victor la maison abonnement

La Maison Victor abonnement en proefabonnement

Sluit je aan bij de creatieve community van La Maison Victor met een voordelig La Maison Victor abonnement! La Maison Victor is het ideale magazine voor de hippe thuisnaaisters, met elke twee maanden de meest stijlvolle patronen voor het maken van eigen mode. Maar het is tegelijkertijd zoveel meer. La Maison Victor biedt een compleet platform om je passie voor zelfmaakmode te delen met vele andere thuisnaaisters. Neem nu een abonnement La Maison Victor!

    (17) 

Ik kijk altijd uit naar de nieuwste La Maison Victor. Sinds ik een abonnement op het blad heb, naai ik veel meer en ook met veel meer plezier. De instructies zijn fijn duidelijk en de patronen hebben altijd designs die ik ook echt wil maken. Mijn kast bevat ondertussen al aardig wat van mijn zelfgemaakte mode en ik krijg er regelmatig complimenten over!

Mevr. M. de G. uit O.

 

 

Kies hieronder een La Maison Victor abonnement

Helaas zijn er momenteel geen aanbiedingen beschikbaar.

Creatief met een La Maison Victor abonnement

La Maison Victor is een van de populairste zelfmaakmode magazines op de markt. Het fijne aan een abonnement La Maison Victor is dat je dit blad hiermee elke twee maanden automatisch thuis gestuurd krijgt en nooit meer een editie mist. Elke uitgave staat namelijk weer vol met de meest modieuze patronen, de leukste stof ideeën en de nieuwste naai trends. Houd je van het zelf creëren van je eigen mode, zit je graag urenlang achter de naaimachine of ben je helemaal fan van breien? Dan is een abonnement La Maison Victor absoluut voor jou! Laat je inspireren door dit razend populaire blad, dat ondanks dat het nog vrij jong is, al een grote en ook trouwe lezerskring heeft opgebouwd. De patronen in La Maison Victor zijn vaak wat hipper en ook wat makkelijker te maken dan de designs die je ontvangt met bijvoorbeeld een Knipmode abonnement. Perfect dus als je nog maar net begint met naaien, of als je graag wat vlottere modellen maakt. We hebben de mooiste La Maison Victor abonnement aanbiedingen voor je uitgezocht en op een rijtje gezet. 

In elke editie van La Maison Victor vindt je gloednieuwe patronen. Het blad gaat altijd met de seizoenen mee, in de zomeredities vindt je bijvoorbeeld leuke designs voor badkleding en zomerjurken, in de winter elegante ontwerpen voor warme pantalons en mooie truien. Het blad is ontzettend leuk voor inspiratie, om telkens weer wat nieuws te maken en steeds beter in je hobby te worden. Oefening baart kunst en La Maison Victor maakt het oefenen wel heel erg leuk! Naast de mooie patronen vind je in elke La Maison Victor uitgave ook de leukste doe-het-zelf projecten en brei ideeën waar je meteen mee aan de slag kan. Tot slot is het blad altijd helemaal bij met de laatste trends, en brengt de enthousiaste redactie je graag op de hoogte met interessante reportages over creatieve ateliers en topontwerpers. Naast een zelfgemaakte garderobe zul je met een abonnement La Maison Victor dus ook nooit om inspiratie verlegen zitten en altijd helemaal bij zijn als het op zelfmaakmode aankomt. 

 

Een La Maison Victor abonnement is een hartstikke leuk cadeau voor jezelf, of voor een naaiende vriendin. Of allebei! Zo kun je samen leuk aan projecten werken en ervaringen uitwisselen. Op zoek naar een ander leuk cadeau idee voor een goede vriendin of een lieve zus? Trakteer haar op een cadeau abonnement Viva of een abonnement Flair. Is de bijzondere dame in kwestie net bevallen van haar eerste kindje? Dan geef je haar een fijn Fabulous Mama abonnement cadeau!!

MAKKELIJK NAAIEN MET LA MAISON VICTOR

Een abonnement La Maison Victor is leuk voor zowel de beginnende als de gevorderde thuisnaaister! De patronen in La Maison Victor zijn altijd voorzien van een stap-voor-stap uitleg, duidelijke tekeningen en een lijstje met benodigdheden voor het project, waarbij aan alle details is gedacht. Ook worden de ideeën altijd vergezeld van de mooiste fotografie, zodat je een goed beeld krijgt van hoe je creaties eruit gaan komen te zien. Fijn is ook dat elk patroon met handige tips en instructies komt om deze precies aan jouw eigen figuur aan te passen. Heb je bijvoorbeeld net iets meer ruimte voor je decolleté nodig, dan helpt La Maison Victor je de afmetingen van de stof zodanig aan te passen dat de top je altijd goed past. Je zult je dus nooit verloren voelen met het maken van de designs uit La Maison Victor.

Heb je toch vragen of twijfels, dan kun je je tot de La Maison Victor redactie en ontwerpers wenden. Of je checkt in met de La Maison Victor creatieve community! Er zijn ontzettend veel andere naaisters met een La Maison Victor abonnement die je maar al te graag helpen. Op de mooie website van La Maison Victor kun je een account aanmaken en je hiermee aanmelden bij het LMV platform. Daar kun je al je vragen stellen en ook goed advies en leuke tips van andere lezeressen vinden. Het is een unieke feature van dit tijdschrift, zo’n hechte gemeenschap van gelijkgestemde zielen vindt je niet snel ergens anders. Met een La Maison Victor abonnement wordt je werkelijk lid van een online modehuis voor de digitale doe-het-zelfster, een multimediaal platform dat naaien op een hedendaagse wijze weer leuk en makkelijk maakt. 

GENIET VAN EEN ABONNEMENT LA MAISON VICTOR

Met een abonnement La Maison Victor ontvang je het magazine elke twee maanden gratis thuisbezorgd, helemaal fijn in je eigen brievenbus. Dit is altijd weer een mooi moment om even tijd te nemen voor jezelf, door het blad te bladeren en te genieten van alle inspiratie en ideeën die het magazine biedt. Heb je wat leuks gevonden, dan ga je aan de slag! Je zoekt de juiste stof uit, en de bijbehorende fournituren, en volgt de heldere instructies van La Maison Victor om tot een mooi resultaat te komen. Met een abonnement La Maison Victor wordt naaien weer leuk en heb je altijd volop inspiratie voor de leukste doe-het-zelf projecten. Geef jezelf vandaag nog een La Maison Victor abonnement cadeau, met een fijne korting. 

Voor nog meer inspiratie en uiteraard voor het delen van je creaties en het zien van die van anderen, sluit je je aan bij de Facebook pagina van La Maison Victor. De patronen van La Maison Victor hebben altijd mooie namen, waardoor je makkelijk onthoudt waaraan je werkt en je het hier ook eenvoudig met andere LMV lezeressen over kan hebben. En wil je echt even zien hoe een bepaalde techniek wordt uitgevoerd of heb je hulp nodig bij een lastige manoeuvre op de naaimachine? Volg La Maison Victor dan op YouTube, waar het blad nog meer tot leven komt. Je vindt er ontzettend veel video’s met beginners tips, naaitechnieken en duidelijke tutorials. Bijvoorbeeld deze, waarin je precies leert hoe je stof kunt rimpelen: