national geographic abonnement

National Geographic abonnement en proefabonnement

Met een National Geographic abonnement ontvang je dit wetenschappelijk magazine eens per maand. Je leest elke maand indrukwekkende reportages en foto’s van allerlei culturen, expedities en ontdekkingen. De missie van het National Geographic luidt: inspiring people to care about the planet.

     (17) 

“Na jaren weer eens een National Geographic abonnement afgesloten en zeker geen spijt van. Ik vind het tijdschrift nog net zo interessant als tijdens mijn studie”.

Dhr. A. B. uit W.

Kies hier je National Geographic abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 28 nummers

✅ prijs: € 99,99

✅ eenvoudig opzegbaar

189.00 99.99
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 14 nummers

✅ prijs: € 67,50

✅ eenvoudig opzegbaar

94.50 67.50
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 7 nummers

✅ prijs: € 37,50

✅ eenvoudig opzegbaar

47.25 37.50

geef een National Geographic abonnement cadeau

Cadeau abonnementen stoppen altijd automatisch. Hoe fijn is dat? Iemand verrassen zonder al het gedoe van het abonnement opzeggen?

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 9 nummers

✅ prijs: € 50

✅ stopt automatisch

60.75 50.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 5 nummers

✅ prijs: € 30

✅ stopt automatisch

33.75 30.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 3 nummers

✅ prijs: € 15

✅ stopt automatisch

20.25 20.00

NATIONAL GEOGRAPIC: AL 129 JAAR HET WETENSCHAPPELIJK TIJDSCHRIFT VAN DE HOOGSTE KWALITEIT

National Geographic abonnement. Twee woorden, één onomstotelijk. Het internationale National Geographic magazine bestaat inmiddels al 129 jaar, en is in die tijd uitgegroeid tot een waar instituut. En dat is ook volkomen terecht: het maandblad levert al die tijd al artikelen en foto’s van de allerhoogste kwaliteit. Ben je ook benieuwd? Probeer dan een proefabonnement National Geographic. Op zoek naar nog meer kennis? Probeer dan ook een Quest aanbieding of Elsevier abonnement.

Daarnaast behandelt het National Geographic magazine vanwege haar wereldwijde bereik onderwerpen van over de gehele aardbol: van de bodem van de diepste oceaan tot aan de top Mount Everest. Het zijn verhalen die je nooit meer zult vergeten. Een National Geographic abonnement is dan ook hét tijdschriftcadeau voor de nieuwsgierige geest.

NATIONAL GEOGRAPHIC IS ER VANAF HET BEGIN BIJ

Al sinds de eerste uitgave uit 1888 is het National Geographic magazine een innovatief blad. Het tijdschrift wist al snel inspelen op de opkomst van fotografie in gedrukte media, en hanteerde daarbij constante hoge kwaliteitseisen. In 1905 bracht National Geographic magazine het eerste nummer uit waar zowel tekst als beeld de pagina’s in beslag namen. Daarbij ontwikkelde het tijdschrift al snel haar eigen stijl, die met relatief weinig aanpassingen in de standaardvormgeving bijna al die tijd hetzelfde is gebleven. Daarmee blijft het voor mensen met een National Geographic abonnement niet alleen uniek, maar ook nog steeds betrouwbaar. Met de speciale aanbieding van National Geographic kun je nu extra voordelig het maandblad in huis halen.

Veel van de uitgaven van het National Geographic magazine bevatten iconische coverfoto’s die nog steeds bij veel mensen over de hele wereld in het geheugen gegrift staan. Zo kent iedereen wel de voorkant met de foto van fotograaf Steve McCurry uit 1985. Hij legde het 13-jarige Afghaanse meisje Sharbat Gula vast terwijl de rest van Afghanistan verscheurd werd door de verwoestende oorlog tegen de troepen van de Sovjet-Unie. Na meer dan 30 jaar heeft het beeld nog steeds niks van haar kracht ingeboet. Dat kenmerkt de uiterst hoge kwaliteit in de beeldkeuze.

Meer nieuws? Probeer ook eens een AD aanbieding of Parool abonnement.

EEN BREED AANBOD EN VERDIEPING MET NATIONAL GEOGRAPHIC

Wat het magazine van National Geographic onderscheidt van andere wetenschappelijke tijdschriften, is dat het een breed scala aan onderwerpen behandelt. Van geologische ontdekkingen tot historische opgravingen, van de samenstelling van ons sterrenstelsel tot de ontleding van de kleinste microben. Het maandblad begon ooit met het in beeld brengen van verre landen voor lezers. Inmiddels is geen item meer te gek om er aandacht aan te besteden. Met een National Geographic abonnement ben je ook verzekerd van dit maandblad vol interessante items.

De afgelopen jaren is National Geographic zich steeds meer in gaan zetten voor het welzijn van onze Aarde. Het magazine pakt niet alleen milieubewuste onderwerpen aan, maar heeft ook als doel om aan de lezer de schoonheid en kwetsbaarheid van onze planeet te laten zien. Voor mensen met een brede interesse is het National Geographic abonnement dan ook zeer aan te raden.

Dit brede aanbod betekent echter niet dat er ingeboet wordt aan de kwaliteit van de stukken. Elk artikel in het magazine bevat veel verdiepende elementen en unieke perspectieven over het onderwerp. Het maakt wetenschap niet alleen te behappen voor de lezer, maar blijft ook boeien gedurende elke alinea. Zelfs de meest ingewikkelde onderwerpen worden begrijpelijk gemaakt. De schrijver van ieder artikel neemt je bij de hand en laat je meelopen met zijn of haar avontuur. Dat maakt het lezen van National Geographic magazine nooit saai.

INTERACTIEF EN VOOR DE JEUGD

Voor een blad wat al zo lang bestaat, weet het magazine van National Geographic altijd snel in te spelen en soms zelfs voor te lopen op de ontwikkelingen binnen het snel veranderende tijdschriftenlandschap. Het is een titel die zich inmiddels ook online goed geprofileerd heeft en daarom zich verzekerd heeft van een digitaal leven. En daar was het maandelijkse tijdschrift al vrij vroeg bij vergeleken met andere internationale bladen.

Aan het eind van de jaren ’90 experimenteerde het National Geographic magazine voor het eerst met een digitaal archief voor haar abonnees. Onder de naam ‘The Complete National Geographic’ stelde de redactie een compilatie van de belangrijkste stukken samen, waar abonnees zelf doorheen konden graven. Ondanks verschillende rechtszaken over copyright, won het blad en gaf de compilatie de aanzet tot een completer online archief van haar nummers met toegang voor betalende abonnees.

Maar National Geographic wekt niet alleen de belangstelling van volwassen lezers. Sinds 1975 bestaat er een versie van het tijdschrift wat zich specifiek richt op een jonger publiek. De National Geographic Kids bevat dezelfde uitdagende onderwerpen, maar weet ze op een kindvriendelijke manier te verpakken. Het is één van de belangrijkste en populairste bladen ter wereld die kinderen weet te interesseren voor wetenschappelijke onderwerpen.

Ook hier loopt het tijdschrift op het online gebied niet achter. Op de website kids.nationalgeographic.com kunnen kinderen verder gaan met waar ze in het tijdschrift zijn gebleven. Met hulp van puzzels, video’s en quizzen kunnen ze hun kennis over de onderwerpen die op de bladzijden aan bod komen nog verder uitdiepen. Met National Geographic Kids leren jouw kinderen door middel van het tijdschrift en de website niet alleen op een leuke en interactieve manier over wetenschap, maar zorgt het blad voor kennis en plezier voor het hele gezin. Het National Geographic abonnement biedt dus volop voordelen voor het hele gezin.

DE ABONNEMENTEN

Wil je altijd op de hoogte blijven met ieder nieuw maandelijks nummer en van een speciale aanbieding van National Geographic? Dan is een proefabonnement National Geographic iets voor jou! Maak gebruik van de aanbieding van National Geographic en de Nederlandstalige editie van het magazine. Het biedt lezers een variërend aanbod voor een National Geographic abonnement aan. Zo kun jij kiezen of je het blad voor maar eventjes wil proberen of het gelijk voor een langere tijd elke maand door je brievenbus wilt hebben komen. De keuze is aan jou.

TWAALF NUMMERS, EINDELOOS PLEZIER

Het proefbonnement  National Geographic is een ideaal pakket om kennis te maken met het blad. Twaalf maanden lang krijg je een nieuw nummer door de bus. Met daarin niet alleen verhalen van over de hele wereld, maar ook vanuit Nederland, om een herkenbaar gevoel te geven. Het blad bevat niet alleen (foto)reportages, maar ook interviews en andere stukken over onderwerpen als natuur, techniek, geschiedenis en cultuur. Zo zit er altijd wel iets tussen wat jouw aandacht trekt.

VEEL VOORDEEL MET EEN PROEFABONNEMENT

Als gebruiker van het proefabonnement National Geographic heb je veel voordelen die je een exclusieve inkijk geven. Zo bespaar je met een proefabonnement National Geographic niet alleen een aantal euro per uitgave, maar krijg je het maandblad ook eerder dan dat het in de winkelschappen ligt. Zo kun je alvast beginnen met lezen voordat anderen het nieuwste nummer ook nog maar gezien hebben. Daarnaast heb je ook gratis toegang tot de digitale versie van het nummer via de app op je smartphone, tablet of laptop. Maak ook gebruik van de aanbieding National Geographic.

Maar daar blijft het niet bij. Met een proefabonnement op het National Geographic magazine heb je bijvoorbeeld ook een voordelige toegang tot alle evenementen die het blad houdt. En als abonnee krijg je korting op veel van de artikelen die aangeboden worden in de webshop van het tijdschrift. Zo heb je niet alleen veel leesplezier, maar kun je ook de avonturen die in het blad beschreven worden voor een klein deel zelf mee beleven. De aanbieding van National Geographic geldt voor bepaalde tijd, dus wees er snel bij!

GA HET AVONTUUR AAN

In de bladzijden van het National Geographic magazine ligt de wereld aan jouw voeten. Je bent met één pagina op de vlakten van Patagonië, terwijl je een paar bladzijden verder plots de Chinese muur beklimt. Het gevarieerde aanbod zorgt ervoor dat je met één nummer van het tijdschrift maanden kunt doen voordat je het allemaal doorgelezen hebt. Daarnaast zorgt de mooie vormgeving en de prachtige beeldkeuze van de reportages ervoor dat je altijd nog graag naar het tijdschrift terugkeert. Daarom alleen al is het het waard om het avontuur aan te gaan. Neem een proefabonnement National Geographic en beleef vanuit jouw luie stoel de gehele wereld.

Veelgestelde vragen (FAQ) National Geographic

Wat is het goedkoopste National Geographic abonnement?

"National geographic abonnement 28 nummers" is de beste deal

Hoeveel National Geographic aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 6 National Geographic aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een National Geographic aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 48% korting krijgen op een National Geographic abonnement.