flow abonnement

Flow abonnement en proefabonnement

Met een Flow abonnement vind je 8x per jaar een cadeautje voor jezelf op de deurmat. Pak een kop thee, een dekentje en nestel je lekker op de bank met de magazine vol met positieve psychologie, mindfulness, creativiteit en het goede van imperfectie. Je hoeft niet perfect te zijn om gelukkig te zijn. Met de Flow abonnementen die wij aanbieden weet je zeker dat je niet teveel betaalt, goed voor de positieve psychologie!

     (13) 

“Heerlijk blad voor alle leeftijden. Je leert om naar jezelf te kijken met een grote knipoog, maak je niet zo druk: alles komt goed”.

Mevr. H. A. uit V.

Kies hier jouw Flow abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 2

✅ kortingsperiode: 2 nummers

✅ prijs: € 9,00

✅ inclusief digitaal lezen

✅stopt automatisch

14.50 9.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 2

✅ kortingsperiode: 12/24/36 maanden

✅ prijs: vanaf € 5,75 per nummer

✅ Flow (10 nummers per jaar)

✅  inclusief digitaal lezen

✅  eenvoudig opzegbaar

9.30 5.75
Added to wishlistRemoved from wishlist 3

✅ kortingsperiode: 12/24/36 maanden

✅ prijs: vanaf € 9,73 per nummer

✅ Flow (10 nummers per jaar) + Flow Specials (4 nummers per jaar)

✅  inclusief digitaal lezen

✅  eenvoudig opzegbaar

16.74 9.73

Of kies voor een Flow Specials abonnement

Naast Flow kun je nu ook een Flow Specials abonnement afsluiten. De Flow Specials hebben iedere keer een ander thema zoals het Vakantieboek, Simply your life, Do It Yourself, Mindfullness of Book for Paper Lovers. Als echte Flow-liefhebber hoef jij je nooit te vervelen en brengt Flow je iedere keer weer op nieuwe ideeën. Naast de Specials heeft Flow ieder jaar een agenda en een scheurkalender.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

kortingsperiode: 12/24/36 maanden

prijs: vanaf € 3,17 per maand (ipv. € 5,70)

√ Flow Specials (4 nummers per jaar)

√ inclusief digitaal lezen

√ eenvoudig opzegbaar

5.70 3.17
Added to wishlistRemoved from wishlist 3

✅ kortingsperiode: 12/24/36 maanden

✅ prijs: vanaf € 9,73 per nummer

✅ Flow (10 nummers per jaar) + Flow Specials (4 nummers per jaar)

✅  inclusief digitaal lezen

✅  eenvoudig opzegbaar

16.74 9.73

Zet jezelf op de eerste plaats met een Flow abonnement

Dingen anders doen, je eigen gevoel volgen, dromen en mooie dingen maken. Dat is waar Flow Magazine voor staat. Ben jij benieuwd naar simpeler én leuker leven en wil je je verdiepen in het leven dat niet altijd perfect hoeft te zijn? Neem dan een Flow proefabonnement en laat jezelf verrassen met interessante boekentips, prachtige verhalen, bijzonder beeld, meditatietips, creatieve uitspattingen en nog veel meer.

Flow is een van de weinige Nederlandse bladen die in de hedendaagse markt een significante groei laat zien. Het blad sluit goed aan bij de huidige tijdsgeest en heeft door een duidelijke eigen koers nauwelijks tot geen concurrenten op hetzelfde gebied. Je kunt denken aan een themablad zoals de Happinez maar dan met een eigen stijl en visie. Flow heeft een groot team met creatieve medewerkers: professionele vormgevers, opgeleide schrijvers, kwalitatieve fotografen en meer zorgen ervoor dat ongeveer acht keer per jaar de Flow bij jou op de deurmat ligt. Ben je geïnteresseerd maar weet je nog niet helemaal of het blad bij jou past? Dan is het aan te raden om een proefabonnement op Flow af te sluiten. Dat kan bij ons al voor de laagste prijsgarantie.

Tegenwoordig betalen we het liefst zo min mogelijk voor magazines: men wil snelle informatie voor lage prijzen. Daarom kun je naast korting op magazines ook een Telegraaf proefabonnement, een  Volkskrant abonnement op proef of een Trouw aanbieding afsluiten . Natuurlijk vallen magazines zoals Flow ook in dit rijtje.

EEN TIJDSCHRIFT ZONDER HAAST

Wanneer je kiest voor een abonnement op Flow kies je voor ‘de tijd nemen’. Met een kop thee op de bank of met een fris drankje in de tuin: Flow is een tijdschrift zonder haast. Het blad zorgt tevens ieder jaar voor een leuke special, steeds met een ander thema. Eerder bracht Flow bijvoorbeeld het Vakantieboek uit en hebben ze een Book for Paper Lovers en een Mindfulness boek gemaakt. De specials zijn apart te bestellen via de website van Flow.

PIJLERS VAN DE FLOW

Wat kun je verwachten wanneer je een proefabonnement op Flow neemt? De belangrijkste pijlers van de Flow zijn: klein geluk, simpeler leven, creativiteit, mindfulness en positieve psychologie. Het motto van de mensen achter Flow is: “de mooiste dingen ontstaan als je je gevoel durft te volgen”. Zo is Flow ontstaan en zo zal het motto van het magazine altijd blijven.

Met een proefabonnement op Flow krijg je:

  • Kijkje in het creatieve brein van de makers van Flow
  • Tips en verhalen over een simpeler leven
  • Een leuk extraatje bij ieder blad
  • Inspirerende interviews
  • Kleurrijke illustraties
  • En nog veel meer.

ONTSTAAN VAN FLOW

Een aantal jaren geleden in 2008 kregen creatievelingen Irene Smit en Astrid van der Hulst de opdracht van uitgeverij Sanoma om een magazine te ontwikkelen dat zich focust op zogeheten “me-time” voor vrouwen die in het dagelijks leven druk bezet zijn. Van de uitgeverij kregen de twee dames alle vrijheid om te doen en te maken wat zij hierbij vonden passen. Dat lieten Irene en Astrid zich geen twee keer zeggen: met allebei een verleden in het maken van magazines wisten ze binnen een handomdraai Flow te ontwikkelen.

Beide vrouwen zijn vandaag de dag parttime werkzaam voor Flow als creative director. Ze wisselen elkaar af in de vorm van een zogeheten duobaan. Het grootste doel voor de twee was om een blad uit te brengen met een compleet nieuwe visie. Dat is met Flow goed gelukt: er is geen enkel blad in Nederland dat zich focust op dergelijke thema’s als Flow.

Het magazine altijd is onderverdeeld in vier delen: Feel connected, Spoil yourself, Simplify your life en Live mindfully. Naast een Nederlandse variant is Flow na succes uitgebracht in een Franse, Duitse en internationale variant. In deze video op hun eigen YouTube-kanaal wordt er meer verteld over wat Flow is en hoe het blad is ontstaan.

VOORDELIGE FLOW AANBIEDINGEN

De Flow is het ideale blad voor zelfbewuste vrouwen tussen de 35 en 55 jaar. Dat betekent overigens niet dat andere leeftijdsgroepen en/of mannen niet mogen genieten van het magazine. Met een voordelige Flow aanbieding kan iedereen, jong of oud, man of vrouw, een abonnement afsluiten. Voor nóg bewuster leven kies je een Flow aanbieding op deze pagina.

Je kunt voor een scherpe prijs genieten van een jaarabonnement op Flow. Hierbij krijg je niet alleen toegang tot de mooiste verhalen en de beste tips omtrent bewuster leven, je krijgt bij iedere editie een leuk presentje toegestuurd. De ene keer is dat een mooie papieren tas en de andere keer is dat een DYI-cadeau.

Er zijn verschillende abonnementen op Flow te kiezen: ga bijvoorbeeld voor een abonnement met korting of kies voor een abonnement met een leuk cadeau. Profiteer op deze pagina van korting op je abonnement op Flow of geef iemand anders een proefabonnement op Flow cadeau. Een abonnement is af te sluiten voor een jaar en zal daarna niet automatisch worden verlengd. Dat is handig, want dan kun je zelf kijken of je nog een jaar voordelig wilt genieten van de Flow. Je kunt kiezen voor een basisabonnement waarmee je het blad acht keer per jaar ontvangt en waarmee je toegang krijgt tot de online Flow. Je kunt tevens kiezen voor de extraatjes: de Flow Inzichten, de Flow Paperlovers en de Flow Specials als aanvulling op je basisabonnement op het blad.

WAAROM EEN ABONNEMENT OP FLOW?

De makers van Flow nemen je niet alleen acht keer per jaar in hun fysieke magazine mee op een droomreis, je kunt ook iedere dag genieten van columns, artikelen, illustraties en meer op de website van het blad. Ook op social media zoals Facebook kun je terecht voor leuke nieuwtjes en artikelen omtrent mindfulness, klein genieten en meer. Zo linkt het magazine regelmatig door naar interessante hotspots, YouTube-kanalen, leuke apps om bijvoorbeeld te leren mediteren, creatieve ondernemers en mooie gedichten. De online omgeving van het blad is een mooie aanvulling op een abonnement op Flow.

MEER VAN FLOW

Flow is méér dan alleen een (online) magazine. Zo vind je in Utrecht een heuse Flow Kas bij de Snorfabriek waar met regelmaat creatieve workshops worden gehouden. Je kunt er bijvoorbeeld workshops Papercut en Craften Met Papier volgen. Ook worden daar regelmatig offline en mindfulness sessies gehouden en kun je er als creatieve ondernemer een werkplek huren. Wil je gewoon een keertje kletsen met de mensen achter Flow? Ook dan ben je welkom bij de Flow Kas in Utrecht.

KIES VOOR JEZELF, KIES VOOR FLOW

Het maakt niet uit welke leeftijd je hebt of in welke fase van je leven je bent. Flow is een blad voor iedereen die op zoek is naar ontspanning in een druk leven. Zoals de makers van het blad het zelf noemen helpt Flow bij het ontstressen in het dagelijkse leven. Ben jij ook benieuwd naar een simpeler leven waarin genieten, mindfulness en creativiteit centraal staan? Bekijk dan onze aanbieding voor een Flow proefabonnement.

Veelgestelde vragen (FAQ) Flow

Wat is het goedkoopste Flow abonnement?

"Flow specials abonnement" is de beste deal

Hoeveel Flow aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 5 Flow aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Flow aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 45% korting krijgen op een Flow abonnement.