Telegraaf abonnement en proefabonnement

Telegraaf biedt geen kortlopende proefabonnementen (meer) aan, niet via ons en niet via andere kanalen. Daarvoor zijn zeer scherpe eenjarige Telegraaf abonnementen in de plaats gekomen.

Telegraaf heeft 4 abonnementsvormen:

maandag t/m zaterdag

kortingsperiode: 1 jaar

prijs: € 5,65 10,62 per week

 • Maandag t/m zaterdag de papieren krant op de deurmat
 • Extra dikke zaterdagkrant
 • Elke zaterdag VROUW-magazine en VRIJ
 • Lees dagelijks de digitale versie van de papieren krant online
 • Onbeperkt PREMIUM-artikelen lezen op telegraaf.nl of in de nieuws-app

digitaal + zaterdag

kortingsperiode: 1 jaar

prijs: € 4,04 7,50 per week

 • Extra dikke zaterdagkrant
 • Elke zaterdag VROUW-magazine en VRIJ
 • Lees dagelijks de digitale versie van de papieren krant online
 • Onbeperkt PREMIUM-artikelen lezen op telegraaf.nl of in de nieuws-app

digitaal

kortingsperiode: 1 jaar

prijs: vanaf € 2,75 5,42 per week

 • Elke zaterdag VROUW-magazine en VRIJ digitaal
 • Lees dagelijks de digitale versie van de papieren krant online
 • Onbeperkt PREMIUM-artikelen lezen op telegraaf.nl of in de nieuws-app

premium

kortingsperiode: 1 jaar

prijs: vanaf € 1,50 3,00 per week

 • Onbeperkt PREMIUM-artikelen lezen op telegraaf.nl of in de nieuws-app

Telegraaf abonnement maandag t/m zaterdag

Lees je het liefst van maandag t/m zaterdag de papieren krant? Dan is dit het ideale Telegraaf abonnement voor je! Je ontvangt de krant 6 dagen per week in je brievenbus en je leest 24/7 de online Telegraaf. De kortingsperiode kun je zelf kiezen, 1, 2 of 3 jaar.

Telegraaf abonnement zaterdag

Ben je doordeweeks te druk om uitgebreid de papieren krant te lezen? Dan is deze relatief nieuwe abonnementsvorm ideaal! Van maandag t/m vrijdag ontvang je de digitale Telegraaf en op zaterdag ligt de heerlijke weekendkrant in je brievenbus. Kopje koffie, croissantje en je Telegraaf,  jouw weekend kan niet meer stuk. En het mooie is dat je 3 jaar 60% korting pakt met dit zaterdag+ Telegraaf abonnement. Voor slechts 2,65 euro per week ben jij op de hoogte van al het nieuws.

Telegraaf digitaal abonnement

Met een Telegraaf digitaal abonnement krijg je met maar liefst 61% korting en dat 3 jaar lang! Dus hecht je geen waarde aan een papieren krant naast je kopje koffie in de ochtend, dan is dit het perfecte Telegraaf abonnement. Voor nog geen 2 euro per week ben je volledig op de hoogte van al het binnen- en buitenlandse nieuws.

Telegraaf premium abonnement

Met het PREMIUM abonnement heb je volledig toegang tot alle artikelen, video’s en podcasts op Telegraaf.nl en in de nieuws-app. PREMIUM-artikelen worden aangegeven met een geel label en zijn de meest uitgebreide artikelen exclusief voor abonnees. Door in te loggen op de site of in de nieuws-app met jouw gebruikersnaam en wachtwoord heb je direct toegang. Met het PREMIUM abonnement heb je geen toegang tot de digitale krant, wil je dit wel? Kies dan voor een Digitaal abonnement waarbij je wel de digitale krant iedere dag kan lezen.

Wees goed geïnformeerd met een Telegraaf abonnement

Telegraaf.nl is één van Nederlands grootste digitale nieuwssites. Altijd al nieuwsgierig geweest naar de krant met ‘Het nieuws van ons land’, maar nog géén Telegraaf abonnement? Pak dan nu je kans en neem een bijzonder voordelig proefabonnement Telegraaf. Zo ervaar je zonder risico alles wat de grootste krant van ons land te bieden heeft. Momenteel is de Telegraaf gestopt met een proefabonnement Telegraaf 10 weken 20 euro en ook het proefabonnement Telegraaf 13 weken is niet meer verkrijgbaar. Wil je toch voordelig de Telegraaf lezen, denk er dan eens aan om een Telegraaf digitaal abonnement af te sluiten. Voor een klein bedrag geniet jij van alles wat deze krant je te bieden heeft.

TELEGRAAF AANBIEDING

Benieuwd naar wat de Telegraaf te bieden heeft, maar (nog) geen behoefte daarvoor de volle pond te betalen? Maak dan gebruik van een voordelige aanbieding voor een Telegraaf abonnement. Kies uit één van de aantrekkelijke opties van Telegraaf abonnementen:

 • Kies voor 6 dagen per week de papieren krant op je deurmat en kies zelf je kortingsperiode. Hoe langer de kortingsperiode hoe meer korting je ontvangt. Met een driejarig Telegraaf abonnement loopt je korting op tot maar liefst € 750.
 • Liever alleen in het weekend een papieren krant? Dan is een zaterdag Telegraaf abonnement de juiste keuze. Je leest 24/7 digitaal je favoriete krant en op zaterdag ligt hij naast je croissantje.
 • Geen behoefte aan de papieren krant, kies dan voor een Telegraaf digitaal abonnement. Deze goedkope optie geeft je 24/7 toegang tot alles wat je ook in de papieren krant vindt.

Voor elk van de opties loopt de korting in de tientallen procenten, wat het met stip de voordeligste manier maakt om kennis te maken met het grootste dagblad van Nederland. Maak vandaag nog gebruik van een van deze Telegraaf aanbiedingen.

OVER DE TELEGRAAF

De krant met het bekende lettertype werd einde negentiende eeuw opgericht en is in de ruim 120 jaar van het bestaan uitgegroeid tot het grootste dagblad van Nederland. De krant richt zich op een dwarsdoorsnede van de Nederlandse samenleving. Je vindt er dan ook meer dan een brede selectie binnen- en buitenlands nieuws. Verder lees je met een Telegraaf proefabonnement:

Online volg je de laatste nieuwsitems ook via het eigen YouTube kanaal.

FINANCIËLE TELEGRAAF

Hiernaast staat deze krant bekend om zijn uitstekende financiële bijlage DTF. Het katern dat onmisbaar is voor zakelijk Nederland en bij elke enthousiaste belegger op de mat valt.

ABONNEMENT TELEGRAAF: SERIEUZE JOURNALISTIEK MÉT ENTERTAINMENT

Zowel de papieren als de digitale editie staan bekend om een populaire mix van serieuze journalistiek en entertainment. Zo vormt de voormalige ‘krant van wakker Nederland’ niet enkel een uitstekende bron van de laatste roddels en allerlei sportnieuws, maar kun je er ook terecht voor inhoudelijke achtergrondverhalen die zowel op straat als in politiek Den Haag het gesprek van de dag zijn. Een abonnement Telegraaf is geschikt voor de gehele samenleving.

TELEGRAAF DIGITAAL ABONNEMENT

Hoewel het experiment van de Telegraaf met een papieren zondagskrant na enkele jaren al werd gestaakt, voorziet een digitaal abonnement je zeven dagen in de week, elke ochtend van het laatste nieuws en actuele achtergrondartikelen. Ook wanneer je de krant op proef neemt krijg je volledig toegang tot het totale platform. Je leest de digitale krant op je computer, tablet of smartphone en hebt zo overal, altijd toegang tot al het nieuws.

Naast de digitale krant krijg je toegang tot premium artikelen op telegraaf.nl en het volledige krantenarchief. Via de archief app (Android en Apple) lees je meer dan 40.000 edities van de krant terug, vanaf de allereerste editie in 1893. Zo lees je niet alleen het nieuws van vandaag, maar ook duik je ook in een paar simpele klikken het verleden in.

PROEFABONNEMENT TELEGRAAF 10, 6 OF 4 WEKEN

Wanneer je kiest voor een proefabonnement op de Telegraaf heb je de keuze voor een periode van 10, 6 of 4 weken. Of je nu kiest voor een kort voorproefje van 4 weken of juist voor een abonnement van 10 weken, je kiest sowieso voor gigantische korting en de mogelijkheid om je dagen geïnformeerd te starten. Dankzij je tijdelijke Telegraaf abonnement ben je wekenlang op de hoogte van alle actualiteiten en de laatste roddels. Grijp die kans! Helaas heeft de Telegraaf momenteel geen 10 of 13 weken proefabonnementen. Wellicht dat ze hier in de toekomst weer mee beginnen.

LIEVER GEEN TELEGRAAF ABONNEMENT: ONZE ANDERE KRANTEN

Niet overtuigd? Bekijk dan de proefabonnementen voor andere kranten. We bieden ook alle aanbiedingen van: