TELEGRAAF PROEFABONNEMENT & AANBIEDING

Meest gekozen Telegraaf abonnement door onze bezoekers

Telegraaf proefabonnement

Telegraaf is gestopt met al haar kortlopende abonnementen. Hiervoor zijn zeer scherpe Telegraaf jaarabonnementen in de plaats gekomen. Als je kiest voor een driejarig abonnement krijg je maar liefst 49% korting. Hiermee bespaar je in totaal € 650! Met dit abonnement valt de krant 6 dagen per week op je deurmat en lees je 24/7 de digitale Telegraaf. Een goedkoper Telegraaf abonnement is op dit moment niet beschikbaar, niet bij ons en niet bij andere aanbieders.

     (24)

“Fijne Telegraaf actie: in 3 jaar meer dan 600 euro besparen! Aanvraag was snel geregeld en de bezorging is altijd op tijd”.

Dhr. A. de G. uit A.

 • Looptijd: 3 jaar
 • Prijs: 4,15 per week
 • 49% korting
 • Dagelijks Telegraaf
 • Lees 24/7 digitaal
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.

Tijdelijke kranten aanbieding >> 80% korting

proefabonnement krant

We hebben tijdelijk een heel scherpe kranten aanbieding voor je! Hier pak je maar liefst 80% KORTING, je betaalt maar 2 euro per week en dat 10 weken lang. Zo’n goede kranten aanbieding hebben we al lange tijd niet gezien. Alle grote kranten (Volkskrant, AD, Trouw en het Parool) doen mee aan de actie, maar ook de regionale bladen (ED, De Gelderlander, Brabants Dagblad etc.) doen mee aan de actie. Klik snel door om te zien welke krant(en) je kunt bestellen op jouw postcode!

     (13)

“Wow, superblij met deze actie! Aanvraag was snel geregeld en de bezorging is zeer punctueel”.

Dhr. A. de G. uit A.

 • Looptijd: 10 weken
 • Prijs: 2,- per week
 • 80% korting
 • Stopt automatisch
 • 6x per week je favoriete krant
 • Lees 24/7 online
 • Profiteer nu

Digitaal Telegraaf abonnement met 61% korting

Telegraaf proefabonnement

Dit digitale Telegraaf abonnement krijg je met maar liefst 61% korting en dat 3 jaar lang! Dus hecht je geen waarde aan een papieren krant naast je kopje koffie in de ochtend, dan is dit het perfecte Telegraaf abonnement. Voor nog geen 2 euro per week ben je volledig op de hoogte van al het binnen- en buitenlandse nieuws.

       (27)

“Ik lees graag een krant, maar betaal daar liever niet de hoofdprijs voor. Deze aanbieding met 61% korting  is perfect en ik hoef nooit meer 3 trappen af om de krant te halen. ’s Ochtends de laptop openklappen en lezen maar”.

Dhr. R.K. uit H.

 • Looptijd: 3 jaar
 • Prijs: 1,85 per week
 • 61% korting
 • Lees 24/7 digitaal
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Telegraaf zaterdag+ nu met 56% korting

Telegraaf proefabonnement

Ben je doordeweeks te druk om uitgebreid de papieren krant te lezen? Dan is deze relatief nieuwe abonnementsvorm ideaal! Van maandag t/m vrijdag ontvang je de digitale Telegraaf en op zaterdag ligt de heerlijke weekendkrant in je brievenbus. Kopje koffie, croissantje en je Telegraaf,  jouw weekend kan niet meer stuk. En het mooie is dat je 3 jaar 56% korting pakt met dit zaterdag+ Telegraaf abonnement. Voor slechts 2,50 euro per week ben jij op de hoogte van al het nieuws.

       (13)

“Perfect Telegraaf abonnement! Op doordeweekse dagen lees ik de krant digitaal en op zaterdag ligt hij op de deurmat”.

Dhr. S. F. uit A.

 • Looptijd: 3 jaar
 • Prijs: 2,54 per week
 • Zaterdag de Telegraaf
 • Lees 24/7 digitaal
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.

Telegraaf.nl is één van Nederlands grootste digitale nieuwssites. Altijd al nieuwsgierig geweest naar de krant met ‘Het nieuws van ons land’, maar nog géén abonnement? Pak dan nu je kans en neem een bijzonder voordelig proefabonnement op De Telegraaf. Zo ervaar je zonder risico alles wat de grootste krant van ons land te bieden heeft.

TELEGRAAF AANBIEDING

Benieuwd naar wat de Telegraaf te bieden heeft, maar (nog) geen behoefte daarvoor de volle pond te betalen? Maak dan gebruik van een voordelige aanbieding. Kies uit één van de aantrekkelijke opties van proefabonnementen:

 • De papieren krant op doordeweekse ochtenden op de deurmat, het VROUW magazine en onbeperkte toegang tot de digitale krant.
 • De papieren krant op vrijdag- en zaterdagochtend op de mat, het VROUW magazine en onbeperkte toegang tot de digitale krant.
 • Elke vrijdag het VROUW magazine thuisbezorgd en onbeperkte toegang tot de digitale krant.

Voor elk van de opties loopt de korting in de tientallen procenten, wat het met stip de voordeligste manier maakt om kennis te maken met het grootste dagblad van Nederland. Maak vandaag nog gebruik van een van deze Telegraaf aanbiedingen.

OVER DE TELEGRAAF

De krant met het bekende lettertype werd einde negentiende eeuw opgericht en is in de ruim 120 jaar van het bestaan uitgegroeid tot het grootste dagblad van Nederland. De krant richt zich op een dwarsdoorsnede van de Nederlandse samenleving. Je vindt er dan ook meer dan een brede selectie binnen- en buitenlands nieuws. Verder lees je met een Telegraaf proefabonnement:

Online volg je de laatste nieuwsitems ook via het eigen YouTube kanaal.

FINANCIËLE TELEGRAAF

Hiernaast staat deze krant bekend om zijn uitstekende financiële bijlage DTF. Het katern dat onmisbaar is voor zakelijk Nederland en bij elke enthousiaste belegger op de mat valt.

SERIEUZE JOURNALISTIEK MÉT ENTERTAINMENT

Zowel de papieren als de digitale editie staan bekend om een populaire mix van serieuze journalistiek en entertainment. Zo vormt de voormalige ‘krant van wakker Nederland’ niet enkel een uitstekende bron van de laatste roddels en allerlei sportnieuws, maar kun je er ook terecht voor inhoudelijke achtergrondverhalen die zowel op straat als in politiek Den Haag het gesprek van de dag zijn.

DIGITAAL ABONNEMENT DE TELEGRAAF

Hoewel het experiment van de Telegraaf met een papieren zondagskrant na enkele jaren al werd gestaakt, voorziet een digitaal abonnement je zeven dagen in de week, elke ochtend van het laatste nieuws en actuele achtergrondartikelen. Ook wanneer je de krant op proef neemt krijg je volledig toegang tot het totale platform. Je leest de digitale krant op je computer, tablet of smartphone en hebt zo overal, altijd toegang tot al het nieuws.

Naast de digitale krant krijg je toegang tot premium artikelen op telegraaf.nl en het volledige krantenarchief. Via de archief app (Android en Apple) lees je meer dan 40.000 edities van de krant terug, vanaf de allereerste editie in 1893. Zo lees je niet alleen het nieuws van vandaag, maar ook duik je ook in een paar simpele klikken het verleden in.

PROEFABONNEMENT TELEGRAAF 10, 6 OF 4 WEKEN

Wanneer je kiest voor een proefabonnement op de Telegraaf heb je de keuze voor een periode van 10, 6 of 4 weken. Of je nu kiest voor een kort voorproefje van 4 weken of juist voor een abonnement van 10 weken, je kiest sowieso voor gigantische korting en de mogelijkheid om je dagen geïnformeerd te starten. Dankzij je tijdelijke Telegraaf abonnement ben je wekenlang op de hoogte van alle actualiteiten en de laatste roddels. Grijp die kans!

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.