volkskrant abonnement
volkskrant abonnement

Volkskrant abonnement en proefabonnement

Op zoek naar een goedkoop Volkskrant abonnement? We hebben alle abonnementen van deze kwaliteitskrant voor je verzameld zodat je een mooi overzicht hebt om uit te kiezen. Er is bijvoorbeeld een goedkoop Volkskrant proefabonnement, je ontvangt de Volkskrant 4 weken op je deurmat voor maar 1 euro per week. Het mooie van deze Volkskrant aanbieding is dat de bezorging automatisch stopt, geen gedoe dus met opzeggen. Maar je kunt ook kiezen om de krant enkel digitaal te ontvangen, of  misschien wil je in het weekend juist een papieren krant. Alles is mogelijk! Neem snel een kijkje en kies jouw ideale Volkskrant abonnement.

     (34) 

“Mooi overzicht van alle Volkskrant abonnementen! Ik heb gekozen voor een heel jaar korting en elke dag de papieren krant. De aanvraag was snel geregeld en de bezorging is zeer punctueel”.

Mevr. J.K. uit B.

Kies hier jouw ideale Volkskrant abonnement:

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 1 jaar

√ prijs € 6,50 per week

√ maandag t/m zaterdag in de brievenbus

√ lees 24/7 online

17.25 6.50
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode flexibel

√ prijs vanaf € 1,54 per week

√ lees 24/7 online

142.00 80.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 4 weken

√ prijs € 1 per week

√ maandag t/m zaterdag de papieren krant

√ lees 24/7 online

17.25 1.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 1 jaar

√ prijs € 22 per 4 weken

√ donderdag t/m zaterdag de papieren krant

√ lees 24/7 online

22.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 1 jaar

√ prijs € 4,50 per week

√ zaterdag de papieren krant

√ lees 24/7 online

8.60 4.50
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 1 jaar

√ prijs € 3,50 per week

√ lees 24/7 online

5.00 3.50

Volkskrant abonnement voor jouw dagelijkse portie kwaliteitsnieuws

De Volkskrant wordt ook wel de grootste kwaliteitskrant van Nederland genoemd. Wil jij je eens voordelig verdiepen in het laatste nieuws, de meest actuele achtergronden, opinie, debat, kunst en cultuur? Sluit dan vandaag nog een proefabonnement op de Volkskrant af met tientallen procenten korting. Zo ben je wekenlang goedkoop op de hoogte, zonder dat je vast zit aan een langdurig abonnement.

Ook de Volkskrant is niet ontkomen aan de opkomst van het internet en de afname van krantenlezers, maar is een duidelijke eigen koers gaan varen om zich te onderscheiden van de concurrentie. Met meer aandacht voor kunst, cultuur en lifestyle is het nu bijzonder populair bij hoger opgeleiden. Ook de opmaak is onder handen genomen om een jong, progressief publiek aan te trekken. Tel daarbij op dat er altijd wel een mooi proefabonnement is te vinden. In 2013 zou de Volkskrant beloond worden voor deze nieuwe richting met de titel ‘European Newspaper of the Year‘ in de categorie landelijke dagbladen van de ‘European Newspaper Award‘.

GROOTSTE KWALITEITSKRANT VAN NEDERLAND

Al sinds 1919 uitgegeven, noemt zij zichzelf ‘de grootste kwaliteitskrant van Nederland’. Na een start als weekblad van de katholieke arbeidersbeweging zou het maar 2 jaar duren voordat de krant dagelijks zou verschijnen. In de jaren ’60 was het nieuws uitgesproken links. Hoewel dit dagblad al sinds de jaren ’80 naar het midden is opgeschoven, wordt deze vaak nog steeds als de krant van links Nederland gezien.

PIJLERS VAN DE VOLKSKRANT

Tegenwoordig zijn de pijlers kunst en cultuur, literatuur, wetenschap en politiek. Elke zaterdag wordt de krant vergezeld door het rijkgevulde Volkskrant Magazine en het tijdschrift Sir Edmund. Deze laatste staat vol met nieuwe inzichten en ontwikkelingen op het gebied van wetenschap, kunst, literatuur en nieuwe media. Volgens de redactie een ‘blad dat de fascinatie prikkelt en op ontdekkingsreis gaat langs de toppen van het denken’.

Verder krijg je met een Volkskrant proefabonnement:

Binnen- en buitenlands nieuws

Achtergronden en interviews

Wekelijks Sportkatern op maandag

Dagelijks katern V vol media, kunst & cultuur, eten, wonen en meer

MOOIE VOLKSKRANT AANBIEDINGEN

De Volkskrant is bij uitstek de krant voor hoogopgeleiden en progressieven. Maar een goede opleiding en een progressief wereldbeeld zijn geen redenen om de hoofdprijs te betalen. Wie slim is probeert daarom voordelig door gebruik te maken van een mooie Volkskrant aanbieding op deze pagina.

Voor enkele euro’s ontvang je wekenlang het nieuws op je deurmat. Zo’n proefabonnement betekent echt niet alleen elke ochtend de krant op de mat, maar ook elke zaterdag het Volkskrant Magazine en Sir Edmund. Ook heb je ondanks de mooie aanbieding met hoge korting, volledig toegang tot de digitale krant, waarmee je het laatste nieuws online, op je smartphone of op je tablet leest.

Wil je de krant voor langere tijd voordelig kunnen lezen? Ook dan hebben we mooie aanbiedingen waarbij je langere tijd meer dan 50% korting krijgt. Een andere optie is om de artikelen volledig digitaal te lezen.

De Volkskrant is niet alleen op papier een uitstekende bron van nieuws, actualiteiten en achtergrondverhalen. Sinds 1996 heeft de krant een eigen website die in de daaropvolgende jaren is uitgegroeid tot de spil in een complete digitale nieuwsstrategie, waarin niet alleen het web, maar ook een series apps een rol spelen (Android, Apple).

Volkskrant digitaal

Naast een ‘standaard’ lidmaatschap kun je tegenwoordig ook kiezen voor een digitaal Volkskrant abonnement. Hierbij ontvang je dagelijks de digitale krant op tablet, pc en smartphone, maar heb je ook onbeperkte toegang tot de online variant met aanvullende artikelen en achtergronden.

Ook op YouTube kun je de Volkskrant vinden met een eigen kanaal. Regelmatig worden hier mooie korte films gepost over uiteenlopende onderwerpen. Neem bijvoorbeeld het stuk over het klimaat:

VOLKSKRANT ZATERDAG + DIGITAAL

Ben je nog niet klaar om compleet afscheid te nemen van de papieren krant, maar merk je wel dat je doordeweeks simpelweg niet aan het lezen toekomt? Dan is het Zaterdag + Digitaal Volkskrant abonnement een passende optie. Hierbij heb je alle voordelen van een volledig digitale levering van nieuws, maar krijg je eenmaal per week de krant alsnog in papieren vorm thuisbezorgd. De papieren variant die je ontvangt is ook nog eens de dikke weekendkrant, waarin je ook het Magazine en Sir Edmund vindt.

Zo bespaar je ook zonder proefabonnement flink op de kosten van je dagelijkse portie achtergrondinformatie en ben je tóch op de hoogte.

PROBEER OOK EENS EEN ANDERE KRANT OP PROEF

Weet je nog niet goed welke krant het beste bij jou past? Neem dan een proefabonnementen op meerdere kranten. Door de enorme korting kun je nu meerdere kranten bestellen, voor minder dan de prijs van 1. Je beslist zelf of je ze allemaal in dezelfde periode laat bezorgen, of dat je bijvoorbeeld elke 4 weken een andere leest. Je kunt bij ons ook terecht voor:

Telegraaf

AD (Algmeen Dagblad)

Parool

Trouw