VIND HIER HET BESTE ELSEVIER WEEKBLAD PROEFABONNEMENT

Meest gekozen Elsevier Weekblad abonnement door onze bezoekers

proefabonnement elsevier

Ben je op zoek naar het goedkoopste Elsevier Weekblad abonnement? Hier krijg je 54% KORTING. Dat betekent dat je voor maar € 3,57 per week volledig op de hoogte bent van wat er in de wereld gebeurt.

     (24)

“Mooie aanbieding! Ik betaal liever nooit teveel en dit is echt de beste deal online. Aanvraag was makkelijk geregeld en de bezorging is altijd punctueel”.

Dhr. A. de G. uit A.

  • Looptijd: 12 maanden
  • Prijs: € 3,57 per week
  • 54% korting
  • 1x per week Elsevier Weekblad
  • Lees 24/7 digitaal
  • 100% laagste prijsgarantie
  • Profiteer nu

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.

Alle Elsevier Weekblad abonnementen

proefabonnement elsevier
proefabonnement elsevier
proefabonnement elsevier
proefabonnement Elsevier
proefabonnement Elsevier
proefabonnement Elsevier

BLIJF OP DE HOOGTE MET EEN ELSEVIER WEEKBLAD PROEFABONNEMENT

Als je een Elsevier Weekblad abonnement afsluit, vind je elke week een magazine op je deurmat met voor jou relevante artikelen. Ze scheppen orde in de informatiechaos. Ze verduidelijken de politieke ontwikkelingen in ons land en in de wereld, er is ruim aandacht voor de economische situatie en ook wetenschap en cultuur worden niet vergeten. Wil jij graag goed geïnformeerd worden om zo je eigen mening te vormen, dan is een abonnement op Elsevier  Weekblad zeker iets voor jou! Vele Nederlanders gingen je al voor. Elsevier Weekblad is namelijk al vele jaren het meest gelezen opinieblad in ons land. Mocht je nog niet geheel overtuigd zijn, sluit dan eens een kortlopend Elsevier Weekblad proefabonnement af. Voor slechts € 1,50 per editie kun je kijken of dit opinieblad bij je past. Elsevier Weekblad biedt je verdieping die de dagbladen zoals de Volkskrant, AD, Trouw, Parool of Telegraaf je niet of nauwelijks bieden.

DE GESCHIEDENIS

Elsevier Weekblad is opgericht in oktober 1945. In Nederland bleek een enorme behoefte te zijn aan opinieblad met mooie reportages, verhalen en illustraties. Al na 4 jaar had Elsevier Weekblad een oplage van 120.000 exemplaren. Ook nu na 70 jaar is er nog steeds een grote behoefte aan eerlijke journalistiek. Met een oplage van 80.000 exemplaren laat Elsevier Weekblad andere opiniebladen zoals bijvoorbeeld Vrij Nederland ver achter zich.

In de beginjaren verscheen Elsevier Weekblad op krantenformaat. De redacteuren van het eerste jaar genoten allemaal stuk voor stuk aanzien in literaire en journalistieke kring. Bekende schrijvers zoals  Godfried Bomans, Anton van Duinkerken, J.W.F Werumeus Buning en Piet Bakker hebben ervoor gezorgd dat Elsevier Weekblad zo’n flitsende start kon maken. Ook de huidige redacteuren genieten veel aanzien. Wil jij graag kennismaken met deze journalisten? Kies een mooi Elsevier Weekblad aanbieding uit op deze pagina en geniet binnenkort ook van alles wat dit opinieblad te bieden heeft.

DE OPRICHTING VAN ELSEVIER WEEKBLAD

Lanshof, redacteur van de Telegraaf en Klautz, een geestverwant,  waren al tijdens de Tweede Wereldoorlog in het geheim bezig met de oprichting van het blad. Hierbij werden zij geholpen door nog een oud medewerker van De Telegraaf, G.B.J. Hiltermann.

Uitgeverij Elsevier zag wel iets in het idee en na de oorlog werd Elsevier Weekblad gelanceerd. Een opinieblad anders dan de bestaande bladen. Het bood ruimte aan verschillende denkbeelden en was niet gebonden aan enige partij of stroming.  Echter deze onafhankelijkheid was geen lang leven geschonken. De redacteuren namen duidelijke standpunten in wat de Indonesische onafhankelijkheidskwestie betrof. Later werden de communisten gezien als de vijand en wekelijks werd hierover bericht in Elsevier Weekblad. Hij waarschuwde bijna elke week over de komst van de Russen. Hierdoor kreeg het blad een nogal eenzijdig karakter en dit zorgde ervoor dat het tijd was voor een nieuwe leiding en een nieuwe formule.

DE LEZERS VAN ELSEVIER WEEKBLAD

Elsevier Weekblad richt zich vooral op lezers die geïnteresseerd zijn in de marktsector; financieel, commercieel, techniek, vrije beroepsbeoefenaren, ondernemers en middenstanders. Wanneer je een Elsevier Weekblad abonnement hebt krijg je ook toegang tot de boekenbijlage die Elsevier al jarenlang verzorgt. Elsevier Weekblad betrekt de werkende ruggengraat van Nederland bij het redactionele denken en doen, zonder wie of welk belang dan ook naar de mond te praten. Wanneer je een Elsevier Weekblad (proef)abonnement hebt maak je kennis met de compacte manier waarop Elsevier Weekblad het nieuws brengt. Zij weten dat hun lezers een druk bezet leven leiden. Elsevier Weekblad maakt het hun missie om te schrijven over onderwerpen waarover kranten doorgaans “vergeten” te schrijven. Zij hebben een eigen agenda over deze onderwerpen.  Wanneer je beschikt over een Elsevier Weekblad abonnement helpt het weekblad jou bij het maken van verschillende keuzes, bijvoorbeeld bij studie, werk, persoonlijke financiën en vrije tijd. Elsevier Weekblad wordt gelezen door een brede bevolkingsgroep, maar over het algemeen zijn de mensen die een Elsevier Weekblad abonnement hebben hoger opgeleid, welgesteld en behoren tot het actieve deel van de bevolking, dan wel omdat ze studeren of omdat zij werken. Elsevier bereikt die mensen die koopkrachtig zijn en betrokken zijn bij de maatschappij. Kun jij jezelf vinden in de omschrijving? Dan is een Elsevier Weekblad abonnement echt iets wat in je leven hoort. Check snel al onze Elsevier Weekblad aanbiedingen en sluit vandaag nog een proefabonnement af. Met onze Laagste Prijs Garantie weet je zeker dat je de beste deal te pakken hebt voor je abonnement.

INVALSHOEKEN VAN ELSEVIER WEEKBLAD

Je kunt eerst gebruik maken van een Elsevier Weekblad proefabonnement voordat je een volle verplichting aangaat met een Elsevier abonnement. Elsevier heeft namelijk zijn eigen invalshoeken over veel verschillende onderwerpen en met een Elsevier Weekblad proefabonnement kun je kennismaken met deze verschillende invalshoeken en zien of het blad goed bij je past. Een voorbeeld van zo’n invalshoek is toen Obama in 2008 de eerste zwarte Amerikaanse president werd. Dit was voor alle media een belangrijk onderwerp om over te schrijven, maar Elsevier Weekblad bekeek het vanaf een andere kant. Ze maakten duidelijk dat zwart subjectief is, want hoewel Obama in Amerika zwart wordt genoemd, noemen ze Obama in Afrika El Muzungu, de blanke man. Elsevier Weekblad kijkt naar een breder spectrum dan de meeste media.

Elsevier Weekblad vindt het belangrijk om nieuws te verslaan dat niet elke media verslaat. Zij schrijven bijvoorbeeld niet alleen over de oorlog in Midden-Europa, maar zij geven ook hun mening en kijk hierop. Zij schreven onder andere artikelen over de slag in Mosul die Obama zal winnen, maar geven tegelijkertijd aan waarom Obama de oorlog niet zal winnen. Ze vinden het ook belangrijk om terug te denken aan oorlogen die al gestreden zijn en wat daaruit voort is gekomen; olie, geld, macht, haat en wie er baat heeft gehad bij deze oorlogen.

GOED GEÏNFORMEERD MET EEN ELSEVIER WEEKBLAD ABONNEMENT

Klinkt dit voor jou als journalistiek waar je mee uit de voeten kunt om je mening vorm te geven? Kijk dan eens naar de vele mogelijkheden om dit blad elke week op de deurmat te vinden. Voor slechts € 1,50 per week lees je Elsevier Weekblad korte of langere tijd en ben je goed geïnformeerd over de wereld om je heen.  Met een Elsevier Weekblad krijg je niet alleen het magazine elke week thuisbezorgd, je krijgt tevens 24/7 toegang tot de digitale editie van dit opinieblad. Naast deze digitale versie zijn ze op meerdere plekken online te vinden. Denk hierbij aan de bekende sociale netwerken zoals Facebook en Twitter, maar ze hebben ook een Android App en een Apple App. Zo blijf je ook onderweg goed geïnformeerd. En uiteraard heeft Elsevier Weekblad ook een eigen Youtube-kanaal. Hier plaatsen de journalisten wekelijks videoblogs. Dit kanaal is zeker de moeite waard om te volgen als je op de hoogte wilt blijven van het (wereld)nieuws. Hierbij alvast een voorproefje van wat je op het Elsevier Weekblad Youtube-kanaal kunt verwachten:

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.