trouw abonnement

Trouw abonnement en proefabonnement

Met een Trouw abonnement ben je volledig op de hoogte van het binnenlandse en buitenlandse nieuws. Er zijn tegenwoordig verschillende abonnementsvormen verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor een traditioneel Trouw abonnement: elke dag de papieren krant in je brievenbus en daarnaast ook volledig toegang tot de digitale krant. Hecht je geen waarde aan een papieren versie van je favoriete krant, dan kun je kiezen voor een Trouw digitaal abonnement. Daarnaast is er ook nog een zaterdag+ of een langweekend abonnement. Liever een Trouw proefabonnement? Ook dat kan! Voor maar 1 euro per week maak je kennis met deze kwaliteitskrant.

     (45) 

“Na verschillende kranten te hebben uitgeprobeerd middels een proefabonnement, heb ik nu gekozen voor een langdurige relatie met Trouw ;-). Deze krant past het best bij mij en zeker het Trouw abonnement zaterdag+. Doordeweeks lees ik digitaal en in het weekend geniet ik van een ouderwetse papieren krant”.

Dhr. H. P. uit K.

Kies hier jouw Trouw abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 3

✅ kortingsperiode: 5 weken

✅ prijs: vanaf € 4,99

✅ gratis: 3 maanden Tijdschrift.nl

✅ stopt automatisch

4.99
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅  kortingsperiode: 5 weken

✅  prijs: vanaf € 4,99

✅  lees 24/7 digitaal of ontvang de papieren krant

✅  stopt automatisch

4.99
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1, 2 of 3 jaar

✅ prijs: vanaf € 6,50 per week

✅ maandag t/m zaterdag in de brievenbus

✅  lees 24/7 digitaal

✅ eenvoudig opzegbaar

11.30 6.50
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1, 2, of 3 jaar

✅ prijs: vanaf € 4,50 per week

zaterdag de papieren krant

✅ lees 24/7 online

✅ eenvoudig opzegbaar

7.38 4.50
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1, 2 of 3 jaar

✅ prijs: vanaf € 3,95 per week

onbeperkt toegang tot artikelen

onbeperkt Premiumartikelen

digitale krant met bijlagen (pdf)

5.99 3.95
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1 of 2 jaar of maandelijks opzegbaar

✅ prijs: vanaf € 2,25 per week

onbeperkt Premiumartikelen

3.12 2.25

Trouw abonnement voor kwaliteitsnieuws

De Trouw is net als Het Parool een voormalige verzetskrant. Tegenwoordig is het een boegbeeld van betrokken journalistiek. Een krant die voor kwaliteit gaat en verslag doet van maatschappelijke thema’s die ertoe doen. Wil jij je voor een zacht prijsje eens aan aan de verdiepende verslaggeving wagen? Sluit dan vandaag nog een voordelig proefabonnement op de Trouw af. Zo maak je voordelig kennis met ‘misschien wel de beste krant van Nederland’ zonder dat je direct vastzit aan een langdurig abonnement.

OVER TROUW

Deze krant werd gedurende de Tweede Wereldoorlog opgericht door protestantse verzetsstrijders. Nieuwe edities vonden onregelmatig hun weg naar het publiek vanwege het gebrek aan papier. Maar ook de bezetter deed er alles aan om de uitgave van de krant te dwarsbomen. De krant hield het echter vol tot aan de bevrijding en wist zich daarna om te vormen tot een dagelijkse krant.

Tegenwoordig wordt Trouw vaak, naast de Volkskrant en het NRC Handelsblad, als één van de drie Nederlandse kwaliteitskranten genoemd. Net als de twee andere kranten, heeft Trouw altijd een mooie proefaanbieding voor nieuwe klanten. Wat dit dagblad onderscheidt van de andere kwaliteitskranten is extra aandacht voor filosofie en religie, waarbij zowel het christendom als de andere wereldreligies veelvuldig aan bod komen. Nu heel actueel: de vluchtelingen. Ben jij goed geïnformeerd?

IN TROUW VIND JE:

  • ‘Vandaag’ met het belangrijkste nieuws van de dag.
  • Nederland, Europa en Wereld met binnen- en buitenlands nieuws en achtergronden.
  • Economie, Beurs en Sport.
  • ‘Podium’ met ingezonden brieven, discussies en opinies.
  • Het dagelijkse katern De Verdieping, met aandacht voor cultuur, media, duurzaamheid, natuur en religie.

Naast proefabonnementen verzamelen we hier ook alle aanbiedingen. Dat maakt dit dé pagina bij uitstek om met tientallen procenten korting dit landelijke dagblad uit te proberen. Welke aanbieding je ook kiest, je kiest sowieso voor vele tientallen procenten korting in vergelijking met de normale Trouwabonnees. Zowel bij een kort- als langlopend (proef)abonnement ontvang je de dagelijkse krant, als de rijkgevulde weekend magazines en toegang tot de handige digitale versie.

TIJD EN LETTER&GEEST

Daarnaast wordt de krant elk weekend aangevuld met een tweetal magazines: Tijd en Letter&Geest. In Tijd lees je kleine en grote persoonlijke verhalen, terwijl in Letter&Geest de focus ligt op grote maatschappelijke vraagstukken. Bij zowel een regulier Trouw abonnement als proefabonnee ontvang je de ochtendkrant én de wekelijkse magazines in de bus.

In 2005 zou Trouw de eerste Nederlandse krant zijn die overging naar een tabloid formaat, dat zowel de handzaamheid als de leesbaarheid ten goede kwam. Enkele jaren later, in 2012, werd de krant tijdens de European Newspaper Awards verkozen tot beste Europese krant van het jaar. Zowel het concept als de vormgeving werden door de jury geroemd en gaven de krant de uitstraling van een dagelijks bezorgd luxe weekblad. Krijg jij al zin in een proefabonnement?

TROUW DIGITAAL ABONNEMENT

De website en mobiele applicaties (AndroidApple) vertonen dezelfde focus op zorg, gezondheid, onderwijs, groen en duurzaam, filosofie en religie als je vindt in de papieren editie. De perfecte bron van nieuws voor degene die betrokken bij de maatschappij is, of wil zijn. Dat je daarnaast al het nieuws van de papieren krant ook in de app vindt, maakt een digitaal abonnement op de Trouw een aantrekkelijk alternatief voor het relatief dure traditionele inschrijving.

Wanneer je kiest voor uitsluitend digitaal ontvang je elke dag de krant op zowel PC, smartphone als tablet. Bovendien heb je onbeperkt toegang tot alle extra artikelen en achtergronden die de redactie digitaal publiceert. Voor een kleine meerprijs ontvang je hiernaast elke zaterdag de papieren krant: ideaal voor diegenen die doordeweeks de tijd niet vinden om zich in de krant te verdiepen. Vanzelfsprekend ontvang je zowel bij het dagelijkse papieren levering als een proefabonnement dezelfde volledige toegang tot alle digitale kanalen die Trouw haar lezers aanbiedt.

MEER PROEFACTIES

Wil je nog meer kranten op proef? Bekijk dan zeker ook de abonnementen van:

Veelgestelde vragen (FAQ) Trouw

Wat is het goedkoopste Trouw abonnement?

"Trouw abonnement compleet" is de beste deal

Hoeveel Trouw aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 6 Trouw aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Trouw aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 43% korting krijgen op een Trouw abonnement.