elsevier abonnement

Elsevier abonnement en proefabonnement

Ben je op zoek naar het goedkoopste Elsevier Weekblad abonnement? Hier krijg je 54% KORTING. Dat betekent dat je voor maar € 3,57 per week volledig op de hoogte bent van wat er in de wereld gebeurt.

     (24)

“Mooie aanbieding! Ik betaal liever nooit teveel en dit is echt de beste deal online. Aanvraag was makkelijk geregeld en de bezorging is altijd punctueel”.

Dhr. P. de B. uit V.

Deze Elsevier abonnementen werden door onze andere bezoekers het meest gekozen:

BLIJF OP DE HOOGTE MET EEN ELSEVIER ABONNEMENT

Als je een Elsevier abonnement afsluit, vind je elke week een magazine op je deurmat met voor jou relevante artikelen. Ze scheppen orde in de informatiechaos. Ze verduidelijken de politieke ontwikkelingen in ons land en in de wereld, er is ruim aandacht voor de economische situatie en ook wetenschap en cultuur worden niet vergeten. Wil jij graag goed geïnformeerd worden om zo je eigen mening te vormen, dan is een abonnement Elsevier Weekblad zeker iets voor jou! Vele Nederlanders gingen je al voor. Elsevier Weekblad is namelijk al vele jaren het meest gelezen opinieblad in ons land. Mocht je nog niet geheel overtuigd zijn, sluit dan eens een kortlopend Elsevier Weekblad proefabonnement af. Voor slechts € 1,50 per editie kun je met een proefabonnement Elsevier kijken of dit opinieblad bij je past. Elsevier Weekblad biedt je verdieping die de dagbladen zoals de Volkskrant, AD, Trouw, Parool of Telegraaf je niet of nauwelijks bieden. Is je Elsevier proefabonnement afgelopen, dan zul je al gauw merken dat je deze diepgang mist. Met een mooie Elsevier abonnement aanbieding kun je echter voor niet al te veel langer genieten van dit uitstekende weekblad.

DE GESCHIEDENIS VAN ELSEVIER

Elsevier Weekblad is opgericht in oktober 1945. In Nederland bleek een enorme behoefte te zijn aan een opinieblad met mooie reportages, verhalen en illustraties. Al na 4 jaar had Elsevier Weekblad een oplage van 120.000 exemplaren. Ook nu na 70 jaar is er nog steeds een grote behoefte aan eerlijke journalistiek. Met een oplage van 80.000 exemplaren laat Elsevier Weekblad andere opiniebladen zoals bijvoorbeeld Vrij Nederland ver achter zich.

Had je een Elsevier abonnement In de beginjaren dan ontving je dit weekblad op krantenformaat. De redacteuren van het eerste jaar genoten stuk voor stuk aanzien in literaire en journalistieke kring. Bekende schrijvers zoals Godfried Bomans, Anton van Duinkerken, J.W.F Werumeus Buning en Piet Bakker hebben ervoor gezorgd dat Elsevier Weekblad zo’n flitsende start kon maken. Ook de huidige redacteuren genieten veel aanzien. Wil jij graag kennismaken met deze journalisten? Kies een mooie Elsevier aanbieding uit op deze pagina of ga voor een Elsevier proefabonnement. Zo geniet binnenkort ook van alles wat dit opinieblad te bieden heeft.

DE OPRICHTING VAN ELSEVIER WEEKBLAD

Lanshof, redacteur van de Telegraaf en Klautz, een geestverwant, waren al tijdens de Tweede Wereldoorlog in het geheim bezig met de oprichting van het blad. Hierbij werden zij geholpen door nog een oud medewerker van De Telegraaf, G.B.J. Hiltermann.

Uitgeverij Elsevier zag wel iets in het idee en na de oorlog werd Elsevier Weekblad gelanceerd. Een opinieblad anders dan de bestaande bladen. Het bood ruimte aan verschillende denkbeelden en was niet gebonden aan enige partij of stroming. Echter deze onafhankelijkheid was geen lang leven geschonken. De redacteuren namen duidelijke standpunten in wat de Indonesische onafhankelijkheid kwestie betrof. Later werden de communisten gezien als de vijand en wekelijks werd hierover bericht in Elsevier Weekblad. Hij waarschuwde bijna elke week over de komst van de Russen. Hierdoor kreeg het blad een nogal eenzijdig karakter en dit zorgde ervoor dat het tijd was voor een nieuwe leiding en een nieuwe formule. Ook in 2019 heeft het weekblad een metamorfose ondergaan, de naam veranderde van Elsevier naar Elsevier Weekblad en de er werden vernieuwingen doorgevoerd om de terugloop van het aantal lezers te stoppen. Tegenwoordig kun je met een Elsevier abonnement genieten van een meer gebalanceerde journalistiek en de huidige ontwikkelingen in de wereld geïnformeerd bijhouden.

DE LEZERS VAN ELSEVIER WEEKBLAD

Elsevier Weekblad richt zich vooral op lezers die geïnteresseerd zijn in de marktsector; financieel, commercieel, techniek, vrije beroepsbeoefenaren, ondernemers en middenstanders. Wanneer je een Elsevier Weekblad abonnement hebt krijg je ook toegang tot de boekenbijlage die Elsevier al jarenlang verzorgt. Tevens heb je hierbij automatisch een Elsevier digitaal abonnement. Elsevier Weekblad betrekt de werkende ruggengraat van Nederland bij het redactionele denken en doen, zonder wie of welk belang dan ook naar de mond te praten. Wanneer je een Elsevier Weekblad abonnement hebt maak je kennis met de compacte manier waarop Elsevier Weekblad het nieuws brengt. Zij weten dat hun lezers een druk bezet leven leiden. Elsevier Weekblad maakt het hun missie om voor hun abonnees te schrijven over onderwerpen waarover kranten doorgaans “vergeten” te schrijven. Zij hebben een eigen agenda over deze onderwerpen. Wanneer je beschikt over een Elsevier Weekblad abonnement helpt het weekblad jou bij het maken van verschillende keuzes, bijvoorbeeld bij studie, werk, persoonlijke financiën en vrije tijd. Elsevier Weekblad wordt gelezen door een brede bevolkingsgroep, maar over het algemeen zijn de mensen die een Elsevier Weekblad abonnement hebben hoger opgeleid, welgesteld en behoren tot het actieve deel van de bevolking, dan wel omdat ze studeren of omdat zij werken. Elsevier bereikt die mensen die koopkrachtig zijn en betrokken zijn bij de maatschappij. Kun jij jezelf vinden in de omschrijving? Dan is een Elsevier abonnement echt iets wat in je leven hoort. Check snel al onze Elsevier Weekblad aanbiedingen en sluit vandaag nog een Elsevier proefabonnement af.

INVALSHOEKEN VAN ELSEVIER WEEKBLAD

Je kunt eerst gebruik maken van een Elsevier Weekblad proefabonnement voordat je een volle verplichting aangaat met een Elsevier abonnement. Elsevier heeft namelijk zijn eigen invalshoeken over veel verschillende onderwerpen en met een Elsevier Weekblad proefabonnement kun je kennismaken met deze verschillende invalshoeken en zien of het blad goed bij je past. Een voorbeeld van zo’n invalshoek is toen Obama in 2008 de eerste zwarte Amerikaanse president werd. Dit was voor alle media een belangrijk onderwerp om over te schrijven, maar Elsevier Weekblad bekeek het vanaf een andere kant. Ze maakten duidelijk dat zwart subjectief is, want hoewel Obama in Amerika zwart wordt genoemd, noemen ze Obama in Afrika El Muzungu, de blanke man. Elsevier Weekblad kijkt naar een breder spectrum dan de meeste media. Met een wekelijks abonnement op Elsevier zul je merken dat je beter geïnformeerd discussies ingaat en beter de ontwikkelingen in de wereld op een diepgaande manier kan volgen. Met een aanbieding Elsevier hoeft deze kennis ook niet teveel te vergen van je portemonnee.

Elsevier Weekblad vindt het belangrijk om nieuws te verslaan dat niet elke media verslaat. Zij schrijven bijvoorbeeld niet alleen over de oorlog in Midden-Europa, maar zij geven ook hun mening en kijk hierop. Zij schreven onder andere artikelen over de slag in Mosul die Obama zal winnen, maar geven tegelijkertijd aan waarom Obama de oorlog niet zal winnen. Ze vinden het ook belangrijk om terug te denken aan oorlogen die al gestreden zijn en wat daaruit voort is gekomen; olie, geld, macht, haat en wie er baat heeft gehad bij deze oorlogen.

GOED GEÏNFORMEERD MET EEN ELSEVIER ABONNEMENT

Klinkt dit voor jou als journalistiek waar je mee uit de voeten kunt om je mening vorm te geven? Kijk dan eens naar de vele mogelijkheden om dit blad elke week op de deurmat te vinden. Voor slechts € 1,50 per week lees je Elsevier Weekblad korte of langere tijd en ben je goed geïnformeerd over de wereld om je heen. Deze goede Elsevier aanbieding geeft je wekelijks dit interessante weekblad in de bus. Wil je eerst even kijken of Elsevier bevalt? Ga dan eerst voor Elsevier proefabonnement. Een proefabonnement Elsevier is eenvoudig weer op te zeggen, hoewel je dit uiteindelijk wellicht niet wilt. Met een Elsevier Weekblad abonnement krijg je niet alleen het magazine elke week thuisbezorgd, je krijgt hierbij tevens een Elsevier digitaal abonnement van dit opinieblad. Naast deze digitale versie zijn ze op meerdere plekken online te vinden. Denk hierbij aan de bekende sociale netwerken zoals Facebook en Twitter, maar ze hebben ook een Android App en een Apple App. Zo blijf je ook onderweg goed geïnformeerd. En uiteraard heeft Elsevier Weekblad ook een eigen Youtube-kanaal. Hier plaatsen de journalisten wekelijks videoblogs. Dit kanaal is zeker de moeite waard om te volgen als je op de hoogte wilt blijven van het (wereld)nieuws. Hierbij alvast een voorproefje van wat je op het Elsevier Weekblad Youtube-kanaal kunt verwachten: