperiode: 1, 2 of 3 jaar

prijs: vanaf € 3,95 5,99 per week

 • Digitale krant met bijlagen (pdf)
 • Digitale Editie
 • Onbeperkt toegang tot artikelen

digitaal basis

kortingsperiode: 1, 2 of 3 jaar

prijs: vanaf € 2,25 3,12 per week

 • Digitale Editie
 • Onbeperkt toegang tot artikelen

Volkskrant proefabonnement

Wil je De Volkskrant eerst uitproberen voordat je een vast abonnement afsluit? Kies dan voor een proefabonnement Volkskrant. Voor € 1 per week lees je voor een aantal weken de deze kwaliteitskrant en het mooie is dat de bezorging automatisch stopt, je hoeft dus NIET op te zeggen, hoe heerlijk is dat?

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅  kortingsperiode: 5 weken

✅  prijs: vanaf € 4,99

✅  lees 24/7 digitaal of ontvang de papieren krant

✅  stopt automatisch

4.99
Added to wishlistRemoved from wishlist 3

✅ kortingsperiode: 5 weken

✅ prijs: vanaf € 4,99

✅ gratis: 3 maanden Tijdschrift.nl

✅ stopt automatisch

4.99

Volkskrant abonnement maandag t/m zaterdag

Lees je het liefst van maandag t/m zaterdag de papieren krant? Dan is dit het ideale Volkskrant abonnement voor je! Je ontvangt de krant 6 dagen per week in je brievenbus en je leest 24/7 de online Volkskrant. De kortingsperiode kun je zelf kiezen, 1, 2 of 3 jaar.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

 

✅ kortingsperiode: 1, 2 of 3 jaar

✅ prijs: vanaf € 6,50 per week

✅ maandag t/m zaterdag in de brievenbus

✅  lees 24/7 digitaal

✅ eenvoudig opzegbaar

11.07 6.50

Volkskrant abonnement zaterdag

Ben je doordeweeks te druk om uitgebreid de papieren krant te lezen? Dan is deze relatief nieuwe abonnementsvorm ideaal! Van maandag t/m vrijdag ontvang je de digitale Volkskrant en op zaterdag ligt de heerlijke weekendkrant in je brievenbus. Kopje koffie, croissantje en je Volkskrant,  jouw weekend kan niet meer stuk.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1, 2, of 3 jaar

✅ prijs: vanaf € 4,50 per week

zaterdag de papieren krant

✅ lees 24/7 online

✅ eenvoudig opzegbaar

7.88 4.50

Volkskrant abonnement digitaal

Hecht je geen waarde aan een papieren krant naast je kopje koffie in de ochtend, dan is dit het perfecte Volkskrant abonnement. Voor nog geen 4 euro per week ben je volledig op de hoogte van al het binnen- en buitenlandse nieuws.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1, 2 of 3 jaar

✅ prijs: vanaf € 3,95 per week

onbeperkt toegang tot artikelen

onbeperkt Premiumartikelen

digitale krant met bijlagen (pdf)

5.99 3.95

Volkskrant abonnement digitaal basis

Wil je graag volledig op de hoogte zijn van het laatste nieuws maar heb je geen behoefte aan de bijlagen? Dan kun je kiezen voor een digitaal basis abonnement op de Volkskrant. Je ontvangt de gehele digitale versie van de krant echter je hebt geen toegang tot de bijlagen. Dit is de goedkoopste optie!

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1 of 2 jaar of maandelijks opzegbaar

✅ prijs: vanaf € 2,25 per week

onbeperkt Premiumartikelen

3.12 2.25

Volkskrant abonnement voor jouw dagelijkse portie kwaliteitsnieuws

De Volkskrant wordt ook wel de grootste kwaliteitskrant van Nederland genoemd. Wil jij je voordelig verdiepen in het laatste nieuws, de meest actuele achtergronden, opinie, debat, kunst en cultuur? Sluit dan vandaag nog een voordelig proefabonnement op de Volkskrant af met tientallen procenten korting. Zo ben je wekenlang goedkoop op de hoogte, zonder dat je vastzit aan een langdurig Volkskrant abonnement. Wil je echter wel graag elke dag deze kwaliteitskrant ontvangen? Ga dan voor een compleet Volkskrant abonnement met een mooie aanbieding.

VOLKSKRANT DIGITAAL ABONNEMENT

Heb je niet elke dag de tijd de krant volledig te lezen, dan neem je een Volkskrant aanbieding voor het lange weekend. Met dit Volkskrant abonnement krijg je donderdag t/m zaterdag de papieren krant in de bus en doordeweeks blijf je bij met het Volkskrant digitaal abonnement. Ook de Volkskrant is namelijk niet ontkomen aan de opkomst van het internet en de afname van krantenlezers, maar is een duidelijke eigen koers gaan varen om zich te onderscheiden van de concurrentie. Met meer aandacht voor kunst, cultuur en lifestyle is het nu bijzonder populair bij hoger opgeleiden. Ook de opmaak is onder handen genomen om een jong, progressief publiek aan te trekken. Tel daarbij op dat er altijd wel een mooi proefabonnement Volkskrant is te vinden. In 2013 zou de Volkskrant beloond worden voor deze nieuwe richting met de titel ‘European Newspaper of the Year‘ in de categorie landelijke dagbladen van de ‘European Newspaper Award‘. Ervaar deze kwaliteit zelf met een Volkskrant abonnement of een Volkskrant proefabonnement.

VOLKSKRANT GROOTSTE KWALITEITSKRANT VAN NEDERLAND

Al sinds 1919 uitgegeven, noemt de Volkskrant zichzelf ‘de grootste kwaliteitskrant van Nederland’. Na een start als weekblad van de katholieke arbeidersbeweging zou het maar 2 jaar duren voordat de krant dagelijks zou verschijnen. In de jaren ’60 was het nieuws uitgesproken links. Hoewel dit dagblad al sinds de jaren ’80 naar het midden is opgeschoven, wordt deze vaak nog steeds als de krant van links Nederland gezien.

PIJLERS VAN DE VOLKSKRANT

Tegenwoordig zijn de pijlers kunst en cultuur, literatuur, wetenschap en politiek. Elke zaterdag wordt de krant vergezeld door het rijk gevulde Volkskrant Magazine en het tijdschrift Sir Edmund. Deze laatste staat vol met nieuwe inzichten en ontwikkelingen op het gebied van wetenschap, kunst, literatuur en nieuwe media. Volgens de redactie een ‘blad dat de fascinatie prikkelt en op ontdekkingsreis gaat langs de toppen van het denken’.

Met het Volkskrant abonnement zaterdag+ kun je optimaal gebruik maken van deze extra bijlages. Met dit Volkskrant abonnement krijg je namelijk alleen op zaterdag de papieren krant thuisbezorgd en de rest van de week heb je met dit speciale Volkskrant abonnement 24/7 toegang tot de digitale versie van de Volkskrant. Deze Volkskrant aanbieding is ideaal voor iemand die door de weg weinig tijd heeft een papieren krant te lezen, maar in het weekend wel uitgebreid met een kopje koffie en een croissant de krant wilt lezen.

Verder krijg je met een Volkskrant abonnement:

 • Binnen- en buitenlands nieuws
 • Achtergronden en interviews
 • Wekelijks Sportkatern op maandag
 • Dagelijks katern V vol media, kunst & cultuur, eten, wonen en meer

MOOIE VOLKSKRANT AANBIEDINGEN

De Volkskrant is bij uitstek de krant voor hoogopgeleiden en progressieven. Maar een goede opleiding en een progressief wereldbeeld zijn geen redenen om de hoofdprijs te betalen. Wie slim is probeert daarom voordelig door gebruik te maken van een mooie aanbieding Volkskrant op deze pagina. Ga voor een Volkskrant abonnement met hoge korting of probeer een tijdje of de krant bevalt met een Volkskrant proefabonnement 4 weken. Voor enkele euro’s ontvang je hiermee wekenlang het nieuws op je deurmat. Een (proef)abonnement Volkskrant betekent niet alleen elke ochtend de krant op de mat, maar ook elke zaterdag het Volkskrant Magazine en Sir Edmund. Ook heb je ondanks de mooie aanbieding met hoge korting, volledig toegang tot de digitale krant, waarmee je het laatste nieuws online, op je smartphone of op je tablet leest. Een betere abonnement Volkskrant aanbieding zul je niet vinden.

Wil je de krant voor langere tijd voordelig kunnen lezen? Ook dan hebben we mooie Volkskrant aanbiedingen waarbij je langere tijd meer dan 50% korting krijgt. Een andere optie is om de artikelen volledig digitaal te lezen met een Volkskrant digitaal abonnement. Voor iedereen is wel de juiste abonnement Volkskrant te vinden.

De Volkskrant is niet alleen op papier een uitstekende bron van nieuws, actualiteiten en achtergrondverhalen. Sinds 1996 heeft de krant een eigen website die in de daaropvolgende jaren is uitgegroeid tot de spil in een complete digitale nieuws strategie, waarin niet alleen het web, maar ook een serie apps een rol spelen (Android, Apple).

Ook op YouTube kun je de Volkskrant vinden met een eigen kanaal. Regelmatig worden hier mooie korte films gepost over uiteenlopende onderwerpen.

VOLKSKRANT ZATERDAG + DIGITAAL

Lees je doordeweeks graag het nieuws online, maar ben je nog niet klaar om compleet afscheid te nemen van de papieren krant? Dan is het Zaterdag + Digitaal Volkskrant abonnement een passende optie. Hierbij heb je alle voordelen van een volledig digitale levering van nieuws, maar krijg je eenmaal per week de krant alsnog in papieren vorm thuisbezorgd. De papieren variant die je ontvangt is ook nog eens de dikke weekendkrant, waarin je ook het Magazine en Sir Edmund vindt. Zo bespaar je ook zonder proefabonnement Volkskrant flink op de kosten van je dagelijkse portie achtergrondinformatie en ben je toch op de hoogte.

PROBEER OOK EENS EEN ANDERE KRANT OP PROEF

Weet je nog niet goed welke krant het beste bij jou past? Neem dan een proefabonnementen op meerdere kranten. Door de enorme korting kun je nu meerdere kranten bestellen, voor minder dan de prijs van 1 euro. Je beslist zelf of je ze allemaal in dezelfde periode laat bezorgen, of dat je bijvoorbeeld elke 4 weken een andere krant leest. Je kunt bij ons ook terecht voor een abonnement aanbieding of een proefabonnement op:

Veelgestelde vragen (FAQ) Volkskrant

Wat is het goedkoopste Volkskrant abonnement?

"Volkskrant abonnement weekend" is de beste deal

Hoeveel Volkskrant aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 6 Volkskrant aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Volkskrant aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 43% korting krijgen op een Volkskrant abonnement.