DvhN abonnement

Dagblad van het Noorden abonnement en proefabonnement

Begin je dag goed met Dagblad van het Noorden abonnement. Maak kennis met al het nieuws én de bijlagen, die bevatten verdieping, achtergronden en reportages rond Mensen van het Noorden of van verder weg. Lees over politiek, cultuur, sport, analyse, debat en opinie. Elke dag in je brievenbus met een compleet DvhN abonnement, altijd elke minuut online.

  • Altijd op de hoogte van al het regionale nieuws
  • Elke zaterdag de dikke weekendkrant
  • Digitaal de krant lezen met de app

 

     (13) 

“Heerlijk om naast het wereldnieuws ook goed geïnformeerd te worden over het nieuws uit de buurt. Eerst gekozen voor een DvhN proefabonnement maar later een compleet  abonnement afgesloten. Bezorging altijd op tijd :-)”.

Dhr. P. de G. uit G.

Kies hier jouw Dagblad van het Noorden abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1 jaar

✅ prijs: € 6,75

✅  Alle artikelen lezen

✅ Digitale krant, 6 dagen per week

✅ Extra dikke zaterdagkrant

✅ Maandag t/m vrijdag de krant

✅ Inclusief dagelijkse nieuwsbrief

11.31 6.75
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1 jaar

✅ prijs: € 3,75

✅  Alle artikelen lezen

✅ Digitale krant, 6 dagen per week

✅ Extra dikke zaterdagkrant

✅ Inclusief dagelijkse nieuwsbrief

 

7.50 3.75
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1 jaar

✅ prijs: € 2,75

✅  Alle artikelen lezen

✅ Digitale krant, 6 dagen per week

✅ Inclusief dagelijkse nieuwsbrief

5.31 2.75
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1 jaar

✅ prijs: € 1,50

✅  Alle artikelen lezen

✅ Inclusief dagelijkse nieuwsbrief

3.00 1.50

Volledig op de hoogte met een DvhN abonnement

Woon je in Groningen of Drenthe en wil je op de hoogte blijven van het nieuws in jouw regio? Dan haal je het meeste uit een abonnement op het Dagblad van het Noorden. Mocht je dit overwegen en het eigenlijk liever eerst even uitproberen, dan is er de mogelijkheid om een proefabonnement op het Dagblad van het Noorden af te sluiten. Dit scheelt aanzienlijk (tot wel tientallen procenten) in de kosten en zodoende lees je op een goedkope manier alles wat jou interesseert. Dit dagblad is regionaal betrokken, betrouwbaar, kritisch en eigenlijk onmisbaar voor iedereen die het laatste nieuws wilt blijven volgen. Op tv en als het gaat om een landelijk dagblad zoals de Telegraaf of de Volkskrant dan komt er juist een wijdverspreid aantal nieuwsberichten tot je. Met het Dagblad van het Noorden houd je het dichtbij huis en dus bij meer relevant nieuws, dag in, dag uit. Natuurlijk doet de krant ook wel degelijk verslag van nieuws uit de rest van Nederland en het buitenland, op het gebied van sport, economie en cultuur.

Abonnement Dagblad van het Noorden

Mocht je een proefabonnement op het Dagblad van het Noorden afsluiten, dan lees je samen met zo’n 300.000 andere mensen het meest interessante nieuws en informatie uit het eigen woongebied. Het dagblad kent een lange uitgeeftraditie. Een pluspunt ten op zichte van een landelijke krant is dat het echt een verbinding heeft met de lezers en met de regio. Een voorbeeld waar dit in naar voren komt is de zichtbaarheid van de krant in het dagelijks leven. Zo worden er regelmatig evenementen gesponsord. De NDC Mediagroep die het Dagblad van het Noorden uitgeeft, kent het noorden van Nederland als de beste en geeft al sinds 1752 titels uit die verbonden zijn met dit gebied. De kwaliteit wordt al honderden jaren gewaarborgd en dit voel je als de krant doorneemt.

Online lezen

De krant is het medium met het hoogste bereik in Groningen en Drenthe. Niet alleen via de papieren krant reikt het dagelijks nieuws tot in de haarvaten van deze provincies. Ook via de website dvhn.nl, de Facebookpagina, apps en het digitaal lezen van deze krant worden nog eens miljoenen lezers getrokken. Je leest er alles op het gebied van sport, economie, cultuur en nieuws uit binnen- en buitenland. Meegaand met de tijd is er ook veel visuele informatie tot je te nemen. Er zijn video’s te bekijken en ook uitzendingen terug te kijken. Op deze website kun je een update van het laatste nieuws per e-mail ontvangen. Deze nieuwsbrief is gratis. Dit is een leuke extra, maar het is doorgaans interessanter om wat uitgebreider nieuws en ook achtergrondinformatie zoals interviews en persoonlijke artikelen te lezen. Hiervoor biedt het proefabonnement op het Dagblad van het Noorden de uitkomst. Je haalt dan tijdelijk dit dagblad in huis. Bovendien ontvang je tientallen procenten korting als je gebruik maakt van deze aanbieding op het Dagblad van het Noorden. En wie wil er nou niet zo goedkoop mogelijk verbonden zijn met het nieuws van elke dag?

De krant zelf

De eerste editie is verschenen op 2 april 2002. Dit betrof een samenvoeging van het Nieuwsblad van het Noorden, het Groninger Dagblad en de Drentse Courant. Onder de nieuwe naam Dagblad van het Noorden verscheen de krant voor het eerst als een ochtendkrant, dit was nieuw voor de lezers uit het noorden. Net zoals voor vele kranten de laatste jaren een aanpassing in het formaat heeft plaatsgevonden, wordt ook dit dagblad sinds 2010 op tabloidformaat gedrukt. Het Dagblad van het Noorden verschijnt verder in vier verschillende edities:

  • Editie Groningen Noord
  • Editie Groningen Oost
  • Editie Drenthe Zuid
  • Editie Drenthe West

Elke editie heeft een eigen regiokatern. Zo is er dus een nog specifiekere afstemming op nieuws bij jou in de buurt.
Er is tevens een nauwe samenwerking met de Leeuwarder Courant. De kranten zijn onder eenzelfde hoofdredactie geplaatst. Dit houdt in dat de artikelen in de beide kranten over binnenland, buitenland, media en economie dezelfde zijn. De regionale artikelen zijn wel afkomstig van een geheel eigen redactie.

Op reis met de krant

Een bijzondere bijkomstigheid als je een abonnement op het Dagblad van het Noorden afneemt, is dat je vertrouwd op reis kunt gaan met je krant. En daarmee wordt niet bedoeld dat je je krant mee kunt nemen tijdens je vakantie, maar dat de krant jóu meeneemt op reis. Er zijn een aantal zorgvuldig geselecteerde reizen samengesteld in binnen- en buitenland. Dit is exclusief voor de lezers van het Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant gedaan. Er is specifieke aandacht besteed aan de hoogste kwaliteit vervoer, hotels en maaltijden. Omdat er geen reizigers uit andere delen van Nederland komen, maar enkel uit het noorden, ben je altijd zonder oponthoud op de eindbestemming. Het gaat hierbij om auto-, boot-, bus- en vliegtuigreizen.

Buitenevenementen

Een ander bijzonder evenement dat het dagblad organiseert is de LenteFair. Dit jaar werd deze gehouden in het weekend van 13 en 14 mei. Er trokken tienduizenden bezoekers naar de Tuinen in Frederiksoord om zich te omringen met bloemen, planten, tapas, voorjaarsmode, meubelen, muziek, woonaccessoires en vooral heel veel gezelligheid. Het is al jaren de grootste buitenfair van Noord-Nederland. Lezers van het Dagblad van het Noorden ontvangen uiteraard korting op de entreeprijs. In 2018 zal dit lentespektakel in hetzelfde Moederdagweekend zijn, op 12 en 13 mei. Gelukkig hoeft er niet een jaar gewacht te worden, want de LenteFair heeft een zusje: de Leeuwarder Courant Nazomerfair. Dit vindt plaats in het weekend van 16 en 17 september in Oentsjerk in Friesland.

Kies voor persoonlijk en dichtbij

Je kunt natuurlijk kiezen voor een Algemeen Dagblad abonnement, een Parool abonnement of een abonnement op Trouw. Maar zonder het landelijke nieuws te hoeven missen kies je met de aanbieding voor het Dagblad van het Noorden voor een persoonlijke krant. Elke ochtend valt er een editie op je deurmat die bol staat van de artikelen die geschreven zijn door mensen uit de regio. Die weten wat er leeft, die hebben dezelfde mentaliteit en die geven de nieuwsfeiten een persoonlijke teint. Het lezen van het katern dat specifiek op jouw woonomgeving betrekking heeft, zorgt ervoor dat je jezelf nog meer verbonden voelt met jouw omgeving. Voor jong en oud is dit een onmisbaar onderdeel van het ochtendritueel: jouw krant bij (of na) het ontbijt.

Veelgestelde vragen (FAQ) Dagblad van het Noorden

Wat is het goedkoopste Dagblad van het Noorden abonnement?

"Dvhn abonnement premium" is de beste deal

Hoeveel Dagblad van het Noorden aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 4 Dagblad van het Noorden aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Dagblad van het Noorden aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 50% korting krijgen op een Dagblad van het Noorden abonnement.