TELEGRAAF PROEFABONNEMENT & AANBIEDING

Meest gekozen Telegraaf abonnement door onze bezoekers

Telegraaf abonnement

Telegraaf is gestopt met al haar  kortlopende abonnementen. Hiervoor is een heel scherpe jaaraanbieding in de plaats gekomen. Je krijgt maar liefst een héél jaar 52% korting. Met dit abonnement valt de krant 6 dagen per week op je deurmat en lees je 24/7 de digitale Telegraaf. Een goedkoper Telegraaf abonnement is op dit moment niet beschikbaar, niet bij ons en niet bij andere aanbieders.

     (24)

“Fijne Telegraaf actie: een heel jaar korting! Aanvraag was snel geregeld en de bezorging is altijd op tijd”.

Dhr. A. de G. uit A.

 • Looptijd: 1 jaar
 • Prijs: 5,42 per week
 • 52% korting
 • Dagelijks Telegraaf
 • Lees 24/7 digitaal
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Laagste prijs garantie

We durven met 100% zekerheid te zeggen dat wij de goedkoopste abonnementen voor kranten en tijdschriften hebben. Daarom krijg je alleen bij ons de laagste prijs garantie! Vind je ergens anders toch een betere deal, laat het ons weten. Je krijgt het abonnement dan voor dezelfde prijs via ons plus een gratis bol.com cadeaubon t.w.v. € 10.

Laagste prijs garantie

Digitaal Telegraaf abonnement met 36% korting

Telegraaf abonnement

Dit digitale Telegraaf abonnement krijg je met maar liefst 36% korting en dat en heel jaar lang! Dus hecht je geen waarde aan een papieren krantje naast je kopje koffie in de ochtend, dan is dit het perfecte Telegraaf abonnement.

       (27)

“Ik lees graag een krant, maar betaal daar liever niet de hoofdprijs voor. Deze aanbieding met 36% korting  is perfect”.

Dhr. R.K. uit H.

 • Looptijd: 1 jaar
 • Prijs: 2,50 per week
 • 36% korting
 • Lees 24/7 digitaal
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

2 jaar 52% korting op de Telegraaf

Telegraaf abonnement

Fan van de Telegraaf en van korting? Yes, dit is jouw abonnement! Je pakt 2 jaar lang 52% korting. Goedkoper kun je de krant niet lezen.

       (13)

“Top, 2 jaar lang korting en 2 jaar lang geen gedoe om op zoek te gaan naar de beste actie”.

Dhr. S. F. uit A.

 • Looptijd: 2 jaar
 • Prijs: 5,42 per week
 • Dagelijks Telegraaf
 • Lees 24/7 digitaal
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.

Telegraaf.nl is één van Nederlands grootste digitale nieuwssites. Altijd al nieuwsgierig geweest naar de krant met ‘Het nieuws van ons land’, maar nog géén abonnement? Pak dan nu je kans en neem een bijzonder voordelig proefabonnement op De Telegraaf. Zo ervaar je zonder risico alles wat de grootste krant van ons land te bieden heeft.

TELEGRAAF AANBIEDING

Benieuwd naar wat de Telegraaf te bieden heeft, maar (nog) geen behoefte daarvoor de volle pond te betalen? Maak dan gebruik van een voordelige aanbieding. Kies uit één van de aantrekkelijke opties van proefabonnementen:

 • De papieren krant op doordeweekse ochtenden op de deurmat, het VROUW magazine en onbeperkte toegang tot de digitale krant.
 • De papieren krant op vrijdag- en zaterdagochtend op de mat, het VROUW magazine en onbeperkte toegang tot de digitale krant.
 • Elke vrijdag het VROUW magazine thuisbezorgd en onbeperkte toegang tot de digitale krant.

Voor elk van de opties loopt de korting in de tientallen procenten, wat het met stip de voordeligste manier maakt om kennis te maken met het grootste dagblad van Nederland. Maak vandaag nog gebruik van een van deze Telegraaf aanbiedingen.

OVER DE TELEGRAAF

De krant met het bekende lettertype werd einde negentiende eeuw opgericht en is in de ruim 120 jaar van het bestaan uitgegroeid tot het grootste dagblad van Nederland. De krant richt zich op een dwarsdoorsnede van de Nederlandse samenleving. Je vindt er dan ook meer dan een brede selectie binnen- en buitenlands nieuws. Verder lees je met een Telegraaf proefabonnement:

Online volg je de laatste nieuwsitems ook via het eigen YouTube kanaal.

FINANCIËLE TELEGRAAF

Hiernaast staat deze krant bekend om zijn uitstekende financiële bijlage DTF. Het katern dat onmisbaar is voor zakelijk Nederland en bij elke enthousiaste belegger op de mat valt.

SERIEUZE JOURNALISTIEK MÉT ENTERTAINMENT

Zowel de papieren als de digitale editie staan bekend om een populaire mix van serieuze journalistiek en entertainment. Zo vormt de voormalige ‘krant van wakker Nederland’ niet enkel een uitstekende bron van de laatste roddels en allerlei sportnieuws, maar kun je er ook terecht voor inhoudelijke achtergrondverhalen die zowel op straat als in politiek Den Haag het gesprek van de dag zijn.

DIGITAAL ABONNEMENT DE TELEGRAAF

Hoewel het experiment van de Telegraaf met een papieren zondagskrant na enkele jaren al werd gestaakt, voorziet een digitaal abonnement je zeven dagen in de week, elke ochtend van het laatste nieuws en actuele achtergrondartikelen. Ook wanneer je de krant op proef neemt krijg je volledig toegang tot het totale platform. Je leest de digitale krant op je computer, tablet of smartphone en hebt zo overal, altijd toegang tot al het nieuws.

Naast de digitale krant krijg je toegang tot premium artikelen op telegraaf.nl en het volledige krantenarchief. Via de archief app (Android en Apple) lees je meer dan 40.000 edities van de krant terug, vanaf de allereerste editie in 1893. Zo lees je niet alleen het nieuws van vandaag, maar ook duik je ook in een paar simpele klikken het verleden in.

PROEFABONNEMENT TELEGRAAF 10, 6 OF 4 WEKEN

Wanneer je kiest voor een proefabonnement op de Telegraaf heb je de keuze voor een periode van 10, 6 of 4 weken. Of je nu kiest voor een kort voorproefje van 4 weken of juist voor een abonnement van 10 weken, je kiest sowieso voor gigantische korting en de mogelijkheid om je dagen geïnformeerd te starten. Dankzij je tijdelijke Telegraaf abonnement ben je wekenlang op de hoogte van alle actualiteiten en de laatste roddels. Grijp die kans!

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.